Hirdetés
Aktív témák
-
Létezik olyan program ami képes karaktert felismerni és szöveggé alakítani egy kép fájlból vagy fényképről vagy éppen szöveget felismerni kamerával?
-
Tudtok olyan appot amivel a fülhallgatót vonalbemenetként használja és wav-ba hangot vesz fel?
-
Olyan progi kéne hogy a teló camját webcamként használjam pl. Skypeon remélem tudtok segíteni
-
válasz
BIZ0906
üzenetére
Megoldottam. Fogtam a Google fiókot majd beimportáltam névjegyeket oda és ott kitöröltem ami nem kell és kicsit át írtam majd a telefonról az összes kapcsolat töröltem és szinkronizáltam a Google fiókkal majd biztonsági mentést készítettem a telefonnal amit a SIM kártyára mentett de előtte letörölte azt ami rajta volt és végre az átszerkesztett számok vannak a SIM kártyán. Hurrá

-
SIM kártya adatait, hogy tudom elő varázsólni? Ezt az opciót kifejelteni de gáz :S
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest