Aktív témák
-
Luissimo
veterán
telefon nélkül ?
mire tennéd ?
az nem ugy megy, hogy most megveszem és kifizetem, aztán majd karácsony után meg felinhalálom, ez nem az a filozófia.DEAZONBANELLENBEN.
Kérdés:
- a SPB TV alkalmazás kiváloan működik a telefonomon, de a tableten (DROPAD A8) , TP-LINKrouteren keresztül nem játszik semmit.
Viszont mikor elindítom, a kis képeken beadja az aktuális csatornán éppen folyó műsor álloképét, tehát látszólag online és látja , hogy min mi megy.
de ha el akarom indítani mondjuk az M1 lejátszását, akkor csak forog és forog és forog...milehet a prücök?
valamelyik port kéne neki a routerban , vagy miszar?Valaki tudja ezt orvosolni, valakinél megy
-
Met
nagyúr
A full screen caller id-hoz van valami hasonló app?
Jó ez a full screen csak egy idő után fizettetni szeretne velem, ezzel nem lenne baj csak éppen hívás közben menne a netre.
Egy program updateel el van egy darabig megint -
fuze
őstag
Egyébként most az android marketes akció miatt gondoltam, hogy veszek pár app-ot. Viszont nincs még hozzárendelve telefonom, mivel nincs
. Szóval nincs esélyem?
-
fuze
őstag
Hali! Nekem még egyelőre nincs okostelefonom. Viszont az s500i-met nézegetve eszembe jutott, hogy androidra nincsen ilyen évszakot váltogató téma? Szóval nyáron ilyen napsütéses, fás. Télen meg havas stb. Csak kíváncsiságból
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #25564 üzenetére
Dupla.
-
fatal`
titán
válasz
Az én telefonomon is lehet, de gondoltam megnézte már a kikapcs (vagy a home) gomb hosszú nyomását, és nem talált ilyen menüpontot.
-
RootRulez
félisten
válasz
pacman789 #25582 üzenetére
Traffic Monitor-t ajánlom... Magyarul is letölthető.
-
Land
veterán
Kellene nekem valami jóféle időjárás program. Nem kell widgetnek lennie. Olyan lenne jó, melyben be lehet állítani 3 várost mondjuk (Nagymaros, Vác, Budapest). Sajna általában az a baj ezekkel a programokkal, hogy nem látják pl. Vácot vagy Nagymarost... Van ilyen app? WP7-nél a Now pl nagyon jó app volt.
-
pacman789
aktív tag
olyan jól számoló adatforgalom figyelő programot keresek, amivel programokra lebontva megtudom nézni a forgalmat illetve nullázni lehet.
Tesztelés miatt kellene, hogy pontosan is mérjen.
Előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
-
BigBlue69
őstag
Ma 11 App van akcióba.. egy szavatok nem lehet..
-
somnia
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=SYzYQ6YtepU
Ezt láttátok már?
-
zsolt19900
őstag
hd widget időjárásos részénél, van olyan "effekt" "grafikai rész", mint a bw-ben, hogy esőcseppes, meg hópelyhes lesz a kijelző, ha épp esik ill. havazik?
-
vinikorn
aktív tag
válasz
TazLeacher #25470 üzenetére
Bocsi a tudatlan kérdésért, de hogy kell fizetni az android marketen? Még soha nem csináltam. SMS-ben is lehet? Vagy Paypalon keresztül (ez a legmacerásabb)? Vagy közvetlen átutalással? Ez lenne a legegyszerűbb.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Something_ #25569 üzenetére
Akkor a Sense 3.0-nak köszönhető a képlopás funkció. Köszimaz infót.
-
-SamS-
tag
válasz
Something_ #25566 üzenetére
úgy értettem, hogy pontosabb, mennyire jelez előre, szebb, skinek stb. konkrétan ezek érdekelnének
-
goodluck
tag
válasz
Something_ #25569 üzenetére
2.3.3-al nem megy...
-
Something_
őstag
-
goodluck
tag
válasz
Szia!
Megprobaltam az alltalad leirt 2 variaciot, de sajna nem megy....
Egesz pontosan az elohivott IMEI szamomat szeretnem a keszulekkel lefenykepezni valami PrtSc megoldassal.... Van erre valami 5leted esetleg? -
petipetya
nagyúr
válasz
Wildfire S-re mostanság adták ki a 2.3.5-öt. Azzal már root nélkül lehet képernyőmentést csinálni a power+home gomb együttes lenyomásával, ahogy a többi 2.3.5+3.0 HTC-vel is.
-
-SamS-
tag
szerintetek ha már megvettem a BW-t akkor van értelme beruházni a HD Widgets-re ?
-
Something_
őstag
válasz
S e t h #25556 üzenetére
Csak úgy tudod leszedni az ingyenes verziót, ha rootolod a telefont, de gondolom ezért nem fogod. (Habár sok más dologért érdemes felrakni főzött rom-ot, ha esetleg érdekel keress meg priviben, segítek. Én is pár napja raktam fel főzött rom-ot, hát ég és föld a különbség)
Szóval s-off után feloldod a telefon védelmét, ezáltal root jogként le tudod törölni a gyári alkalmazásokat, amik feleslegesek, így az SH-t is és akkor már csak a fizetős verzió lesz fent. -
goodluck
tag
(#25557) zsolt19900 Koszi a gyors valaszt.
(#25558) hunfatal Nem rootolt a keszulek. :S Azert koszi neked is. -
kymco
veterán
Leht, hogy öregszem, és rosszul emlékszem, de én a go launcher ex-ben pár napja még használtam azt a funkciót, hogy a "vissza" gomb tartós nyomására kilépett az alkalmazásból, és nem kezdett pld a böngésző visszafelé lépkedni... És egy rom csere után most nem megy... Végignéztem a go beállításait, nem találtam, visszaállítottam a go beállításainak mentését, nem működött, újraraktam a go-t, ez sem segített... Tud valaki segíteni?
-
zsolt19900
őstag
válasz
goodluck #25555 üzenetére
cm7 stablen, ha megnyomod hosszan a fenti gombot, van szkríínsát funkció
de természetesen marketon is van screen shot névre rákeresve
-
S e t h
nagyúr
-
goodluck
tag
Sziasztok!
Keplopo alkalmazas letezik androidra? Egesz konkretan amivel a fokepernyokepet letudnam menteni.....
-
BigBlue69
őstag
-
S e t h
nagyúr
Telefonomon gyárilag van rajta alapból a Soundhound reklámos verziója.Le sem lehet törölni, most megvettem a fullos verziót, a marketen már úgy is írja ,hogy ez van telepítve és a free verzió nem, viszont a telón semmi változás, sőt magában a programban fel is ajánlja ,hogy ha fizetek 4,99 dollárt, akkor nem lesz reklám és korlátozva sem lesz a keresés.
Most akkor mi a franc is van? -
erikke17
őstag
Üdv, töröltem Google Maps 6.0.1-es verzióját mert folyton ott volt az Akkumulátorhasználat részben, szép kis százalékkal pedig nem futott a háttérben igy megszabadultam tőle, na meg persze nem ment a navigáció sem arra hivatkozva hogy még ezen a helyen nem érhető el.....
De Törlés után hagyott a memóriakártyán szemetet maga mögött pedig direkt töröltem a legyorsitótárazott térképrészleteket...
Ilyeneket hagyott a com.google.android.apps.maps mappában:testdata - voice - hu_HU51f..... mappán belül meg ezeket a fájlokat: ._Data_lost , ._GPS_Lost , voice_instructions
cache mappában pedig:
cache_bd
cache_its
cache_its_ bas_bic
..._its_ter
..._r
..._rgts
..._vts
..._vts
..._vts_inaka_GMM
..._vts_labl_GMM
...vts_tran_GMMEzeket törölhetem?? Előre is köszönöm...
-
vétó
aktív tag
válasz
DemonDani #25545 üzenetére
van belőle free változat is a marketen, szóval ki is tudod próbálni. a kockázatokról és mellékhatásokról nem én tehetek.
-
Blyan
félisten
Köszönöm!
-
Blyan
félisten
Üdv Srácok! Milyen MSN/WLM alkalmazást javasoltok nekem?
Előre is köszönöm! -
Something_
őstag
válasz
zsolt19900 #25538 üzenetére
Szerintem a bjuti az valami szörnyű, a HD egy fokkal jobb, átgondoltabb.
-
zsolt19900
őstag
és ha teszem azt megvásárolom a hd widgetet, akkor a beautiful widgetet, "felesleges" megvennem, mert a kettő majdhogynem fedi egymást?
-
r4z
nagyúr
válasz
Something_ #25535 üzenetére
Nem lehet.
-
ertz
aktív tag
válasz
Something_ #25533 üzenetére
Annyi szabad memóriám még akad.
De nem ettől függ az egész, hogy most mennyi memóriám van igazából, hanem ha a market eldönti, hogy márpedig nem fogom letölteni a telóra... akkor nem.
Az lenne a jobb, hogy megengedi letölteni, én megnézem, hogy jó-e, rendesen fut-e, és ha nem 15 percen belül visszakérem az árát. Ha meg igen mindenki happy. -
ertz
aktív tag
Igen én tabletet tervezek majd venni... nyilván akkor már nem 23ftért lehet majd megvenni, de így megvettem volna most több appot is amit nem engedett.
Úgy néz ki a helyzet ugye, hogy megvenni sem engedi, ha a market szerint nem jó hozzá a telód, legalább a pénzt se veszik el érte... de akkor is. Valahogy nem jó rendszer ez. -
sssz
őstag
nekem hála az égnek a Desire S-en minden futott eddig.
legalább a pénzt visza tudtad igényelni?
na nem mintha az a 23ft olyan sok lenne, csak fölösleges elkölteni ha úgyse fut a telódon.
Bár ha abba gondolsz bele, hogy valószínűleg előbb utóbb lesz egy erősebb telód, akkor meg azon majd futni fog -
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25524 üzenetére
Nem kell az armv7, Pengén szépen fut.
-
fatal`
titán
válasz
zsolt19900 #25522 üzenetére
Még elvileg semmi, de januártól az ingyenessel csak havi 5-t lehet majd felismertetni, elvileg. Én inkább megvettem.
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #25522 üzenetére
Utóbbi elvileg újra le lesz korlátozva 5 keresés/hónapra.
-
ertz
aktív tag
A mai felhozatalból először megvettem volna a Train Conductort... ''This app is incompatible with your LGE LG-P500.'', mondom f..sza... aztán megvettem volna a Where' My Water?-t is és ugyanez fogadott... egyik játék sem tűnik annyira húde hardverigényesnek. Miért van ez hogy nem engedélyezik erre a telora? Ssok ilyen volt már a múlt héten is pl. az ashalt 6 hd, azt még meg is értettem hogy nem fut, de ezek... tébolyda.
-
half333
őstag
Létezik valami program,aminek segitségével a menü ikonokat ki lehet cserélni??
-
TRob1
veterán
Ma a 9. és 10. app is ismétlés: Flick Golf és a Shazam Encore (ami persze még mindig nem megvehető nálunk)
-
TRob1
veterán
válasz
spuros #25510 üzenetére
Szívesen.
És remélem a holnapra vagy az utolsó napra gyúrnak igazán (pl. TitaniumBackupPro, NoteEverythingPro, RootExplorer triumvirátussal- De sajna kezdek félni, hogy kimaradnak.
)
(#25511) HGabor89:
(#25513) hunfatal:
(A citromfagyi a legjobb.
)
szerk: Nekem is fenn van, de egyelőre még a Root vhogy jobban kézre áll. (Szoknom kell a TC-t telefonon, annak ellenére, hogy PC-n a legkedvencebb appom
Vhogy majdnem minden esetben a RootExplorer-t indítom
)
-
fatal`
titán
Nyílván szerintem a legjobb és nem a szomszéd józsika szerint, mivel én kommentelek ide. Gondoltam egyértelmű, de akkor tessék:
Nekem a swiftkey jött be a legjobban azok közül, amiket eddig próbáltam, így megfelel?
(#25507) k850: Én beírtam fordítva és kész. FBről a nevet nekem nem húzza be úgyhogy így jó.
(#25514) TRob1: A Root explorer mihez kell annyira? Én total commandert használok, van benne root opció is és ingyenes (mondjuk még RC, de állítólag a végleges is ingyenes lesz).
-
krisi047
senior tag
Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #25508 üzenetére
Sztem örökösek, de ha vki régen xarul értékelte, aztán újra értékeli jól, akkor persze a xarabb már nincs benne a "kalapban".
És igen, a Letöltésekhez képest nagyon kevesen értékelnek (pl. én is csak néha-néha)(#25505) HGabor89:
Az 1000 ingyen appos dolgot nekem is felajánlották a szaunában, de én visszautasítottam, mondván hogy családom is van, meg eleve hetero vagyok.(De ezekszerint vkinél bejött nekik
)
-
doddencs
senior tag
az alkalmazásoknál a mutatott értékelések örökösek, vagy az utolsó X hónapot mutatják mondjuk? mert egy kezdetben gyatra, majd egy frissítéssel kiváló appnál elég sokat ferdítene.
mondjuk letöltések számához képest nagyon kevés értékelések vannak, ami jelentheti az utóbbit is, v csak, h kevesen értkelnek.
-
válasz
krisi047 #25497 üzenetére
Elég gáz ez a téma, mivel a világon legtöbb helyen fordítva használják a vezeték nevüket az emberek, ebből sok keveredés adódik.
Tuti javaslatot nem tudok, egy-két ötlet, igaz elég munkaigényes. A gmail profilban szerkeszted a telefonkapcsolataidat, majd csak innét szinkronizálsz, itt van lehetőség vezetéknév és keresztnév szerint csoportosítani. A gond, akkor fog újra kezdődni, ha a facebookal is szinkronizálni fogsz, akkor újra lesz ilyen is, és olyan is.
Sokat kínlódtam ezzel a problémával ezért én úgy oldottam meg, hogy egy rubrikába írom be a teljes nevet, így nem tudja fölcserélni a szoftver, a facebook meg tiltó listára került, nem engedem vele szinkronizálni.
Biztos fognak jobb ötlettel is szolgálni! -
TRob1
veterán
válasz
Something_ #25500 üzenetére
Ilyen drágán játékot, válságidőben?
Egyébként te vagy az az 1 értékelő?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest