Aktív témák
-
Létezik olyan program ami képes karaktert felismerni és szöveggé alakítani egy kép fájlból vagy fényképről vagy éppen szöveget felismerni kamerával?
-
Tudtok olyan appot amivel a fülhallgatót vonalbemenetként használja és wav-ba hangot vesz fel?
-
Olyan progi kéne hogy a teló camját webcamként használjam pl. Skypeon remélem tudtok segíteni
-
válasz
BIZ0906 #26842 üzenetére
Megoldottam. Fogtam a Google fiókot majd beimportáltam névjegyeket oda és ott kitöröltem ami nem kell és kicsit át írtam majd a telefonról az összes kapcsolat töröltem és szinkronizáltam a Google fiókkal majd biztonsági mentést készítettem a telefonnal amit a SIM kártyára mentett de előtte letörölte azt ami rajta volt és végre az átszerkesztett számok vannak a SIM kártyán. Hurrá
-
SIM kártya adatait, hogy tudom elő varázsólni? Ezt az opciót kifejelteni de gáz :S
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NZXT Kraken X62
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest