- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Nem rossz a Feel UX
Frog Design -
aktív tag
-
aktív tag
Lecseréltem a
T.E.A.M. Battery Bar-t a
ChargeBar - MIUI Battery Bar-ra.
Eddigi tapasztalat, hogy kevesebb erőforrást emészt fel a ChargeBar, így ennél az appnál maradok
(#41628) [rvilike]
(Rezgés) Beállításokban nem kapcsoltad ki véletlenül?
Mert külön lehet állítani főzött romban, T-romban nem tudom, de szerintem ott is lehet állítani. -
aktív tag
Ha valaki még nem olvasott volna róla
OpenMaps
Mapsforge formátumú térképek
BigMick, k, 2012-03-27 21:54
Vektoros Mapsforge formátumú térképek mostantól elérhetők! A Letöltések között az országok alatt megtalálhatók az Androidos Locus, Oruxmaps, g:hu és más programok által kezelt térképek. -
aktív tag
Sziasztok,
valami elkezdett notification bar-omon szemetelni (hírdetés:Sexy Cutie (Live)).
AirPush Detector és társai meg nem érzékelik, hogy mi csinálja.Elméletileg ez a progi megtudja állapítani:
Addons Detector
Go Keyboard
Custom Pushads (Bobgame)Eddig amit találtam, hogy a GO Keyboard a felelős.
Itt ki is tárgyalják.
GO-sok ezzel rossz útra léptekPlay-en is kezdenek megjelenni a hozzászólások, és mennek a lepontozások is ezzel kapcsolatban, remélhetőleg észhez térnek.
Az iOnRoad fejlesztői is eljátszották nem rég ezt a dolgot, keményen ment is a lepontozás, aztán arra a hatására kiszedték a programból.
Szóval, ha más is találkozott nem rég ilyennel, akkor próbálja eltávolítani a GOkey-t (ha használja), ha az segít, akkor mehet a GOkey-re a lepontozás, hátha visszakoznak.
-
aktív tag
válasz
atillaahun #39022 üzenetére
Nem próbáltam, de olyasmit olvastam, hogy küldi az sms-t is, meg engedélyt is kér telepítésnél.
-
aktív tag
válasz
atillaahun #38997 üzenetére
Avast-hoz kis kiegészítés, akit érdekel
a! Commands
Don't learn all Anti-Theft avast! Free mobile Security commands by heart! -
aktív tag
Nekem bejött arra a Play, ahol a reklámmentesítőt lehet megvenni:
-
aktív tag
Tegnapi frissítés (Updated:April 23, 2012 ; Current Version:1.5.0) van fent a telefonodon?
Amúgy a tegnapi frissítés után folyamatosan lepontozzák, amíg nem javítják.Nálam el sem indul frissítés óta, váltani kellett másik app-ra, de a 23 ft-os akció most hasznos
Majd vissza váltok, ha újra jó lesz, eddig csak GOkey-t használtam, de most kényszerültem ideiglenesen váltásra -
aktív tag
GO-s srácok nem tesztelték megfelelően a GO Keyboard-ot, és frissítés után nem megy az app, a véleményeknél is megy a panaszkodás a frissítésre
Remélhetőleg hamar javítják -
aktív tag
Szép estét mindenkinek
Titanium Backup Pro-val a következő gondom lenne, hogy 1-2 programot nem tud vissza állítani, elkezdi, de onnantól csak homokórázás van. Van valami más módszer, hogy vissza tudja rakni?
Segítséget meg előre is köszönöm
Meg is válaszolom:
Alkalmazás feldolgozó módját Automatikus, Közvetett módba állítva, települnek, amik nem tudtak -
aktív tag
-
aktív tag
Aki a 22Ft-os akcióról lemaradt, és még nincs meg neki a
Read It Later Pro és szerette volna, most újult meg és ingyenes lett
Pocket -formerly Read It Later
-
aktív tag
Remélem igaz a hozzászólás NNG-vel kapcsolatban:
iGO primo for Android. Igaz vagy hamis - egyik hozzászólása:
#2 written by Dani
2012. március 28. szerda - 14:24
Nálunk az Óbudai Egyetemen volt kinn az NNG friss diplomásokat keresni és akkor tudtam velük beszélni és azt mondták, minőség ellenőrzésen van a program. -
aktív tag
-
aktív tag
N7player-ben van lehetőség a könyvtárak újratöltésére, pl. olyan mint a MortPlayer-ben?
N7 valamiért nem veszi be az új zene könyvtárat, ill. egyik könyvtár nevét átírtam, de nem frissíti be magának, és ott van rossz eléréssel.
Vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs lehetőség -
aktív tag
If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus.
Itt írja, hogy minden lépést ha nem fejez be, nem kapsz semmit, hogy én is mondtam
Azaz mobilra is kell telepíteni(mondjuk itt sokaknak van, szóval nem áll fenn az a gond, mint nálam volt, hogy valaki nem tudott telepíteni).
Az biztos, hogy holnap látható lesz, hogy mi a helyzet--- Más:
Meg amit régebben kérdeztem, de nem volt semmi válasz, még1szer, aztán lemondok róla
Valami jó növényhatározót nem tud valaki androidra? -
aktív tag
SugarSync tényleg jó
Dropbox alternatívájaként hozták létre, de ami ott hiányzott, vagy kevésbé volt kényelmes, azzal próbálták még jobban feldobniA bónuszt akkor kapod meg, ha minden lépést megcsinált a rád regisztráló, amit az oldal kér, azaz, ha valakinek nincs pl. androidja, hogy arra felrakja, akkor az után nem kapsz semmit, míg 100%-osan nincs meg a kezdeti összes lépés
eleinte én is ezt néztem, hogy miért nem kapom meg, míg csináltam egy másik regisztrációt bnőm részére, és minden lépés meg volt, csak telefonra telepítés hiányzott, na azt meg oldottam, aztán már kaptam is a bónuszt
(#34494) TRob1
én mondjuk nem olvastam, csak próbálgattam, és sikerült, persze a jutalom megkapására kell várni talán 24 órát -
aktív tag
válasz
Narxis #34337 üzenetére
Nem tudom, hogy mi alapján állították össze, gondolom, amit a Comodo tud
Én Avastot használok
De ami tudok ( tudásom hiányos is lehet) a részekről:
System health check: alkalmazások ellenőrzése, beállítások ellenőrzése (pl. engedélyezve van-e az ismeretlen helyről származó appok telepítése), saját maga ellenőrzése (pl. adatbázisok)
process manager, app manager: csoportos kezelést tesz lehetővé, több kijelöltet lő ki/távolít el, amúgy a részleteknél a rendszer beépített részét nyitja meg
Seamless installation: Anti-Theft telepítésére vonatkozik szerintem
Backup: igaz, hogy van saját is, de itt app-okat is lehet, az más tészta, hogy mit fog tudni, Titanium Backupot nem hiszem, hogy lenyomja/beéri
Battery Doctor: erre én is csak "jajajaj...."-t tudok mondani, de fene tudja mit fog takarni valójában
--
Akit érdekel egy AV-Test (Android)--
Más: tud valaki jó kis növényhatározót androidra?
-
aktív tag
Comodo frissült: bekerült az Anti Theft funkció
Comodo Security Solutions - Antivirus Free
-
aktív tag
válasz
dokee78 #33694 üzenetére
Marketen nem lesz, mert nem azon keresztül lehet megvenni.
Hanem, amikor feltelepíted, akkor az Trial, és amint belépsz a regisztrált neveddel, amivel kérted az ingyen license-t is, akkor már fullos (limit nélkül) lesz.5 készüléken lehet max használni, csak azt nem tudom én se, hogy ha mondjuk eladom, akkor azt ha törlöm (ha lehet), akkor már nem-e számol bele az 5-be, vagy pedig igen
még nem olvastam utána.
-
aktív tag
Cerberus nálam is OK
E öröm, e bódottá -
aktív tag
Kíváncsi leszek az új javításra GOLEX-nél, mert hasonló hibám volt, hogy ami a mappában volt ikon, az megmaradt benne, de mappán kívülre is kikerül random szerűen, és így gyakorlatilag duplán szerepelt az ikon
Remélem ez megoldja majd az anomáliát ami szokott lenni nálamGO Launcher v2.81 Beta February 24, 2012 by admin
...
4. (Fix) Duplicated icons error of app drawer folder
... -
aktív tag
Újonc zenelejátszó
(public beta, fizetős lesz)N7 Music Player
Cikk: Zenéljünk látványosan – N7 Music Player [AndroidApps.hu]Nekem tetszik, első 5 perc próbálkozás során zökkenőmentesen ment, nincs sok zeném a telefonban
-
aktív tag
válasz
Luissimo #31825 üzenetére
A forrás:
"Levelezésem IGO-val! Jó hír!"Google segített megtalálni
-
aktív tag
válasz
RootRulez #31544 üzenetére
Fogyasztásilag nem néztem, hogy mennyi, engem nem zavart a merülés, ha nem nyomkodom annyit, akkor 2napig megy nálam a telefon
Programok görgetésnél nálam csak akkor akadozik, amikor a Go L újraindul, és mindent újra betölt, de ha már minden betöltött, akkor nálam egy kis akadás sincs. Talán csak akkor, ha átlátszó a háttér, és egy mozgó háttér fut, na akkor tényleg idegesítő, nekem is akad, de csak ezekben az esetekben nálam, de LW-t egy ideje nem használok.
-
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #31413 üzenetére
köszi, akkor lehet, hogy nálam nem szeret valamit
-
aktív tag
válasz
TazLeacher #31398 üzenetére
teljesen egyetértek
más:
Valakinél müxik a következő progi:
BetterSleep
Nálam az első indításnál kalibráláskor csak dolgozik, de semmit nem csinál, volt, hogy fél órára is ott hagytam, de csak dolgozott
Lehet, hogy a Defy CM7-vel nem kompatibilis -
aktív tag
válasz
Dark Archon #30418 üzenetére
jelen esetemben a "game" mappa tartalma került ki
nincs semmi speckó a névben
(#30417) TRob1
nekem nem volt szerencsém, de nem sűrű az eset szerencsére
Defy CM7.1 rendszeren fut nálam a GoLEx(#30420) F-ECT$
Legalább nem vagyok egyedül -
aktív tag
Sziasztok,
Go Launcher EX-nél más tapasztalt már olyat, hogy (App Drawer-en belül) egyes programok mappába helyezés után, x idő után valamilyen oknál fogva a mappán kívül is megjelennek ugyan azok, olyan mintha mappa törlés lett volna, ami persze nem történt meg,
és így duplán vannak jelne -
aktív tag
válasz
Cartman023 #29623 üzenetére
Nálam sem megy, szerintem hamarabb került be a nyelvválasztó, mint ahogy elkészült volna a közönség számára
-
aktív tag
válasz
volvoguy #29475 üzenetére
Nekem bejött az Avast, nem meríti a telefonomat, legalább is nem vettem észre, és pl. a DroidWall-t is kiváltotta nálam, itt is betudom állítani, hogy pl. melyik app min kommunikálhat csak (wifi, 3g, romaing), meg még van sok haszon része is, csak így röviden
igaz PC-n én Comodo-t használok
-
aktív tag
válasz
pengemetal #29318 üzenetére
Nincs mit
Akkor még egy:
Balaton széltérképe -
aktív tag
válasz
pengemetal #29271 üzenetére
Időkép Széltérkép
Magyarország
[szelterkep3_Hu]
Közép-Európa
[szelterkep2_ceu]mondjuk ezek nem mennek jól, nem lehet rendesen lekapni a képeket
-
aktív tag
kicsit kiegészítve az összes linkkel, kinek melyik tetszik
Időkép Radarkép
Világos Háttér
[radar_hd][radar0][radar1][radar2][radar3]
Színes Háttér
[radarz_hd][radarz0][radarz1][radarz2][radarz3]
Sötét Háttér
[radarx_hd][radarx0][radarx1][radarx2][radarx3]Számok 0-tól 3-ig elmúlt idő 15 perces lépésekben 0 és a "hd" a legfrissebb adat.
-
aktív tag
Sziasztok,
tudtok valami egyszerű megoldást vagy app-ot, hogy a telefonon tárolt néhány névjegyzéket, hogy tudom átrakni a google féle névjegyzékbe, ahol tudna szinkronizálódni.
Sajna van 1 hívás azonosító app, ami csak a telefon névjegyzékébe ment, nem kérdi meg, hogy hova akarom, és amiatt lenne jó egy áthelyező appsegítséget köszi előre is
-
aktív tag
válasz
charlie1975 #28129 üzenetére
-
aktív tag
válasz
kavics325i #25859 üzenetére
Visa Electron-t elfogadja, max akkor a bankod nem engedélyeztette.
Látom, hogy sikerült -
aktív tag
válasz
Willhunting #24935 üzenetére
Ha egyszer megvásároltad, onnantól a tied, és a market-ből letöltheted, nem kell újra fizetni érte, lényeg, hogy azt az account-ot használd, amivel vásároltál.
-
aktív tag
Érdekes a webes vásárlásnál is dobott egy hibát, hogy nem sikerült a megvétel vagy mi a szösz, de a kártyáról azért levonta, meg az app (ADWL EX) is megérkezett a telóra, remélem megmarad
10 perc után már a telefonos marketen frissítette nehezen magát, de a webes még mindig fexik
15dik perc után már a webes is felébredt -
aktív tag
sziasztok
ADWLauncher EX-nél nálatok is akar áfát számolni?
$0,10 + (includes VAT $0.02)Sajna a mobilos marketen amikor venném ott meg hibát dob, más app-nál nincs hiba.
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest