Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
BigBlue69 #25399 üzenetére
használd az aircontrolt. ugyanez
-
BigBlue69
őstag
Azért itt a teljes Lista
-
-SamS-
tag
jól tudom h a flick soccer még nem volt akcióban ? csak mert a gépen azt írja hogy megvéve, de a telón meg nincs a telepíthető alkalmazások között. amikor pedig rányomok a perscued gombra egyből azt írja h majd a telón le lesz töltve csak nem csinál semmit....
-
-
Haart
addikt
válasz
hodostamas #25389 üzenetére
Akkor ezek szerint a google accodhoz adja a progit és onnantól permanent lesz neked.
-
Haart
addikt
Hogy müködik ez a vásárlásos dolog? Ha megveszem, a programot akkor megvan, de mi van ha wipe-olom a telót? Vagy a progit a google accauntodhoz adja hozzá és bármikor ha már megvetted ujra tudod tenni mert tudja mi van meg?
-
TRob1
veterán
-
Synaptic
senior tag
Lenne nekem is egy hülye kérdésem .
Létezik olyan program (vagy valami trükk) amit használva tudok a telefonon netezni úgy , hogy a pc ADSL net jét használom USB-n keresztül ?
-
Tyer
őstag
Lenne pár kérdésem:
1. Tudtok-e olyan alkalmazást, amivel át lehet alakitani a beérkező hivások felületét?
FullScreen Callert használom, de azzal 2 godnom van.
- néha lefagy, és nem jelenik meg, akkor marad az alap kijelzés, ami idegesit.
- ha jelez leállit pár olyan alakalmazást, amit nem szeretnék, hogy leálljon. (pl screen lock)2. képernyőzár.
Szeretnék valami uj képernyőzárat, de a full screen caller mindet leállitja, és nem indulnak ujra, ez is zavar, tudtok valamit, ami működne?3. Hogy lehet megcsinálni, hogy ilyenek, mint twitter, meg Facebook ne induljanak automatikusan, mert fogják a memoriát, miközben a Twittert pl soha nem is akarom használni....
Egyelöre ennyi, segitsetek légyszi
-
F-ECT$
titán
Na srácok, mi nyer ma? Játék és szerencse 10 appben...
-
Tyer
őstag
válasz
Speeedfire #25235 üzenetére
Kipipálja!
-
r4z
nagyúr
Nem tudja valaki, mi a neve az ICS gyári fontjának?
-
-
Fateys
tag
Tud valaki egy olyan böngészőt se xperia mini-re,amivel minden weboldal,még az agyon flashelt játékok is megnyithatóak?
vagy ez esélytelen?
-
Dyrtyho
őstag
Létezik még olyan Angry Birds game ami nem tartalmaz reklámot ?
-
dokee78
félisten
Na vajon melyik 10 app lesz ma óccsó?
PowerAMP-t a népnek.
-
brendoncsopi
tag
A kövi kérdésem lenne:
új teló vásárlása miatt akarnám a fontosabb progijaimat (azért nem minden szemetet) rátenni az új kütyüre és a jelenlegi telón lévő guglis mailt akarom az újon tovább használni. Okozhat e ez valami geb@szt? A régi teló,ami más simmel ugyancsak fog tovább működni ugyancsak nálam,töröljem egyszerűen a guglis mailt a régin és csináljak új fiókot, az új teló 1. bekapcsolásakor meg megadhatom a régi guglis cimet?
Kicsit belebonyolódtam,de remélem érthető mit akarok :-)
thnx -
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #25350 üzenetére
LG camerát csak a videó miatt használom
-
hodostamas
addikt
válasz
Speeedfire #25347 üzenetére
LgCamera
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #25347 üzenetére
camera 360, vignette
-
Speeedfire
félisten
A gyárinál jobb kameraprogramot ismer valaki?
-
-B-
senior tag
-
sssz
őstag
válasz
bradam #25343 üzenetére
miért is kellene másolgatni ha a dropboxot használod?
a gáően az exe file-t megnyitod a dropbox mappában, ahova elmetetted, és ott szerkeszted. ha kész vagy elmented bezárod. a telón már a mentettet fogja lefrissíteni.telóra rakd fel a dropsync app-ot, jelöld ki azt a mappát amit szinronizálni akarsz vele. (célszerű a dropbox mappát), megnyitod abban a file-t a telón, szerkeszted, elmented, megnyomod a gombot, a dropsyn felszinkronizálja a PC-re és kész.
-
bradam
aktív tag
Valószínűleg nem tökéletesen jó helyre írok, de azért mégis csak ez a legjobb hely szerintem a kérdésemmel kapcsolatban
Szóval lenne egy Excel fájl, amit gépen és droidon is szerkesztgetek, és azt akarom,hogy oda vissza szinkronizáljon. Google Docs-ot annyira nem szeretem, ha jól gondolom Dropbox meg nem jó, mert akkor mindig másolgatni kéne a legfrissebb példányt gépről-telóra, vagy vissza.
Valamilyen programmal meglehetne oldani problémámat,hogy ne ilyen puritán GDocs-al kelljen operálnom?
Előre is köszönöm
-
bostone
addikt
Hiba történt a megrendelés létrehozása során. Nálam ezzel az üzenettel nem enged vásárolni, miután néhány alkalmazást sikeresen megvettem. Más ki tudta küszöbölni ezt a kis gondot?
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #25324 üzenetére
A go sms-t nem csak a go launcher alatt lehet rögtön alapértelmezetté tenni a telepítés után, hanem bármelyik home felület alatt.
-
TRob1
veterán
Én értettem mire gondolsz, csak én meg arra céloztam, hogy én használom a dolgokat, és nem tesztelgetem. (Ha vmi nagyobb dolog kellene ami 1 évben kétszer ha van, akkor meg Usb kábel)
Egyébként AirDroiddal másolok, de az nem mutatja a sebességet, csak százalékot (vagy én nem vettem észre) -
Land
veterán
CIB Visa-val kellene mennie a Marketen való vásárlásnak?
-
dokee78
félisten
válasz
Vikt0r #25308 üzenetére
Quickoffice Pro-t nézd meg,igaz én nem tabon használom.
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #25327 üzenetére
És miért nem használod azon meg a GO_Launcher_EX_HDTest_V2.69Beta (for Pad)-et?
(#25326) Csibcsala:
A MortPlayer is jó, és azzal is lehet Rock-ot lejátszani.(Vagy az kérdés volt hogy jó-e?
-
sssz
őstag
válasz
ezt még mndig nem értem egészen, mivel a GoSms az egy sms app míg az adw pedig egy launcher.a Go launcher elképzelhető hogy magában foglalja a gosmst-id, de a go sms-t launchertől függetlenül bárki használhatja. semmi köze nincs az adw-hez.
én pl adw ex-et használok és mellé handcent sms appot, amit szintén alapértelmezetté tettem ugy ahogy te a gosms-t és nekem se jön fel a gyári és nem jelez. ennyi.de mindegy is. a lényeg hogy működik neked. -
punky10
addikt
ADW vs Go: +1;+1
Telon a Go-t használom ,tabletten pedig az ADW jön be.Más:nálam ma is csak 9 app van... -
Csibcsala
tag
A Rockplayer az jó.
-
TRob1
veterán
válasz
Ja hogy arra értetted. Az más.
(Azt meg nem is értem, ha a Go-ban minden frankón müxik, minek próbálkozol a xarabb ADW-vel.
)
-
toth_janika
őstag
Elolvastam, amit írtál!
Meg is csináltam!
Nem is neked írtam!sssz:
Rakjam ki az asztalra a GO-t, utána azzal indítsam az SMS-t. Remek.
Ezzel szemben GoLauncher:
GoSMS feltelepít, elindít, Alapértelmezetté tesz, és voila máris nincs gyári üzenetkezelés, és nem kellett semmit sehova kitenni!
Ezt értem "gányolás" alatt, de, úgy gondolom, hogy hadjuk ezt az ADW vs GO témát! -
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25320 üzenetére
Miért lehetne gányolással. Miért nem olvasod el amit írtam neked?
(#25316) xSide :
Nemtom, nem szoktam mérni, de most is mikor NFS-hez szedett le 150Megát, viszonylag gyorsan megtette. Nem viszem túlzásba a nagy fájlok másolását wifi-n, ezért meg sem fordult még az életben a fejembe, hogy ez alapján válasszak Romot (de még ha fulltetű is lenne a wifi, ami amúgy nem igaz, akkor se ez lenne a döntő szempont) -
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25320 üzenetére
Hm... és alapértelmezett programot is csak "gányolással" lehet megoldani....
ezt hogy érted?
-
Paca2
senior tag
egy érdekesség, hátha nem ismeri vki:
ha feltelepíted a QQlauncher-t, és aktiválod ott a 4 irányú képernyőzárfeloldást (olyasmi mint a go locker, de sztem ez szebb), akkor bármelyik launchernál megmarad és használható, akár a TWnél is, és ami még jó, h ha live hátteret állítasz be, akkor a lock screen is live
-
Land
veterán
Üdv!
Ma 2 kártyával is próbáltam venni akciós appot, de visszautasította a vásárlást a Market... A kártyák működnek. Van limit az akciós 10 napon, hogy mennyit lehet letölteni összesen ezekből? Másra nem tudok gondolni.
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #25314 üzenetére
Az alapértelmezett beállítást töröld a gyárinál, lehet egyszer megadtad neki és így nincs újrválasztási lehetőséged, illetve az is lehet a régi ikont/notification-t használod még...
Látom azóta TRob1 írta is
TRob1:
- milyen sebességgel tudsz wifin keresztül fájlokat másolni pc/Droid közt és melyik alkalmazással?Kérdeztem már, de lehet elkerülte a figyelmed...
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25312 üzenetére
csinálsz az app drawerben egy új katalogust és abba csak azokat rakod be amiket látni akarsz
szerk: talán ne az alapot indítsd el hanem a Gosms appot rakd ki a homescreenre és azt indítsd el ha smst akarsz irni.
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25312 üzenetére
2. Kapcsold ki a gyáriban az értesítést.
(#25314) toth_janika:
Bemész az alkalmazások menüpontba --> Alkalmazások kezelése/Összes, ott megkeresed az Üzeneteket, ráböksz, és kiveszed az alapértelmezést (Alapértelmezések törlése). -
toth_janika
őstag
Valaki tudja, hogy
1, hogy lehet ADW EX-be a nem használt programokat (pl, Car Home, DSP Manager, FM Radio) eltüntetni (úgy mint a Go Launcher-be)
2, CM7.1 stable esetében hogy lehet alapértelmezett programokat választani? GoSMS-t akarok használni, de ha sms jön, akkor mindig 2x kapom meg! 1x az alapértelmezettben, 1x meg a Go-ban! -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
power point nézegetésre melyik a legjobb app s7 slimre?
most a documents to go van fennt de az nem nagyon alkalmasrá. -
xSide
őstag
válasz
fatal` #25250 üzenetére
Sajnos a LauncherPro már nem fejlesztődik
Maradt a Go, az ADW-vel az volt a gondom nincs benne dock görgetési lehetőség.
A Go-ban még ráadásként van testreszabható "kézmozdulat" is, felfelé csúsztatva a dock ikonján teljesen más funkció adható neki
Miről van szó?
Az egyik ikon az opera mini-re mutat, ha itt finoman felfelé csúsztatom az ujjam a gyári böngésző jön be, a gmail-ra ha rányomok az olvasás, csúsztatva az írás, az APP ikonra nyomva a drawer, csúsztatva pedig az értesítősáv...
Ez a nagy pozitivum, ami megtetszett benne!Most a folder editort próbálom ide szabni, amivel buborékként több minden rakható bele:
-
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel Nexus One-ról le tudom menteni az sms-ket és egy másik HTC-re fel tudom tenni. Sajnos a gyári átvitel csak a névjegyeket tudja átvinni
Előre is köszi!!!
-
r4z
nagyúr
válasz
Willhunting #25300 üzenetére
Állítsd be ezt az értéket és nyomj a fakeOnBoot-ra, akkor ezt fogja beállítani bootoláskor.
Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Goddess of Victory: Nikke
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest