- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
zsombor222 #27397 üzenetére
Telefonon rányomtál, hogy háttértár csatlakoztatása?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
zsombor222 #27392 üzenetére
Felül ha lehúzód az értesítéscsíkot akkor nincs olyan lehetőség, hogy csatlakoztatás? Nekem Total Commander alatt megjelenik a telefon akkor is, ha telefonon nem csatlakoztattam fel, de belépni nem enged, csak ha a telón is csatlakozok.
-
zsombor222
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Telefonom T-mobile pulse mini (Huawei U8110)
Rádugom a gépre, telón nyomom hogy csatolás! Majd a sajátgépben cserélhető adathordozós eszközöknél jelenik meg és ha rákattintok kiírja hogy helyezzen lemezt a meghajtóba!
Mit kell csinálni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Zsombor -
dokee78
félisten
Nekem ez az HTC-s óra kell,vagy hasonló.
-
spiky03
veterán
És erre valaki valamit?
Kérdés -
dokee78
félisten
válasz
Cartman023 #27385 üzenetére
-
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan app, amivel a háttereket külön állíthatjuk az összes oldalon?
-
Javert
csendes tag
Sziasztok! ZTE Blade gyári 2.2 T-mob. rootolni kéne, tud valaki egyszerű megoldást? Universal androot nem működik. Lehetőség szerint nem cserélném le romot. Köszönöm.
-
TRob1
veterán
Azért közel se fut minden...
De így működik a droid (ha már van memó, hadd ne legyen üres. Majd felszabadít 1 pillanat alatt, ha netán másnak kell
)
(#27379) Tomi0703:
Nincs mit.(#27381) Javert:
Z4root for Blade (És előtte kapcsold be az ”USB hibakeresést”) -
spiky03
veterán
Tudtok valami olyan app-ot mivel a bill.zár alatt is lehet látni a nem fogadott hívást és az sms-eket?
Thx
-
TRob1
veterán
válasz
Tomi0703 #27374 üzenetére
(#27372) mraco:
Sajnos az meg nem a Go csapat hibája... régebbi gmail appra jelez, de az újabbakra elvileg semmi más se, gugli vmit megberhelt (az én tippem az, hogy még jobban rámentek a biztonságra, és ez miatt van vmi gebasz)(#27373) tutis:
Erre 1 tuti megoldás van: Válts Androidról más platformra, mert a droid így működik (és ha te bezárogatod, ő úgyis megnyitja, de a bezárások-megnyitások miatt nő a proci használat és az akkufogyasztás, ezért jobb hagyni ahogy van)
A másik megoldás még lehet amit te is írtál, a fagyasztás... max ha vmi zavar lesz az erőben, felolvasztod azt az appot, ami miatt van. -
tutis
őstag
[erre] valaki? Eléggé kardinális kérdés..
-
Met
nagyúr
Melyik sms appban lehet úgy ékezetet használni, hogy pl. egy ű 1 karakternek számítson?
-
sunahunter
senior tag
NNNNa, ezekkel a tartókkal lehullt a lepel valódi énetekről!
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Mit lehet csinálni a go launcherrel, hogy megjelenítse az értesítéseket? Illetve hogyan lehet az új szavakat megtanítani a go keyboarddal?
-
havri1
félisten
Helló!
Go Keyboardban meg tudja valaki nekem mondani, hogy hol, és mit kell beállítani, hogy a mondat kezdésnél automatikusan nagy betűre váltson?
Illetve billentyűt lehet cserélni? Enter helyett nekem most smile van..és nincs enterem, csak második funkciónak..Köszönöm!
-
St3ven
addikt
Mekkora divatot teremtettem itt egy ártatlan, kora reggeli hozzászólással.
-
punky10
addikt
-
St3ven
addikt
-
TRob1
veterán
Hogy én se maradjak ki a jóból. Igaz, csak egy egyszerű építmény, ál visszajelzőkkel, de valódi! sörrel
(Soproni) + gumírozott hátrésszel a karcolások ellen, a hátoldalon cégjelzéssel
-
St3ven
addikt
MMS-sel kapcsolatban tudna valaki segíteni nekem gyorsan?
Most akartam egyet küldeni GO SMS-ből (nem pro, hanem a sima, 2.19-es verzió), de csak küldi és küldi, azaz animálódik az üzenetes nyilacska, miközben a Call Meter 3G már a harmadik MMS-t könyveli el...
Ugyanezt látom a gyári SMS alkalmazásban, pontosabban ott a "Küldés..." szó szerepel.Az adatkapcsolat eközben hol megszűnik (eltűnik az EDGE ikon), hol visszajön, kb. ötpercenként.
Elég drága mulatság is lehet ebből, szóval hogy tudnám legalább megszakítani a küldést?
-
raczdani
csendes tag
Egy amatőrnek tűnő kérdésem lenne. (Végigkerestem a Defy, Defy+ fórumokat).
Van-e olyan hívásmenedzselő alkalmazás , ami írja, ha a hívott fél éppen vonalban van mással?
Gyárilag a Defy+ ilyet nem jelez, ahogy észrevettem.
Végignéztem a telefon hívásra vonatkozó beállításait, ilyesmit nem találtam.
Eddig egy 3 éves, tökalap Nokiám volt. Ha hívtam valakit, akinél a hívásvárakoztatás be volt állítva, a Nokia simán kiírta első csöngés után: VONALBAN. Így tudtam, hogy a hívott félnél az én hívásom jelenleg várakozik.
Ha valaki tud erre vonatkozó beállítást, alkalmazást, kérem segítsen. -
Giggles
tag
szevasztok
tudnátok ajánlani egy programot, ami tud .csv-ből sms-t importálni? ezt próbáltam, de az sms tényleges dátuma helyett, az aktuálissal importálja
-
tutis
őstag
létezik-e olyan program amivel be tudom állítani hogy egy program ne induljon el autómatikusan, csak ha elindítom manuálisan? Mert rengeteg olyan alkalmazás fut a telón amit nem használok de mégis fut valami szolgáltatása (vagy maga a progi) Idegesítő hogy minden zabálja a memóriát.. 2.2as androidom van, azt mondják nem kell task killer,de akárhányszor ránézek a task killerre, mindig van vagy 5-10 progi ami feleslegesen fut, lövöldözhetem kifele. Pl ha titanium backup-al jegelem akkor el se indul a progi ha elindítom, csak ha kiolvasztom? Létezik egyálalán olyan progi amivel be lehet állítani hogy mi fusson automatikusan és m manuálisan?
-
tyavika
csendes tag
Sziasztok!
S2 Galaxym van, nincs ötleteteket, hogy a telefonálás közbeni visszhangozás szoftveres
vagy hardveres gond lehet? Minden gyári a telefonomon.Előre is köszi Tyavika
-
adam3
aktív tag
A Go Sms-t be lehet valahogy úgy állítani hogy egy ékezetes betűnél le volnjon le 7 karakternyi helyet? Handcentnél nem votl ilyen problémám, pedig ott nem állítottam át semmit...
-
Dexter-2000
őstag
Találtam egy ingyenes nagyon jó tankos játékot, amivel multiban lehet játszani, sőt még privát szervert is tudunk csinálni. Maximum 8 ember tud 1 szerón játszani ami szerintem eléggé korrekt.
A változatosság kedvéért a Tanked nevet kapta. Link a Letöltéshez -
psg5
veterán
válasz
St3ven #27327 üzenetére
Először is Razoré volt a minta
Másodszor szuper a tied is!
Nálunk , mivel fiamé a telefon, ezért nem nagyon volt beleszólásom az építménybe, valamint az alkatrészeket pár Star Wars hajó sínylette meg és pár én régi lego alkatrészem, mert nem találtunk hirtelen többet és azonnal kellett egy tartó belöle, mikor a gyermek meglátta a képeket, úgyhogy tessék elnézni a színességet...Nem csak hogy nem egyszínű, de még hasonló darabokat is nehéz volt találni
-
St3ven
addikt
-
pethYeti
addikt
Ezért jó a Sense
Tökéletes óra- időjárás widget. Naptár widget is legalább olyan jó mint a Pure.
-
xSide
őstag
válasz
sittes79 #27313 üzenetére
Időjárás:
- widgetként Fancy 2x1
ha ráklikkelek a kijelzett városnévre Foreca előrejelzés indul (van mühold és csapadék térkép),
ha a hőmérsékletre akkor a profi kis Weather Services Pro (van műhold, radar, csapadék térkép),
ha az időjárás ikonra előjön a Fancy, ahol szintén klikkelve az aktuális helyzet képre a Palmary előrejelzését látomKicsit bonyolultnak tünik, de nem az és a több app-ból ki lehet szűrni mi várható...
Ja és a köpönyeg kint van egy másik lapon a riasztás miatt
Jó lenne, ha végre az időkép előrukkolna valami profi alkalmazással és vsak az lenne használva, vagy a köpönyeg átesne egy jó nagy plasztikai műtéten (térkép, radar, felhő, csapadék kijelzéssel).
Naptárnak a Simple Calendar widget, amire klikkelve a Calendar Pad Pro heti nézete jön elő...
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan szoftver keresek, amivel egy meccs eredményét lehet jegyezni, ami ebben az esetben squash.
bajnokságot levezetni vele, pontokat, mérkőzésállás, összesítés, stb.
létezik ilyen vagy hasonló?
-
sittes79
addikt
Hali és lassan BUÉK!
Tudtok nekem mondani egy naptárral egybekötött időjárás widgetet?
ha külön van az se baj...
illetve email widgetet ami viszi a gamil-t is?
-
-SamS-
tag
tudna nekem valaki olyan programot mondani amivel, a net sebességét lehet lemérni ? de lehetőleg ne a speedtest.net-eset mert az csak 20-30mbit ig mér
-
xSide
őstag
Megjelent a Camera360 3.0-ás beta verziója, szebb felületet kapott, lesznek benne letölthető keretek és montage lehetőségek, utólag módositható effekt erősség (lomo, hdr stb.).
Egyenlőre sok a kínai krix-krax benne, nálam hiába választom ki a hardware-s támogatást (e nélkül nem indul), pár kép készités után erre hivatkozva, hogy nincs beállitva kilép.
Van még mit javitani rajta, de ez az új verzió mégjobban köröket fog verni más fotó alkalmazásokra
A google -val kereshető, viszont a régit felülírja, ami még marketről visszafrissíthető az egyenlőre ingyenes full ultimate-re... -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
A Sygic hol tárolja a térképeket? A belső tárhelyre mentette el, de sok mástól veszi el a helyet. Nem lehet valahogy az SD kártyára rakni? (az alkalmazást át tudtam rakni, de térképeket nem)
Üdv
István -
petipetya
nagyúr
válasz
Cartman023 #27302 üzenetére
Hirdetést?
Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Robot fűnyírók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest