- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
lsebestyen #23698 üzenetére
Sajnos ilyen csak romcserével érhető el, én sem értem miért, ez az egyik funkció, amit nagyon hináyolok az androidból.
-
lsebestyen
addikt
hali! olyan progit keresek amivel kikapcsolt képernyőnél tudok a hangerő gombok hosszú megnyomásával zenét váltani! Váltottam x8-ról sgs-re és ebbe ez a funkció nincs, de mivel sokat bicózom, ez fontos lenne, mert ugye közbe nem tudom elővenni a telefont! köszönöm!
-
Adamis
őstag
válasz
Something_ #23695 üzenetére
De gonosz...
-
Something_
őstag
válasz
pingwin011 #23694 üzenetére
Volume +
-
pingwin011
aktív tag
Esetleg olyan program, amivel a media lejátszások hangerejét lehet növelni mondjuk 200-400%ra? Némely film igencsak halkan szólal meg sajnos.
Köszönöm szépen!
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Csigusz 1 #23682 üzenetére
Köszönöm szépen, de én valami komolyabbra gondoltam. Konkrétan olyanra, ami esetleg teljesen a telefon képét mutatja. Így rendben, tudom kezelni a gépről, de csak minimálisan. Pl azt nem sikerülzt beállítom, hogy hívásnál a pc hangszórójáról jöjjön a hang és a pc mikrofonjába beszéljek. Ez lehet az én hibám. Szóval alapvetően ilyesmi programra gondoltam, csak kicsit komolyabbra. Így például Viber hívást sem tudok kezdeményezni.
-
Izzé
őstag
Üdv! Az baj, hogy ha mx videó lejátszónál először a kodeket telepítettem és csak utánna a progit?
-
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
pingwin011 #23676 üzenetére
A telóra telepítsd fel ezt: MyPhoneExplorer kliens
A PC-re meg ezt: MyPhoneExplorer -
default.
őstag
Srácok, csak hogy tisztázzuk:
Létezik olyan task killer, ami az olyan alap taskokat is képes induláskor automatikusan kiírtani, mint pl a footprints, friend stream, HTC weather sync provider, maps, stocks, stb stb..
kösz!
-
dokee78
félisten
A GO Weather-t át lehet állítani magyarra?
Az időjárás widget-nél el lehet tüntetni a Mostly cloudly kiírást? -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A GO Contacts, és Calendar widgetjéről mi a véleményetek?
Én eddig nem használtam a GO widgetjeit, mert az alap, kék-fehér színösszeállításuk nem tetszik,+ el is ütne így a sötét hátteremtől és a fekete ikonjaimtól, de a Transparency témával már tényleg pofásan néznek ki, így most tennék velük egy próbát, ha szerintetek érdemes...Előre is köszi az infót!
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Van valami olyasmi program amivel a pc-n tudom nézni, sőt irányítani a telefont? Tehát mondjuk a gépen kattintok az smsre, ott írom meg, ott küldöm el, stb... Vagy ha hívok, az is a gépen keresztül történik mondjuk...
Köszönöm!
-
TRob1
veterán
válasz
janes74 #23670 üzenetére
"A leopárd (Panthera pardus) a Panthera nembe tartozó négy nagymacskafaj egyike". Macska meg ugye=cica
A fekete párduc meg egy mutáns leopárd (vagyis mutáns cica). "A fekete párduc melanózisos leopárd"
(#23672) Zsolt_72:
Nekem a 4es a kedvencem: ott a nyuszi, a cica, meg a kis nyuszicicák.
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #23661 üzenetére
Gyűjtöttem még párat
: nyuszicica2, nyuszicica3, nyuszicica4
-
Jarod1
veterán
hogy tudnám törölni a naptáram teljes tartalmát?
-
petipetya
nagyúr
válasz
cintula187 #23665 üzenetére
Nézted a beállított mail cím webes felületét, ott működik a szolgáltatás?
-
cintula187
addikt
Hali!
A K-9 maillel kapcsolatban lenne az alábbi problémám. HEtek óta megvan, a fogadás jól megy. most írni / továbbitani akartam levelet, de hibát kapok szinte azonnal. Valami sockettimeout exceptionre hivatkozik.
-
BDave
őstag
Mi a különbség a Fruit Ninja fizetős és nem fizetős verziója között? Több a megszerezhető cucc?
baandii: A telefonodon menj fel a getjar.com-ra, próbálj meg letölteni valamit és akkor le kell töltened egy GetJar alkalmazást. Csak ezzel az alkalmazással tudsz letölteni az oldalról. Vedd úgy, mintha a Marketet töltenéd le, csak ennek GetJar a neve.
-
VD
őstag
"Ha megfelelően be van midnen állítva akkor felmászik wifire"
És a wifi kulcsokat meg magától kitalálja...
Komolyan mondom, abból leszek milliomos, hogy csinálokat egy fizetős alkalmazást (mit egyet, rögtön az összes platformra!) ami megmutatja merre van kolbászból a kerítés! Nem lesz bonyolult, mert egy fekete háttér lesz az egész! Persze fancy bekapcs gombbal!
-
dadu7
tag
válasz
petipetya #23649 üzenetére
elvileg 3 app együttes működésével + wifi tudsz ingyenes hanghívásokat indítani, Google voice, Groove IP és LLama app kell hozzá, a cikkben a beállításokat részletezi. Ha megfelelően be van midnen állítva akkor felmászik wifire, semmit sem kell állítgatni, és automatikusan így bonyolítja le a hívást
-
dadu7
tag
Ezt ma olvastam xdan, még nem próbáltam ki, de ha tényleg működik, ez elég jól hangzik!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1359297
-
VD
őstag
A Getjar-on
Ingyenes a Samsurai II: Vengeance
[link]
ExTegrás cucc.
Izometrikus (döntött 3D-s) nézetben kell a szamurájjal legyilkolni a népet, látványos kombókkal és kivégzésekkel. Csak úgy fröcsög a paradicsom!
Aki szereti a mászkálós-kaszabolós Golden AXE, vagy Double Dragon stílusú cuccokat, annak érdemes kipróbálni! -
Tnagy85
csendes tag
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy tud e nekem valaki segíteni abban, hogy miként és milyen feltételek mellett lehet feltölteni alkalmazásokat a marketbe. Fejlesztői tippek is jól jönnek!
Köszönöm!
Üdv,
T-Nash
-
Probert75
addikt
válasz
Something_ #23644 üzenetére
Car mode a marketről.
-
Something_
őstag
Üdv!
Tudnátok valamilyen autós programot ajánlani HTC Sensation-re? Olyanra gondolok, ami megkönnyíti az autós használatot, pl ha megy a GPS, akkor pl ha hívnak egyből kihangosítóra rakja a hívást.
Nagy segítség lenne, köszi. -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #23638 üzenetére
Egyelőre maradok a PC-n a Winnél (különben win telefont vettem volna
)
PC-n remélem akkor meg nem Linuxot használsz, az lenne a legnagyobb poén....(#23640) porse:
Tetszik a piros szívecske a közepén, mi? (Messengered is tele van velük?)
Huh, meg az a rózsaszín MusicPlayer ikon is frankó...Na viccet félretéve, az első képen azok a tojások nagyon csúnyák. (Nem mintha az az íves "dock" vagy mifene bejönne...)
szerk: Jah, elnézést, tényleg olyan színe van mint a hangjegynek.
-
Gedeon31
addikt
Feltettem a smart keyboardot .
Bevan pipálva a beállitásoknál , de mégse müködik.
Mit kell még beállitani?
-
RootRulez
félisten
Van aki használja ezt az Android Seven-Launcher-t? Feltettem, kicsit lassú, de ha optimalizálják frankó lehet.
-
dokee78
félisten
-
xSide
őstag
válasz
Gedeon31 #23628 üzenetére
opera:config a mobilos verzió cimsorába és font a keresőbe, legalul a legkisebb méret állítható, az opera beállitásoknál pedig a %-os állitja a méretet...
A beépitett böngésző alapra állítása:
Beállitások/Alkalmazások, öszes fül, Böngészőt megkeresed, rábököl és Adatok törlése opció. -
Gedeon31
addikt
Opera mobile ott elég kicsik a betük, csak a miniben lehet nagyobbra állitani.
Böngésző adatok törlése ilyet az alkalmazásoknál nem találtam.
-
Gedeon31
addikt
Gyári böngészö ezt az üzenetet adja "process com.android.browser" az alkalmazás váratlanul megállt.
Csináltam gyári visszaállitást is az után is ezt csinálja.
Mit tudnék még tenni jó legyen?
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #23621 üzenetére
Nincs belőle ingyenes (reklámokkal teli) verzió?
-
RootRulez
félisten
na most már én is meglesem azt a krokodílust.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy állítsam be a dolgokat a telón (xperia mini) illetve a win7ben, hogy androidos total commanderben lássam a számítógépet wifin? Tehát a telóra fel van telepítve a tc illetve a lan plugin, de akárhogy állítgatom a gépen az otthoni hálózatot, sose tud kapcsolódni a teló. Mit állíthattam rosszul?
köszi -
xSide
őstag
válasz
Mauzes #23607 üzenetére
De és működik is
Webes felületen még esetleg a https beállitást változtasd meg és ne mail.cegnev.hu-t hanem pop.gmail com-ot használj, valamint az smtp.gmail.com-ot is add meg helyesen...
Az authikentációnál pedig a port számok is fontosak k9nél pl:
bejövő 995 TLS/SSL
kimenő 465 TLS/SSL
Felhasználónévhez a teljes cégneves mail cimet... -
F-ECT$
titán
válasz
bandras0226 #23617 üzenetére
TB esetén pl ha vissza akarsz rakni 40 progit, akkor az ingyenesnél 40x kell rányomni a "Telepít"-re, a Pro-nál meg elég 1x.
-
Üdv!
A Room Manager és a Titanium back up nevű appokra lenne szükségem.
Mindkettőből van ingyenes és fizetős . Mi a különbség? -
Kakumix
senior tag
válasz
Mercutio_ #23613 üzenetére
Mármint az író barátja az Oracle admin? Ez utóbbi egyébként nem sokat mond arról, hogy mit tud azon kívül, de még azt sem, hogy ahhoz mennyire ért. Én még mindig azt tartom valószínűbbnek, hogy aki az e-mailt kapta már korábban összerendelte a két e-mail címet ugyanahhoz a contact-hoz - vagyis a küldőhöz, aki ezt a hozzászólást írta az index fényképezős topikjába.
Szerintem elég régóta dolgozok programozóként, hogy tudjam hogy a user hülye a számítógéphez és könnyű megvezetni, átverni, de azért néha igaza van
Egyébként nem kívánom védeni a Google-t, mert nincs rám szorulva és nem is ez lenne az első "tévedésük" adatkezelés szempontjából.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Mercutio_ #23610 üzenetére
Sosem töltök fel képet magamról így elképzelni is nehéz az esetet
, de nem lehet, hogy a barátnak van hozzáférése az író képéhez, mert megvan neki a gmail-es címe is és ő maga kapcsolta össze őket? Tudom naiv vagyok, de általában a legegyszerűbb (és a felhasználót hülyeként kezelő) magyarázatok ugranak be elsőre.
-
hodostamas
addikt
létezik olyan camera app, amivel hosszú záridős képet lehet készíteni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Kakumix #23609 üzenetére
Érdekes infó a gmail alá "barakott" egyéb e-mail címekkel kapcsolatban.
Ezek után én nem biztos, hogy céges és "privát" leveleket azonos alkalmazással kezelnék -
Kakumix
senior tag
válasz
Mauzes #23574 üzenetére
Nekem így van beállítva:
telefon->gmail alkalmazás->menü->more->settings->add account->beírtam a teljes e-mail címet és jelszót->sign in->és be lehet állítani, hogy mit szinkronizáljon (docs,contacts,gmail,calendar,picasa,stb.)->finish->finish setup
Ennyi volt egy új gmail-es, de saját domain-es fiók hozzáadása. Ezek után a gmail app-ban a jobb oldalt fent lesz egy lenyíló listád és ott lehet választani melyik fiókot akarod épp nézni (nincs egybeöntve). A címkéket is leszedi, kezeli és 1x darabig biztos működik. -
domerator
veterán
Köszi,
tisztában vagyok vele, hogy ma egy rakás emberke a világban a hisztériakeltésből él, valamint azzal is, hogy magunkról is mindent kifecsegünk már...
Ebben számomra az volt a durva, hogy az amcsi HTC pl. gyárilag bebetonozza az appot, ráadásul fenyegetik a manust, aki észrevette és tesz ellene.
Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest