Hirdetés
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
Aktív témák
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
olyan facebook alkalmazást keresnék amivel a feltöltött képeknek meg lehet adni a mappáját és nem a mobil feltöltésekbe rakja.Köszönöm
-
Piwi
veterán
Köszönöm a válaszokat

-
Piwi
veterán
Sziasztok!
Futáshoz kellene nekem valami program, ami használ GPS-t, mutatja a megtett távot és időt
Köszönöm -
Piwi
veterán
Sziasztok.
Hívás és sms blokkoló program érdekelne engem. Igen, tudom hogy market tele van velük, de engem a személyes tapasztalatotok érdekelne, persze ha használ itt valaki ilyesmit
magyar nyelvnek örülnék de nem feltétel, illetve az sem gond ha nem ingyenes az alkalmazás.Köszönöm
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Olyan widgetet keresnék ami írja a napi euro, svájci frank stb árfolyamokat. Tudnátok ajánlani ilyesmit? Köszönöm
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Olyan alkalmazást keresnék ami tudja a kamera melletti ledet villogtatni, akár a villogás sebességét is lehet állítani benne

-
Piwi
veterán
sziasztok!
Citromail apk-t hogyan tudnám megszerezni? van egy táblagépem de azzal sajnos nem kompatibilis,így marketről nem tudom leszedni.
Aktív témák
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- i5 12500/ RX6700 XT 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ...:::: KERTVÁROSI VASBÁNYA ::::... Kábelek / Adapterek / Átalakítók széles választéka
- Playstation 5 slim 1TB lemezes garanciával
- Fujitsu Lifebook U758 i7 8550u / 15,6" FHD IPS / 8Gb / 256Gb nvme SSD /
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi