Aktív témák
-
zedok
őstag
Hali!
Olyan játékot keresek mint pl. Machinarium. Szóval tudtok ajánlani logikai/gondolkodtatós játékokat? Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Halihó!
Prágába utazok pár napra, és érdekelne, hátha tudtok valami helyi közlekedési app-ot? (mint pl BKV menetrend itthon) Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Hali! Tudom nem itt kéne feltennem a kérdést, de nem találtam jobb topikot rá.
Rootolt telóról (alcatel ot-990) van szó, és ha letörlök gyári appokat, mégsem nő a teló belsőtárhelye. Valami ötlet rá?
Előre is köszi!
-
zedok
őstag
Hali! van tipp arra mitől lehet h rootolt készüléken se Titanium Backup se RootExplorer nem engedi törölni a gyári appokat? Pedig a megfelelő engedélyek biztosítva vannak. Valami tipp?
Előre is köszönöm! -
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jó billentyűzetet a telóra?
A TouchPal nem igazán jön be
-
zedok
őstag
Hello! nektek müködnek a getjar letöltések? Mert nekem nem sajnos
És a GetJar Apps-t sem engedi már letölteni a market, arra hivatkozva h már nincs fenn. Hogyan lehetne még letölteni a free appokat?
Előre is köszönöm!
-
zedok
őstag
Jo reggelt!
A task manager hasznalatanak van ertelme? android 2.2-n. anno talaltam egy cikket errol de mar nem lelem. illetve ez a task manager szivhatja az akkut erosen? Elore is koszi! -
zedok
őstag
Melyik zenelejátszót ajánljátok?
-
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jóféle, energiasáv widgetet? Nem tudom h jó névvel illetem-e de ahol lehet állítani pl. wifi,fényerő stb beállíátásokat! Előre is köszi!
-
zedok
őstag
Hali! Nos. kezdő androidosként hozzátok fordulnék, ugyanis, sikeresen benyomtam a home gombot (launcherpro volt fenn) és miután elkezdtem használni, erre a gombra (home) felugrott egy ablak, alkalmazáslista vagy launcherpro ugye illetve alul a pipa h megjegyezze a döntést. Na mármost én sikeresen bepipáltam és rányomtam véletlenül az alkalmazáslistára. Hogy tudnám újraelővarázsolni az ablakot h legyen? Köszönöm! Elnézést a bénázásomért!
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged