Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
canniball
nagyúr
válasz
akos727 #11218 üzenetére
Én az Advanced Task Killert használom (szintén Defy), igaz csak manuálisan. Fagyás nincs, beállítható melyik progikat ne bántsa és szépen lelövi önmagát is.
-
Luissimo
veterán
válasz
akos727 #11218 üzenetére
ne autokill-t használj.
használj open advenced taskillert, ott tetudod magadnak beállítani minden esetben, hogy miket löjjön le.
(az máskérdés, hogyaz ugy kilött appok egy időután titokzatosmódon mégiscsak ujraindulnak)
nemtom mért élnek önálló életet, haegyszer aztmondtam nekik, hogy kuss. -
donyka
csendes tag
válasz
akos727 #10369 üzenetére
Olyan programot keresek, amivel a telefonomról tudom elérni az otthoni laptopomon lévő dokumentumokat. Nem olyanra gondolok mint a dropbox, hogy csak a megosztott mappát látom, hanem a laptop bármely mappájában lévő dokumentumot el tudjam érni, esetleg le is tudjam tölteni a telefonra.
Létezik ilyen program? Aki esetleg használ ilyent legyen szíves ossza meg melyik ez és esetleg azt is hogyan kell beállítani.
Köszönöm. -
Kakumix
senior tag
válasz
akos727 #4668 üzenetére
Ha jól tudom Mac-hez is van vnc server. Talán az OS-be beépített is.
De én Mac-et csak 1x éve láttam egy IFABO nevű vásáron, de már akkor is ultragáz volt. Képzeld nem volt rajta DOS és hülye kis képek voltak rajta, azokra lehetett kattintgatni az egyszemű egérrel, fúj. Bezzeg a DOS-hoz már kétgombos egér volt akkoriban isszerk: Mintha régebben azt hallottam volna, hogy a VNC protokolját használja a MAC távoli elérést biztosító programja, de ez nem biztos
-
Kakumix
senior tag
válasz
akos727 #4657 üzenetére
Én a Wyse PocketCloud-ot használom, RDP-n és VNC-n lehet csatlakozni, így működik win-nel (ha van Remote Desktop - home verziókban nincs) és linux-szal is.
Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest