Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Tomi0703 #37249 üzenetére
Nekem van fenn pár fotó app:
Ez mind felinstallálva.Camera ZOOM FX
Camera360 Ultimate
Cartoon camera
HDR Camera+
Instagram
lgCameraPro
Paper Camera
Pencil Camera -
punky10
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
Tomi0703 #29487 üzenetére
Számcsoportoknál létrehozol egy hálózaton belüli és egy hálózaton kívüli számcsoportot. A díjcsomagoknál pedig beállítod, hogy melyikhez milyen tarifa tartozik. Érdemes ezt a leírást elolvasnod. A hozzászólások között van megoldás a lebeszélhető percekre is (igaz okostarifa 90-hez, de ez részletkérdés).
-
xSide
őstag
válasz
Tomi0703 #28185 üzenetére
Sajnos (mobil nézet vagy más néven egy oszlopos megjelenitésre) az Opera-n kivűl mindegyik a google 'wap' átalakitóját használja!!
Nekem ez annyira fontos, mint a zoom mérete illetve mobile-nál a %-os nagyitás.
Kipróbáltam több ilyen altetnativát a linkelt böngészőkből, de egyik sem tördeli jól az oldalakat.
Pc-n nem szeretem az Operát, tehát nem vagyok rajongója, viszont droidra jobb böngésző nincs szvsz.
Azt hozzá kell tenni több minden kihozható kis finomhangolással az Opera Mini config: vagy Mobile esetében az opera:config nem publikus beállitásokban
Mobile-nál be lehet állitani azt is, milyen legyen a max és min betűmétet. Nálam ez max16 min14 és nincs gond a zoommal, jól látok szerencsére és nekem elég a 125%-os beállitásokban elérhetö nézet.
Viszont aki így kicsinek találja, rakja 175-re és értékelje újra magában a zoom pocsékságát
Továbbá beállitható pl. a cache mérete, helye (ram!!! vagy Sd), a görgetés lehet smooth és még sok más.
A mini-nél szintén a nem publikus beállitásban config: lehet alakítani a weboldalak alapértelmezett betűbeállitásainak használatát vagy a készülékét, ezzel szintén a zoom működésében jelentős változás érhető el. kikapcsolható az rss feed, telszám felismerés stb...
Alapbeállitásba nem értem miért nem rakják bele az ilyen user-ek számára kényelmesebb opciók elérhetőségét -
fatal`
titán
válasz
Tomi0703 #27596 üzenetére
Elvileg igen, amennyiben a beállítások, billentyűzetnél visszaraktad a pipát a nemzetközi billentyűzet elé.
De szerintem nem mindet távolítottad el, ezért mondtam, hogy a fenti menüpontnál nézd meg mi van bepipálva. Esetleg indítsd újra a telót. Ha végékpp nem megy, akkor gyári beállítások.
-
TRob1
veterán
válasz
Tomi0703 #27374 üzenetére
(#27372) mraco:
Sajnos az meg nem a Go csapat hibája... régebbi gmail appra jelez, de az újabbakra elvileg semmi más se, gugli vmit megberhelt (az én tippem az, hogy még jobban rámentek a biztonságra, és ez miatt van vmi gebasz)(#27373) tutis:
Erre 1 tuti megoldás van: Válts Androidról más platformra, mert a droid így működik (és ha te bezárogatod, ő úgyis megnyitja, de a bezárások-megnyitások miatt nő a proci használat és az akkufogyasztás, ezért jobb hagyni ahogy van)
A másik megoldás még lehet amit te is írtál, a fagyasztás... max ha vmi zavar lesz az erőben, felolvasztod azt az appot, ami miatt van. -
ko9
addikt
válasz
Tomi0703 #27130 üzenetére
Note Everythinget szeretni szokták, és van benne Widget is-
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest