- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tomy86
addikt
-
xSide
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
Gedeon31 #32561 üzenetére
Teljesen jó, mindig csinálja amit kell.
(Éjjeltől reggelig minden nap repülőmódot intéz nekem, meg néha-néha némítást)
(#32562) hunfatal:
2 pontot írtam, vagy ez vagy az(és a második pont pont igaz rád --> "mert jól néz ki az órája "
És valld be, egész életedben együttvéve nem érdekelt annyit az időjárás, mint mióta megvan az okostelefonod.
)
-
petipetya
nagyúr
válasz
Gedeon31 #32083 üzenetére
- bankdroidba elmented a jelszót és illetéktelen belenéz a számládba, m.cib.hu nem menti el és a böngészőben törölhetőek a cookiek
- bankdroidban csak olvasni tudod a számla adatait de átutalni nem, m.cib.hu oldalon teljeskörű hozzáférésed van (nem egyszer fizettem már be így a számlákat ill. tettem pénzt a netes kártyára majd vásároltam az ebay-en)Magyarul a bankdroid semmire sem jó. Akkor miért ne lenne egy nagy nulla?
-
petipetya
nagyúr
-
RootRulez
félisten
válasz
Gedeon31 #31787 üzenetére
Anno felvetem a kapcsolatot velük, mivel többen szerették volna magyarítva látni (pl én is) Azt írták tervben van.
zho-lee Elméletileg működhet, mindössze automatizálnia kell, amit én parancssorral irkálgatva, kattogtatva, szerkesztővel átszerkesztve véghezviszek. Szóval meg lehetne írni mint programot. Kérdés, hogy megtudták-e, mert amiről írtál "APK edit" nem ismerem. -
TRob1
veterán
válasz
Gedeon31 #30776 üzenetére
Nem rossz.
Hosszabb ideig az ICS-t használtam, meg előtte ezeket: Future Theme GO Launcher EX
(Ez a 3 téma volt huzamosabb ideig, minden más max 1-2 nap.
De mint mondtam is, én pl. nem vagyok téma fan.)
-
TRob1
veterán
válasz
Gedeon31 #30771 üzenetére
Én 1-2 hónapja ezt: GO Launcher EX Theme ICS (Nem vagyok vmi nagy téma mániás/cserélgető
)
(#30772) pockos13:
Nem. -
beci
őstag
-
RootRulez
félisten
válasz
Gedeon31 #23929 üzenetére
Nálam a Call Meter 3G fogyasztja a legkevesebbet.
Utána jön a Traffic Monitor,
azt követi a Traffic Counter.Most ők hárman vannak fent szóval csak ezek fogyasztásáról tudok nyilatkozni.
lorcsi Nem, WiFi-n is tud kommunkálni, letölti az előrejelzést is és ha nincs net akkor azt írja ki.Én nem használok névnap appot, naptárba betettem a magyar névnapokat és ünnepnapokat, így a Jorte azokat is kiírja.
-
xSide
őstag
válasz
Gedeon31 #23628 üzenetére
opera:config a mobilos verzió cimsorába és font a keresőbe, legalul a legkisebb méret állítható, az opera beállitásoknál pedig a %-os állitja a méretet...
A beépitett böngésző alapra állítása:
Beállitások/Alkalmazások, öszes fül, Böngészőt megkeresed, rábököl és Adatok törlése opció.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Tőzsde és gazdaság
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged