- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
CrAzY88 #24499 üzenetére
elvileg be tudod állítani a beállítások/vezeték nélküli hálózatok és.../wifi beállítások/nyomsz egy menü gombot, aztán speciálisra böksz, ott wifi alvó mód irányelvek és kiválasztod a soha-t. így nem fog kialudni a wifid alvó képernyőnél se, csak ha te magad kapcsolod ki.
-
Tyer
őstag
válasz
Something_ #24495 üzenetére
Tökéletes lenne nekem, ha iylen lenne...
Ezért lesz a köv telom HTC...
-
Something_
őstag
-
F-ECT$
titán
Nem teljesen alkalmazás kérdés, de azért felteszem itt, mert többféle droid készülék is jelen van. A Where's my water-t úgyis itt ajánlotta valaki, ami tényleg egy szuper progi. A kérdés, hogy kinek mennyire meríti a telefonját akár ez, akár más gpu-t is (erősen) használó játék? Persze nem patikamérleges mérésre vagyok kíváncsi, hanem csak annyira, hogy játszottam x percet, merült y %-ot a telefonom. Én sgs2-n 20-30% közötti merülést tapasztaltam óránként. (Legközelebb majd percre pontosan is mérek egyet.)
-
Tyer
őstag
válasz
Something_ #24492 üzenetére
Nekem ez pont tetszik
De Sensation-ön godnolom már kisit más az alap -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1. Tudtok-e olyan alkalmazást, amivel át lehet alakitani a beérkező hivások felületét?
FullScreen Callert használom, de azzal 2 godnom van.
- néha lefagy, és nem jelenik meg, akkor marad az alap kijelzés, ami idegesit.
- ha jelez leállit pár olyan alakalmazást, amit nem szeretnék, hogy leálljon. (pl screen lock)2. képernyőzár.
Szeretnék valami uj képernyőzárat, de a full screen caller mindet leállitja, és nem indulnak ujra, ez is zavar, tudtok valamit, ami működne?3. Hogy lehet megcsinálni, hogy ilyenek, mint twitter, meg Facebook ne induljanak automatikusan, mert fogják a memoriát, miközben a Twittert pl soha nem is akarom használni....
Egyelöre ennyi, segitsetek légyszi
-
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #24489 üzenetére
Köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
pethYeti #24488 üzenetére
akkor: Bluetooth file transfer
nagyszerűen működik, évek óta megelégedéssel használom -
pethYeti
addikt
válasz
CoolBoy323 #24487 üzenetére
Telóról telóra.
-
pethYeti
addikt
Bluetoothon hogy tudok bármilyen fájl formátumot átküldeni? TC nem küldi el :S
-
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #24481 üzenetére
Nekem be kellett mennem a beállításokba és a tárhelybeáll.ba.De mostmár jó
-
half333
őstag
Sziasztok! Hogyan ill. mivel tudom vezeték nélkül átküldeni fájlokat a telóról a pc-re? Mert az adatkábel max töltésre jó.
-
kavics325i
őstag
Sziasztok.Írta már itt valaki,de most nem találom,hogy hogyan kell usb-vel össze kötni a telt vagyis milyen program kell még hozzá,mert nem tudja telepíteni a telt a win7.Előre is köszi
-
gyuszmó
őstag
Köszi
-
chab7
addikt
válasz
gyuszmó #24476 üzenetére
Egy otthoni vezeték nélküli hálózatnak nem csak az internetezés az egyetlen kihasználhatósága. A rá kapcsolódó eszközök közti vezeték nélküli kapcsolat sem elhanyagolható előny.
Én spec nem szeretem madzaggal dugdosni a telefont a gépre ha valamit fel akarok rá másolni. Tehát akár a konyhában vacsora készítése közben is fel tudnak röppenni a másnapra készítendő zenék, filmek, miegymás. -
gyuszmó
őstag
Üdv
Szerintetek érdemes beruházni wifi routerba,ha van otthon net és van 500mb csomagom a telóhoz.
ki tudom használni a wifit?
Pl csak arra jó hogy ágyból netezzen az ember+ frissítésekre vagy van hasznosabb célja is ?köszi
-
hodostamas
addikt
köszönöm a tippeket, meglesem őket
-
r4z
nagyúr
válasz
Mercutio_ #24472 üzenetére
Nem, hanem az adat, amit letölt a memóriakártyára első indításkor. Szeret megszakadni ennek a letöltése elvileg - bár nekem simán ment.
hodostamas:
Szimulátor: GT Racing Motor Academy
Fizikai: AB, Cut The Rope, Where's My Water, Apparatus (ez utóbbi nagyon ott van a szeren)
Ami inkább simán logikai, de nagyon szórakoztató, az a Rocket Bunnies, szerintem megér egy próbát -
VD
őstag
válasz
hodostamas #24471 üzenetére
Jaaaa! Azt hittem egyben a kettő, mert olyanról még nem tudok.
Szimulátorból most ezeket próbáltam, bár inkább arcade jellegű mind a kettő:
Shine Runner
[link]
Mocsárjáros-száguldozós. Eszméletlen módon driftel a cucc menet közben.Riptide GP
[link]
Jetski versenyzős! Nem egy nagy cucc, de a grafikája egész jó. Amin besz@rtam, hogy van egy-két pálya ahol felfelé folyik a víz!Fizikai cuccból most nem találtam újabbat. Egyelőre a World of Goo utolsó világával szívok. De ha megvan, akkor vadászok valami új finomságot.
És még egy dolog!
A Battle Boats 3D ingyenes a getjar-on!
[link]
Quake Arena vizen hajókkal. Engem már már idegesített, de egy próbát megér. Főleg ingyen. -
VD
őstag
válasz
hodostamas #24468 üzenetére
Hogy mit?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne, 1. megy valakinek go sms-el a teljes ékezetes betűs sms írás? (mert nekem ha pl. á-t írok bele lemegy 60 valahány karakterre a 160 írhatóból).
2. Melyik programot ajánlanátok arra, hogy valamiféle védelemmel (pattern vagy kód) levédjek bizonyos programokat, szóval hogy csak én tudjam használni? -
Saccco
nagyúr
Most akadtam rá egy autós játékra, biztos többen is találkoztak már vele...
Magyar fejlesztés. By Invictus
Ők jegyzik többek között az 1NSANE-t, Street Legal-t is.Kicsit nehéz letölteni, mert állandóan megszakad.
-
Jano_023
őstag
Voodoo CarrierIQ detektor:
https://market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.simplecarrieriqdetector -
Jano_023
őstag
Sziasztok, van olyan pdf olvasó ami megjegyzi hogy hol tartok és képes arr hogy törje sorokat a nagyításnak megfelelően? Vagy rakjam át wordbe? Valami megoldás? Köszi
-
baandii
senior tag
a Beautiful Widget és a Fancy csak egy előre beállított hely időjárását mutatja vagy be lehet állítani aktuális helyet is és akkor vált különböző városok közt automatikusan?
-
0xmilan
addikt
Sziasztok!
Nem tud véletlenül valaki olyan camera appot, ami pl. tapsra tud fotózni, tehát nem kell hozzáérni, hogy exponáljon. Ill. egy egyszerű kamera appot, ami nincs tele csillivilli effektekkel, csak ad néhány extra fícsört. pl.önkioldó, harmadolós rács, stb..
köszi előre is.. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
kavics325i #24410 üzenetére
Bejutunk a beállításokba, óra beállítások, további információk. De ezt természetesen a Fancy Widget nevű programban teszed. Remélem segítettem.
-
F-ECT$
titán
Plants vs zombies 4.2-es pályán másnál is látszik néhány vízszintes csík a ködben?
-
scream
veterán
Esetleg valaki tudna linkelni CWM 5-ös letöltő linket Ace- hez ?
-
Kakumix
senior tag
válasz
atillaahun #24442 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #24442 üzenetére
RAR-ba kell küldeni.
-
atillaahun
veterán
Tudja valaki mit kell csinálni a Gmail-vel, hogy a zip-et is megnyissa, de legalább elmenteni lehessen?
-
Apaxp
senior tag
Létezik androidra firefox böngésző ami működik is. Skate-re felraktam (fennec) kétféle verziót is de egyik sem működött.
-
xSide
őstag
válasz
dokee78 #24408 üzenetére
A minap linkeltem vagy 10 ezret
Amik biztos támogatják a magyar ékezetet, ezek vannak fenn nálam:
.fontchanger mappába kell másolni és telepiteni marketről a Fontchanger appot... -
F-ECT$
titán
válasz
CoolBoy323 #24432 üzenetére
Több helyen is volt hír.
-
RootRulez
félisten
válasz
gyuszmó #24434 üzenetére
Android Assistant többek közt ezt is tudja.
-
gyuszmó
őstag
Érdemes használni olyan progit ami megszabja milyen appok induljanak automatikusan?
Föleg aksi kímélés miatt szeretném,érdemes?
És melyik az ?
Köszi -
Something_
őstag
Esetleg akinek kell T-s Like díjcsomaghoz Call Meter 3G-hez importálandó beállítás, az dobjon egy privit!
-
-
-
RootRulez
félisten
A Dolphin Browser felhasználókkal közlöm, hogy a Dolphin Browser Mini után, most a Dolphin Browser HD-t magyarítom, jelenleg kb 60%-nál járok.
Lefordítom, utána még átnézem helyesírásilag/félregépelésileg és mindenki boldog!!
-
Probert75
addikt
Így néz ki! És ezt lehet variálni a konyhában amilyen színűre csak akarod.
-
Probert75
addikt
Milyen telefonról van szó? A konyhában kell kotyfasztani és ki lehet cserélni a gyárit.
Samsung Galaxy Ace-em van amire így kell csinálni, de szerintem így kell mindegyikre:
"Egyéni Frameworköt ezen (http://uot.dakra.lt/kitchen/) az oldalon készíthetünk. Megjegyzem hogy egy kis minimális angol tudás nem árt! Előfordulhat hogy várnunk kell a konyhára, akkor kiírja hogy pl "Requests left: 15", tehát 15 kérés még hátra van. Ilyenkor időközönként frissíteni kell az oldalt. Ha sikerült bejutni az oldalra, akkor egy sorban olvashatjuk hogy "Battery" "Icons" "Status bar", stb... Most csak az aksijelzőt fogom leírni, de a többinél is hasonló az eljárás. Válasszuk a Batteryt, pipáljuk ki az "use this mod"-ot majd válaszuk ki a nekünk szimpatikus aksijelzőt (nézhetünk előnézetet is, persze mindenhol!). (Ahol telefon kijelző méretet kell beállítani (Phone screen size), ott "mdpi 320x480"-at kell választani.) Menjünk a "File upload" Fülre, itt az "update binary"-nál "Type Galaxy"-t kell választani, a "Patch9 autofix" és a "ThemeChooser preview"-ból vegyük ki a pipát. Jobb oldalon válasszuk a "System files"-t. Töltsük fel a rom eredeti "framework-res.apk"-ját és a "twframework-res.apk"-t és ha Gingerbread romot használunk, akkor a "SystemUI.apk"-t is fel kell tölteni. (Elérési utak: system/framework/framework-res.apk és twframework-res.apk és system/app/SystemUI.apk (ha XXKPH ROM-ot használunk, akkor ebből a zipből is feltölthetjük.) Ha készen vagyunk akkor a "Summary" fülön a lap alján kattintsunk a zöld "Submit work to kitchen" gombra (ha nem aktív a gomb akkor valahol valami hiba van, amit narancssárgával jelöl az oldal). Ezután várnunk kell amíg elkészül az új frameworkünk. Kattintsunk fent a "Pickup" fülre és onnan tudjuk majd letölteni." -
Foose
addikt
Valaki elő tudja nekem keríteni az időkép.hu alkalmazását (időjárás)? Akárhol keresem,mindenhonnan törölve van. Asszem 1.0.1.6 a legfrissebb,javított verzió.
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Napok óta böngészem a netet olyan miui téma után, ahol a statusbar-ban az akkumlátor kijelzője szürkés (metál) kör alakú indikátorban kiírja a százalékértéket. Tud valaki ebben segíteni? -
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #24411 üzenetére
Tudom,csak vagy lepottyan,vagy kipukkan a kufi és annyi.
-
RootRulez
félisten
válasz
kavics325i #24410 üzenetére
Szia!
A Connectify erre való.Elvileg már a telók is tudnak hozzá csatlakozni.
-
ZOLL30
tag
Szeretnék segítséget kérni, a probléma a következő: mobilnetem van usb-s kütyü kivitelben és vásároltam nemrég egy androidos telót. a kérdés az, hogy meg lehet e osztani a notebookon úgy az internetet, hogy a telefonnal tudjam fogadni és így a telefonon is használni a netet? köszi
-
dokee78
félisten
válasz
flash- #24405 üzenetére
Itt keresd a választ ugyanis 2.1-nél még nem támogatott az appok áthelyezése SD kártyára.
De a topikjában le van írva a megoldás. -
kavics325i
őstag
válasz
kavics325i #24404 üzenetére
nem volt egyértelmű de már javítani nem tudtam a hszt
-
flash-
veterán
xperia x10 mini pro val van olyan gondom hogy mar keves a.belso memoria
smst nem tujdok fogadni meg allandoan cs ipog a telefon..azt irja hogy a telefon tarhelye hamarosan megtelik.
pedig van meg 10 mega szaba hely.
marketen nem talal a telefon sdre athelyezo progit es azt se tudom hogy az smsket mivel allitsam be hogy azonnal az sdre menjenek.
go sms van a telefonon de abba nem talalok ilyen beallitast
lecci segitsetek -
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged