- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #27889 üzenetére
Igen, végülis ez történik. Sajna gyári rom. Power gombbal kapcsolom ki. Sőt, automatikusan az android billentyűzetet is látja választáskor.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #27894 üzenetére
Köszi, próbálkozom.
Csak arra gondoltam, hátha van valami progi erre, ha már magában az androidban nem találok ilyen beállítási lehetőséget.
-
Kakumix
senior tag
Te elmentél és megnézted, mikor még egy linket sem tudott betenni a reklámjába?
Tyer: Nem biztos, de szerintem a webes felületen lenyíló listával vagy egyéb módon ki tudod választani melyik naptárba kerüljön az új esemény.
Az alap android nem tud magyarul beszélni, ehhez a következő programokra van szükség: SVOX Classic Text To Speech (ingyenes) és SVOX Hungarian/Magyar Mariska (fizetős).
-
TRob1
veterán
válasz
Androdor #27890 üzenetére
Köszi a blogot, de asszem az ilyenek után én inkább nem leszek a látogatója:
"Na ez az a szoftver, ami nélkülözhetetlen a Droidos készülékünk memóriájának tisztántartásához. Egyetlen tap a widgeten és láss csodát, felszabadítja a használaton kívüli, foglalt operatív memóriát.
Kaja nélkül kibírjuk néhány napig, viszont valamilyen task killerre szükségünk van napjában többször is.
Te mivel gyilkolászol?"De ha már kérdezted, én semmivel (és kb. a droidosok nagy része semmivel)
-
atillaahun
veterán
válasz
Androdor #27890 üzenetére
Tetszik. Írtam is egy bejegyzést. Aztán bejött az ablak, hogy regisztráljak a tökömtudjahova. Az meg most nem hiányzott. Úgyhogy mégse írtam.
(#27891) St3ven
Ez telefon típus függő, a topic-jában érdemes érdkelődnöd, hogy ROM hibáról van-e szó, vagy beállítás kérdése. -
Tyer
őstag
Sziasztok
egy kérdés, amire nem kaptam választ:
Hogy oldjam meg azt, hgoy ha a telorol irok be valamit a naptárba, az szépen zölden jelenik meg a gmail naptáramban, de ha a gmail naptárba irok be vmit, akkor az a telon "alapértelmezett" naptárba kerül, és kék lesz...és egym ásik kérdés:
Tud valaki olyan alkalmazást, ami bemondja a hivó nevét, de nem iylen eltorzult angolos kiejtéssel?Köszi
-
xSide
őstag
Leszedtem marketről a vodafone Opera Mini-jét!
Tetszik benne, hogy a kezdőlapon 30 gyorshívót lehet megadni a 'gyári' 9 helyett, érezhetően gyorsabb is...
Nem tetszik, hogy nincs Opera Link, nincs haladó beállitás, nincs config: lehetőség, ahol ki tudnám kapcsolni az rss feed-et és a hosszabb listák [+]-át!
Tud-e valaki módosított androidos Opera Mini-ről, mint anno a java-s létezett? -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Új 2.3-as romot tettem fel (CM 7.2.0), a gondom pedig az, hogy híváskor csak egyszer játssza le a csengőhangot. Hogyan lehet ismétlődőre beállítani a csengést?
Természetesen végignyálaztam a nem kevés beállítási lehetőséget, de nem találtam erre módot. Egyáltalán lehetséges ebbe belenyúlni? Csak mert nagyon zavaró, hogy a kb. 20 mp-es csengőhang lemegy, aztán némán rezeg/világít tovább a teló.
Csak azt ne mondjátok, hogy válasszak hosszabb csengőhangot, mert nálam egy rakat embernek külön csengőhang van beállítva, van, akinek már 5 éve ugyanaz, ezt nem akarom megváltoztatni.
Amúgy nálam ez alapkérdés, részben ezért váltottam romot, mert az eddigi összes rom hajlamos volt "elfelejteni" random jelleggel az egyénileg beállított hangokat...
-
Androdor
csendes tag
Sziasztok!
Egy Bolgot ajánlok figyelmetekbe:
Androdor - Android Programok Blogja
Egy blog, ami a figyelemreméltó és használható (Android-ra írt) programokat mutatja be illetve véleményezi.
http://androdor.blogspot.com/
Ha érdekeltek vagytok a témában, látogassátok meg.
További szép napot Kívánok!
Androdor
-
atillaahun
veterán
Tehát a Beállításokban a régiből kiveszed a pipát, az újba beteszed, átváltod a beviteli módot és újraindítás után ezt mindig visszaállítja?
Ez így érdekes. Gyári ROM?
Valami külön vezérlő programmal kapcsolod ki, vagy Power gomb - leállítással?(#27884) DonThomasino
Én is kipróbáltam már pár programot, OS verzió szám eltérés miatt még egy se sírt. Inkább az a jellemző, hogy a készülék típusa, meg főként ország szerint szűrik a felhasználókat, de ez sem gyakori azért, és többnyire ki is játszható. -
punky10
addikt
válasz
DonThomasino #27879 üzenetére
Azért annyi megkötéssel találkozhatsz,hogy vannak olyan appok,amelyeknek feltétel pl 2.1 v vagy 2.2.Ezek régebbi rendszeren nem fognak működni.Lehet még olyan megkötés is,hogy egy HD játék nem indul el egy 240320-as kijelzövel ellátott telon.Sőt a Gameloftnak van pár játékja.ami eddig csak Tegra csippekkel működött rendesen.Szerencsére az inkompatibilis appok meg sem jelennek a Marketen,illetve ha látod is őket,telepiteni nem engedi.
-
Foose
addikt
válasz
RootRulez #27872 üzenetére
Ezt én tudom,de miután megcsinálom,és írok,használom,estére meg kikapcsolom a telót,reggelre elfelejti!! Szóval bekapcskor automatikusan a Touchpal bemenet indul el,és nem lehet a "beviteli mód"-ban mást választani,CSAK akkor,ha menüben megint kipipálom a használni kívánt bill-t. Ezután látja a "beviteli mód" választó amit szeretnék.
-
vinikorn
aktív tag
Van olyan app ami a Bluetooth forgalmat úgy irányítja, hogy ne kelljen minden egyes fájlnál okézni? Egyszerre több fájlt is lehessen sorban küldeni.
-
paloczp
tag
Jetpack V8.1 Modded TW3 Launcher-rel. A TW alapértelmezett ikonjait le lehet cserélni másra + sorrendet módosítani?
Amúgy hihetetlen, hogy még 2.3.6 tárcsázójában sincs T9 támogatás névre keresés közben. Miért??Köszi, Pali
-
Kakumix
senior tag
válasz
DonThomasino #27879 üzenetére
A program fejlesztője dönti el / választja ki melyik Android verzióval legyen kompatibilis a program. Gyanítom az új programok itt is csak az újabb Android verziókra vannak tesztelve, fejlesztve. A régebbiek pedig a korábbiakra is, bár ezeknél is előfordul, hogy egyes új funkciók miatt a régebbi Androidok támogatása megszűnik.
Szerintem almáéknál sincs utasításba adva a fejlesztőknek, hogy új verziót a programjukból csak úgy adhatnak ki, hogy az csak a legújabb ios-szel lehessen használni. Max. az, hogy a legujabb ios-szel is lehessen használni. -
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27880 üzenetére
Skype-ról eddig egyszer nem dobott le és gyorsabban is bejelentkezik mint az im+. Nekem utóbbi valamikor még percekig loginolt míg facebook, msn már rég be volt jelentkezve.
-
atillaahun
veterán
válasz
pethYeti #27877 üzenetére
Mintha már ezt is próbáltam volna egyszer. Asszem végül azért az IM+ mellett döntöttem mert ezt nem lehet betenni a háttérbe, így jelentősen többet eszik.
Bejelentkezésnél nálam nem problémázik, az egyetlen bajom vele, hogy a skype account-ból folyton kidobál, ami még nem is zavarna annyira, mert idővel visszamászik rá, csak folyton dobálja róla a tetves hibaüzeneteket, és nem lehet letiltani. Majd pár nap múlva esetleg írd meg, hogy ez az IMO hogy kezeli a Skype-ot.(#27879) DonThomasino
Nem. Csak a google accountod-hoz van kötve. -
-
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27875 üzenetére
A korábbi írásomat fenntartom, de ettől még egy csomó app fizetős. Hogy az apple-nél mi az arány, azt nem vágom.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27876 üzenetére
én most cseréltem le imo-ra. Sokkal gyorsabb bejelentkezésnél nem fagyasztja szét a telefont.
-
atillaahun
veterán
válasz
macimeister #27864 üzenetére
IM+
Asszem ez az egyetlen ami még tud Skype-ot is a többiek mellett. Persze csak a chat részét. De az is elég gatya mert naponta kidobál az accountról.
Többi része rendben van. Nagy előnye, hogy működik push módban is. -
DonThomasino
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
Sok ingyenes van.
Sok olyan van, amiből az ingyenes ugyanazt tudja, mint a fizetős, de az előbbiben vannak reklámok. (Amik egy progival jó eséllyel tilthatóak.)
Sok olyan van, amiből csak a demo ingyenes.
Sok olyan van, aminél a játék ingyenes, de az előrehaladáshoz szinte elengedhetetlen, hogy pénzért vegyél ingame cuccokat.
És persze a virágboltot is könnyű használni, szigorúan kipróbálás céljából
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
A másik oldalra ez ugyanúgy igaz, mint az Androidra. Vagy fordítva, arra sem.
-
DonThomasino
veterán
Kezdő vagyok a témában.
Tényleg igaz h a legtöbb androidos alkalmazás ingyenes ellentétben a másik oldallal? -
Foose
addikt
Sziasztok! Hú,végre nagy nehezen megy a forum/oldal...
Adott egy olyan helyzet,hogy telepítve van a telómon a Swiftkey x,meg a smartkeyboard pro. Namost,kipipálom a swift-et használom,örülök...estére teló kikapcs,és másnap reggel bekapcs után a touchpal indul. (ezt még nem töröltem) hogy lehet megaszondani a telónak,hogy melyik legyen az alapértelmezett billentyűzet? Hogy azzal induljon a teló bekapcskor? Csak úgy,hogy a használni kívánt bill-en kívül minden mást törlök?
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #27868 üzenetére
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Go keyboard beállításaiban hol lehet kikapcsolni a húzással történő írást?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik olyan alkalmazás, amivel álló képet is be tudok állítani teljes méretben háttérképnek, nem csak egy részletet belőle, ami egy fektetett téglalap és levág a tetejéből és az aljából is?
-
macimeister
aktív tag
Minden egybe chat programnak mit ajánlotok? Gtalk, skype, msn, facebook meg más nincs amit használok?
-
pazonyi
csendes tag
Ismertek olyan appot ami beszélgetés közben elváltoztatja a hangom (robot, ffi, nő stb.)?
-
boci85
tag
ja én rosszúl kérdeztem mert nem multin akarok hanem két telón egymás ellen és nem a hálózat segítségével! mert az almán lehet azt tudom
-
pepe10.10
tag
reckless racing és a guerilla bob nagyon jó játék, ezen lehet wifi segítséhével egymás ellen tolni
-
boci85
tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni ,h lehet e androidon ,két telefonon multiba játszani vagy bluetooth -on keresztül ? program kell vagy van ilyen játék mert haverommal az alma4 -en simán toltuk -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #27854 üzenetére
Ennek a ROM-nak az oldalán láttam. Ha leszeded a legújabb, 3.3-as verziót, és kibontod, biztosan megtalálod kis kutakodás után a dolog működési elvét.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27854 üzenetére
Nekem enged választani látszólag így működne de amikor elindítom újra tök mind1 melyik van kiválasztva mindig a magyar hangsáv az aktív.
-
atillaahun
veterán
Köszi, és erről a service.jar-os megoldásról hol olvastál? Valami kiindulópont is bőven elég lenne.
(#27851) pethYeti
Megnéztem, de az csak infót ír ki. Szerintem ott nem enged választani semmit.(#27839) R19
Én OnePunchNotes-ot használom. Benne van minden fontos személyi adatom, amit nem tudok fejből, meg a jelszavaim. Automatikusan csinál backupot, amikorra beállítod. És én még Dropbox-szal le is szinkronizálom, így telefoncsere, vagy ROM csere esetén is megmarad minden, sokszor jól jött már. -
Norbika88
senior tag
hi all!
Tudnátok ajánlani, vagy egyáltalán van olyan alkalmazás amely nem engedi az alkalmazásokat önkényesen elindulgatni tétlen állapotban, nem bootolás után!
Jelenleg az Advanced task killert-használom, de ezt csak idő intervallum, illetve billentyűzár lezárása esetén kapcsolja ki a kipipált alkalmazásokat.LG P500-CM7es rom.
-
pethYeti
addikt
válasz
atillaahun #27808 üzenetére
Most nincs duál sávos videóm de talán megtaláltam. Még mielőtt elindítod a lejátszást hosszan nyomsz a videóra -> Property -> alul vannak a hangsávok (elvileg).
-
Bavid
senior tag
Megjelent: Fruit Ninja: Puss in Boots! -
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27840 üzenetére
Nekem csak egybeírva van olyan hogy appmanager mappa, de az is üres. Úgyhogy a TB tuti nem (legalábbis magától nem
) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?
(#27841) IkszIpszilon:
Nálunk az a szokás, hogy külön telefonja van mindenkinek, akinek szüksége van rá, úgyhogy nemigen nyomkodjuk egymásét, törölni meg főleg nem szoktunk máséról.Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok.
(Egyébként meg mindig ezt mondják hogy nem volt szükség rootra, de vhogy mégis mindig annak kapcsán merül fel a kérdés, hogy vmit szeretnének amit csak roottal lehet
) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se).
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz...
-
IkszIpszilon
aktív tag
Vagy az is lehet,hogy vannak akiknek a rootolás nem szükséges,mert így is megkapnak mindent ami fontos számukra.Az ideiglenes root az érdekes lehet,de időközben a Legend behalni látszik;már nem nagyon akar bekapcsolni se.(elázott és ezért lett a Sensation).Én sem magamtól féltem a telefont,hanem ha más kezébe kerül és nem csak user hanem system administrator jogai vannak akkor estleg ő "csinál téglát" 400euroból
és a Legend elvesztése után nem hiányzik egy újabb sokk!
-
F-ECT$
titán
Tényleg érdekel, köszi mindkettőtöknek.
Azért kezdtem el vele foglalkozni, mert 1 GB alá ment az SGS2-ben az internal_sd szabad területe, és már minden zenét/filmet átmásoltam az external-ra, most jön az, hogy átnézzem a többi mappát, hogy mire nincs szükségem.
Így továbbra is kérdem, hogy az sdcrad/App_manager mappát vajon melyik app hozta létre? (A telepített progik apk-ja van benne.)
-
R19
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb alkalmazás jelszavak, személyes adatok tárolására?
Az nem baj ha fizetős, csak biztonságos, jól szerkeszthető legyen.
A "Pocket"-el csak egy gondom van: lehetne egy kicsit nagyobb a betűméret.
Várom a javaslatokat.
Köszi! -
punky10
addikt
Valoban a legtöbb kezdö androidos,aki legalább utánaolvasott pár dolognak,az fél a rootolástol.Le kellene irni az Androidos GYIK-okba,hogy a roottal semmit nem rontasz el,csak olyan jogokat kapsz a telotol,ami eddig tiltva volt.Nem rendszergazdaként használod a rootolatlan telefont,csak felhasználoként.A roottal kapott szabadsággal pedig lehet ésszel élni:nem muszáj fözöcskézni,nem kell azonnal romot cserélni,viszont ki lehet iktatni a zavaro reklámokat,lehet mentéseket késziteni...stb.Mindig rootoltam a droidos teloimat,soha semmilyen probléma nem volt belöle.
ui:természetesen van ellenpélda is...Az az user,aki utána sem olvasott,de hallotta,hogy van ilyen.Rootol,babrál,majd itt sir,hogy téglát csinált...
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #27834 üzenetére
Vizsga vagy tényleg érdekel?
Data/data/com.rovio.angrybirds/files - Az itt lévő összes fájlt (általában 3) szoktam kimásolni "biztonságos helyre" (), majd ha kell, vissza (fontos, hogy permission-öket ugyanúgy vissza kell állítani mindegyikre, mint az eredeti) A másik 2 game meg értelemszerűen: .../com.rovio.angrybirdsrio/... és .../com.rovio.angrybirdsseasons/...
(#27836) IkszIpszilon:
Elbaxni a telefont magával a rootolással nem egyszerű(Utána is max úgy, hogy ész nélkül törölgetsz mindent a rendszer mappákból) De persze nem erőltetem senkinek (mindig is voltak Urak és szolgálók, a te esetedben a telefonod az Urad, te meg csak azt teszed, amit ő enged.
)
(#27838) punky10:
És ugye ha kedved van hozzá (mert miért ne), akkor ott a visszaút is, az unroot. (Meg létezik az ideiglenes root is, ami csak újraindításig él) -
IkszIpszilon
aktív tag
Köszi.
Root nélküli megoldás ezek szerint nem létezik a problémára?Az se számít,hogy 2 HTCről van szó?
Igen tudom,de igazán most az egyszer ehhez lenne rá szükségem a többi dolgot a Legenden is megoldottam root nélkül az elmúlt másfél évben.nem óckodom tőle,de azért nem is szívesen kezdeném buherálni az új telót,ha mér ilyen drága volt,nehogy elb....ak vmit. -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #27799 üzenetére
Kicsit jobban utánaolvastam a dolognak. Úgy néz ki, hogy csak CM7 ROM-ok esetén működik. A services.jar átírogatásával meg lehetne oldani bármilyen ROM-on elvileg, de ennyire nem értek hozzá.
F-ECT$: /data/data/com.rovio.angrybirds (vagy valami ilyesmi) mappa.
-
gycs02
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan böngészőt keresnék, amelyiken be lehet állítani proxy-t. Esetleg valami más megoldás, hogy proxy-n keresztül lehessen netezni?K gycs
-
TRob1
veterán
válasz
IkszIpszilon #27828 üzenetére
Dede. Ha adatokat, eredményeket akarsz appokból/játékokból menteni, akkor root kell biza...
Tudod mi az a root? Annyit elárulok, hogy nem mumus mint ahogy 1-2-en gondolják, és simán vissza is állítható, unrootolható egy készülék (már ami simán rootolható is)Aki úgymond az "Ura" akar lenni a telefonjának, és nem azt akarja hogy a telefon "uralkodjon" felette, az rootol.
(Kb. olyan mint a rendszergizda a Winben)
ui: Pont tegnap pakoltam fel újra a 3 Angry-t, és másoltam vissza az eredményeket, de csak simán, fájlkezelővel (ehhez is root kell)
-
F-ECT$
titán
válasz
IkszIpszilon #27828 üzenetére
De igen. Máshogy nem fogod a játékállásokat sem áthozni.
-
TRob1
veterán
válasz
IkszIpszilon #27825 üzenetére
TBP=Titanium Backup Pro (Egyébként ezzel az appal a Marketen láthatóvá tehetők az ott nem szereplő appok is)
-
VD
őstag
válasz
domerator #27818 üzenetére
Valószínűleg a Viber Addon-t [link] töltötte le pluszba, ami a skypehoz hasonlóan lehetővé tesz voip hívást. Ahhoz viszont kell egy account amire ugyanúgy fel kell tölteni a pénzt, mint skype esetében.
A sima viberrel nincs mód szolgáltatói hívás indítására sim nélkül. -
Nocsesz1
senior tag
Egy kis segítség ha lehet. A naptáramban egy születésnap 1708
szór jelent meg. Ezt hogy lehet kitörölni? Ja és ne egyesével keljen.
-
domerator
veterán
válasz
Mulderpapa #27817 üzenetére
Hihetetlen... lehet, hogy van valami ingyenes limit kipróbálásra?
-
Mulderpapa
aktív tag
Igen, működik, kicsöng a hívott készülék és beszélni is lehet. Kreditet természetesen nem vettem, persze a lehetőség ott van. Az account fül alatt, ami a jelenlegi creditet mutatja ez áll: $??.?? USD
A hívott készüléken pedig a következő telszám jelenik meg: +12062577018
-
atillaahun
veterán
válasz
Mulderpapa #27812 üzenetére
"...de ennek ellenére bármilyen telefonszámot tudok hívni..."
Ki is próbáltad? Engem meglepne ha tényleg működne. Gondolom egyenleget lehet náluk feltölteni, és abból vonják a nem Viber irányba történő hívásokat.
De feltöltött egyenleg nélkül ez érdekes volna. -
VD
őstag
válasz
Ez egy költői kérdés?
-
domerator
veterán
válasz
Hívni tudsz... ez azt jelenti, hogy kapcsol is? Beszélgettél is viber nélküli számmal?
-
F-ECT$
titán
válasz
Szerintem sehova. Hova tudnák számlázni?
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy 5.0 WiFi tabletem, amire letöltöttem a Viber nevű alkalmazást.
A készülékben ugye nincsen telefon modem, tehát csak a WiFi-t használhatja bármilyen adatforgalomra. A Viber elméletileg akkor ingyenes, ha két olyan készülék között történik a beszélgetés, amire fel van telepítve az alkalmazás. Ha a hívott készüléken nincs telepítve, akkor kiírja, hogy nem lehet Viber-el hívni, válasszam a sima szolgáltatói hívást.A tableten viszont értelemszerűen nincs ilyen opció, de ennek ellenére bármilyen telefonszámot tudok hívni. Abban viszont erősen kételkedem, hogy ez ingyenes lenne. Tehát a kérdésem az, hogy hová számlázzák ezeket a hívásokat?
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #27808 üzenetére
Lejátszás közben Menü?
-
mipityu
tag
Sziasztok!
A llama programhoz szeretnék segítséget kérni.
Szuperül felismeri a helyszíneket, de csak akkor aktiválja az új helyszínhez tartozó beállításokat, ha feloldom a telefont. Van arra valamilyen lehetőség, hogy ne feloldáskor hajtsa végre a műveletet. Ha ez csak állandóan ébren tartott telefonnál lehetséges, akkor sajnos semmit sem ér az app, mert ha felébresztem, akkor már át is tudom állítani. Mivel alapból a cellák alapján azonosítja a helyszínt, gondolom a cellaváltásokat alvó állapotban is észleli, akkor pedig nem lenne akadálya az auto végrehajtásnak. De miért nem csinálja? Köszönöm a választ. -
atillaahun
veterán
Tudja valaki Mobo Player-ben hogy kell hangsávot váltani? Ha jól értem azt írja a készítő hogy lehet, de sehogy se jövök rá.
-
F-ECT$
titán
válasz
IkszIpszilon #27801 üzenetére
TBP-vel tudsz játékállást is menteni, azt kell átmásolni az új telóra, és TBP-vel visszaállítani.
Az apk-ból feltelepített alkalmazások is láthatóak a market számára, de persze frissíteni csak akkor fogja, ha legális a cucc.
-
pikszel
addikt
válasz
dokee78 #27756 üzenetére
Sketch n Draw 3 inch-en (gt540) sem rossz.
Persze nem ugyanaz, de klassz kis alkalmazás.
-
-
xSide
őstag
-
IkszIpszilon
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen alkalmazással tudom átmenteni HTC Legendemről úgy a játékokat,hogy megmaradjanak a játékon belüli haladásaim(pl Angry Birds 1000+ pálya,majdem mind 3 csillagos ).
Arra van mód,hogy apk fájlból feltett alkalmazások láthatóvá váljanak a Market számára?
Dell XPS L501x típusú laptopom képes megosztani a vezetékes netet wifin ez eddig a Lengeddel gond nélkül működött is,viszont a Sensation azonnal lefagyasztja ahogy adatforgalmat generálna;csatlakozni csatlakozik a hálozatra,viszont,ahogy adatforgalom lenne lefagy a gép és újra kell indítani. Arra gondolok-lehet hülyeség-,hogy a Sensation képes DLNAra a Legend pedig nem volt és ez zavarhat be esetleg vhogy. a wifi adatkapcsolatba?Mi lehet a probléma és mi rá a megoldás?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest