- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nem hiszem. Viszont leírtam korábban az Android appz topic-ban hogy kell benne kicserélni a hangot egy némára. Csak utána ott akadt el a dolog, hogy alá is kell írni, amihez én nem értek. Viszont ahogy olvastam bubus66 már gyakorlott a témában, úgyhogy biztos felvilágosít ha megkérded.
-
petir
senior tag
Ezt próbáltam köszi, lényegében ezzel jutottam a legtovább mert csatlakozott még mc-t is tudtam futtatni de onnantól semmi... tabok közt nem tudok ugrálni, másolni se tudok semmit.. Most ace-em van előtte omniám volt arra volt putty jó persze az win mobil volt... De hogy pont egy linux alapú oprendszerre ne legyen valami használható ssh kliens..
-
kymco
veterán
Két billentyűzet között vívódom. Megvettem anno a swiftkey-t akcióban. Gépeléshez ideális, kitalálja a gondolataim, kézreálló a kiosztása. De letöltöttem swype beta-t, aminek fantasztikus az audio része, nagyon profin kezeli a diktálást.
Két erősség, két beviteli mód. Jó lenne nem a menü-settings-nyelv és bevitel-Alapértelmezett bill.. útvonalat bejárni a váltáshoz. -
citkar
addikt
azt hiszem van olyan is, de az nem jut az eszembe, viszont van sok más widgetnél is ilyen gomb, amit ugye nem kell külön megnyitni, asszem ez tud ilyet pl:togglepanel
-
atillaahun
veterán
Ide szerintem pont másfajta tehetség kell. Úgy értettem, hogy azt kellene tudnod magabiztosan állítani (esetleg érvekkel alátámasztanod), hogy a a mobilnet fogyasztása alapvetően kisebb a WiFi-jénél, a te telefonod mégis 4-szer olyan gyorsan merül mikor azon van.
Bár a szervizesek szoftveresen általában nincsenek a topon (hogy finoman fogalmazzak), szerintem simán ráküldenek egy szoftverfrissítést, aztán ha az sem segít akkor azt mondják, hogy az úgy jó. -
atillaahun
veterán
Hát nem kizárt, de szerintem ott akkor nagyon nincs rendbe valami a telefonnal. Google szerint a 2G és a 3G készenléti állapotban és forgalmazáskor is észrevehetően kevesebbet fogyaszt a WiFi-nél. Én igazából nem veszek észre különbséget.
(#42709) fdisk
Nem vagy béna, azok a programok a legtöbb készüléken nem működnek. Nekem is csak a ZTE-eken ment eddig a hívásrögzítés, annak volt beleépítve a kernel-ébe a lehetőség.(#42699) GabeeeS
Én igazából már megnyitottam neked az ablakot hogy leírjam hogy kell beállítani a Skype-ot, de aztán elolvastam a következő hozzászólásod és máris bezártam.
Legközelebb talán várj a válaszadók inzultálásával addig amíg megérkezik a válasz.Egyébként való igaz, hogy szar az Android, mondom ezt másfél éves használat, 5 telefon, és megszámlálhatatlan rom-csere és macerálás után. Viszont valahogy nem tudom elképzelni, hogy a többi OS sokkal jobb volna, így attól tartok szenvedek még ezzel pár évet.
-
atillaahun
veterán
Szerintem ez a Betterbatterystats egy szar. Többen javasolták már, de amikor beraktam ide az eredményeimet, hogy na akkor mondják meg hogy mit jelent igen mély volt a csend. Szerintem nincs sok értelme az adatoknak, amit ez az app mutat. Bár programozó diplomával lehet sikerülne értelmezni.
(#41661) randras
Kíváncsi leszek, hogy neked 1-2 nap vagy hét után miket mutat majd a widget. Annak ellenére, hogy sokszor elmegy a háttérbe, és azt hiszed attól még online vagy, hát egy faszt. Szerintem szimplán a hálózatváltásokat nem tudja rendesen lekezelni a program, aztán néha bekakál tőle. -
atillaahun
veterán
Én 4 colon nézek 100%-os fényerőn kb. 3 órányi sorozatot 1500-ös akksival (ráadásul az OB-nak elméletileg a fényereje az erőssége). Szerintem nagyjából ez a normális. A tieddel tényleg valami komoly gond van.
(#41609) Aggregátor
De nálam WiFi alapon pl. a Tasker néhány 10 méter pontossággal belő, amit te mondasz cellainfók alapján meg inkább 100, néha 1000 méteres pontossággal lehet csak helyzetet meghatározni. GMaps ezt jól is szemlélteti, ha nincs a GPS bekapcsolva csak a Wireless Location, hogy hova tesz be. Szóval egy alapból pontatlan módszerrel szerzett koordinátákkal nem lehet WiFi adókat feltérképezni szerintem.Én is olvastam egy cikket, hogy ugye abból volt a balhé, hogy a Google autók a Street View készítésekor WiFi térképet is csináltak az adott városról/országról. Talán emiatt sem engedték be Magyarországra (még) őket. Így továbbra sem értem nálunk hogy működik ez a fajta helymeghatározás.
-
"battery drain", de szép magyar szó! Talán így szerencsésebb volna az indokolatlan akkumulátor merülés, hogy mások is értsék ill. ápoljuk a magyar nyelvet is.
A folyamatos adatszinkronizáló be van kapcsolva, Facebook, gmail stb.?
Ezek az alkalmazások is jelentősen merítik az elemet. -
Fireman67
aktív tag
Köszi!
Nagyon nagy tisztelője (hódolója) vagyok a látványos, sokoldalú témáknak, de csak a két jó öreg ADW - és Go launcher -t találtam, némi fakó altémával.
De a mozgó hátterek is, mintha én rajzoltam volna őket vízfestékkel.
Az időjárás jelző órák meg, mintha indigóval készülnének, mind egyformák... -
Probert75
addikt
Profile Scheduler - Hangprofil kezelés könnyen automatikusan magyarul
-
randras
veterán
Időzített hangprofil váltás, ha jól értem... Timeriffic - épp csak annyit tud, amennyit kell, de azt jól.
-
Probert75
addikt
Tévedsz! Nem USB-n megy ki a jel azon a vidin lévő SE-n, hanem microHDMI-n.
Ezen a videón, a 1p 07mp-nél látszik, hogy milyen csati.
USB-n nem lehet a telók képét a tv-kre tolni. -
atillaahun
veterán
Nem elegáns megoldás ugyan, de ha felrakod pl. az AnySoftKeyboard-ot, és bepipálod az ezer beállítása között a hangerőgombokra kurzorléptetést, akkor azt hiszem másra nem tudod majd használni. Legalábbis régen nekem ettől kegyetlenül be tudott így bugolni, nemtudom azóta javították-e.
(#37491) GrandeP
Mondjuk ilyen alapon Dropbox-a meg szerintem még kevesebbeknek.(#37492) (jan)
Szerintem a csengőhangét sem hátrányos éppen, de hát te tudod. -
-
RootRulez
félisten
Jep, van párféle, nézz szét a táblázatban.
Nem az enyém a legfrissebb.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest