- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- TV antenna és jelerősítés
Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit, amit beállíthatok hogy mondjuk este 11kor kapcsolja ki a készüléket és reggel 6kor kapcsolja be?
-
kerxy
őstag
Ha jól emlékszem volt valami olyasmi app, hogyha zsebben van a teló, akkor kettőt rákoppintasz, és számot vált, ezt ismeri valaki?
-
kerxy
őstag
Tudtok esetleg olyan appot, ami feljegyzéseket (pl. bevásárlólista, de inkább rövidebb kis mondatok, hogy mit kell csinálnom) kirak a háttérbe miután feloldottam a képernyőzárat, esetleg még jobb lenne ha csak felugrik egy ablak amiben benne vannak?!
-
kerxy
őstag
Megoldva.
-
kerxy
őstag
Gyors kérdésem lenne hogy, lg gt540 memóriakártyájára felmásolok egy apk fájlt, de nem tudom feltelepíteni, mert nem látja.. mit kéne tenni? (nem saját teló, ismeretlen források be van pipálva)
-
kerxy
őstag
Én olyan zenelejátszót keresek, ami mondjuk ha betöltök egy albumot, és az végig megy, akkor megáll az utolsó szám után, és nem kezdi újra. Sajnos néha bealszom vele esténként, a régi telómon nem volt gond, max még 10-20percet ment, de most előfordult, hogy reggel is ment még a zene. Tudtok esetleg ilyet?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest