- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
De, átjött . Csak így hatásosabb az ellentámadás
Na ezért megkapod...... Mindjárt küldöm a listát hogy mit hozzon a Jézuska
-
smokin
aktív tag
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
Ez nem volt szép tőled , főleg úgy hogy én mindig is a szürke zónát képviseltem . Mindegyik platformot használom egyidejűleg.
Poén volt ha nem ment volna át.
-
Luck Dragon
támogató
-
cs.zs.
veterán
Van egy BlackView Oscal13 tabletem, T606 SOC van benne, de az a legkisebb baja
Majdnem vettem egy BV Mega 3 tabletet.
Ne keseríts már el !!
-
kbyte1024
veterán
😁
Persze
teljesítményben kb a felét tudja a G99Jó jó szutyok mindkettő na
-
Donki Hóte
veterán
-
pusszycat
nagyúr
Ne is mond. Többször is telepakoltam a kosaram, bár még most is tart a 11.11 Leginkább Ninkear laptopok voltak a kosárban, végül nem vettem semmit. Jobban szeretek részletre venni dolgokat mint egyből kicsengetni.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
kbyte1024
veterán
Igazából ha sikerül 100 ezer forint alá be esnie az árnak, teljesen életképes lehet.
Valahol ennyi pénzért még Helio G99 a " sztár " 😁Talán még az is jobb ennel

-
aprokaroka87
nagyúr
-
citkar
addikt
-
kbyte1024
veterán
-
Solten
őstag
Ez tenyleg jonak igerkezik, nem valami hulladek SoC-al szallitjak...
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
kbyte1024
veterán
Nem bírtam kivárni, úgyhogy az akciót kihasználva gyorsan le is csaptam egy 11. generációs iPadre.
Áruló
-
Donki Hóte
veterán
Tudom, hogy az IPS panel még jobb is, mint az amoled, de akkor is
-
pusszycat
nagyúr
Nem bírtam kivárni, úgyhogy az akciót kihasználva gyorsan le is csaptam egy 11. generációs iPadre.
Nekem még soha nem volt semmilyen i... cuccom, nem szeretném most elkezdeni, ha eddig meg voltan nélküle. De neked már volt/van úgy lehet.
-
Luck Dragon
támogató
-
pusszycat
nagyúr
-
smokin
aktív tag
Pont ma érkezett meg hozzám a tesója, a Redmi Pad 2 Pro 5G. Este összeismerkedem vele, sosem volt még xiaomi-m.
-
pusszycat
nagyúr
Egy Snapi 8s gen 3 jobb lett volna. Én mondjuk nem tennék külön SIM-et, mert tudja a tablet. Legyen neki elég a telefon netje megosztva.
Jöhetne már a pad 8 pro. Sehol sem találok.
-
F.tibooo
aktív tag
SIM- es verzió nincs. Felejtős így
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle Paperwhite 1 Háttérvilágításos
- szinteÚJ! FEKETE Surface Pro 10 Intel Core Ultra 5 135U 16GB 1000GB 1 év gar
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4908
- újszerű iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi + Cellular space gray asztroszürke 2 év Apple garancia
- Új! Magyar karakteres iPad Magic Keyboard Fekete - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

spreadtrum-ot mindenkinek
ha ez vas nem hulladék akkor mi?