Hirdetés
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.

-
petipetya
nagyúr
kerxy, próbáltad azt, hogy egy szövegmezőben:
- odaböksz, hogy előjöjjön a billentyűzet
- hosszan böksz és kiválasztod a beviteli módot (input method)
- ott pedig látnod kell az utólag telepített billentyűzetet
?domerator: igen Desire S, de távol álljon tőlem a trollkodás illetve más rendszerek és felületek becsmérlése.
-
xSide
őstag
Én mindig vágom, mikor beállítom háttérnek. Direkt nagyobb méretben rakom fel telóra (ált 1600x1000), mert általában görgethetően használom a háttérképeket és a magasság marad fixen 800px...
Másrészről pedig így tudom variálni, ha esetleg valamely widget "rossz" helyen lenne
sssz: build.prop-ban be lehet állítani az idő intervallumot ms-ban, ha rootolt...
-
Tyer
őstag
-
porse
őstag
Én az ubermusic ot használom, nem tud semmi extrát, de nekem tetszik.. wp7 kinézete van a menüjének. cm7 miatt tudok számot léptetni hangerőszabályzóval, és a hangerővel sincs gond így, tehát nekem semmi extra funkció nem kell.. De megnéztem neked lehet állítani, hogy megálljon a mappa végén, de szerintem a legtöbb lejátszó tudja ezt.
k850
Amik elhangzottak azok nem ingyenesek..
Aktív témák
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Profile Scheduler
innen

Minek a navi, amikor van térkép.