- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
Aktív témák
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
van olyan alkalmazás, ami bizonyos alkalmazásoknál (elsősorban játékoknál) letiltaná a képernyő kikapcsolását, ha már a fejlesztő ezt nem tette meg?
-
doddencs
senior tag
és pont erre gondoltam, mindenki mást mond.
én például a lassan 4-5 éves lapotopomból csak akkor vettem ki az aksit, ha szétszedtem a gépet. de még csak kikapcsolni sem szoktam soha, csak hibernálni. ez idő alatt az aksiidő visszaesett 3 óráról - filmnézéssel - 1óra20percre. ami ahhoz mérten nem rossz, h egyre több ismerősöm aksija döglik be 1-2 év után, olyan is, aki mindig kivette, figyelt hány %on tárolja, stb.
(#46086) DS39: nem is vitakozom, mert engem hidegen hagy a dolog. nem figyelek ilyenekre, használom kedvemre. egyébkén a Nexus S-em is csak 95%-ig tölt, nyilván nem véletlen. de az se érdekel.
-
doddencs
senior tag
google task szinkronizálásra melyik programot használjátok? ami kell nekem: szinkronizáljon automatikusan - háttérben is, legyen átlátszó widget.
elsősorban ingyenest keresgélek (jópárat ki is próbáltam, de az ocsmány widgeteknél elbuktak - de hátha elsiklottam vmi jó felett, van pár alkalmazás..), ha nincs más, jöhet a fizetős is.
-
doddencs
senior tag
válasz
Melack #45212 üzenetére
ez most mit jelent? rossz helyre lő be, vagy nem (nehezen) talál műholdat?
utóbbira érdemes olyan program, ami letölti az a-gps adatokat. például GPS status
-
doddencs
senior tag
válasz
petipetya #44849 üzenetére
akkor miért nem frissíted magad?
(#44851) Edi77: én ezt használom
-
doddencs
senior tag
milyen óra widgeteket tudtok, ami mutatja a következő ébresztés időpontját? lehet analóg is, digitális is. simi clockot, advanced clockot ismerem, de nem ez az elképzelésem.
-
doddencs
senior tag
Longest Day Deals a play-en.
Használja valaki a repligo pdf readert? Egy képekkel teli pdf-fel mennyire birkózik meg? Mert például az ezPdf minden oldalnál másodperceket tölt, ha nagy a pdf.
-
doddencs
senior tag
válasz
macilacus #42872 üzenetére
próbálj meg először mindenki számára megosztani egy mappát mondjuk, jelszó nélkül. így látja-e egyáltalán.
xp nekem sincs közelemben, de hálózati beállításoknál ott is van talán vmi, ahol engedélyezni kell a megosztást.amúgy ip helyett szerintem egyszerűbb a gép nevét megadni. az biztos, hogy fix mindig.
-
doddencs
senior tag
nyilván egy mobilos streamnézés kényszermegoldás, de annak tökéletes.
viszont nekem egy laptop már tud nyújtani megfelelő élményt, és fog is, mert nem tervezem egy 120cm-es tv vásárlását, mert akkor bútorcsere is dukálna.
és most mondok egy még rosszabbat, rengetegszer .avi-t nézek, még a család 100cm-s tvjén is. zenében meg 320-as mp3-t hallgatok. mit tegyek, nem vagyok elég igényes ezek szerint. vaksi is meg süket is - a legrosszab.. -
doddencs
senior tag
egyébként streamhez kapcsolódóan.. nemrég találtam rá a sopcast androidos változatára. egyelőre beta, így marketben nincs, de itt a link: sopcast.apk
én gépen is előszeretettel használom, és ez is remekül működik. webről is szépen meg tudja nyitni a streameket.
-
doddencs
senior tag
Go Launcherben be lehet állítani, hogy a főképernyő ne forduljon? Más esetben igen?
-
doddencs
senior tag
úgyis régen volt téma... zenelejátszó.
lejárt az n7 próbaideje, így váltok, még mindig ingyenesre (majd ha valamelyik nagy beakcióz, akkor jöhet a fizetős).
EQ kell nekem. Mort playert ismerem, viszont nézegettem, még mik az alternatívák. Ezekről vkinek vélemény, tapasztalat?
Xplay music player
Rocket Music Playerez a 2 lenne. ki is próbálhatnám, de hátha van tapasztalata vkinek.
-
doddencs
senior tag
én rájöttem, ezt a hierarchia nézetet nem szeretem.
amúgy a legnagyobb hiányosság a drag&drop, ez biztos. illetve elsőre zavart, h görgetés közben is tudok a második panelre váltani, de az biztos megszokás kérdése.
#39783: nekem a tcmd-t váltotta a solid explorer. jobb, sokkal.
-
doddencs
senior tag
erről az xplorer-ról van szó, ugye?
elég kevés letöltése van még.
amúgy annyi a háttérben rész, h úgy tudsz kezelni egyszerre több mappát, mint win alatt az ablakokat, és váltogathatsz köztük, a kétablakos nézeten felül.
-
doddencs
senior tag
tower defense játékok között van vmi jófajta, ingyenes? (és nem ingame purchase)
például devils at the gate bejött nekem, csak az is ingame purchase.
-
doddencs
senior tag
Profile Scheduler-nek van valamilyen ingyenes alternatívája? A Go Power Master-t próbáltam, de pár dolog nem sikerült vele, vagy nem jöttem rá. Például nem lehet több idő alapú módváltást csinálni? (Ami elég furcsa lenne, szóval lehet csak én vagyok szerencsétlen.) Illetve nem tudom más alkalmazásnál hogyan működik, de ha például azt mondom, hogy 0.00-6-00.-ig éjszakai üzemmódban legyen, nem az lenne a logikus, h utána visszavált automatikusan az alapra?
Illetve másik bajom a Go PM-mel, hogy ha egy ilyen ütemezés alatt módot váltok, automatikusan visszaáll például éjszakai-ra.Van más, ingyenes alternatíva? Nem szívesen fizetnék érte, mert nem létszükség. Profile Schedulernél az ingyenes verzióban hiányolom a widget módváltást, amúgy eddig az a nyerő.
-
doddencs
senior tag
tudom, h bugos. de nekem most el se indul, már rögtön fc.
hát még mappázva is gyönyörűek lehetnek a képernyőid.
más: én régebben használtam go-t, legutóbb apex-et. de ki akartam próbálni ezt a GO Power Master-t, profilkezelőt. Viszont aki ezt használja, egy kérdés.. a beépített Alarm mode az alvó módhoz nem nyúl elvileg, ennek ellenére nálam kikapcsolja, és ébren tartja a kijelzőt, ha nem nyomom ki én. másnál?
(amúgy is mi az már, h ezeket a beépített módokat nem szerkeszthetem, csak újat létrehozhatok..) -
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
én is használgatom, de egy plusz sor alkalmazás még jobb lenne. mert amúgy meg túl sűrű az 5 sor.
azért túlélem.
az már sokkal jobban idegesít, hogy mióta apex mellé feltettem a Go-t is, nem indul el a Szókirakós, fc-vel leáll rögtön. nem biztos, hogy van összefüggés a Go és közte, mert amúgy is bugos eléggé, mert FC-zni is szeret, de most el se indul.
-
doddencs
senior tag
go launcher-ben, az alkalmazások alól el lehet tüntetni a házikót? elég értelmetlen.
-
doddencs
senior tag
az számít vmit, ha a gyári képernyőn, és a telepített launcheren is ugyanúgy ki vannak pakolva a widget-ek? sebesség, aksi?
-
doddencs
senior tag
persze, értelek. csak nekem eddig nem hiányzott ez a fícsör, ezért értetlenkedtem.
viszont, ha véletlenül is, valahogy rá kellett találnod erre a linkre, vagy valahogyan aktiválnod kellett neked is. akár a tudtodon kívül.
de lényegtelen, mindenki heppi már, maximum Syl nem.
Syl ide kattintva te is getlink-elhetsz szabadon ezentúl: [https://www.dropbox.com/enable_shmodel]
-
doddencs
senior tag
válasz
Cartman023 #37880 üzenetére
ahogy Syl is írta, a public mappába kell tenni az adott fájlokat. csak ott lehet linkkel megosztani.
-
doddencs
senior tag
aki n9playert használ, azoktól kérdezném... nálatok is elfelejti a program egy idő után, h be volt kapcsolva a shuffle/repeat mode?
-
doddencs
senior tag
van olyan alkalmazás, mely be tudja mondani a hívó nevét?
-
doddencs
senior tag
válasz
gyuszmó #37277 üzenetére
most mobilon nem tudom kipróbálni, mert cserekészülék van nálam. de van a naptáron kívül más része? én amire használtam, h dátummal vagy anélkül feladatokat (illetve nálam többnyire jegyzeteket) adtam hozzá.
(ezeket persze most is látom gmailben, illetve a calendarban)
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
válasz
rovar1 #36895 üzenetére
a lényeg:
Megjelent egy cég amin keresztül magyar fejlesztők is tudnak fizetős alkalmazásokat kiadni Google Play-re. Én nem ismerem a céget, bme listán terjesztették.Megbízott a jelen szerződésben és annak mellékleteiben meghatározott valamennyi feladat ellátásáért díj illeti meg a következők szerint:
Android szoftver applikáció első publikálása ingyenes
Android szoftver minden további publikálása (hiba vagy update) 40.- EUR/alkalom
Android szoftver értékesítés nettó bevétel* 20 %-a
* A számítás alapja a Google elszámolás bruttó értéke, utaláskor minden költség a megbízót terheli -
doddencs
senior tag
válasz
atillaahun #35904 üzenetére
-
doddencs
senior tag
google csevegőben nem lehet úgy állapotot berakni, h az csak a mobilra legyen érvényes? csak szeretném jelezni, h mobilról vagyok.. viszont ha gépen bejelentkezek, nem akarom ezt mindig törölni, illetve mobilon ismét beállítani.
-
doddencs
senior tag
keresek vmi fasza kis live wallpapert.. melyikeket használjátok, nem találtam kedvemre valót eddig?
-
doddencs
senior tag
válasz
kavics325i #34581 üzenetére
-
doddencs
senior tag
soundhound fizetős verziójának mik az extra fícsörjei?
-
doddencs
senior tag
Az endomondo-ról milyen véleményetek van?
Nem igazán használtam ilyen appokat, szóval nincs viszonyítási alapom. De az akció miatt elgondolkoztam rajtam, na meg hátha még jól jön.
-
doddencs
senior tag
meccseredmény követésére milyen alkalmazást használtok? focira a Fotmobot használom, és mellette a livescore-t használtam eddig a többi sportágra.
Viszont utóbbi nem igazán tetszik, és néha a tenisznél meg is hal. Tenisz, kézi érdekelne leginkább.
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
egyszer már kérdeztem, akkor nem jött válasz. talán most
nem tudtok olyan 4x1-es óra widgetet, mely mutatja a köv. ébresztés időpontját is?
-
doddencs
senior tag
melyik a 'legjobb' telefonkönyv app? ingyenes érdekelne, mert azért elvagyok a gyári alkalmazással is.
-
doddencs
senior tag
boat miniben jól látom, hogy nincs mód a könyvjelzők beimportálására html-ből? meg úgy egyáltalán?
mert akkor marad a teljes boat.
-
doddencs
senior tag
sense analog widgeten kívül tudtok olyan óra widgetet, mely mutatja az aksit és a következő ébresztést is?
-
doddencs
senior tag
melyik contact widget-et ajánljátok, amihez nem kell launcher (go például)?
illetve jöhet contact alkalmazásra is tipp.
-
doddencs
senior tag
angry birds sima verziója valóban szépen futott rajta, a rio illetve seasons már okozott gondot (lagg). greedy spider-t is próbáltam, de a kicsi kijelzőn (főleg a bonyolultabb pályákon) nagyon idegesítő, mikor harmadszorra sem sikerül a megfelelő hálóra bökni.
fruit ninja pedig nem egy izgalmas játék.de akkor keresgélek. ja igen, anyukámé a mini, neki kutatok játékok után.
-
doddencs
senior tag
galaxy minire keresek játékot. miket ajánlatok, amiket még elbír a kicsike?
-
doddencs
senior tag
válasz
macimeister #26443 üzenetére
nekem a gTasks jött be. hasonló ez is a GTO-hoz.
mondjuk GTO-ban csak az ingyenest próbáltam, nem tudom mi a különbség a fizetős és az ingyenes között.
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
az elixir-en és a widgetsoid-on kívül milyen alkalmazás van még, amivel kapcsolókat tudok összegyűjtve kihelyezni widgetnek?
mert előbbiben nem találtam 2g/3g kapcsolót, utóbbi pedig ICS alatt nem működött rendesen.
-
doddencs
senior tag
van olyan, aki Operát használ gépen és mobilon is?
tőlük kérdezném, az opera link (szinkronizálás) opera miniben működik nekik? az opera mobile gond nélkül beszinkronizált mindent, de a mini kiírja h sikeres, de se könyvjelző, se semmi nem jelent meg.
-
doddencs
senior tag
ingyenes zenelejátszók közül melyiket ajánljátok? tudom volt már téma párszor, de frissülnek az alkalmazások, és a vélemények is.
-
doddencs
senior tag
nem tudtok esetleg olyan óra widgetet, ami 4*1-es, és tudja mutatni a rendszer adatokat (ram, memória, sdmem, aksi..) is. Olyan kéne nekem, mint a Sense Analog Clock widget, csak 4*1-ben.
Ha nincs ilyen, 4*2-ben van más alternatíva?
-
-
doddencs
senior tag
Camera ZOOM FX
vélemények róla? vki használja?
-
doddencs
senior tag
tényleg, utolsó napra jöhetne egy zenelejátszó app is. úgyse volt még
-
doddencs
senior tag
ez a 10 napos akció pénteken ér véget?
-
doddencs
senior tag
válasz
zsolt19900 #25656 üzenetére
van.
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged