- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Tegnap voltam a fehérvári Samsung boltban. Megmutattam a Galaxy S2, android 4.0 problémáját, hogy hatalmas forgalmat csinált az Exchange szolgáltatás: [link].
Nem tudták miért van. Nézegette a szervizes srác a külföldi fórumokat és ott is írták ezt a problémát és azt, hogy lemeríti az aksit. Valakinek 4.0-ával hasonló tapasztalat? -
vinikorn
aktív tag
A facebook app teleszemeteli a telefonkönyvet a facebookos ismerősökkel. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy magyar nyelvű ingyenes battery monitort appot?
-
vinikorn
aktív tag
Olyan app kellene ami figyeli az akku feltöltést és lemerülést és könnyen vissza lehetne nézni ezeket az időpontokat, amiket az app elment. Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Tudjátok, hogy ezzel az android játékkal hogy kell játszani: [link]?
Kicsit bővebben. Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Ezt a játékot valaki magyarázza el nekem léccives: [link].
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Nem tudom tudjátok, hogy létezik a Videosmart videóoldal: [link].
Saját készítésű videókat lehet csinálni bármiről. Nem volna kedve valakinek videót csinálni arról, hogy androidos telefonon hogyan kell sudokut játszani? -
vinikorn
aktív tag
Ma folyamatosan kapok egy értesítőt, hogy nyertem egy iPad 2-t: [link]. Valami weboldal akar betöltődni rajta. Hogy lehet kitörölni végleg ilyen értesítőt?
-
vinikorn
aktív tag
Olyan ingyenes appot nem tudtok ami gyorsított és lassított felvételt tud készíteni? Olyat, hogy gyorsabban vonulnak a felhők vagy lassan felveszi a csepp mozgását. Ne 320x240 hanem nagyobb felbontásban.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
válasz
zho-lee #36225 üzenetére
Ezek az appok, amik engedélyt kérnek pl. a GPS használatához folyamatosan kommunikálni akarnak a szerverükkel? Ez nem meríti az aksit?
Nem értem, hogy telepítéskor miért nem lehet szabadon kiválasztani azokat a dolgokat amit engedélyezni akarok. Semmit nem engedélyeznék.
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy jó morze kódoló appot?
Újabban nagyon tartok az appoktól, mióta olvastam, hogy egyes appok teljesen indokolatlanul kérnek engedélyt egy csomó telefon adat hozzáféréséhet. GPS, telefonnévjegy, stb, stb. Ti amikor telepítetek egy appot elolvassátok, hogy milyen engedélyeket kér?
-
vinikorn
aktív tag
Telepíteni szeretném ezt a hangeffekt appot: [link].
Miért kér ilyen engedélyeket:
- Névjegy adatok olvasása és írása
- telefon állapotának olvasása
- Durva és finom GPS-es helymeghatározás használata
- összes hálózati állapot megtekintése
- telefon által ismert fiókok listájának lekéréseEddig nem figyeltem, de elolvastam egy cikket arról, hogy a felhasználók nem is figyelik a telepítéskor, hogy mit okéznak le.
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok olyan hangeffekt appot, amiben zavaró hangok vannak? Kopácsolás, fúrógép hang, fal ütögetés, gyereksírás, meg ilyenek. Ami egy panel lakásban zavaróak lehetnek.
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Tudtok olyan appot amivel a telefonban le tudom menteni a telefon névjegyeket és a Jegyzeteket? Így menthetem le a .ecsv.bak, a .spb és a .smm fájlokat.
Ugyanaz mintha a KIES-sel csinálnám. Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Melyik a legolcsóbb androidos telefon amiben előlapi kamera is van, amivel Skype telefonálni lehet? Köszi
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S. 2.3.3-ra letöltöttem a köpönyeg appot, de nem rakott ki ikont az alkalmazások közé. Megnéztem a feladatkezelőben és ott volt a letöltött alkalmazások között, mégsem tudtam hozzáférni. Mi lehet a gond?
-
vinikorn
aktív tag
A 2.2.1-ben meglévő Napi tájékoztató app nincs meg a marketen? A 2.3.3-ban nincs benne alapból.
-
vinikorn
aktív tag
A Galaxy S-re fel lett telepítve a 2.3.3-as android. Meglepve néztem, hogy nincs benne a Napi tájékoztató app. Az időjárás ezen szoktam megnézni. Tudnátok javasolni ilyen magyarul is tudó időjárás előrejelző programot? Amelyiket a legtöbben használnak.
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S-hez ilyen gyémántmintás szilikon burkolat nincs valakinek eladó: [link]? PÜ.
-
vinikorn
aktív tag
Erről az óra app-ról nincs olyan rossz tapasztalat, hogy eszi az akkut: [link]? Nekem pont ilyen minimalista stílus kellene.
-
vinikorn
aktív tag
Továbbra is keresek egy offline és ingyenes térkép appot, ami a Google Maps-ot helyettesíti.
-
vinikorn
aktív tag
Vírusvédelemnek a Nortont választottam: [link].
Mi a véleményetek?
-
vinikorn
aktív tag
Mostanában nagyon merül az aksim. Nem lehet, hogy a sok ingyenes játék, amiben reklámok vannak kikapcsolt állapotban is kommunikálni akarnak és emiatt merül a telefon? Létezik valami reklám blokkoló?
-
vinikorn
aktív tag
Valamiért akadozik a levélíró billentyűzet a Galaxy S-semben. Sok appot töltöttem le. Nem emiatt lehet valami gond? Sok app kommunikálni akar a nettel vagy ilyesmi.
-
vinikorn
aktív tag
3/4 nap alatt lemerül a telefonom. Ilyen appok futnak pedig nem is használom őket: zseblámpa, zene, térkép, tárcsázó, névjegyek tárhelye, napi tájékoztató, imageshackDroid, google keresés, Color Note.
Csináltam 2-es szintű Memoria törlést és ezekből 10-et bezárt. Miért futnak ezek az alkalmazások amiket nem is használok?
-
vinikorn
aktív tag
Folyamatosan átrendeződnek az alkalmazásaim ikonjai. Akár a rendberakás után 1 órával is. Nem lehet, hogy valami vírust szedtem össze?
-
vinikorn
aktív tag
Ti engedélyezitek az appok automatikus frissítését?
-
vinikorn
aktív tag
Az appok mentésére és gyors visszaállítására milyen ingyenes megoldások vannak?
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
A KIES mappái között van egy Aplication: [link]. Ezek szerint lehet menteni az appokat? De hogy? Nem látom a kiesben.
-
vinikorn
aktív tag
Újra kellett indítanom a Galaxy S telefonom. Minden app törlődött. Létezik olyan megoldás, hogy a korábbi appokat egyszerre letölthetem a Marketről? Vagy el tudom menteni az appokat és visszaállítani?
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Létezik olyan fényképező app ami előre beállított időközönként készít egy fényképet, folyamatosan? Mondjuk 1 másodpercenként folyamatosan.
-
vinikorn
aktív tag
Találtam egy appot amivel gyorsított felvételt lehet készíteni, pl. a naplementéből, a csillagok mozgásából, stb.: [link]. Van olyan ingyenes fényképező program, ami pl. 1 másodpercenként vesz fel egy képet?
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S-ben nagyon tetszik a mozgó háttér hullámzó fűszálakkal, nappal és éjszaka változásával. Valami ilyesmi kellene, tavasz, nyár, ősz, tél témában. Vagy bármi más, csak ne zabálja az akkut.
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Van olyan app ami a Bluetooth forgalmat úgy irányítja, hogy ne kelljen minden egyes fájlnál okézni? Egyszerre több fájlt is lehessen sorban küldeni.
-
vinikorn
aktív tag
A magyar QR Droidban hiába állítom be, hogy ne jelenjen meg ez a kezdőoldal: [link], újra ezzel indul a program. Aki használja nála is ez van?
-
vinikorn
aktív tag
Az ingyenes játékokban sok a reklám. Van olyan app amivel blokkolni lehet őket?
-
vinikorn
aktív tag
Nem tudjátok kik fordították le a QR Droid appot? Van két hiba amit jeleznék nekik. Az angol fejlesztők még nem válaszoltak.
-
vinikorn
aktív tag
3 óra appot próbáltam volna ki. A SiMi Clock Widget, Sense 3.0 Thyparancy és a Advanced Clock Widget-et.
De egyik sem rakott ki ikont, amivel el tudnám indítani a programokat. Mi lehet a baj? Más appokkal nem volt ilyen gondom.
-
vinikorn
aktív tag
Ez az óra, dátum, névnap, milyen alkalmazás lehet?
-
vinikorn
aktív tag
Van egy .mobi ebook fájlom. Az Aldiko eBook alkalmazás tudja ezt olvasni és a könyvtár polcára kitenni? Importálásnál azt írja ki, hogy a program keresni fog az eBooks/import mappába. Hol van ez a mappa?
-
vinikorn
aktív tag
Olyan játékot tudtok ajánlani ahol az űrhajó pilótafülke belsejéből nézve kell száguldozni és lövöldözni?
-
vinikorn
aktív tag
Sok alkalmazást telepítettem, ami megjelenik a menüben: [link]. Emiatt belassul a telefon. Hogy lehet kivenni ebből a menüből programokat?
-
vinikorn
aktív tag
Az Angry Birds játékban ennek a madárnak van jelentősége: [link]?
-
vinikorn
aktív tag
Rendszeresen előfordul, hogy a kezdő widgetes oldalam (ez) összekeveredik. A többi nem csak ez. Mitől lehet?
-
vinikorn
aktív tag
Kipróbáltam sok Call Recorder programot, de mindnek az a gondja, hogy a bejövő hívás hangja alig hallható. Tudtok erre jó programot? Galaxy S 2.2.1-re.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Tudjátok ezzel a játékkal hogy kell játszani: Matchbox
-
vinikorn
aktív tag
A Skype appban van olyan beállítás amivel a videótelefonáláskor függőlegesen is elfordul a képernyő? Kényelmetlen vízszintesen tartani.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Kis segítséget kérek. Ezze a játékkal hogy kell játszani: UnBlock Me
-
vinikorn
aktív tag
Ez a Call Recorder I Total Recall a regisztrációkor kéri a telefonszámomat: [link]. Megadhatom?
Nagyon bonyolult regisztrációs folyamatot kér. Kipróbáltátok? Mit kell csinálni a regisztrációkor?
-
vinikorn
aktív tag
Nincs valakinek kedve elmagyarázni, hogy ezt a Sudoku játékot hogyan kell játszani: [link]?
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Nem tudjátok ez a Plumber játék hogyan működik: [link]?
Köszi
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S Froyo 2.2.1-n valamiért nem működnek a telefon hang felvevő programok ([link]). A bejövő hívás hangja nagyon halk. Tudtok olyan felvevő programot ami hangosan veszi fel a bejövő hívást?
-
vinikorn
aktív tag
Ez a viber telefon app mire való: [link]? Hogy működik?
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami nem stresszes, feszültséget okozó, hanem nyugisan lehet vele játszani?
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
válasz
TazLeacher #25470 üzenetére
Bocsi a tudatlan kérdésért, de hogy kell fizetni az android marketen? Még soha nem csináltam. SMS-ben is lehet? Vagy Paypalon keresztül (ez a legmacerásabb)? Vagy közvetlen átutalással? Ez lenne a legegyszerűbb.
-
vinikorn
aktív tag
Nagyon jó ez a Tetris játék: [link].
Kellene egy olyan beállítás, hogy ne gyorsuljon be a játék. Level 7-nél már nem lehet játszani. Nagyon idegesítő. Nem láttok benne egy olyan beállítást, hogy végig azonos sebességen menjen végig a játék?Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S-el nem tudom, hogy kell felvenni a telefonálás hangját. Van erre app?
-
vinikorn
aktív tag
válasz
kissandras20 #24353 üzenetére
Keress egy olyan mappát amiben ott van ez a .nomedia fájl és másold át. Nekem a Barcode Generator app mappájában van egy ilyen.
E-mailban átküldtem egyet!
-
vinikorn
aktív tag
Létezik olyan fordító app, amiben a fényképező kameráját rá kell vinni az angol szövegre és a kijelzőn kiírja a magyar fordítást? Erre gondolok: [link].
-
vinikorn
aktív tag
Egy ilyen játékot keresek: [link].
A régi mobilomon gyári alapjáték volt. Kis labda pattogva halad és kilövi a kockákat. Alul egy lappal kell eltalálni a labdát, különben leesik.
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Erre válasz?
Melyik hotmail-os appot ajánlanátok? Jó lenne magyar nyelvi támogatás és a G-Mailt is tudja kezelni.Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Melyik hotmail-os appot ajánlanátok? Jó lenne magyar nyelvi támogatás és a G-Mailt is tudja kezelni.
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest