- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
doddencs #26899 üzenetére
nekem ez vált be: Youlu Adress Book
-
doddencs
senior tag
melyik contact widget-et ajánljátok, amihez nem kell launcher (go például)?
illetve jöhet contact alkalmazásra is tipp.
-
megint én
őstag
Emberek, az normális, ha fel akarok rakni egy Facebook alkalmazást, (mert az alap androidos nem tetszik) és azt kéri, hogy Férjen hozzá a Facebook adataimhoz, Postolhasson a nevemben, és még mittom én miket akart (GO facebook widget)
-
Arween
senior tag
olyan hírolvasó létezik mint a Pulse News,csak magyar vonatkozásban?Nagyon tetszik
-
Scooby Dou
aktív tag
Sziasztok!A következő lenne a problémám: samsung galaxy s plus telefonom van, letöltöttem az Order and Chaos Online című játékot,letöltött 660mb-ot,lépek be,csinálom a karakter utánna bedob még egy frissítést amit letölttet velem és mikor telepíteném kiirja hogy biztos hogy felül akarom írni az előző fájlt? rámegyek hogy igen és utánna meg azt írja ki hogy az alkalmazás nincs telepítve ?! valaki tud erre mondani valamit? előre is köszi.
üdv.scooby
-
EVOkaa
tag
nekem minden klappolt Defy-n, azért vártam a sörömet
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #26888 üzenetére
nem tudom, mert nem állandó, hanem időszakos a probléma, random jelleggel jön elő.
adam3: sajna semmi
begépelem a tárcsázóban és semmi nem történik.
-
adam3
aktív tag
*#*#7378423#*#*
Ezzel meg egy csomó tesztet lehet futtatni...
-
sssz
őstag
válasz
EVOkaa #26886 üzenetére
adnám én a sört, de ezt én is megtaláltam, kipróbáltam és nem működik sajna (a legutolsó kód lenne az).
viszont ez találtam itt: (1. válasz)
Just an update; using monitoring tools we've discovered that part of the reason the wakelock occurs is to do with the sensor. After a call is made or received, it appears the Dialer will constantly poll the sensor (unsure which sensor) and will not stop. Sensor usage will over time approach 100% for the Dialer.
Several users have reported that if their ROM has the option to enable/disable 'mute incoming call when phone face-down', disabling this option will resolve the issue. However this behaviour appears to be coded in to the dialer and many ROMs, including some stock ROMs, may not give this option and instead have this enabled by default.
kikapcsoltam a lefordítással némítást. hátha ez segít. enélkül bőven megvagyunk szerintem.
-
EVOkaa
tag
[link]
egy sör tökéletes fizetség! -
atillaahun
veterán
Na ki találja meg előbb a szervízkódot?
Szerintem valami felajánlott jutalom a győztesnek biztos felgyorsítaná a folyamatot. -
xSide
őstag
Külföldi fórumon ezt a linket találtam a problémádra:
dhd-proximity-sensor-recalibrator
A blédemen kernel támogatási hibával léptet ki...
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #26875 üzenetére
nekem 2,3,6
-
sssz
őstag
válasz
beállítás, névjegyek
attilahun: ez az alapprobléma, ezért kellene kikapcsolni. legalábbis egy időre, aztán szerintem szerviz lesz belőle
TRob1: végignyomkodtam mindent a tárcsázás menüpontban, de sehol nem találtam erre semmit se.
xSide: nem rootolt.
-
TRob1
veterán
válasz
Beállítások legalsó menüpontja. Nálam: A telefonról (De gondolom vmi hasonló mindenkinél) és ott van az Android verziója.
(#26870) sssz:
Proximity-ktén sem szerepel? Mert a hívásbeállításokban szokott lenni. (De ha kikapcsoljátok, számítsatok rá hogy folyamat leteszitek/leteszi a hívást, kihangosítjátok... stb.) -
xSide
őstag
Én mindig vágom, mikor beállítom háttérnek. Direkt nagyobb méretben rakom fel telóra (ált 1600x1000), mert általában görgethetően használom a háttérképeket és a magasság marad fixen 800px...
Másrészről pedig így tudom variálni, ha esetleg valamely widget "rossz" helyen lennesssz: build.prop-ban be lehet állítani az idő intervallumot ms-ban, ha rootolt...
-
atillaahun
veterán
Igazán nem akadékoskodásként, de mért lesz az neked jó, hogy majd a nagy lapát füleiddel megtapicskolod a kijelzőt, és lerakod a hívást?
Egyébként az én tippen a szervíz kódok lennének, ha a beállításaid között nincs ilyen.
(#26868) helixP
Válts át a rétegek között mondjuk műholdas, de inkább terep alapú nézetre.
Vagy költözz el a belvárosból, mert úgyis csak ott van 3D. -
sssz
őstag
válasz
kavics325i #26867 üzenetére
ez egy htc wildfire s. sajnos ott nincsen ilyen...vagy csak én nem találom
-
helixP
nagyúr
Vajon ki lehet kapcsolni a Maps-ben a 3d-épületek kirajzolását? Eléggé haldoklik tőle a Pulseminim.
Köszi
-
sssz
őstag
válasz
kavics325i #26864 üzenetére
azt akartam,de nem találtam hol lehetne. van tipped?
-
takibacsi_11
csendes tag
leszedtem a SiNi clock -ot az öcsém samsung 551-ére
és szörnyűűűű a kezelhetősége. én nembirtamvele. -
dokee78
félisten
válasz
takibacsi_11 #26853 üzenetére
-
EVOkaa
tag
Van itt egri?!
-
szaki04
senior tag
-
sssz
őstag
kerestem itt de nem találtam, pedig tudom, hogy volt róla szó,, úgyhogy megkérdezem: olyan appot keresek, ami meggátolja hogy hívás közben kialudjon a kijelző. kipróbáltam már kettőt, de hiába választottam ki a phone appot, hívás közben, ahogy bekapcsolt a közelségmérő mikor a fülhöz került a teló, kialudt a kijelző.
-
szaki04
senior tag
válasz
takibacsi_11 #26853 üzenetére
A SiMi Clock Pro-ban van. De csak a Pro-ban, azt hiszem...
-
Samus
addikt
válasz
takibacsi_11 #26851 üzenetére
Nekem is nagyon bejött, ha érdekel, megkerestem (még jó, hogy a Google tud már kép alapján is keresni). [link] De át kell méretezni, mert nem igazán droidra van méretezve...
-
Oldman2
nagyúr
A Camera360 -ba be lehet-e valahogy tölteni már kész, nem éppen akkor fotózott képeket tölteni?
Nem találom ennek lehetőségét... :-(
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vinikorn #26821 üzenetére
Az Aldiko csak EPUB és PDF fájlokat kezel. A MOBI fájlokat vagy az Amazon Kindle vagy az FBReader alkalmazással tudod olvasni.
A Kindle a memóriakártya Kindle nevű alkönyvtára alatt keresi a PDF és MOBI kiterjesztésű fájlokat, az FB-vel meg lehet a memóriakártyák tartalmát böngészni.
-
vinikorn
aktív tag
Ez az óra, dátum, névnap, milyen alkalmazás lehet?
-
beci
őstag
válasz
punky10 #26843 üzenetére
és hunfatal!
Ezt már próbálltam,de ha lehúzom az állapotsort,és rábökök a berakott progik bármelyik ikonjára,akkor kidobja a képernyőre az egész sávot,és onnan kell újra ráböknöm a progi ikonra,hogy elinduljon.
Jó lenne,ha elsőre indítaná a progikat.mkRoland!
Ennél sajna progikat nem lehet berakni.Azért köszi. -
gyuszmó
őstag
Köszönöm a tippeket
-
BIZ0906
aktív tag
SIM kártya adatait, hogy tudom elő varázsólni? Ezt az opciót kifejelteni de gáz :S
-
mkRoland
senior tag
(Tabletről vagyok, sorry, hogy 2-t postolok rövid időn belül)
8pen: van tutorial. Középről indul majdnem minden. 4 részre van osztva a bevitel, minden részén kettesével van 4 betű/karakter, középhez közel az angol szövegekben gyakrabban használtak, távolabb a ritkábban. Középről indítod a karakter bevitelt és ide is térsz vissza. Ha a bevinni kívánt karakter pl. a felső negyed jobb oldalán a 3. középről, akkor egy egybefüggő mozdulatsorral felfelé húzod középről az ujjad (felső negyed karakterei), elindulsz az óramutató járásával megegyezően (jobbra, tehát a felső negyed jobb oldalán felsorakozott karakterek közül akarsz bevinni egyet), és egészen 3 negyedet mész arra (középről a 3.-at fogja választani), majd visszatérsz középre és felengedés nélkül folytatod (kivéve, ha szóközt akarsz, akkor 1x felengeded, majd visszateszed az ujjad középre).
Egyszerű, igaz? Terveztem, hogy feloldózár helyett beteszem ezt alapértelmezett billentyűzetként, és képernyő feloldásakor jelszót kérjen.... -
-
krups8
tag
* tárgytalan.
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #26831 üzenetére
Az ellen meg ezek a szoftverek sem védenek. Eleve a Google szinte mindent tud rólad ha Androidot használsz...
-
beci
őstag
Sziasztok.
Olyan progi kellene,amivel,ha lehúzom az értesítő sávot,betudok tenni 4-5 program indító ikont. -
Apaxp
senior tag
Valakinek van infója hogy az Avast mobile security hogyan muzsikál?
-
sssz
őstag
-
zedok
őstag
Halihó!
Prágába utazok pár napra, és érdekelne, hátha tudtok valami helyi közlekedési app-ot? (mint pl BKV menetrend itthon) Előre is köszönöm!
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #26819 üzenetére
Köszi, csekkolom.
-
Samus
addikt
Megnéztem, és rájöttem. Bár sajnos nála nem hiszem, hogy működne. A hagyományos kézírást próbálja felismerni, amikor folytatólagosan írod a szót. A betűk úgy vannak elrendezve, hogy hagyományosan írva területen érinted őket, a rendszer pedig ezek alapján értelmezi az írásod. Sajnos magyarul nem tud...
Egyébként azt nem tudja valaki, hogy tanítható kézírás felismerő "billentyűzet" elérhető-e? Hasonló, mint az S60v5-ben volt, aminek nem betűnként kell beírni, hanem írhatod folyamatosan, átalakítja, és beviszi, a hely pedig folyamatosan szabadul, olyan, mintha az írásodat valaki balról törölné. Nagyon tetszett, főleg az, hogy az én írásmódommal dolgozik (nem hagyományos kézírással írok, hanem a betűket külön, nem összekötve, amolyan "nyomtatott" formában. Az is jó volt, hogy akár minden betűt külön meg lehetett neki mutatni, megtanulta, onnantól pedig azzal dolgozott.
-
vinikorn
aktív tag
Van egy .mobi ebook fájlom. Az Aldiko eBook alkalmazás tudja ezt olvasni és a könyvtár polcára kitenni? Importálásnál azt írja ki, hogy a program keresni fog az eBooks/import mappába. Hol van ez a mappa?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #26799 üzenetére
Nem nekem volt problémám vele. Opera Mobilet használok, tökéletesen működik a flash.
-
Piwi
veterán
sziasztok!
Citromail apk-t hogyan tudnám megszerezni? van egy táblagépem de azzal sajnos nem kompatibilis,így marketről nem tudom leszedni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #26807 üzenetére
Én a t9-től konkrétan a falra mászok, de az is igaz ,hogy az utóbbi idők legharsányabb kacagásait okozta nálam ,mikor jönnek sorban vissza az smsek ,hogy "nem értem amit írtál".
Ez a fosadék olyan szavakat generál be az általam írottak helyett, hogy minimum fogyatékosnak hisznek miután elküldtem az üzeneteket.
Ki lehet vhol kapcsolni a t9-et? -
engine88
aktív tag
Egy telefon gyártási számát milyen kóddal tudom megnézni?
-
Gedeon31
addikt
atillaahun , beci köszönöm szépen a segitséget. Feltettem
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #26802 üzenetére
Plusz egy szavazat az anysoftkeyre.Nem kell tökölődnöm a hosszas bill.nyomásokkal, hanem beállítástól függően kiteszi szépen az ékezetes betűket is a screenre.
Én a SlideIt-től nagyon idegenkedek.Folyamatosan érinteni kell a kijelzőt, egy haver próbálta, azt mondta ,hogy ha véletlenül kicsit is elemelte a kezét,akkor már ugrott is a mutatvány.
Ha koszos a kijelző, olyan mintha zsíros kenyeret kennék, nekem a pötyögős megoldás messze jobban bejött. -
mkRoland
senior tag
válasz
gyuszmó #26800 üzenetére
Tégy egy próbát az 8pen-nel! Még nem találtam olyan embert, akinek tetszett volna, és használná! Talán te leszel az első, de a biztonság kedvéért ne töröld le a többi billentyűzet progidat, mert nem úgy kell ezzel írni, mint a többivel! Megoldás lehet még a teljes QWERTY-billentyűzet 2 betűnként/karakterenként csoportosítva, ezt hívják Compact QWERTY-nek, jópár alkalmazás tud ilyet.
Backup: egyértelműen a Titanium Backup, root jogokat igényel!
-
atillaahun
veterán
válasz
gyuszmó #26800 üzenetére
Nem vagyok túl jó véleménnyel a billentyűzetekről úgy általában, ha gyakran melléütsz, és nagyon zavar, akkor azon szerintem csak az segítene, ha fektetett módban gépelnél, úgy viszonylag korrekt.
Én most AnySoftKeyboard-ot használok, az annyit tud esetleg, hogy megnöveli a betűk magasságát a billentyűzeten, de inkább a szélességgel van baj, amit viszont nem lehet állítani, mert akkor már egymásra lógnának a betűk, vagy nem férnének ki a képernyőre.Ami viszont miatt szeretem, hogy kirakja alapból a magyar ékezetes betűket, nem kell hozzá a hosszan-nyomóssal baszkódni, meg tudja a többszörös érintést, így az összes fontos írásjelet beviheted valamelyik betű 2-3-4.-szeri lenyomására, anélkül, hogy váltanál, meg persze én még azt is szeretem, hogy a számokat szintén felrakja a felső sorba, így amiatt sem kell váltani. Végülis minden egy helyen van, elég gyorsan tudok már vele írni.
-
beci
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Azonnali fotós kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest