- Milyen hangkártyát vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.
-
petipetya
nagyúr
kerxy, próbáltad azt, hogy egy szövegmezőben:
- odaböksz, hogy előjöjjön a billentyűzet
- hosszan böksz és kiválasztod a beviteli módot (input method)
- ott pedig látnod kell az utólag telepített billentyűzetet
?domerator: igen Desire S, de távol álljon tőlem a trollkodás illetve más rendszerek és felületek becsmérlése.
-
xSide
őstag
Én mindig vágom, mikor beállítom háttérnek. Direkt nagyobb méretben rakom fel telóra (ált 1600x1000), mert általában görgethetően használom a háttérképeket és a magasság marad fixen 800px...
Másrészről pedig így tudom variálni, ha esetleg valamely widget "rossz" helyen lennesssz: build.prop-ban be lehet állítani az idő intervallumot ms-ban, ha rootolt...
-
Tyer
őstag
-
porse
őstag
Én az ubermusic ot használom, nem tud semmi extrát, de nekem tetszik.. wp7 kinézete van a menüjének. cm7 miatt tudok számot léptetni hangerőszabályzóval, és a hangerővel sincs gond így, tehát nekem semmi extra funkció nem kell.. De megnéztem neked lehet állítani, hogy megálljon a mappa végén, de szerintem a legtöbb lejátszó tudja ezt.
k850
Amik elhangzottak azok nem ingyenesek..
Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Yettel topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest