Aktív témák
-
pockos13
aktív tag
Biztonságos ez az Amazon áruház??
-
Tyer
őstag
válasz
Cartman023 #26997 üzenetére
link2SD nem tudja?
-
dokee78
félisten
válasz
Cartman023 #26995 üzenetére
Miért nem jó a TBP?
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan alkalmazás a Titanium BP-n kívül, amelyik szintén tud fagyasztani?
-
ertz
aktív tag
Köszönöm, ez is valami... de olyan kéne, ahol akár a legújabb könyveket is megvehetem pénzért, aztán letölthetem a készülékre. Ennél a programnál ebből a 2 feltételből 0 teljesül.
Értem én, hogy torrent... de tényleg nincs erre manapság Magyarországon egyetlen legális eszköz/szoftver/áruház sem? -
w.miki
veterán
Naptár programnak, mit ajánlanátok? Ami a Hetek-et is mutatja.
Egyszerű, és kicsi legyen, és mutassa a hetek számát, hogy melyik héten járok.
...esetleg a magyar névnapokat. De ne akarjon a netre menni -
sssz
őstag
a könyvkatalogus nevű appon keresztül ingyenesen elég sok könyv letölthető.
emelett bármilyen olvasót használhatsz, akár aldiko-t is.
-
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Biztosan volt már róla szó, de nem olvastam most vissza, elnézést.
Olyan alkalmazást keresek, amivel lehet kölcsönözni/megvenni e-bookokat a telóra, és sokféle könyvformátummal megbirkózik. Ha jól értem az Aldiko ilyen pl. csak nincsenek rajta magyar nyelvű könyvek. Na nekem olyan kéne, amin vannak...
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
dokee78
félisten
Tudtok valami appot arra,hogy jelezze a naptár emlékeztetőket?
Tudom,hogy gyárilag is jelzi,de azt nem igazán veri nagy dobra.
Csak pittyen és kiteszi az értesítési sávra,amiben ha már van több értesítés akkor törlöm is mindet.Valami pop-up szerüen jelző appra gondoltam.
-
pepe10.10
tag
én a reckless racing-al játszok neten, és akkor így nemlátom sokszor mitírnak cseten, mert megjelenik a felirat
-
pepe10.10
tag
van egy 500 mb-os net előfizetésem, viszont ha belemegyek a netbe, akkor no connection felirat üdvözöl. van erre valami program, vagy engedélyezni kell? (motorola Defy+)
-
JoolsNOS
veterán
Hali!
A Real Racing2-t meg lehet venni valahogy teljes verzióban? Mert a demóban ott a vásárlás, de nem mutat árat, csak azt, hogy hiba a feldolgozás során (amúgy ezt írja akármire ha telós marketen akarom megvenni) Szóval létezik már teljes verzió? -
mkRoland
senior tag
válasz
pepe10.10 #26969 üzenetére
Ezt a fejlesztők azért tették a játékba, hogy legyen belőle egy kis pénzük, ha már ingyen letöltötted és használod. Vannak általában nem Free (Premium, Ad-Free, Sponsored) változataik ezeknek, de azok nem ingyen vannak.... Ha sokat használod, gondold meg, megtámogatod-e a fejlesztőket egy hamburger/kávé árával.... Én most a Jelly Wars-szal vagyok így. Neked melyik?
-
Arween
senior tag
[link]Pulse -ra valami ötlet,olyasmit keresek ami hasonlóan képes hírolvasó nem csak szöveg:-)
-
Tomi0703
addikt
Hali! Valaki mondana nekem valami jó féle ingyenes zenelejátszó appot?
-
pepe10.10
tag
hát rootolni meg nem igazán szeretnék, úgyhogy marad a találgatás, hogy mi folyik a reklám mögött
-
pepe10.10
tag
mondjuk ez nem előnyös, mert netes játékon játszok
-
sssz
őstag
válasz
hodostamas #26970 üzenetére
csak rootolt htc G3-on ha jól látom, de eléggé lehúzták.
de egy próbát megér biztosanpepe10.10:
1. játék előtt kapcsold ki a netet.
2. ha rootolt a telód rakd fel az adfree-t
3. ha nem rootolt a telód, rakd fel az adblockert (ez szimplán csak kikapcsolja hekyetted a netet a megjelölt appoknál, így nem kell manuálisan csinálnod) -
pepe10.10
tag
tudna valaki egy olyan progit írni, ami a játék közbeni reklámot tünteti el? nemlátok tőle csomó lényeges dolgot !
-
ko9
addikt
-
-
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Régebben HTC Hero-ra volt egy program, amihez bár root kellett, de tudtam vele szabályozni hogy mi érhesse el az internetet (így elkerülvén a magas számlát). Érdeklődni szeretnék hogy körülbelül 1 évvel utána létezik-e valami megoldás, hasonló problémára sony x8-on?
Köszi előre is!
-
domerator
veterán
Elmondom.
A szolgáltatói hangpostát neked kell jópénzért visszahívni, ha pedig a telefonodon lenne a hangposta, azt költségmentesen meg tudnád hallgatni. A hívónak meg olymindegy, mert fizet az üzenethagyásért is, meg akkor is ha a lokális üzenetrögzítőre beszél(ne).
Hát ezért.
-
beci
őstag
Erre valaki? [link]
-
Samus
addikt
A vásárlás után 15 percig lehet csak visszatérítést kérni, utána nem. És ez az akció is jó két hete volt már...
eZPDF-et én is megvettem, valóban nagyon jó (előtte próbáltam a Beam Reader-t és a QuickOffice-t is, de egyik sem volt képes a szöveges PDF-et tördelni, ha ránagyítottam, görgethettem mindenfelé...
BW-t is megvettem, A beszélő macskás és kutyás értelmetlenséget is (bár barátnőm a macskával jókat beszélget), ADW-t és SwiftKey X-et is (ez volt a legnagyobb akció, most 1200 pénz körül van, bár olcsóbb, mert -25% van épp.). Aztán most pedig a Fancy-t, féláron adják.
Ezek közül jópárat használtam előtte "virágbolti" verzióban, de ennyit simán megértek, és ezután minden frissül majd...
-
dokee78
félisten
UberMusic Ezt próbálta valaki?
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #26950 üzenetére
Én pl. a PlayerPROból tudtam kicsikarni a legjobb hangminőséget, csak tedd fel hozzá a DSP Packot és kapcsold be az EQ-t vele. Többet tud, mint a PowerAMP, szerintem ezt fogom megvenni, és már ICS alatt sem lesz probléma, mert kompatibilis vele a legújabb verzió. (Bár ez gondolom PowerAMPpal sem lesz probléma).
Főként a shaking és a hangerőszabályzós léptetés tetszik benne, amit a poweramp nem tud.
FLACot, Folder Playt stb. ez is tud. Neked kell eldönteni melyik jön be a legjobban. Van trial a marketen mindegyikhez.
-
hodostamas
addikt
Ha minőség a lényeg, akkor Neutron MP
-
punky10
addikt
Hogy érdemes-e appot vásárolni?Ez relativ.Én pl már régebben megvettem a PowerAmpot(még kb 850 ft volt)de régebben sem bántam.Most ráadásul egy Sony fülest használok,igy föleg nem bánom...
A gyári headsettel nem tudod kihasználni a PowerAmp teljes tudását,de mivel a kinézete is tetszett(nem beszélve a mappa-lejátszásrol és a Flac-támogatásrol)igy szerintem megéri.Bár a piaci változások miatt már 1000 ft felett van az ára.
-
Arween
senior tag
válasz
Arween #26943 üzenetére
Nohát felhívtam a bankom,hogy VTF?Azt mondják náluk okés minden. A market nem küldi el a megfelelő adatokat (cv kód) így nem engedélyezik a vásárlást.Ez állítólag karácsony óta van a K&H-nál,hogy csak azon vásárlásokat engedélyezik ahol ezt a kódot is továbbküldi a szolgáltató.
Másnak is van esetleg hasonló tapasztalata?Mit tudok vajon tenni,hogy vásárolhassak a marketen továbbra is?
-
hodostamas
addikt
Gameloft játékok hamarosan akciósak lesznek
-
ko9
addikt
válasz
dokee78 #26940 üzenetére
Térítsd vissza az ezPDF-et, és nyertél rajta 678Ft-ot
Amúgy nekem is:
Beautiful Widgets - 301HUF (23HUF)
Camera ZOOM FX - 1079HUF (23HUF)
HD Widgets - 454HUF (23HUF)
SketchBook Mobile - 454HUF (23HUF)
Fruit Ninja - 274HUF (23HUF)Elég sokat lehetne rajta keresni
Lehet visszatérítem a Camera ZOOM FX-et, a Camera360 jobban bejött.
-
Arween
senior tag
válasz
dokee78 #26940 üzenetére
Most akartam megvenni a Titanium backup pro-t.1 körben elutasította a kártyám(már sokszor vettem app.ot nem ez az első alkalom) jött,hogy frissítsem a kártya adatokat.Megtettem frissítettem,így sem jó.Ezért töröltem megadtam újra ugyan azt a kártyát,vásárlás így sem megy ellenben levontak 233ft-ot ismét (mintha nem UGYANAZT a kártyát adtam volna meg!!!)Gondoltam nincs több gond akkor megveszem most az app-ot de nem engedi
Ez jött emailon:"111111111111. számú megrendelése (Titanium Track) jelenleg függőben van. Az Ön MASTERCARD xxx-xxxxx kártyájának CHF 5,25 összeggel való megterhelésére irányuló kísérlet dec. 27 dátummal sikertelen. Ennek oka lehet az, hogy nincs elég pénz a számláján, vagy lehet egy szélhámosság elleni megelőző intézkedés. Az elutasított terhelés számlakimutatása engedélyeztetéseinél jelenik meg. Előfordulhat, hogy a terhelés jóváhagyásra kerül, de a rendelésért felszámított tényleges terhelést elutasítja a rendszer. Keresse fel a(z) MASTERCARD xxx-xxxxx ügyfélszolgálatot a fizetési probléma megoldásával kapcsolatban."
Van esetleg valami bankos marhaság ami miatt most nem tudok vásárolni??
-
St3ven
addikt
Ha a getjar appal töltök le valami alkalmazást, az csak az apk-t tölti le, vagy azonnal elindul a telepítés is?
-
F-ECT$
titán
A where's my water frissítést jelez az amazon appstore-on keresztül, viszont wifi kell neki, így egyelőre nem tudom leszedni. Viszont a marketen még a dec 20-i frissítés látszik csak. Mit tud ez az új?
-
oxox
addikt
válasz
dokee78 #26935 üzenetére
jaja...egyelore nagyon tetszik....mondtam is az oldalbordanak, hogy kar volt vennie, mert eddig a telefont telefonalasra hasznaltam....most meg szerintem kevesbe arra fogom... (az mondjuk hasznos, hogy amig elfoglalja a TV-t (ami a monitor is egyben), addig is tudok szorfolni, emailt nezegetni....
-
oxox
addikt
Koszonom Mindharmatoknak...
sajna melohelyen nincs wifi, de otthon nekiesek...majd szolok ha okosabb vagyok egy poknal -
dokee78
félisten
Az egy felület úgy is mondhatjuk.
Általában jobban testreszabhatóbb a gyári Home felületektől. -
Tyer
őstag
Appdrawer- Alkalmazás rajzolás=menü
-
oxox
addikt
-
F-ECT$
titán
Mappába rendezést tud néhány launcher, de hogy ezt a "menüben" is meg lehet-e tenni, azt majd megválszolják a go, adw és egyéb használók
Ingyenes navi van több is, a google maphez már van hang alapú navigáció, bár ehhez adatforgalom is társul. Aztán ott van a Waze, amiben a felhasználók be tudják küldeni az aktuális forgalmi helyzetet, így a dugókat ki lehet kerülni. Egyéb ingyenest nem ismerek, de nem is nagyon kerestem, mert én fizetőseket használok.
-
oxox
addikt
válasz
kavics325i #26923 üzenetére
koszi....igen valami olyanra gondoltam, hogy fixen pl 1giga, aztan nem frissit...annyi csak eleg lesz..
kovetkezo kerdes is megerett bennem:
Minden letoltott tartalom (ez vegul is nem igaz mert az elo hatter nem), de pl a letoltott jatekok bekerultek a menuben...nem lehet ezeket valahogy egy mappaba rakni (csakmert eleg sz.rul nez ki a jatekok kozott a settings, es felo, hogy egy ido utan meg kaotikusabb lesz)...?!?
ha kiteszem a widget-ek koze, oda talaltam mappa lehetoseget...a menunel nincs ilyen?ill. mondtak, hogy ebben van gyari gps vevo...van ingyenes (nem idokorlatos) navi hozza, vagy csak fizetos, ill. nem legalis?
oxox -
dokee78
félisten
Még mindig ingyenes a Camera360Ultimate?
-
Tyer
őstag
Ugyanez volt a bajom nekem is...
Go-t megtárgyaltuk, Widget Lockerböl mega kalozzal volt bajom.
Most LockBot-ot használok, ez anynira nem szarozik egyelöre...
Bár egy.két bug-ot már észrevettem, amik miatt régebben egyszer már leszedtem...De köszi a választ.
Bárki, akinek még van tippje, irjon légyszi
-
Samus
addikt
Widgetlocker. Sajnos csak fizetős verzió van, ingyenes nincs, de nagyon durván testreszabható, van ICS, Honecomb és Sense feloldása is (pixelre pontosan olyan, mint a HTC gyári, egyik munkatársamnak Sensationja van), tele lehet pakolni widgetekkel, eszméletlen mennyiségű beállítási lehetőség is akad. (Mielőtt megpróbálnád, nem működik jól a kalózverzió)
A GO Locker, mint alternatíva nekem sem jött be, pont a kijelző bekapcsolása miatt.
Most a CyanogenMod 7 gyűrűs feloldását használom, nekem bejött.
Telefonkönyv pedig független a Launchertől. A GO Contacts/Dialer is működik például ADW-ről indítva. Én egy időben a Dialer One-t használtam. Aztán most a 2.3as gyáriját...
-
sssz
őstag
a gyári romra nincsen magyar nyelv, de a telefon forumán többet tudnak segíteni majd: Desire forum
-
half333
őstag
Kérdezni szeretném h tud-e már valaki valamit arról hogy mikor lesz teljes verziós a Real Racing 2,mert amit letöltöttem marketról ingyenes,de csak 1 pálya van,ami játszható.
-
F-ECT$
titán
1. Beállítások / Vezeték nélküli hálózat / Mobilhálózatok / Csomagkapcs. haszn. - ha itt nincs pipa, akkor nem lesz mobilnet forgalom.
2. A letöltések acchoz (gmail címhez) kötöttek, nem készülékhez. Fizetni netes fizetésre alkalmas bank/hitelkártyával kell.
3. Nem.
4. Vannak file kezelő progik a marketen, de ha usb-n rádugod a gépre a telefont, akkor a gépen is látod a file struktúrát.
-
oxox
addikt
Ave Guruk!
kis segitsegeteket szeretnem kerni, mert okos vagyok az androihoz mint a tok.
kaptam egy HTC desire telefont karacsonyra, es lenne nehany kerdesem:
(otthon sikerult bekapcsolnom a wifit...de ez is teljesen uj dolog volt szamomra)
pontokba szedem, hatha egyszerubb ugy valaszolni1. nem szeretnem, hogy frissitse magat a neten, es 30-40ezres telefonszamlat generaljon...egyelore eleg a wifi-s net, ill. holnap megyek a szolgaltatohoz valami alapnet csomagert.
jelenleg otthon ha a "turn on wifi"-re kapcsolom van net, mashol, ill. ha lekapcsolom a wifit rajta akkor hiaba klikkelek az internet ikonra "web page not avaible" feliratot kapok..., ill. mikor nem volt rajta a wifi az idojaras jelentesben az utolso napra nem jelzett semmit..ez azt jelenti, hogy nincs mobil internet / frissites bekapcsolva rajta?
tehat nem kell fizetni...2. az android marketre sikerult regisztralnom...valami kavar volt, es nem hagyta a sajat gmail-es fiokomat bereggelni...de tudtam letolteni, ill. mar a sajatomat is sikerult azota regisztralni, de arra tovabbra is azt irja, hogy nincs eszkoz tarsitva...vagy mi...a kerdes, hogy csak olyat toltottem ami free volt....fizetosnel milyen modon kell fizetnem? (paypal, telefonszamlahoz csapjak, etc)
3. free letoltesert kesobb sem kell fizetni? (gondolom amig nem szedem le a teljest nem)
4. lehet-e valahogy bongeszni a telefon konyvtarstrukturajaban (pl. ha zenet szeretnek ratolteni)?
Minden valaszt / hasznos tanacsot nagyon koszonok
Kellemes Unnepeket!
oxox -
tutis
őstag
titanium backup pro progiról nincs valakinek egy átfogó leírás, mit hogyan érdemes vele kezdeni?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Tudtok olyan alkalmazást,ami olyan mint a szolgáltatói hangposta,kicsörög mondjuk 5-6szor,majd ha nem veszem fel,a progi fogadja a hívást,eldarál egy előre rámondott üzenetet,majd a memória kártyára rögzíti a hívó fél mondanivalóját,amit később megtudok hallgatni? -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Screen lock-ot használtok?
(Nem az eredetire godnolok)
Olyat szeretnék, aminél, ha hozzáérek a kijelzőhöz, akkor nem kapcsol be a világitás.
Köcce -
Dyrtyho
őstag
-
BIZ0906
aktív tag
válasz
BIZ0906 #26842 üzenetére
Megoldottam. Fogtam a Google fiókot majd beimportáltam névjegyeket oda és ott kitöröltem ami nem kell és kicsit át írtam majd a telefonról az összes kapcsolat töröltem és szinkronizáltam a Google fiókkal majd biztonsági mentést készítettem a telefonnal amit a SIM kártyára mentett de előtte letörölte azt ami rajta volt és végre az átszerkesztett számok vannak a SIM kártyán. Hurrá
-
zsof Nokia
aktív tag
Próbáljátok ki a Roll A Joint nevezetű játékot ebben a játékban egy füves cigit lehet tekerni ki lehet választani a papírt és a dohányt is és el is tudod szívni a mikrofon érzékeli
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest