- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitor hiba topik
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Na vazze, megvettem az NFS Shift-et hogy mondom kipróbálom, erre még lehúz 150Megát.
És még a magyar nyelv se fér bele ennyibe.
(#25001) Z0C!:
Az szép. -
-
fatal`
titán
Ja értem. Inkább szűrjön hosts fájlon keresztül, mert ha net kell egy játéknak (vagy egy appnak, ami méggyakoribb) akkor ez elég gáz.
(#24972) half 333: Nem kompatibilis, ki is írta nekem az nap. Persze warezzal megoldható de az itt tiltott.
(#24975) magyar777: Ha megveszed, akkor elvileg, ha netre kerül a telód és be vagy lépve az accoddal, akkor letölti rá.
-
-SamS-
tag
eddig az első meg a második nap vitte a pálmát szerintem
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #24994 üzenetére
Én is folyamat ezekre koncentrálok (+Note Everything Pro-ra) de úgy látszik ketten nem vagyunk elegek hozzá.
Sebaj, még vissza van 62 app, reméljük legalább az egyik benne lesz.
-
TRob1
veterán
A mai 8. nyerőszám a:
-
TRob1
veterán
Akkor itt a
Need For Speed Shift, ez jó lesz?
Na még 2 a mai olcsókból:
-
ko9
addikt
Még nem lehet tudni mi várható mára?
TRob1: Tessék meg se kell kérdezni, már meg is van válaszolva
Mondjuk ezek közül semmi sem izgat
Milyen telefonbeszélgetéseket hallgatsz te? -
TRob1
veterán
Na elcsíptem 1 telefonbeszélgetésből 4 mai olcsó appot:
Spirit HD -
sssz
őstag
válasz
magyar777 #24975 üzenetére
miért ne tudnál? belépsz a PC-n a azzal a gmil címeddel, amivel a telón is be szoktál jelentkezni és megveszed. max akkor fog majd települni mikor újra bereggelsz ezzel a címmel a telódon (ha visszakaptad a szervízből) és felmész a netre.
szerk: upsz, megelőztek
Petie: akkor sajna magában az app-ban van valami úgy megírva, hogy csak ekkora lehet az 1×1-es widgetje. Még annyit hogy esetleg cseréld le a widget ikonját (képét) valami kisebbre.
-
aggleány
addikt
válasz
magyar777 #24975 üzenetére
Igen, lehet. A regisztrált címedhez mentik el a megvásárolt appot, tehát ha bejelentkezel a telóra a címeddel, akkor később is le tudod szedni az appot ingyen, mivel már kifizetted. Sőt, ha több telón vagy ugyanazzal a címmel, akkor mindegyikre le tudod tölteni.
csucsu21
Sajnos jól mondták, ilyet nem tudsz csinálni.
sssz
Hihi, 30 másodperccel győztem.
Nem baj, így már ketten is írtuk ugyanazt, így két szavazatunk van.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Van egy lg kc 910es telóm (sajna nem androidos ) van rá valami mód hogy android op rendszert rakjak rá vagy ez alapból lehetetlen ?
egy topickban azt írták nem lehet gondoltam meg kérdezem itt is
Előre is köszönöm -
magyar777
tag
Lehet hülye kérdés de anélkül hogy letölteném a programot a marketről tudok ott vásárolni mert most a szervizbe van a telóm és egy hétig tuti ott lesz de ha közbe lesz valami jó kis akciós program azt megvenném és majd ha vissza kaptam a telómat utána telepiteném fel rá lehet ezt igy??? előre is kösszi
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan app-ot ajánlani, ami magyar nyelven felolvas doc-ot?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Remélem tud valaki valami okosat mondani...Mostanában,(ma reggel is) egyre több progim van,amit widgetként használok,de a teló újraindításakor,vagy reggel bekapcskor eltűnik a widgetje.
Ezek 99%-a a telóra van telepítve. Pl az egyik névnapos progim csinája ezt,eddig minden bekapcskor újra kellett letöltenem,(marketről jön le nincs meg a telepítője) [asszem valami ixonos a gyártó,vagy forgalmazó]de ma reggel a battery info widget is ezt csinálta. A telón telepítve van,ott is van az alkalmazásokban,de ha újra hozzá akartam adni a widgetjét,nem volt ott a widgetek listáján
Ugyanígy jártam ma reggel a Wifi manager-el is. (2.1.6) Mi a franc lehet a baj?
Elég idegesítő,hogy mostmár 3-4 progi csinálja ezt bekapcskor.
-
atillaahun
veterán
Nah végre én is megvettem az ADW EX-et, telóról nem engedte ez a szemétláda, de PC böngészőjéből már gurúl.
Bár a rend kedvéért intallation was successfull után dobott egy hibát, hogy the package was not signed correctly, de látszólag felment. -
-
sziasztok.
az akcijó keretében én is megvettem az ADW launcher EX-et, és lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
az ikonokat le tudtam kicsinyíteni, mert nekem a 100 pixeles ikonok nagyok voltak, de pl egy 1x1-es widget-et nem tudtam. erre van lehetőség? mert így elég gané, hogy kisebb, nagyobb váltakozik, bántja a szemem -
ko9
addikt
Nem lehet valahogy eltávolítani az egyszer telepített appokat a My Libaryból? Tele van sok... azzal
-
ko9
addikt
válasz
petipetya #24959 üzenetére
Általában mindig Class6-ost ajánlunk. A Class10 csak nagy fájloknál ajánlott, és kis fájlok olvasásánál/írásánál lassabb mint a Class6. Appok pedig mind kis fájlokat olvasnak/írnak.
Ne várj olyan számottevő sebességet, hogy most Class2-ről átváltok Class6-ra, és akkor most 3x olyan gyors lesz minden... -
petipetya
nagyúr
válasz
exp-uj #24958 üzenetére
Class6 akkor jó neked, ha sok kis fájlt kell gyorsan írni-olvasni - jelen esetben ez a legmegfelelőbb a számodra ahhoz, hogy erre telepítsd az alkalmazásokat.
Class10 akkor kellene, ha nagyobb fájlokat akarsz kezelni az sd-n, pl. letöltésre vagy pendriveként használod.
Ezeket innen-onnan olvastam és jegyeztem meg, de majd a tapasztaltabbak megerősítenek vagy megcáfolnak ebben.
-
exp-uj
csendes tag
Üdv Fórum!
A kérdésem az lenne: van bármi jelentősége hogy egy tablethez milyen sebességű memóriakártyát használok?
Android 2.2-vel már lehet app-ot az sd card-ra telepíteni. Ha sd card-ról futtatok app-ot, minél gyorsabb a memókártya annál gyorsabb az app betöltése is. Elvileg, papíron.
De gyakorlatban vajon van ennek bármi észrevehető megnyilvánulása?
Most álltam át class2 kártyáról class 6-ra, és bizony a világon semmi különbséget nem tapasztalok.
Tapasztalat?Köszönöm
-
kymco
veterán
Köszönöm, a segítségetekkel megoldottam...
Az elixir admin Eszközkezelői beállításban jogot kapott a képernyő zárolására. Amint ezt elvettem tőle, le tudtam szedni.... -
kymco
veterán
Jó reggelt!
Le akarom szedni a telómról az elixir 2 admin add-on-t, de nem lehet. Se a marketen keresztül, se a teló program eltávolítási funkciójával nem megy.
Hogyan tudnék megszabadulni tőle? -
ko9
addikt
válasz
scream #24949 üzenetére
Nem is olyan rég teszteltem egy jópár videólejátszót HD lejátszás. és hardveres dekóolás támogatottságát szem előtt tartva, és a BSPlayer nyert.
Sokáig használtam én is a Mobot, de amiket ott tapasztaltam átvittek a BS-re. Annyira kell figyelni, hogy a megfelelő CPU-csomagot fel kell mellé rakni! -
Mika1227
őstag
Keresnék profil készítő progit, plussz olyat amivel a fotókat mappába lehetne rendezni, meg saját sms hangot szeretnék adni ilyen progi is kéne!
-
scream
veterán
-
kerekfej
őstag
Sziasztok
Melyik a legjobb univerzális videólejátszó program szerintetek amelyik sokféle formátumot támogat?
-
doddencs
senior tag
adobe reader-en kívűl tudnátok ajánlani vmi pdfolvasót. egy pdf-emmel meggyűlik a baja.
-
ko9
addikt
Nincs valami megoldás Ad-Hoc hálózatra való csatlakozásra?
-
-SamS-
tag
(#24933) TRob1 :
én csak is akkor fogok vásárolni amikor a marketon már 22HUF van írvaezt nagyon remélem megcsinálják androidra is mert ha nem akkor az anyukájukat a WB-nek
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Sajnos van 1-2 program, ami honosítás után nem tud feltelepülni, pl a Facebook páran visszajelezték, hogy nem megy fel a telefonjukra (leggyakrabban ZTE Blade) Mi lehet a gáz, miért nem akar rá felmenni.
Eleve a program nevét és az ikont se jól olvassa ki, egy közönséges robotos zöld ikonja van meg az "eredeti" (rendszeres) neve ".com.facebook.katana"
Mi lehet a gáz?
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Willhunting #24935 üzenetére
Ha egyszer megvásároltad, onnantól a tied, és a market-ből letöltheted, nem kell újra fizetni érte, lényeg, hogy azt az account-ot használd, amivel vásároltál.
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok! Ha én most jól bevásárolok app-okból és később ROM-ot cserélek a telómon (legyalulok mindent), akkor a későbbiekben van mód visszaállítani a kifizetett programokat? Nyilván ennek így lenne értelme, de inkább rákérdeztek.
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #24929 üzenetére
Jaja, akár minden ott dolgozó név- és szülinapján+nőnap+anyáknapja...
(Jah, és a különböző országok saját ünnepeit se hagyjuk ki) Asszem így le lenne fedve az év elég nagy része.
(#24930) -SamS-:
Azért tégy 1 próbát, hogy mikor már "levadásztad" de még nem íródott át az ár ott ahol megveszed, akkor is vedd meg, és csekkold mit számláz (aztán meséld el nekünk is)... -
TRob1
veterán
Jah, az előbb néztem egy interjút vele, aztán meghallgattam a számot is, mert még nem ismertem. (Nagyon is igazat mond, sztem nincs semmi baj vele, csak néhányan mást magyaráznak bele illetve nem fogják fel...) Huh, már nagyon off lett
(#24924) .:LoMAX:.:
Akkor csak sikerült, és valszeg meg is marad. De holnap még lesz lehetőség olcsóért megvenni (ha netán vmi gebasz lesz mégis).(#24925) F-ECT$:
Várni nem várom tűkön ülve, de azért kiváncsi vagyok mik lesznek még a puttonyban (a hármas kívánságlistámból remélem legalább 1 lesz benne az elkövetkező 7 napban). -
F-ECT$
titán
Várom a 4-ik napi appokat
-
aktív tag
Érdekes a webes vásárlásnál is dobott egy hibát, hogy nem sikerült a megvétel vagy mi a szösz, de a kártyáról azért levonta, meg az app (ADWL EX) is megérkezett a telóra, remélem megmarad
10 perc után már a telefonos marketen frissítette nehezen magát, de a webes még mindig fexik
15dik perc után már a webes is felébredt -
royalka
őstag
Good night all. Valami jó költségnyilvántartó progit nem tudtok mondani??
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #24911 üzenetére
Igen, egy darabig gondolkodtam is hogy így már nem éri meg nekem.
De sajna a Can Knockdown 2-t úgyse tudom megvenni, úgyhogy ezzel spóroltam 4 áfát is, ezért aztán mégis megvettem az ADW-t.
(#24918) aggleány:
Látod cicám, én összespóroltam(igaz kényszerből, a hülye inkompatibilitás miatt
)
De jó hogy szóba jött, mert el is felejtettem uninstallálni, a hely meg fogytán, úgyhogy most megtettem.
-
fatal`
titán
Az Asphalt6 azért ment vissza, mert nem kompatibilis a telóddal (csak Tegran megy elvileg).
Ha negyed órán belül uninstallálsz akkor az refund, úgyhogy azokat vedd meg újra.
Igen az ADW Exnél és a Beautiful Widgetsnél számolt áfát, 27ftba került. Gondolom EU fejlesztőtől nincs VAT, EUn kívülitől van. Aztán lehet, hogy rosszul gondolom.
-
aktív tag
sziasztok
ADWLauncher EX-nél nálatok is akar áfát számolni?
$0,10 + (includes VAT $0.02)Sajna a mobilos marketen amikor venném ott meg hibát dob, más app-nál nincs hiba.
-
-
Thief
aktív tag
Végre egy hasznos topic. Holnap átnyálazom és felteszek ezt-azt. Külön kérdés, hogy mondanátok olyan task killert, ami nem nyír ki mindent? Amiben be lehet állítani, hogy mit és milyen időközönként lőjjön ki...
-
baandii
senior tag
hellosztok!
vki segítsen lécci egy kicsit sugarsync-ben...mért van az ha egy képet/vidót már a telóról felszinkronizáltam akkor még többször is megcsinálja az újra feltöltést...
-
fatal`
titán
válasz
Arween #24894 üzenetére
Azért vont le 223at, mert 1$-t levon hitelesítési díjként, 35 napon belül visszakapod.
Volt net a telón? Lépj be marketre a telóról és töltsd le, elvileg engednie kell.
(#24897) Hurkafej: Angry Birdshöz van program a marketen, ami lementi a beállításait. ROOTolt telón Titanium Backup PRO, root nélkülin nem tudom van e megoldás.
(#24900) Arween: A PC-s market megy, nincs 10 perce, hogy vásároltam.
Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest