- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
Willhunting #25297 üzenetére
Market Enablerben ezek közül a te szolgáltatódnak megfelelőt állítsd be:
21601 - Telenor
21630 - T-Mobile
21670 - Vodafone -
Willhunting
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van hogy market enablerrel megváltoztattam a mobilom országkódját és most meg nem tudom visszaállítani az eredetit. Már mindent próbáltam, letörölni, újra átállítani még romot is újra raktam full wipe-al, de ugyanúgy us maradt. Ez hogy lehet? Hol tárolja a rendszer az országkódot? Valami ötlet?
-
r4z
nagyúr
Időkép volt korábban, ha jól emlékszem, de ebben a hírgyűjtő appban benne van (nem próbáltam ki).
lalakov: Nem számít a verzió, ha a mentő verzió régebbi a visszaállítónál. Visszafelé biztosan kompatibilis. A rendszer appokat nem ajánlatos visszaállítani, így menteni se.
-
lalakov
senior tag
Az ugye nem gond, hogy nem ugyanazzal a verziójú Titanium Backuppal végzem a mentést és a visszaállítást?
A rendszer adatok közül, mit szokás elmenteni? -
Paca2
senior tag
válasz
fatal` #25277 üzenetére
de, 12 órásra, én meg teljesen hülye vagyok...
sztem azért van eltérés, mert én hiába várom, h pl Kondoroson frissítsen, ha ők egy helyet ismernek M.on, Bp., így már lehet nagy eltérés
most egyszerre 5-öt tesztelek, összehasonlítva az időképpel (jut eszembe, miért nincs időkép app?)
-
dokee78
félisten
Még mindig várom a BW Widgets-et és a PowerAMP-t.
Na persze 23Ft-ért. -
Dzsuri89
őstag
-
TRob1
veterán
Ez olvasható a neten:
"Mi értesülni, mádzsárok megin elégedetlen mint mindig, ezért dönteni, holnaptól nem lenni occsó appok elérhető Mádzsárorságon. Udv: Gugli HQ" -
Dzsuri89
őstag
válasz
F-ECT$ #25280 üzenetére
Back Stab HD és a Jenga, ami értelmes, aztán itt ki is fújt... Még az Endomondo Sports Tracker Pro-t szedtem le, hátha valamikor jól jön.
Én is egyet értek veletek: ertz, petipetya, hunfatal, Arween
Az értelmes programoknak én is örülnék. (Titanium Backup Pro, PowerAMP, Rom Manager, Sygic és társai)
Ha nagyon kedveskedni akarna a Google, akkor indítana egy szavazást, amelyben MI, mezei felhasználók választhatnánk ki azt a 10 alkalmazást, amiket 10 centért szeretnénk megvenni a 10. napon. Értelemszerűen a 10 legtöbb szavazatot kapott kerülne a listára.
... és még elégedetlenkedek, mikor "ingyééé" van naponta 10 app... -
Dzsuri89
őstag
válasz
-SamS- #25276 üzenetére
Ez a 10. -- >NFL 3D Live Wallpaper Unlocked
Nem lehet telepíteni, de nagyon nem is érdekel.
Egyre gagyibb appok lesznek napról-napra és még ráadásul azok közül is egy már tuti volt.
Szerintem lenne még sok olyan alkalmazás, ami megérné 23Ft-ért és sokan leszednék. -
-SamS-
tag
a marketos főoldalon csak 9 program van. hol a 10. ?
-
xSide
őstag
válasz
fatal` #25270 üzenetére
A Fancy-ben van Accuweather is
Az alkalmazások geolokalizációja lehet oka a pontatlanságnak és az időjárás szolgáltató is, ahol nagyobb hatókört adnak egy-egy városnak, helységnek...
Hiába pl Kispuszta a helyem, ő(k) Nagyréthez fúzik az adatokat!
Már alig várom az időkép applikációját droidra, eltünt a régi verzió marketről, ami szerintem ennek előjele lehet
Erről jut eszembe az idokép google geopos-t használ és ez alapján a droidon nem Miskolc, hanem Kisgyőr, Sajószentpéter időjárását adja be helyzetemként (cellainfo alapján) az m.idokep.hu oldalon!
Összességében ez egy összetett hibasorozat, ami az eltéréseket okozhatja.Van egy Rainy Day app, ami mutatná a google alapú időjárás csapadék térképét, na ez pl épp országunk felett nem mutat semmit
-
blacky36
tag
A titanium backup pro-ban hol talalom a fagyasztas funkciot, ilyen neven van eggyaltalan?
-
fatal`
titán
Nem tudom, honnan jönnek nektek durva eltérések, nekem még sosem volt gondom az AccuWeatherrel pedig PC-n is használom, több helyen is. Max rossz várost ír, és a környékről ír másikat geolocationnel, ilyen probléma szokott lenni, de durva eltérések nem.
A Google Weatherje nagyon pontatlan, ezért nem használok Fancy Widgetset.
-
xSide
őstag
Durva eltérések akadnak, de általában minden app ugyanonnan szedi az infókat (Accuweather, Google, Yr.no, Foreca.hu), én a Palmary free verzióját használom (foreca.hu) homscreen widgetként és az adatok szinte azonosak a Köpönyeg app-al, amit pedig a riasztás miatt raktam fel...
Míg nem volt droiodom a foreca oldalán lévő előrejelzések jöttek be legjobban!!
Korábban a BeautifulW volt fenn Accuweather infóval és néha-néha voltak vele gondok...
Az imént kipróbáltam a getjar-t és le is szedtem izibe a BeWeather-t, ami szép kinézetre és méretre csak épp aktuális értékeket nem mutatjaUninstall!!
Viszont itt fenn van a TuneIn Pro ingyenesen rádióhallgatáshoz
-
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok!
Bár sosem válaszol senki,azért kiírom magamból,mert unatkozom.
Mennyire elterjedtek a vírusok androidon?
Van egy gyárilag fentlévő Mcafee, az jó?
Illetve amit a kukába teszek pl widget,azt még máshol is törölnöm kell , mint pl windows lomtárbanvagy ennyi,az eltűnt? -
Paca2
senior tag
sziasztok
tudok olyan időjárás widgetet, ami pontos?
úgy értem nem csak nagyvárosokban, hanem bárhol...
pl, ami az időképből venné az adatokatkösz
-
válasz
hodostamas #25239 üzenetére
Nekem sem működik, konkrétan authentication errort kapok folyton, és marhára zavar, mert sehogy se tudtam eddig megoldani
-
xSide
őstag
Szerintem sem kell más hozzá a Google térképen kívül.
Elveszi a gyerek telóját, beállitja rajta és akár a neten, akár a droidon bármikor megnézheti az aktuális helyzetét.
A pingelés nem mindig működik, de cellainfo alapján is betájol és automatikusan rögziti a helyeket ahol jártam:Azt, hogy más helyeit megnézzem még nem jöttem rá, de az adott helyzete mindig látható:
-
bubi92
őstag
használ itt valaki widgetsoid-ot go launcherrel?
-
sqpp
őstag
válasz
fatal` #25250 üzenetére
Azt nem ismerem de megnézemUpszt azt hittem Gora.xDDD
azért nem ismertemha úgy irtad volna hogy Go-ra
akk már értem
Egyébként csak azért kérdezem mert
a minicm 7 et egyéni alkalmazásokkal csinálom meg tehát
h az alkalmazások már rendszertelepítésnél is azok legyenek
meg legyen rajta swift keyboardDde én sztem az adw ex-et választom
-
sqpp
őstag
Üdv,
szerintetek melyik launchert válasszam?
mit ajánlotok? -
erikke17
őstag
válasz
atillaahun #25194 üzenetére
Értem, mondjuk nem tudom miért jó ez hogy csak bizonyos országokban érhető el... Nem lenne jobb Googlenak hogy minél többen használnák...
Tört verzióval meg most nem fogok szórakozni, csak szerettem volna kipróbálni ha már egyszer van... És úgy látszik mobilnettel sem vagyok egyedül hogy megkergül...
Egyébként megtaláltam google support részénél melyek azok az országok amik támogatottak, és Magyarország meg nincs ott, kicsit hiányos a lista.. -
Something_
őstag
válasz
Koczka #25243 üzenetére
Van rá program, még ha nincs is bekapcsolva a gps, akkor is bekapcsolja. Viszont kell akkor a gyerkőcnek előfizetni egy kis mobilinternetcsomagot, mert azon keresztül kommunikál. (olyan csomag kell, aminek nincs túlforgalmazási díja, csak belassítanak x mb után, a T-nél a legolcsóbb 600 ft/hó)
Ja és a progi neve SeekDroid.
-
Koczka
tag
Üdv.
Meg lehet-e nézni pl gyereknek a koordinátáját gps-en ha be van kapcsolva ?
-
blacky36
tag
válasz
Speeedfire #25241 üzenetére
amikor veletlen vezetekes szamra kuldtem sms-t egybol jelzett hogy nem sikerult a kezbesites
-
hodostamas
addikt
Másnak nem ragad be az FB app? nekem most 5-10 perces teljes használat mellett, 30 perc CPU időt vett el...
-
sssz
őstag
válasz
flushman88 #25213 üzenetére
menjen be a beállítások, fiókok és ott vegye ki a pipát az automatikus szinkronizáció és a háttérben való szinkronizációból.
de amugy lennie kellene egy olyan menüpontnak a beállításokban, vezetéknélküli hálózatokban egy olyannak, hogy mobilhálózatok. azon belül pedig a hozzáférési pontoknak.
Phone network
You should not need to change any network settings.
Contact your service provider for help.
Touch Menu > Settings > Wireless & networks >
Mobile networks to show options for roaming
networks, network selection, operator selection, and
access point names.Vagy valami főzött romot használ??
-
-
dokee78
félisten
Érdekesek ezek a 23 Ft-os appok.
Nem igazán tudnak komunikálni a net-tel.Gondolok iu az online multiplay-játékokra.
-
Speeedfire
félisten
GoSMS PRO alatt, hogyan tudhatom meg hogy az elküldött sms-es megérkezett-e vagy sem?
-
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok.
Két alkalmazásra lenne szükségem.
Az egyik egy olyan,amivel jelszavas védelmet adhatok a képeimnek,videoimnak, a másik pedig olyan tárcsázó vagy névjegy app,amivel ki tudom tenni a hívásnaplót a főoldalra.
Melyiket ajánlanátok? -
vasii
senior tag
Üdv!
A napokban tobb appot sem tudtam frissiteni, mert azt a hiba uzenetet kaptam hogy:
Nincs elég hely az eszközön.
Elegge meglepodtem mert ext3 a2sdt hasznalok, aztan titaniumban lattam h a belsoben telleg van 72mega hely, viszont a rendszer romnal csak 4,92 mb szabad. Ezen hogy lehet segiteni, vagy mik tartoznak ide??Egyebkent HTC Legendrol van szo CM6.1gyel
-
bubi92
őstag
erre valaki?
-
DemonDani
addikt
válasz
hodostamas #25214 üzenetére
Jenga nekem tökéletes
nem egy nagy game, de így megéri mert amúgy jó
-
Joshi
titán
Üdv. Van egy Kindle Fire tabletem és eléggé korlátozottak a lehetőségei, a legnagyobb probléma hogy igaz hogy a Marketet lehet telepíteni de nem indul el. Az alábbi hibaüzit dobja és mind1 hogy igen vagy nemre kattintok kilép a programból. Valami ötlet?
You must add an account to the device to continue. Do you want to add one now?
-
BigBlue69
őstag
Fő a változatosság:
Great Little War Game 23 Ft
Endomondo Sports Tracker PRO 23 Ft
-
Sziasztok!
Lehet már volt a probléma, bocs hogy megint felhozom: A facebook app a frissítés óta nekem állandóan hibát ad, 1-2 véletlen esettől eltekintve. Authentication failed
Hiába töröltem a frissítést és a gyorsítótárat, nem segíett, az alapból a telefonon lévő facebook app (Sensation XE telefon) is állnadóan kéri a jelszót... A Friends strem működik, de az közel se olyan jó, mint a hivatalos face app.
Van-e ilyen hiba másnál is? Ha volt és már nincs, mit csinált?? Vagy legyek türelemmel, hátha lesz valami?Előre is köszi a válaszokat !!
-
retroid
senior tag
Rakott már fel valaki CM 7 et Minire\Mini Prora?
Érdemes?
-
hodostamas
addikt
már megint csak egy program van, ami már ráadásul volt
mai lista
remélem ami még hiányzik valami jó féle lesz már.. -
fatal`
titán
válasz
flushman88 #25208 üzenetére
Miért ne lehetne kikapcsolni rajta a mobilnetet.
-
flushman88
tag
Sziasztok az egyik havernak Motorola Defy - je van és nem lehet kikapcsolni rajta mobilnetet biztos van olyan program ami ezt megteszi neki írnátok egyet????
-
havast
aktív tag
Az miért van vajon, hogy 1 Gameloft játék sem kompatibilis a Toshiba Folio 100-al? (Tegra 2, CM 7.2)
Kezd idegesíteni..A gépen látja a Market, telepítem, aztán amikor az sd-re töltené a többi filet, jön 1 hibaüzenet, hogy kérjek refound-ot, mert nem kompatibilis a készülék a játékkal..
Több videót is láttam, hogy Tegra 2 -es gépek viszik ezeket a játékokat.
-
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest