- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nem értem ezt az sms mizériát, amely már napok óta jelen van a topicban. Régen a hagyományos butatelefonokkal sem volt ajánlott ékezeteket írni, és manapság sem az. Erre most mindenki úgy tesz, mntha a telefonoknak/androidnak kutya kötelessége lenne lekezelni az ékezeteket - pedig nem az, régen sem volt az és most sem az. El lett magyarázva a karakterkódolás rendszere, amely nem fog megváltozni az sms haláláig. Ékezet nélkül vagy balra dőlően kell írni, ahogy mondtad - én is így használom és nem kínlódok.
-
fatal`
titán
Total Commander és a hozzá való LAN Plugin
ghisler.com/android.htm
ghisler.com/androidplugins(#27065) domerator: Nem, ez a fájlrendszer korlátja, 32bites. Ezért lenne jó, ha az android támogatna exFATot vagy NTFSt. Mert ext2-t kezel, de azt meg a windows nem.
(#27072) Fehércápa: Nincs, ez a rendes Angry Birds Rio.
-
atillaahun
veterán
Köszi a tippet kipróbáltam, de ölég gyenge. Első körben ilyet játszott el, hogy bekonfigoltam mindent, aztán egyszer csak nem lehetett vele egyetlen betűt sem írni sehova hiába nyomtam neki. Újrahúztam, utána jó lett, tesztelgetem, és ilyet nem tud, hogy csupa NAGYbetűs szöveg írása. A gesture-ekről már nem is beszélek. Plusz ugye valami 1,3k-t kérnek érte ha lejár. Durva.
Végül visszatértem a jól bevált AnySoft-ra, még ha ostoba is a szójavasló funkciója, de legalább minden mást hibátlanul csinál.(#26257) EVOkaa
FriendCaster
Szvsz az is szar, de csak feleannyira.(#26252) Eternitys
Ezt az ES Explorer is tudja, annyi extrával, hogy ahhoz nem kell PC oldali klienst is telepíteni, plusz Dropbox-ról is tud streamelni nem csak LAN-ról. -
fatal`
titán
Nem tudom mennyi adatforgalmat generál, de szerintem keveset.
A BW nekem úgy van beállítva, hogy a kijelző bekapcsolásánál frissítsen mindig (igaz én nem használok mobilnetet). Ha ez nem jó, akkor szerintem tedd 1 órára. Persze nem lesz mindig pontos, de ez még megfelelő, ha elkezd esni pl. az eső közben és nem frissít azért azt úgyis észreveszed.
A hőmérséklet meg ritkán esik/emelkedik ennyi idő alatt sokat.
-
róland
veterán
Nem sokat.
Nekem 500 MB-os mobilnet csomagom van - igaz elég gyakran vagyok wifi közelben - s talán egyszer sikerült átlépnem az elmúlt évben (akkor 2 AccuWeather widget, 1 BW, állandó sync, gyakori rss olvasás, netezés, programtelepítés, wifi tethering, Google maps használat volt).
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest