- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Foose
addikt
Tud valaki olyan world of goo-t,ami fut alcatel (telenor) one touch 990-en? Én most a 1.0.1-es verziót telepíteném,de telepítés közben újraindul a telóm.
-
Speeedfire
félisten
A gyári billentyűzetben be lehet állítani azt, hogy ne kelljen folyamatosan nyomva tartani az ékezetes betűk beírásához, hanem csak megnyomom és feljön a "menü"?
-
w.miki
veterán
Ajánlott már valaki módosított APK (pl. képcserélt) aláíráshoz (sign) programot?
Mert én sokat kerestem olyat, ami elég egyszerű, és most ez ajánlom:
Sign+ -
TRob1
veterán
válasz
Something_ #24187 üzenetére
Az ilyen linkek csak azt szolgálják, hogy te is és én is jobban járjunk (jelen esetben +1Gigával
)
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #24184 üzenetére
Aláírásom utolsó linkje? Minus. 10GB tárhely (szintén növelhető), ide is mindenféle kliens van (Android is), és ez csak tárhely, szeded amit akarsz, pakolod amit akarsz.
-
Something_
őstag
Köszi, ezt már áttanulmányoztam.
Nekem ez a progi nem valami praktikus, valami ftp-s progi kéne, ami biztosít ingyen tárhelyet és gyors. Azért kellene valami ftp-s, mert nem tetszik, hogy automatikusan letölti a file-okat minden bejelentkezésnél. Laptopon telenoros hipernetem van, asztalin kábelnet, telefonon 150 mb-s mobilnet és wifi. Ezért nekem nem jó, hogy a laptopon egyből lekapja az összes felrakott dolgot.
Esetleg ilyen progit tud valaki, ami biztosít ingyen tárhelyet és én választom ki, hogy az adott file-okból jelen pillanatban mire van szükségem ? -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Nekem ha naptár, akkor Pure grid calendar!
Én nem találtam még jobbat!
Nekem azért fontos, mert tudja a heti nézetet, és a scroll-tTud nekem valaki javasolni valami jó stratégiai progit gt540-re?
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #24180 üzenetére
Tessék, magyarul kis help.
-
lecsoo4
tag
sziasztok! lehet volt már ilyen kérdés, de nincs időm visszaolvasgatni. kérdésem lenne, hogy motorola fire telóra tudok-e telepíteni android 2.1-est, azon belül is se x8 , x10mini stb kezelőfelületet?
választ előre is köszi -
doddencs
senior tag
válasz
Something_ #24177 üzenetére
A public mappa annyiban különbözik a többitől, hogy olyan emberkével is meg tudod osztani a tartalmát (egy linkkel), aki nem használ dropboxot.
Photosnál is ez a helyzet, ha a megfelelő linket megosztod, lehet neten nézegetni a képeid (picasa-hoz hasonló). Letölteni se kell.
De ezeken a mappákon kívül is szabadon létrehozhatsz újakat, amiket ha nem osztasz meg senki (konkrét, dropbox-szal rendelkező személlyel), ugyanúgy csak te fogod elérni, neten dropboxba bejelntkezve. Ha megosztod, akkor a mappa szinkronizálni fog az adott személlyel. De érdemes elolvasni a mappákban szereplő pdf-eket, a dolgok mikéntjéről.
Skydrive-ról nincs infóm.
-
Something_
őstag
válasz
RootRulez #24176 üzenetére
Nem is értem, hogy minek tettem fel a kérdést
Most ismerkedek vele, lehetne pár kérdésem?
Felraktam asztali gépre és telóra. Mindkét készüléken 2 mappa van, Photos és Public. A Public-hoz mindenki hozzáfér vagy csak az akit a fiókhoz kapcsolok?(habár még fogalmam sincs, hogyan lehet kapcsolni valakit a Public mappához) Ebből adódóan a Photos mappához senki nem fér hozzá, az az én saját tárhelyem, ahova bármit pakolhatok?
Kb csak pendrive-ként használnám a Dropbox-ot, itthoni gépekkel áthúzok valamit/valamiket, amit/amiket máshol le szeretnék tölteni akár telefonra, akár laptopra. Ergo nekem csak az kkellene, hogy ne férjen hozzá senki, csak én lássam, tudjam kezelni a file-aimat.Még egy kérdés:
Miben jobb a Dropbox, mint a Skydrive. Mert ugye a Skydrive tudtommal 25 gb tárhelyet ad, míg a DB kezdetben csak 2-t. (habár skydrive-ot sem használok, de most, hogy elkezdtem keresgélni google-n db-vel kapcsolatban, feljött ez a lehetőség is -
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #24175 üzenetére
Ez természetes.
Ha feltöltöd a szeróra (bármiről) azt neten teszed.
-
Something_
őstag
Láma kérdés, de fel kell tennem: ha behúzok valamit mondjuk a gépen a Dropbox mappába, akkor az internetes feltöltésnek minősül? Gondolom igen, de érnék emgerősítést.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hello!
A gyári androidos news & weather progit keresem. Tud vki egy linket adni hozzá?
-
-
Apaxp
senior tag
"ja, olyat én se látok az érdekes naptárak között hogy időjárás előrejelzés."
Gmail /naptár és a bal oldalon középtájon saját naptár jobboldalán nyíl beállítások. Megnyíló új ablakban bal felső általános utána hely megadása, majd Lakóhelynek megfelelő időjárás-jelentés megjelenítése és itt C° vagy F° kiválasztása.
Csak azt nem tudom hogy a telón nekem miért nem jelenik meg szinkronizálás után. A Gmail naptárban megjelenik. -
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárprogramban hol tudom beállítani, hogy egy-egy eseményre mást is meghívhassak? Nem találom sehol....
A gyári naptárprogramban megvan a szerkesztésben de ennél nem találom.... -
Probert75
addikt
válasz
kennyke #24163 üzenetére
Sajnos widgetet,csak azt tudod kitenni pluszba, ami a telefonodban benne van. Viszont a zárképenyőn lévő 4 ikont bármire kicserélheted, akár az email-re is. Úgy lehet jelzi majd azt, nem próbáltam még. Ha tetszik, akkor javaslom töltsd le ezt a magyarítottat. www.mediafire.com/?dxikkiekjio7dcp
Azt gondolom tudod, hogy a zárképernyőn lévő ikonokat, csak a zárkörbe kell húznod a gyorsindításhoz. -
dokee78
félisten
Na végre megfelelően működik a days left widget!
-
basaja
senior tag
hali
ez a samsung dive nagyon érdekelne,de....
van regisztrált samu fiókom,de nem tudom felvenni a beállításokban a fiókjaim közé...fel sem adja lehetőségként.ilyenkor mi a teendő?Valamint a termékregisztrációnál azt írja ki,hogy valaki már regisztrált ezzel a gyári számmal...elég érdekes... ha valaki tud segíteni,kérem ne tartsa magában a mondanivalóját:-) -
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24154 üzenetére
akkor valami beállítás mégis. majd én is töröm a fejem mi lehet az.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Google-naptáramat szinkronizálnám a telefonnal, amikor ezt a hibaüzit kapom a status bar-ba Túl sok naptár törlés. Lehetőségem van elemek törlésére, törlés visszavonására és most nem, egyik után sem szinkronizál
Mi az oka ennek?
Köszi -
z0d1AK
nagyúr
Hogyan tudnám a paradise island beállításait, mentéseit egy készülékre tenni?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24151 üzenetére
akkor esetleg próbálj meg letölteni valami ingyenes naptár alkalmazást a marketről, hogy abban is csak ez a kettő jelenik meg, vagy a harmadik is. ha abban megjelenik akkor a gyárival nem stimmel valami.
ja, olyat én se látok az érdekes naptárak között hogy időjárás előrejelzés.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24149 üzenetére
sajnos nincs több ötletem
illetve van még egy: hanyagold mára a problémát. elképzelhető hogy holnapra magától megoldódik
volt már ilyen
-
sssz
őstag
a lila szín csak az adott naptár jelölő színe szerintem. a másik kettőnek is különböző színei vannak.
nekem is a más naptárak alatt vannak ezek a naptárak és mégis látszódnak.
s7evcsenko : akkor az utolsó ötletem - ha még nem volt meg eddig - , hogy indítsd újra a telefont
-
porse
őstag
válasz
s7evcsenko #24144 üzenetére
Mivel a "más naptárak" hoz van hozzáadva a gépen, a lila színből ez jön le, a saját naptárhoz add.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24144 üzenetére
na akkor azon a helyen amit a telóról készült kép mutat nyomjál egy menü gombot. elvileg így hozzá lehet adni plusz naptárt is.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24140 üzenetére
akkor ha belépsz a naptárba és nyomsz egy menü gombot majd egy beállításokat nincs ott egy olyan lehetőség hogy 'Minden naptár" ?
-
pethYeti
addikt
Opera Mobile-ban nem lehet beállítani ha a képek betöltése ki van kapcsolva akkor azt helyettesítse egy valamilyen színű kis dobozkával mint ahogyan azt a mini teszi?
-
Hippo
aktív tag
Olyan kérdésem volna, hogy tudtok olyan programot mondani nekem (akár tabletre is), amivel dalszövegeket és akkordokat tudok használni?
Gondolok itt arra, hogy vannak dalszövegek akkordokkal és a programon belül listát készíteni (dalonként lapozható legyen), új dalszöveget beírni, szerkeszteni, akkordozni... ilyen programot keresek nagyon!
Előre is köszönöm a segítséget! -
dokee78
félisten
Az ADW Launchert már nem frissítik,elég régóta 1.3.3.1 nem?
Amúgy az ADW-nek szebb az ICS témája,mint a Go Launcher EX ICS témája?
-
kennyke
aktív tag
sziasztok,
keresek egy olyan lock screen-t, amit lehet variálni. pl. új e-mailek, árfolyam, időjárás... ki lehet tenni.
Tud valaki ilyet ajánlani? -
Domxc
senior tag
válasz
hallerlaller #24134 üzenetére
Én csak Logoutra használok böngészőt. Mo.-ra én ezt használom.
-
hallerlaller
addikt
fórumozáshoz milyen böngetőt használtok? én jelenleg opera minit, az egyoszlopos tördelés miatt, van esetleg jobb vagy gyorsabb?
-
Domxc
senior tag
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24131 üzenetére
milyen telefonod van és azon milyen verziós android?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24126 üzenetére
pedig ha beraktad a PC-n és utána a mobilon is kiválasztottad hogy megjelenjenek, utána pedig szinkronizáltad is, mutatnia kellene.
-
Dyrtyho
őstag
Akkor valami olyasmi naptárt keresek,ami szép,kirakható widgetként,és picit hasonlít az LG GT540 naptárra
-
ofive
csendes tag
válasz
Something_ #24122 üzenetére
Köszönöm a gyorssegélyt!!!
-
kbalazsa
senior tag
válasz
Probert75 #24116 üzenetére
Valami elcseszett opera beállítás vagy bug miatt már a letöltő ablak tetején (az információs sávban) is zip-re nevezi át a fájlt. Azt meg nem néztem letöltés közben, hogy alul a státuszsorban igazából apk kiterjesztés van.
Letöltés után meg ész nélkül kitömörítettem (mivelhogy zip) és ennyi.
Köszi Opera!!!
-
ofive
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek androidra(2.1),ami a symbianhoz hasonlóan felolvassa az üzeneteket,és a hívó nevét is elregéli.
Köszönöm a segítséget
-
Something_
őstag
Igen, ilyen van a HTC-men is, Sense-n belül.
Öcsémnek SE van, feldobjuk rá ezt a SeekDroid-ot.
dokee78:
A GPS-t úgy kapcsolja elvileg be, hogy a telefonon nem jelzi! Ezért nem tűnik fel a "tolvajnak".
A kikapcsolást úgy értettem, hogy neten egy cikkben azt írták, hogyha a telefon ki van kapcsolva vagy nincs benne SIM, akkor is bemérhető, de én ezt nem hiszem el, képtelenségnek tűnik.
Szóval vagy iziben be lehet mérni még kikapcsolás előtt, vagy ha gyerek nyúlja le aki nem konyít hozzá vagy szimpla elhagyásnál még mielőtt megtalálnák. -
RootRulez
félisten
válasz
kbalazsa #24114 üzenetére
Miért e lenne APK, azt töltöd le...
-
kbalazsa
senior tag
Engedjetek meg egy noob android kérdést:
Hogyan lehet feltelepíteni SD kártyáról egy olyan alkalmazást, amihez nincs apk file? Konkrétan a stefi68 kollega által lefordított Go Contacts Ex-ről lenne szó.
-
Jadro
veterán
válasz
Something_ #24110 üzenetére
A témához hozzákötve, Samsungra létezik ilyen (vagy hasonló) lehetőség külön program nélkül is. Csak a beállításoknál be kell kapcsolni és a telefon a Samsung Dive oldalon belépve szépen kontrollálható. Van tracking, távoli lock, csengetés stb. Tudom hogy ez neked nem feltétlenül megoldás, csak gondoltam megemlítem, hátha hasznára válik valakinek.
-
dokee78
félisten
válasz
Használtam.
Ha ki van kapcsolva akkor is bekapcsolja a GPS-t elvileg bár nem láttam jelét,hogy be lenne kapcsolva.
Híváslistát is megmutatja. -
Something_
őstag
válasz
Sajnos lejárt az 5 perces szerkesztési opció, szeretném még kiegészíteni.
Keresgélés után, találtam még 2 appot a SeekDroid mellett:
- Wheres My Droid - 67.000-en töltötték le, gondolom ez is hasonló
-Android LostLegtöbben ugye a Weheres My Droidot töltötték le, mivel ingyenes. A SeekDroid 1200 ft, azt kevesebben töltötték le. Viszont hogyha a SeekDroid megbízhatóbb, jobb és többet tud, simán megér 1200 Ft-ot.
Ha esetleg valaki tudna segíteni, az ne tartsa magában, köszönöm!
-
Something_
őstag
Erről a progiról tudna nekem valaki egy kis beszámolót? SeekDroid
Öcsémnek a telefonjára szeretnénk felrakni, mivel 2 hete fociedzésen "eltűnt" a telefonja. Senki nem jelentkezett, bekapcsolva hagyták, hívtuk, smseztünk, semmi válasz. Másnap egyik csapattársa öltözött és elővette a táskájából, hogy ez kié? Fel volt hangosítva a telefon, teljesen más volt a táska. Ergo lenyúlta a 12 éves gyerek, hazavitte vagy meggondolta magát vagy a szülők seggbe rúgták.
Ilyen opcióra jó ez a program? Ha eltűnik vagy ellopják és kikapcsolás előtt meg lehet határozni a címét a telefon helyzetének? Azt olvastam tesztekbe, hogy ha ki van kapcsolva a telefon vagy nincs benne SIM akkor is megtalálja a webes cím, de ez számomra hihetetlen.Nekem HTC-n Sense miatt van ilyen alkalmazás, az elég jól működik, ez is hasonló program?
Ilyen a felület és elég pontos: -
7
addikt
Topic címe módosítva, áthelyezve a megfelelő fórumcsoportba.
-
xSide
őstag
Ez volt már ajánlva?
Most bukkantam rá, remek app wifi-vel rendelkezőknek... -
BDave
őstag
válasz
RootRulez #24081 üzenetére
Ez jó, csak nem túl pontos a mobiladatszámlálója. De legalább ki lehet vonni manuálisan MB-ot és így lehet korrigálni. A netezést jól számolta, de miután a Marketből letöltöttem egy 1.9 MB-os alkalmazást, azt már nem számolta hozzá. És mintha utána se számolta volna a netezést.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged