Aktív témák
-
beci
őstag
Sziasztok.
K9 mailt használok,de hiába állítom be,hogy oránként szedje le a leveleim,nem teszi.
Mi lehet a gond? -
jegenye77
addikt
Milyen program vagy alkalmazás kell ahoz,hogy ne csak a youtube-on lehessen a videókat nézni,hanem más megosztókon is.Pl indavideó.
-
Anulu79
addikt
Tudtok mondani olyan zenelejátszó programot ami könyvtár szerint rendezi a zenéket ahogy azok fel vannak másolva a telefonra? Idáig csak a Power AMP-t próbáltam de az nagyon halknak tűnik nekem.
-
gecsek
csendes tag
Sziasztok! Jónéhány órán át kerestem egy olyan programot, amivel bizonyos számokat tudok blokkolni, de csak egy időpontban. Azaz olyan androidos program kellett, amivel éjszakára, estére tudom blokkolni a munkatársak hívásait két időintervallum között. Találtam pár programot, de egyik sem volt az igazi.
A lényeg, hogy Root joggal kell rendelkeznie (így is kell megírva lennie) a kiválasztott programnak, egyéb esetben megcsörren a telefon egy pillanatra, majd az után szedi csak le a hívást az aktuális szűrő.
Én a Root Call Blocker programot találtam meg 3 órás próbálkozás után. A programmal be lehet állítani profilokat. A profil lehet fehér, vagy fekete listás. (Fehér lista: csak azokat engedi, akiket ide felveszel, Fekete lista: csak azokat tiltja, akiket felveszel ide). Időzítő segítségével pedig be lehet állítani, hogy mikor melyik profil fusson. Profi program, a telefon meg sem nyikkan, ha egy szám tiltva van, de hívnak (amúgy a hívást loggolja a program, de a telefon nem ad hangot, nem rezeg, nem villan fel a kijelző, csak amikor legközelebb nézed meg a telód, akkor látod, hogy volt valami). SMS is blokkolható hasonlóan. Tiltani lehet a rejtett számokat és/vagy az ismeretlen, telefonkönyvben nem levő számokat, plusz az olyan számokat, amikben bizonyos kombinációk vannak. (ha pl. tiltom a *1270* számot, akkor a vodától nem kapok több reklámsmst és hívást).
Tehát az én megoldásom:
- profil 1: este 8-tól reggel 10-ig: fekete lista, a listában az összes munkatárs és rejtett szám.
- profil 2: reggel 10-től este 8-ig: fekete lista, a listában az összes rejtett szám.A program bravúros. Még tesztelem pár hétig, és ha jó, akkor meg is veszem, mert az 1200Ft-ot megéri még akkor is, ha... Ennyit megér a nyugalom és ez a program, hogy az éjszaka közepette ne keressenek munkaügyben, illetve hogy a marketinges maszlagot se kelljen többé hallgatni.
(amúgy sok változata van a hívástiltásnak: visszautasítás, gyors visszautasítás, nem válaszolás -azaz a háttérben "csörög" a telefon, de abszolút nem rezeg, nem villog, nem ad hangot, stb.)
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Nem is olyan rég azt olvastam, hogy a PowerAMP-ot 10x-er lehet felrakni.
Megnéztem ma Marketen a leírását, de sehol nem találtam.
Vajon már nincs ez a limit? -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt meg lehet tudni valahogy, hogy az új Angy Birds alapjáték megkapta-e a Rio motorját?
Bocs ha fura a kérdés, [itt] olvastam, hogy van aki szerint a Rio alapjait kapta meg az új sima Angry Birds, és csak azért érdekes nekem a dolog, mert a Tattoo Mobilarénás fórumában, (ami már sajnos masszívan halott) anno volt egy fórumtárs, aki óva intett attól hogy felrakjam a Rio-t, mert akkor ugyanazt a romot használtuk, és neki (túlhúzva a procit) többször is úgy elszált a Rio-tól a rom, hogy csak az újraflashelés segített, és ezt szeretném elkerülni, mert most nekem is 633 mh-en pörög a proci, smartassv2 govermor mellett...Bármilyen infót nagyon szépen köszi!
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
Psychonaut #26374 üzenetére
Várj, lehet félreérthetően fogalmaztam, szeretném,ha azok az alkalmazások továbbra is könnyen elérhetőek lennének
-
-
porse
őstag
válasz
RootRulez #26375 üzenetére
Hát érdekes ez az assistant...
Marketet ma még meg se nyitottam, csak ezt leszedtem róla és máris a market lett a fő fogyasztó, aztán most nyomkodtam 3-4 percig és már az assistant fogyasztott a legtöbbet. Opera mini sehol pedig vagy egy órát használtam ma, de itt már nekem is írja a launcherprot is, gyári akkuhasználtanál teljesen más képet ad. -
Fehércápa
aktív tag
Ha nem szeretném,hogy a kezdőképernyő tele legyen ikonokkal, akkor lunchert kell használnom? (kb. ennyit értek hozzá, sorry)
Ha igen,akkor melyiket ajánlanátok,ami nem túl csicsás és egyszerű!? -
TRob1
veterán
válasz
EVOkaa #26370 üzenetére
Appdrawerben Menü, majd Program elrejtése és ott pipa azon alkalmazások elé, amiknek nem akarod az ikonját látni.
Akkura csak ezt tudom mondani. (De nem emlékszem hogy LP nagyon ette volna az akkut mikor még annó - januárban/februárban - az használtam.)
-
EVOkaa
tag
Létezik olyan alkalmazás amivel kitörölhetem a nem kívánt alkalmazások ikonjait?Pl a LauncherPro tud ilyet, de sztem sokat zabálja az akkut, ezért cserélném le
-
doddencs
senior tag
-
Luissimo
veterán
szerintem meg végig kell játszani a játékokat, mindig, minden körülmények között és akkor nincsszükség rútnaklenni
-
TRob1
veterán
válasz
RexpecT #26359 üzenetére
Root nélkül nem mented a beállításokat és az eredményeket.
Rootnak pont az a lényege, hogy elérd az ilyen dolgokat (is).
szerk: Nem ez a kár, hanem hogy sokan ódzkodnak/tartanak a root-tól, mintha mumus lenne... (ez kisarkítva kb. olyan, mintha soha nem bújnánk ki anyu védelmet nyújtó szoknyája alól, nem szeretnénk a magunk ura lenni
)
(#26361) tboldi :
De lassú vagy... -
RexpecT
addikt
válasz
TazLeacher #26358 üzenetére
Sajnos nem rootolt a telefon, a pro változat meg elég drága.Más alternatíva nincs?
Szerk:
Kár -
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Valami appot keresek amivel lementhető az általam kiválasztott játék beállításai(elért pontok és szintek) és a programok beállításai.Mit ajánlotok erre?
-
atillaahun
veterán
válasz
nova001 #26341 üzenetére
Igen, az ES Explorer ezt is tudja, egyik megoldás, hogy FTP hozzáférést adsz meg neki. Ehhez viszont PC oldali server klienst is be kell állítanod. Meg persze nem árt ha nem nagyon gagyi az otthoni neted feltöltési sebessége.
Másik, hogy beállított Dropboxon keresztül filmezel, ahhoz viszont először oda kell feltöltened a filmeket, ami nem megy túl gyorsan. Bár ha PC-den is van Dropbox mappa és kliens, csak belerántod a filmet vagy eleve oda töltöd le, az feltölti a szerverükre automatába, és ES-en keresztül elérhető lesz. Viszont csak 2 giga tárhelyet adnak ingyér.Viszont gondolom olyan programot még mindig nem tud senki, ami böngészű nélkül teszi elérhetőve LAN-on az SD-m tartalmát.
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #26350 üzenetére
Azért írtam, hogy biztosan megértsd, hátha neki nem hitted el.
Hisz már a legelső kérdésben is így szerepelt: "... wifis neten keresztül nézzem"
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #26347 üzenetére
Magyarosan: nem egyazon wifin, hanem két különbözőn.
ui: De lásd a #26345 hsz-t is.
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #26344 üzenetére
W I F I
-
nova001
senior tag
válasz
Psychonaut #26344 üzenetére
de wifin akarom használni csak nem 1 wifi hálozaton lennének a készülékek
-
nova001
senior tag
hello
olyat szeretnék csinálni hogy megosztok a pcen egy filmet és telefonon valahogy lehetséges hogy megnézem ? szval ne keljen felrakni a telora a filmet hanem wifis neten keresztül nézzem ? -
Foose
addikt
-
F-ECT$
titán
-
vilmoskorte1
csendes tag
Helló Fórum!
Mi a megoldás a problémámra?
Adott egy tablet, nem szabványos képernyőfelbontással.
A marketen az app-ok háromnegyede nem hajlandó települni, mert "not compatible your device". Még az olyan alap app-ok se, mint pl. az inkpad, vagy a gps essentials.
Ugyanakkor, ha manuálisan a netről letöltöm az app telepítőt apk-ban, hiba nélkül települ és fut az app (noha kicsit hülyén néz ki 10"-es képernyőn nagy felbontásban).Szóval mi a megoldás, hogy telepíthetőek legyenek a market-ről közvetlenül ezek a "not compatible" mégis tökéletesen futó appok? Anélkül, hogy apk-t kéne vadászni?
Köszönöm
-
Foose
addikt
Szóval láthatjátok Ti is a leírásomból,hogy szinte semmit nem használok,ami merítené az akksit. (szinkron,widget stb) Lehet akkor muszáj lesz szervizelni,de ez az,amit nem akarok. Nincs rá időm...
-
Foose
addikt
Háát,ez az android rendszeres dolog nem csak az én telómon van,mindenki ezt használja ugye,akinek androidja van... Hál istennek garis,de tudod már idegileg ki vagyok,hogy kb 3 hónapja vettem,és már szervízbe vigyem? Nemrég vettem Lg Optimus One-t,1 hónap után meghalt a kijelző,akkor is sík ideg voltam,hogy 1 hónapot bírt a telóm,és már szervizeljem. Megcsinálták,el is adtam rögtön. De akkor most ezzel is rögtön szervízbe menjek?? Agyvérzést kapok... Nem is beszélve a hetekről,amíg szervízben van a teló.
-
doddencs
senior tag
az elixir-en és a widgetsoid-on kívül milyen alkalmazás van még, amivel kapcsolókat tudok összegyűjtve kihelyezni widgetnek?
mert előbbiben nem találtam 2g/3g kapcsolót, utóbbi pedig ICS alatt nem működött rendesen.
-
Foose
addikt
Na akkor látom,nem hisztek nekem,hogy veszettül kímélve van a telóm. Fent van az android assistant pár napja,mindjárt írom,mi mennyit használ az előbb említett prgi szerint. nem használok sok widgetet,és első perctől ki van kapcsolva a szinkronizáció. Pontosan ezért nem értem,miért merülök ennyire. De persze ha szervízve viszem,ezeket hiába fogom ott elmondani... Szóval,a Go launcher használ legtöbbet: 6,89%; aztán a köpönyeg.hu widgetje használ 1,42%-ot,a többi ezek után mind 0,7% és attól kevesebb...
-
sssz
őstag
sokmindentől függhet, ilyen pl az adott telefonra történő optimalizálása az android verziónak.
pl. az is lényeges, hogy ha kevés a telóban a RAM, akkor megfelelően tudja kezelni a szoftver, ha nem elég jól van megírva a telóra, akkor ez is okozhatja a merülést.de ha a te telefonod fórumában ezzel a szoftverrel mindenki másnak több az akkuideje, akkor az is elképzelhető hogy rossz az akksid. ha még garanciás akkor szerintem érdemes visszavinni.
-
Foose
addikt
-
sssz
őstag
rakd fel az android assisstant app-ot (inygenes a marketen) és utána ott a tools menüben nézd meg a battery menüpont alatt hogy mi használja legjobban az akksit.
ezen kívül ha pl sok widgeted van a képernyőkön és állandó szinkronra vannak állítva azok is merítik. vedd ki a beállítások/fiókoknál az automatikus szinkronizációról a ipát.
-
Foose
addikt
Nekem annyira merül,hogy naponta többször kell töltenem. (főleg ha melóba megyek,mivel bizt. őr vagyok,éjszaka is használom) Ha melózok,szoktam telefonálni,mert ingyé hívom a páromat,de mostanában ez is csak "napi" max 5-6 perc. Játszok a telón itthon is,melóban is,ez szerintem napi szinten olyan 2órát. Netezek vele (csak 2G-n) [akkor használok 3G-t ha valami nagyobb cuccot akarok leszedni gyorsan,annak befejeztével vissza 2G-re] naponta mittomén 3-4 órát,de nem egyszerre... Na így töltöm én naponta akár 3szor is...
-
Foose
addikt
válasz
F-ECT$ #26310 üzenetére
Alapból 2G-n használom a telót mióta megvettem,pont ezért. Szóval ez nálam nem befolyásolhatja a gyors merülést. Hááát,a futó progikat,(persze amit csak érdemes,és nem indul újra a droid rendszer óhaja miatt) folyamatosan zárogatom a Go launcher Ex-ben. Viszont akkor nem értem,mi a sz..ért merül ennyire ez a vacak.
Köszi,akkor stornó a green power...
-
half333
őstag
Tudna valaki segiteni abban h hogyan cseréljem le a boot animciót?
-
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Rég nem jártam erre... de most valami jó naptárprogit keresek, ugyanis a Business Calendar Free nagyon zabálja nekem a RAM-ot (~25MB), amint feltettem, érezhetően belassult a telóm a friss, kétnapos rendszer ellenére.
Megmondom őszintén, nekem a 2.3 gyári naptárja majdnem tökéletes lenne, csak egy dolog nem tetszik benne (ezért is tettem fel anno a Business Calendart): 0-24h-ig vannak a napok skálázva, ami tök felesleges, bőven elég lenne 8-20h-ig, hogy kényelmesen elférjen egy képernyőn a heti vagy éppen a napi nézet.
Esetleg ez utóbbira valami megoldási javaslat?
-
Foose
addikt
Használ valaki Green Power-t? Felraktam telóra,de nem értem a lényegét. Le-fel kapcsolja a hálózatot. De nem értem,nekem érdemes-e ezt használni,ha én mindig kikapcsolom a netet,ha nem használom. Ugyanígy a wifit is,amit mellesleg ritkán használok. Ugyebár a beállításokban van olyan,hogy x perc múlva kapcsolja le a hálót,ha lezárom a bill-t/képernyőt. Nade én alapból lekapcsolom a data on-off-al... Értitek?
Vagy én nem tudok írásban magyarázni?
Valaki tud bővebben erről nekem mondani valamit,aki esetleg használja? Valami akku kímélő cuccot mindeképpen akarok keresni,mert veszettül merül a telóm,mióta megvettem...
Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest