- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
Something_
őstag
Ezt próbáljátok ki, nagyon nagy játék
Turkey Season
Körönkénti High Rekordot írjatok majd
Nekem 21.050
Jelenleg 36 pulyka és 11 golyó / kör, hát kicsit durva -
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25498 üzenetére
Azzal nemtom mi a szitu.
(#25496) hunfatal:
Ne írjatok ilyeneket hogy ez a legjobb meg az a legjobb, mert úgyse igaz. Mondd úgy, hogy neked az a legjobb, vagy szerinted az a legjobb. (Ha már a legjobbról van szó, akkor meg már sztem eleve az a legjobb, amit a legtöbben használnak, és a legtöbben 5csillagra értékelnek. Ha mindenképp a legjobbat keressük)
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Egy SE Ray-ben próbálok megoldást találni arra, hogy a névjegyzékben ne a keresztnév - vezetéknév legyen a sorrend, hanem fordítva, de eddig sikertelenül. Valami ötlet?
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25493 üzenetére
Penge? Vagy milyen telefon? De itt vannak, ez mind jobb.
(#25494) doddencs:
Go is kitalál mindent (Igaz én nem írkálok sokat telefonról, de eddig minden ment neki) Váltani biztos nem fogok, mert elégedett vagyok vele. -
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25491 üzenetére
És miért a CM7.1 "Stable" van rajta, mikor azóta már van vagy 20-30-40 stabilabb, jobb CM?
(#25487) doddencs:
Nekem oly mind1, úgyis a GoKeyboard-ot használom(Igaz, megvettem a SlideIt-et, de csak talonba, ahogy az ADW-t is, de valszeg sosem fogom őket használni)
Még 1 occsóság:
-
toth_janika
őstag
Tudtok segíteni?
CM7.1 stable van a telón. És már 2. fordul elő, hogy nincs adatkapcsolatom! Az indikátorok szürkék (zöld helyett), hívást tudok kezdeményezni, de a net nem működik.
Most egy reboot megoldotta, de jó multkorában volt ilyen és csak a CM7 újrahúzása oldotta meg! Tudtok erre mondani valamit? -
Haart
addikt
BW megvéve, 23ft-ot megér a mai akcióval
-
engine88
aktív tag
Üdv
Anyám belépett egy Wildfire S-sel az Android világába, mondanom se kell mennyi kínt éltem meg a betanításnál..Kérdezném, hogy vannak olyan appok amiket egy anya szívesen használna?
Mármint kifejezettem ilyen főzőapp, vagy bármi egyéb -
TRob1
veterán
(#25478) dokee78:
Sztem nem újra 23Ft, hanem először 23Ft. -
ko9
addikt
Block Breaker 3 Unlimited HD sem megy HVGA kijelzőn? Jól vannak ezek??
Haver SGS-ével se kompatabilis...
-
dokee78
félisten
-
vinikorn
aktív tag
Nagyon jó ez a Tetris játék: [link].
Kellene egy olyan beállítás, hogy ne gyorsuljon be a játék. Level 7-nél már nem lehet játszani. Nagyon idegesítő. Nem láttok benne egy olyan beállítást, hogy végig azonos sebességen menjen végig a játék?Köszi!
-
dokee78
félisten
Na hol vannak már az akciós appok??
-
dokee78
félisten
válasz
flash- #25461 üzenetére
Nem tudom van-e widgete,de a DND call blocker nagyon jó állítólag és nem mellékesen tud magyarul is.
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan alkalmazast keresek amivel lehet a hívaásokat szűrni és a szűrésekrőleet widgetet kitenni.van nilyen android alkalmazás?
-
Winner_hun
félisten
Caller ID Lite-ot használom. Egyetlen egy dolgot hiányolok belőle. Ha hívás van akkor nem lehet egyből kihangosítva felvenni. Fogadni kell a hívást, utána jobb felső sarokban a hívás képernyőjét bezáró x-re rá kell bökni és csak ezután lehet kihangosítani. Tud esetleg valaki olyan alkalmazást ami képes arra, hogy NE kelljen a csúszkás világlegnagyobbmarhaságával felvenni a telefont ÉS ha úgy akarom, kihangosítva fogadjam a hívást?
-
-SamS-
tag
valaki megmondaná hogy aki most vásárolt 23 ft-ért Reckless Racinget az tud-e interneten regisztrálni mert nekem egyfolytában "Failed to register user"-t ír ki...dehogy miért azt nemtudom.valaki ? -
Zirowe
nagyúr
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az hbo go appnak miért van szüksége root jogosultságra?
Kicsit furcsának tartom, de azért megadtam neki. -
dokee78
félisten
válasz
Something_ #25453 üzenetére
Közben meglett.
Viszont találtam egy jobb betűtípust. -
Something_
őstag
-
dokee78
félisten
ICS betűtípushoz,tudtok linket dobni?
-
doc
nagyúr
az mitol lehet, hogy egyszeruen semmit nem tudok Marketrol letolteni?
ranyomok az installra, el is kezdi tolteni (fent megjelenik a lefele mutato nyil), de par pillanattal kesobb szo nelkul eltunik, meg hibat sem ir ki
eleg sok app fent van a telefonon, Link2SD-vel, ha ez szamit...a problema most jott elo, miutan mar napok ota vezem a tizcentes appokat, es most hirtelen nem tolti le oket sem az Xperia X8-ra, sem az Androidos e-book readerre
-
dokee78
félisten
Én ezeket vettem:
-Backbreaker (Ennek vissza is kértem az árát)
-Beautiful Widgets
-Edmondo Pro
-My Beach HD
-Paper Camera
-Pano
-Reckless Getaway
-Raging Thunder
-Sound Hound -
viztelen
tag
köszönöm a segítőkész hozzászólásokat, nem voltam elég konkrét
Erre a 'pöcögtetős' némításra egy példa:
A telefon benne van a zsebemben, csörög, nem akarom felvenni (beszélek valakivel, vezetek, ... ), rákopogtatok a telefonra és lenémul. Tehát pont az a lényeg, hogy nem kell elővenni, a hangerőlevétel meg az egyéb érintőkijelző-nézést igénylő dolgok ezért nem felelnek meg.remélem így már érthetőbb a kérdéskör
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #25441 üzenetére
Nincs baj a cuccokkal, csak az hogy 90%-a játék, alig volt app. De hát ajándék lónak...
-
TRob1
veterán
válasz
"Ezek mind remek cuccok." - Jah, pont annyira remek cuccok mint azok, amiket nem soroltál fel. Nézőpont kérdése.
(#25445) jer1cho:
Persze hogy tovább olvastam, pont ezért nem is írtam többet, hogy ne tűnjön kötözködésnek.(De annyit elárulok, hogy a 15-ös listádból 5öt vettem meg, és pl a BW nincs közte, ami ingyen sem kellene
)
-
hjanos1
senior tag
válasz
hodostamas #25439 üzenetére
ADW EX-et például ismételhetnék, mert arról pont lemaradtam.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Egyetértek.. De számomra a mai az első nullos nap! Bár Beautiful widgetet megvettem régebben!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #25436 üzenetére
Nem értek veled egyet, majdnem minden nap volt kimondottan jó cuccok.
Paper Camera
Sound Hound
Asphalt 6
Beautiful Widgets
Fruit Ninja
Reckless Racing
ADW EX Launcher
Tetris
Shazam Encore
Spirit HD
Apparatus
BackStab HD
Doodle Jump
Blow Up
Block Breaker 3 Unlimited HDEzek mind remek cuccok. Bizonyára mindenkinek volt olyan még, ami tetszett, de én ezeket próbáltam, ezekről ki merem jelenteni, hogy jó dolgok. Tehát szerintem mindenki talál magának valót.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #25439 üzenetére
Elképzelhető. No nem baj, reméljük a következőt majd jobban szervezik.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #25436 üzenetére
Az is a célja. Mondjuk ajándék lónak ugye ne nézzük az árát,
de akkor ne 100 programot ígérjenek. Van miből válogatni. Így kicsit keserű a szájízem.
-
Jadro
veterán
A mai alkalmazások megint kicsit elszomorítottak. Így nem lesz meg a 100 alkalmazás ha minden nap van ismétlés. Ma kettő is. Na mindegy, várom a folytatást. Már azt hiszem 4-et megvettem.
-
hjanos1
senior tag
válasz
kavics325i #25424 üzenetére
Ha sürgős és nem kell sokáig:
Sygic (7 napig teljes funkcionalitással használható próbaverzió) -
pockos13
aktív tag
Sziasztok. A Desire S max. mekkora micro sd kártyával bővithető??
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
F-ECT$ #25421 üzenetére
Kicsit olyan, mint a Cut the Rope vagy a Where is my Water?, de sokkal könnyebb. A szisztéma ugyan az, gyűjts össze 3 nyalókát, a panda meg essen a "lukba". Egyelőre sokkal könnyebbnek tűnik (az első 18 pályát lendületből vittem végig), mert valahogy nem annyira logikai, mint ügyességi. Vagyis nem nagyon kell azon gondolkodni, hogy hogyan. De lehet, hogy ez később változni fog.
Szerk.: de az árát megérte.
Egyébként a mai Gameloft-os game, a Block Breaker 3 Unlimited HD 'va jó! Aki szereti ezt típusú a játékot, annak tetszeni fog. Jó az irányítás, szépek a pályák, és kellő mennyiségű extra van benne a többi hasonló játékkal szemben.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
google maps?
-
r4z
nagyúr
válasz
Nincs ilyen.
-
kavics325i
őstag
Tud valaki free navigációt ami európa térképpel van.és gyorsan letölthető?nagyon fontos
-
erikke17
őstag
Üdv, hogy lehet az hogy Google Maps szopogatja akkut mert látom A mi használta az akkumulátort részben.
De közben Maps sehol se nem fut Astro fájlkezelő program Process manager-jében sem látom, sem az alkalmazások között ahol ha arra állitom hogy azt mutassa ami fut se, az Advanced Taskkiller-ben nem látom hogy futna.. Könnyen lehet hogy repülni fog a 6.1-es Maps és marad a gyári...
Előre is köszi.. -
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #25420 üzenetére
Ok, akkor próbálkozok még. Megéri?
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #25409 üzenetére
És hol vetted? Nekem a market hibát dob ("megrendelés..."), és a netes írja, hogy az sgs2 nem kompatibilis.
-
-
fatal`
titán
Na legalább Soundhound, akkor majd ma megveszem. :-)
-
Probert75
addikt
Aki használja a Mobo Player-t, meg tudná nekem mondani, hogy a Felirat beállításokban a Szöveg Beállításában melyikre kell állítani, hogy az ékezetes betűk helyett ne kínai írásjeleket mutasson?
-
Thuglife
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most telepítettem fel a Wildfire S-re a 2.3.5-ös szoftot, de a képernyőfeloldó része a régebbinek jobban tetszett? Ezt nem lehet vhogy megváltoztatni? Az elutasítás hogy működik?
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged