- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
lbalog01
tag
Viber csengőhang cserére valakinek megoldás?
üdv -
lbalog01
tag
Hali!
Valaki le tudná írni, hogy a Viber csengőhangját hogyan tudom lecserélni /a gyári nagyon halk és gagyi/?
A szifonos verzió leírása a droidra nem jó [ami itt olvasható]
Nekem csak egy Viber könyvtár van a belső sd-n amiben egy .logs könyvtáron belül egy TRACE dir van ami tök üres...
thnx for hlp -
lbalog01
tag
Ezt találtam: "The Identity H encoding, or what is otherwise known as either CID-encoding or double-byte font encoding, appears in Adobe Acrobat when a PDF file is created from some vector based programs (ie. Adobe In-Design, Adobe Illustrator, Corel Draw, Macromedia Freehand, etc.). This condition can cause problems during the printing process and may delay the completion of a job. To avoid such complications any Acrobat / PDF file must be free of Identity H encoding. This problem may be avoided by converting any text to outlines."
Sajnos a megoldáshoz nem visz közelebb. Marad a pc
Köszi a segítséget mindenkinek! -
lbalog01
tag
Urak!
Már kérdeztem de sajnos még érdemben nem jutottam előre: PDF-et szeretnék megnyitni a telón DE a fontokkal van egy kis bibi. A következőket használja a pdf készítő /és nem tudom változtatni, mert így kapom/: a Type: TrueType (CID) Encoding: Identity-H
Ha megpróbálom megnyitni a free pdf readerekkel akkor vagy csak a kereteket vagy legjobb esetben keret+furcsa karakterhalmaz az eredmény:Próbáltam a fizetős office suit pro-val is de az sem boldogul ezzel a kódolással.
ICS-alatt is próbáltam: szintén nem tudja kezelni
Amiket eddig teszteltem:
-adobe reader
-polaris Office
- qPDF
- fizetős office suit pro
- android pdf viewer
- beamreader
- pdf reader
- foxit mobile pdf
- apv pdf viewer
- ebooka pdfElég fontos lenne, hogy tudjam használni a telót erre
Ha valakinek van komoly pdf kezelője a telón és kipróbálná, hogy kezeli-e, annak küldök át egy próba filet.
köszi -
lbalog01
tag
Valóban a 2G alatt én a GSM hálózat kizárólagos használatára gondoltam. Ez nagyobb lefedettségű és alacsonyabb energiával használható.
Ha az adatkapcsolatot is ide keverjük akkor tény, hogy a 2<X<3 formulával leírható akármilyen G ezen a rendszeren leledzik.
Amikor a teló 3G-t próbál használni oda már másik hálózatot /CDMA/ kell igénybevennie, már ha van lefedettség, amihez az előbbinél TÖBB energiát használ.
Az EDGE és a GPRS bár nem 3G de azért még adatkapcsolat és mint olyan még "életben tartja" a telódat és nem szakít el a világtól de azért közel sem szívja úgy az akksit. Ezért ha power save módban akarsz üzemelni:
1. használj 2G hálózatot /még van adatkapcsolat de tetű/ 2. adatkapcsolat off /még több kakó marad de csak voice call / -
lbalog01
tag
Szerintem is kissé parasztvakítás szagúak az akksi kímélő appok. Ha nem tudod mit csinál akkor nem tudod jól beállítani, ha meg tudod, akkor te is beállítod a telódat amikor kell a saver üzemmód. Ahogy én látom a fogyasztás szempontjából legkényesebb dolog, ha használod a telódat
! A képernyő után a gps majd a 3g és utoljára a wifi zabálja az áramot. Ha nem netezel használj 2g-t! A procik alulfeszelése is sokat segít nekem (Lg2x). És végül ha olyan a szitu, hogy úgysem fogadnál hívást akkor a flight mód gyakorlatilag 0 fogyasztást hoz!
-
lbalog01
tag
válasz
CoolBoy323 #38868 üzenetére
A free nem nyitja meg a pdf-et, így nem tudom, hogy a fizetős mit tud kezdeni ezzel a kódolású pdf-el
-
lbalog01
tag
Sziasztok!
Olyan PDF olvasóról tud valaki androidra /nem baj ha fizetős csak tuti legyen/ ami boldogul a TrueType (CID) Identity-H fontokkal ?? Én egyet sem találtam a freek között, a fizetősre meg nincs ráírva hogy ezt tuti tudja. Az ilyen pdf fileokat csak valami karakter halomnak jelenítik meg a free alkalmazások
köszi a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Glo cigaretta
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest