- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Hát én már fejemet a falba verem az tuti
Azóta sem sikerült megvenni a Sentinel 3-at
jó ez egyáltalán? vagy 5perc után refoundolnám?
Jah igen, tegnap beadta hogy adjam meg a cuccaim, mire megadtam és mentem volna tovább, megint hiba
kb 100szor próbáltam már, a rendes árúak elsőre mennek, és a gagyibb 23/22 Ft-osak is...
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Egyébként nekem a második napon a Fruit Ninja és a Flick Golf is 23Ft-ba került.
(#25094) zozyk:
Jah, nagyjából nekem is ez a gondolat futott végig az agyamon mikor olvastam, annyi különbséggel, hogy én már annyit se tennék meg a Shazam-ért, hogy a PC-n kijelentkezzek a gugli alkalmazásokból. -
ko9
addikt
Bocsi, ezt tudtam fejből...
Tegnap délben 228HUF volt 1USD (14óra fele 229,3HUF-on tetőzött), ma hajnal 1-től kerek 226HUF stabilan - hangsúlyozom, ez a középárfolyam.Forrás: [link]
Azért írtam az EUR-t, mert általában együtt mozognak az USD-al. Ezek nagyjából tartják az értéküket, ha gyengül a HUF akkor megy feljebb bármelyik. Ha erősödik a HUF akkor fordítva természetesen.
pacman789: Én is valami ilyesmire tippeltem, csak rosszul fogalmaztam
-
TRob1
veterán
Kíváncsi leszek, folytatják-e a tegnap elkezdett tendenciát... mert akkor ma már csak 8 app lesz elérhető, és abból 2 olyan ami már volt (vagyis 6 új). Aztán holnap már csak 7 érhető el nálunk, de abból 3 olyan ami már volt (vagyis 4 új
)...
és az utolsó nap már csak 3 app érhető el, amiből mind3 ugyanaz.
(#25087) ko9:
Tetris és NFS:Shift is plusz áfa volt.ui: És a dollár hogy alakult?
-
ko9
addikt
Nálam felmentek az árak... Már 23Ft-ba kerülnek az appok
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok valami jolmüködő FAX programot tud valaki???
-
Merlini
tag
Nekem sikerült a Shazam Encore -t bevásárolni.
Tippjeim mi kellhet ehhez.
Ezt a Market Enabler -t használtam, ezt töltsd le.
Számítógépen minden google-s cuccból kijelentkezni, bezárni a böngésző oldalait. (Gmail, Android Market, Wallet stb.)
Telefont beállításokban átállítani: English (UK)
Repülőgép üzemmód, GPS lelő.
Reboot.Repülőgép üzemmódot ellenőrizni. Wifi-t bekapcsolni.
Market beállítások törlése.
Market Enabler indítása, UK - O2 rakétára bökni az indítja az angol market-et, feltételek elfogadása.
Market-ban a 10 penny-s (ebből látni, hogy angol market-en vagy) akcióra rákattintani.
Majd várni vagy 20 percet.
A 20 perc várakozás után számítógépen belépni az android market-re Shazam Encore, bejelentkezni.
Ha minden jól megy akkor O2 a szolgáltató, és engedi a vásárlást.
-
BigBlue69
őstag
A Shazam továbbra sem megvásárolható Magyarországról. Ahhoz Market enabler szükséges és UK beállításokkal megy. Androidportal-on irták..
-
kerekfej
őstag
-
chab7
addikt
válasz
Tesztelo.hu #25071 üzenetére
Dehogy kellene. Sosem kapcsolom ki a wifit és kb ugyanaddig bírja mint annak akinek ki van. Max akkor merülne jobban ha valami folyamatosan használná is a háttérben (pl torrent).
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ma vettem a webes Marketen pár olcsó alkalmazást, amik úgy letöltődtek a telómra, hogy az le volt zárva, az adatkapcsolat le volt tiltva, és a wifi úgy van beállítva, hogy lezáráskor kikapcsoljon, kivéve, ha töltőn van a telefon (nem volt töltőn). Hogyan lehetséges ez? Van valami, ami lezáráskor nem engedi a wifit kikapcsolni? Mi lehet az?
Illetve ha a wifi nincs kikapcsolva, hogyan lehet, hogy bő 1 napig bírja a telefon töltés nélkül (Optimus 2x). Gondolom a bekapcsolt wifi mellett 5-6 óra alatt le kellene merülnie. -
baandii
senior tag
Én a Paper Camera-t vettem meg minden gond nélkül...
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Guitar Hero szerű app-ot tudtok mondani? Tudom van droidra "rendes" GH,de az elég tré.
-
Danesz94
senior tag
siasztok.
Tudja valaki, hogy ennek a játéknak mi a neve?
http://www.youtube.com/watch?v=VyjGm-YmcO8&feature=related
köszi -
TRob1
veterán
Most néztem meg a Marketet (nem voltam netközelben).
Miez? 9 app a 10 helyett és abból is az egyik a Paper Camera ami már volt, de gáz....
Ezek szerint a Shazammal máshol is gond van hogy nincs a listában? Vagy csak én nem látom?És remélem nem ezt a 39 appot fogják mostantól 6 napon át variálgatni.
-
F-ECT$
titán
A weben sem megy most a vásárlás...
-
fatal`
titán
Evvel próbálta már valaki megvenni a Shazam Encoret?
-
BigBlue69
őstag
Brothers In Arms® 2 Free+ is ajánlom föleg h ingyenes
-
válasz
Mika1227 #25035 üzenetére
Itt van két link, hogy jobban érthető legyen!
Internetes vásárlás
Internetes vásárlás II -
BigBlue69
őstag
Ma is csak 1 kifli árát költöttem el..XD
Amugy shift ből is két fajta van.. az egyik kompatibilis defy-vel a másik nem..
De legalább mind2 22 Ft..
-
heyJoe
csendes tag
Megy valakinek a vásárlás most marketen?
-
Mika1227
őstag
Bocsi ha hülye a kérdés! De hogyan tudok fizetni ha a Marketben fizetős progit szedek le?
-
fatal`
titán
Na ezért volt értelme megvenni 22ftért Beautiful Widgetset, máris frissítés van. Bugfixek és ICS kompatibilis lett (bár még nem érint, de pár hónap múlva fog).
De miért a Paper Camera a 10. már megint, kit érdekel az.
-
TRob1
veterán
válasz
schawo #25024 üzenetére
Nekem csak 1 készülék van, és ezt írja: This app is incompatible with your T-Mobile ZTE Blade. (Persze ha lenyitom, akkor már Country-t ír)
(#25022) ko9 :
Ugyanarra szolgál mind2, de nem ugyanazt tudja.Magyarul: Van olyan szám amit mind2 megtalál, de van olyan amit csak a Shazam és van olyan is amit csak a SoundHound (és akad olyan is, amit egyik se
)
-
Nem az angol nyelvvel van gondom, sejthetnéd
Ha több készülék van, akkor azt írja ki, hogy a készülékkel nem kompatibilis "This app is incompatible with all of your devices.". Ha viszont kiválasztom egyesével a készülékeket, akkor már helyesen azt írja, hogy helyszínnel van gondja.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
A Shazam mivel tud többet az ingyenesnél?
Tökmindegy, azt írja nem kompatibilis a telefonommal. Érdekes, mert a sima Shazam igen.
-
A Shazam miért nem kompatibilis sem a MIUI-s SGS-sel, sem a gyári Dézivel?
-
pockos13
aktív tag
Ezekből az alkalmazásokból csak a háttérkép jött be.
-
pethYeti
addikt
válasz
hodostamas #25008 üzenetére
Köszi, tényleg ocsó
-
TRob1
veterán
válasz
pethYeti #25006 üzenetére
Nyomj rá nyugodtan, ott már majd látod hogy 0,10 + 0,02 Dodó.
Tegnap mondtam vkinek hogy próbáljon így vásárolni és meséljen, de nem merte. Pedig ilyenkor már "occsósítva" vannak, hiába mutatja az eredeti árat.
ui: Jah, és természetesen nálam is 718-at írt. De mivel az NFS a bátrak versenye, ezért én bátran továbbkattintottam.
(#25010) hunfatal:
Dehogynem, 150megát 1-2 pillanat alatt lehúzta (de egyébként ha próba nélkül akarod visszamondani - me' mondjuk véletlen vetted meg -, akkor nem is kell leszedni ezt hozzá, amúgy meg csak pár mega) -
pethYeti
addikt
Nekem a Shift miért 718Ft?
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25002 üzenetére
Teljes, ha a Farm Frenzy-t 2szer írod
(#25003) k850:
Jah, PC-st 28Ft-ért, az Android totyikban jelezve. -
hodostamas
addikt
9. Game Dev Story
10. Farm Frenzyteljes a lista.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest