- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
Aktív témák
-
w333
félisten
Fancy widget pro v1.0.8 -hoz hasonsó időjárás widget-et keresek
ötleteket tippeket várok
előre is köszönöm
A miui weathert nem tudtam telepiteni
Esetleg megpróbálja valaki
Miui weather
Lehet recovery-ből kéne ?
-
retroid
senior tag
Most akkor Mobilnetemhez melyik böngészőt csapassam fel?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok tudnátok nekem valami olyasmi programot, alkalmazást amivel mint pl a htcknel soksok kép van a háttérre osszedobalva? vagy olyan is jöhet ami valtogatja egy megadott mappabol a képeket háttérnek köszönöm előre is.
-
domerator
veterán
-
fatal`
titán
-
retroid
senior tag
Dolphin Mini milyen?
-
retroid
senior tag
Akkor Mini lesz mert van mobilnetem
Wifi szinte soha nm szoktam hasznalni
Nem kell állitgatnom semmit ha felrakom nem?
-
domerator
veterán
Hölgyekurak,
Amennyiben angol nyelvű romot használok, akkor a Navigon-t hogyan tudom rávenni, hogy magyarul beszéljen?
-
retroid
senior tag
Hali
Opera Mini vagy inkabb Opera Mobile?
Melyiket érdemes?
Vagy melyik aletnativ böngészőt érdemes felrakni?
-
Gedeon31
addikt
Link2sd program miatt megcsináltam ezt , de nem látom a kártyát sem a sajátgépben , sem a total commanderben sem.
Igy , ha nem tetszik hogyan tudom visszaállitani az eredeti kártyára?
-
levi.hungary
tag
android 2.3 alá keresek exchange klienst. A gyárit, az Exchange for Android 2.x, Moxier Mail (Exchange) is kipróbáltam, egyik se működik se bladen se xpadon. Ha belépek OWA-ra akkor látom, hogy próbálkoznak a mobiltelefonok közé bejegyzik a készülékeket, de nem tudok levelet fogadni írni. semmit se. ja és wifin akarnám használni, nem mobilhálón. kollégák mobilhálón használják a gyári kliensekkel, minden féle nokián bladen, egyéb androidon.
-
Foose
addikt
Hjajj,tud valaki tippet? Az agyamra megy,hogy minden képernyőfeloldás után felugrik a beautiful widgets figyelmeztetője,hogy töltsem le az animáció pack-ot. Nem lehet ezt megszüntetni? Nincs szükségem erre a pack-ra.
-
aasgier
tag
Üdv !
Hű ez a Vscreens nagyon király ,egyszerű gyors -
Oldman2
nagyúr
válasz
Something_ #24270 üzenetére
Mármint a monitoron!?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Használom a névnapok widgetet (ixonos asszem a gyártó) de minden teló bekapcs után eltűnik a főképernyőröl. Viszont újra beállítani nem tudom,mert mindig eltűnik a beállítható widgetek listájáról,csak újratelepítés oldja meg. Mi lehet a baj? A progi a készüléken van.
-
RootRulez
félisten
válasz
kavics325i #24265 üzenetére
A mikulástól.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Köszi szépen az infókat a Fancy widgettel kapcsolatban!
Nálam egyelőre jól működik az accuweather a Fancy-vel, ezért még nem tudom hogy váltsak-e a Beautiful Widgets-re, ti mit gondoltok, ha az időjárás jól működik akkor is tudnátok ajánlani a Beautiful Widgets-et, ezen kívül van más előnye a Fancy-vel szemben, pl aksihasználatban melyik lehet a jobb?
Válaszotokat előre is köszi!
-
r4z
nagyúr
válasz
A warez tilos.
-
Something_
őstag
válasz
??
-
kavics325i
őstag
válasz
Something_ #24260 üzenetére
akkor kérhetem h ne legyen lóvéságos ?
-
Something_
őstag
válasz
kavics325i #24259 üzenetére
-
kavics325i
őstag
adhatnátok linket erről
Beautiful Widgets
LevelUp Studio mert nem találom.előre is köszi -
levi.hungary
tag
Van olyan vidolejátszó ami dupla sebességgel tud WMV-ket lejátszani? Tudjátok mint pl a windows media player.
-
helixP
nagyúr
Tudnátok ebben segíteni?
Google-naptáramat szinkronizálnám a telefonnal, amikor ezt a hibaüzit kapom a status bar-ba Túl sok naptár törlés. Lehetőségem van elemek törlésére, törlés visszavonására és most nem, egyik után sem szinkronizálKöszönöm!
-
Something_
őstag
-
vinikorn
aktív tag
Egy ilyen játékot keresek: [link].
A régi mobilomon gyári alapjáték volt. Kis labda pattogva halad és kilövi a kockákat. Alul egy lappal kell eltalálni a labdát, különben leesik.
Köszi!
-
Jadro
veterán
Tegnap próbálgatuuk egy barátommal a Google navigációt. Nekem szépen, magyarul beszél a néni és mondja hogy balra, jobbra stb. Neki viszont angolul beszél csak, holott az sw ugyanolyan friss mint nekem és magyar is. Neki Se neo készüléke van gyári rommal, nekem meg mókolt romos sgs2. Lenne valami külön hangcsomag esetleg amit az övére rá lehetne tenni?
-
Foose
addikt
válasz
Something_ #24228 üzenetére
Amánzsír,teccik
De nekem sajna csak Telenor One Touch-ra futotta...
-
aggleány
addikt
válasz
dedike #24234 üzenetére
Igen, van benne magyar lehetőség is, én azt állítottam be.
Ma két névnap is van, úgy adja meg, hogy váltásban mutatja őket. Pár másodpercig az egyiket, utána a másikat. Ha megnyomod az widgetet, akkor belemegy az alkalmazásba, és rögtön mutatja, hogy a telefonkönyvben kinek van ma névnapja, és rögtön tudod hívni, vagy írhatsz neki sms-t is. Szerintem tényleg nagyon jó kis app.
-
RootRulez
félisten
Én úgy tudtam, más "népek" nem is tartanak névnapot... Vagy még van pár pénzherdáló bolond rajtunk kívül?
-
fatal`
titán
Pedig működik az a része is. A SuperClock Widgettel próbálod?
(#24223) Foose: Állítsd be pl., mert alapból asszem 2-3 óránként frissít csak. Be lehet állítani időközt, meg azt is, hogy amikor kioldod a képernyőzárat, akkor automatikusan frissítsen.
(#24224) HGabor89: Budán esett a hó, csak nem maradt meg belőle semmi, én is meglepődtem, mert Csepelen semmi nem volt.
(#24226) ronson88: A beállításaiban.
(#24230) w333: Bugos az mindenütt, free is, pro is. Használj BW-t, getjar goldon ingyenes.
-
Something_
őstag
DroidStats nevű progiba nincs olyan opció, hogy havi felbontásba látom az adatokat? Csak havit és összesen opciót találtam.
-
w333
félisten
Nekem most fancy widget pro v1.8 van és az a baj hogy (weatherbug és google) szolgáltató hibásan mutatja az időjárást
Na szóval az volna a kérdésem hogy a fancy widgets 3.5.0 free -ből ki kéne szedni az accuweather szolgáltatót és berakni a Fancy widget pro v1.8 -ba és törölni a (weatherbug) szolgáltatót
A weatherbug most is Budapest "napos" pedig már vagy 3 napja köd és felhős idő van
-
Foose
addikt
válasz
Something_ #24224 üzenetére
Na hát akkor ez is jó cucc.
Már most nálam is változott egy fokot. Én ezt nem értem
-
ronson88
aktív tag
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget, hogy a Widget Locker-ben hogy tudnám beállítani, hogy lezárt képernyőnél a Home gomb melletti két érintőgomb inaktív maradjon, vagyis ne reagáljon az érintésre.
Ti. a Home gomb és bármelyik érintőgomb egymás utáni használata feloldja a lezárt képernyőt és ez így nem túl jó.
üdv.
-
pethYeti
addikt
A beépített levelező (HTC-n) nem tud olyat hogy a szövegként letöltött üzenetet betöltse teljesen? Ha nem adok meg korlátot kapásból leszedi az egészet de ha megadok egy 5kb-os határt akkor meg sehogy se tudom leszedni utána az egészet
-
-
Foose
addikt
Na,most meg reggel óta ugyanazokat az adatokat mutatja a beautiful... ez sem jó? Ebből nincs egyébként magyar nyelvű?
-
Foose
addikt
Na,akkor látom mindenki beautifult nyomat. Nekem egyenlőre jó adatok jönnek accu-ról. De se az órához,sem az időjáráshoz nem tölti be a skineket.... ?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Végre egy szuper névnap widget: [link] -
xSide
őstag
Találtam rengeteg fontot abc szerint rendezve, előnézeti képeket a főoldalon lehet végig nézegetni...
Letölteni pedig név szerint innen, van köztük rengeteg magyar ékezetes:
FontokA készülék betűtipusát a Fontchanger alkalmazással lehet változtatni!
A calgary-t használom -
Foose
addikt
Én épp most töröltem a fancy pro verzióját,mert egyfolytában azt írta hogy havazik kint,holott köd van. a google volt neki megadva,mert a weatherbug nem ismerte a településem. Tudtok olyan időjárás progit,ami nem téved ilyeneket?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek mi a tapasztalatotok, a Fancy Widgets (free) ben melyik időjárás szolgáltatót érdemes használni, a google-t, vagy az accuweathert, melyik pontosabb?
Válaszotokat előre is köszi!
-
roly7
tag
Lenne egy amatőr kérdésem külföldről behozott androidos telefont meg lehet tanítani magyarul?xperia x 10 mini pro lenne a telefon.
-
Mauzes
addikt
Helló!
Handcent SMS esetében ha a pop-up értesítés aktiválva van, akkor nem jelzi ki a párbeszédablakban a buborékok felett az üzenetek érkezési/küldési idejét, amennyiben x-szel bezárom az adott üzenet pop-up ablakát vagy pedig gyorsüzenetben válaszolok rá. Tehát csak azok a buborékok hiányosak a beszélgetésben, ahol x vagy gyorsválasz történt.
Ez eléggé zavaró, ha utólag akarom megnézni, viszont ha megnézem az üzenet tulajdonságait, ott jelzi az időt, tehát nem is értem, párbeszédablakban mért nem. Ez egy bug vagy beállítás kérdése, illetve másoknál is így van?
-
Koga777
tag
válasz
Something_ #24177 üzenetére
A skydrive-ra csak max. 100 MB-os file-t lehet feltölteni.
Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest