- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
Verhóó
tag
Linkelgettetek itt PC irányító progikat, de egyik sem vált be.Olyan kellene, amivel nem szaggat az egér, és látom kicsiben a monitor képet is.Remélem tudtok segíteni
-
Gadget-ke
csendes tag
Egy pc-s program androidosoknak: [link]
-
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23480 üzenetére
Hehe, délelőtt én is ezzel szenvedtem... de nekem 5.-re már ment is. (pedig már hagyni akartam a francba)
-
k.t.a.
senior tag
válasz
domerator #23479 üzenetére
Bocs, nem figyeltem a topic címet, csak ott (a teló topikjának első hsz-ben) volt egy link, hogy alkalmazással kapcsolatos kérdéseket ide írj. Samsung Galaxy ACE az áldozat.
Ha esetleg valaki így már tudna nekem segíteni a megfelelő alkalmazás megtalálásában azt megköszönném.
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan app, amivel ki tudok rakni egy "parancsikont" a home-ra, egy SD-n lévő mappára mutatva?
Kössz
-
nexusking
aktív tag
Az mit akar jelenteni, hogy ha marketet megnyitva ezt írja ki: kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt?
Marketen belől bárhova megyek ezt írja ki, már volt újraindítás is. -
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Páromnak vettünk ilyen telót, és arra lennék kíváncsi, hogy lehet rá valami olyan alkalmazást rakni, ami kibővíti a hívás fogadási lehetőségeket. Az alap, a képernyőn elhúzni egy karikát nem mindig jön be neki, így tudna örülni valamilyen alternatív lehetőségnek. Olyanra gondolok, hogy megrázni a telót, Esetleg a home gombra fogadni a hívást.
Egyéb gesztusok is jól jönnének, mint a némításért lefordítani a készüléket.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Skype-ot használok és ha a telefon képernyője lezáródik automatikusan, akkor nem csörög ha hívnak. A hívás végén hallok egy halk jelző hangot ha éppen fülelek.
Rá lehet valahogy venni a skype-ot, hogy csörögjön lezárt képernyővel is?
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek,
Tud valaki esetleg ajánlani egy működő fm transzmitter progit galaxy ace-hez ami mőködik letöltöttem a tunelink autot de sehogy-se mükszik.
-
S e t h
nagyúr
Opera minit használok, illetve használnék ,de pl egy webes fórumnál nem tudtam hozzászólni, úgy csinált mintha töltött volna, de aztán semmi, a megjelenítés oké, de így ,hogy nem tudok vele pl fórumozni , max kuka.
Néztem a beállításokat is de elképzelésem sincs mi lehet a probléma, van vkinek ötlete? -
VD
őstag
válasz
dragon1993 #23459 üzenetére
Akkor pontosítok, mert valóban félreérthető lett.
Te 2 külön dolgot akarsz egyszerre. Mert amellett, hogy fogni akarod egy wifi router jelét, használni akarod annak a netjét és ezt meg is akarod osztani.
Ilyet nem fogsz tudni, mert ez alap esetben nem megy a legtöbb otthoni routerrel sem. Azok a routerek bejövő vezetékes netet osztják meg, amellett, hogy wireless hálozatot is tudnak üzemeltetni. Vagyis a helyi hálózat is működik, illetve a direktbe bekötött netet a hálózatban meg tudja osztani egyszerre. De itt az adó vevő szerep igazábol az eszközök közötti kommunikációra korlátozódik. Vagyis az eszközök között megy oda vissza kommunikáció. Ezért tudsz a netről letölteni és közben a többi gép/eszköz között adatot cserélni.Ha gyenge a wifi jel, akkor azt repaterel lehet erősíteni.
Ami neked kéne az egy repeater-router kombó. Ilyen is létezik, de egy alkalmazás nem tud ilyet csinálni a telefonodból, mert hardveresen alkalmatlan rá.
-
TRob1
veterán
Azért -5 év mert nem úgy csinálják hogy belepakolnak minden xart és azt kell használnod ha akarod ha nem? Sztem akkor már inkább +10 év ahhoz képest, mert olyat teszel az Androidra amilyet akarsz, és úgy egészíted ki egyéb "kütyükkel", ahogy akarod.
Vannak erre is appok, ahogy magát a telefonkönyvet is lecserélheted, és bármi másra is van rengeteg alternatíva. (Majd linkelnek párat a bemondósra, én ne használom, ezért nem is tudom melyik a jó/jobb)
De asszem ezt szokták leginkább mondani: Enhanced Caller ID vagy Enhanced SMS & Caller ID
-
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Telefonkönyv helyettesítő app van-e ? Mert most szokom át symbianról és hát ahhoz, képest -5 év az android telefon könyv (lg one). Vagy csak én nem tudom beállítani ? Az üzenet kezelés pl. jobban tetszik.
Ajánljatok lehetőleg free alkalmazást , ami a hívásoknál az ismert kontaktok nevét bemondja, mint a symbianokon, az sem baj ha csak angolul tud. Ezt a funkciót nagyon megszoktam és szeretném itt is használni. Köszi.Még1: MI a neve az a samsungok my files vagy valamien hasonló nevű programjának, magyarra fordított nevét nem tudom, app storeban elérhető-e vagy samsung fejlesztés?
-
VD
őstag
válasz
dragon1993 #23457 üzenetére
"Akkot a wifi router hogyan működik ?"
Megosztja a vezetékes netet. Vagy lokális fáljcserére alkalmas. De itt sem megy egyszerre a kettő. Bár van olyan több antennás router ami tudja. Ettől még a mobilokban nincs ilyen funkció a hardveres korlátok miatt."Azért kell mert a suliba gyenge a wifi és csak az enyémen jön be azért kellenr tovább osztanom."
Még ha tovább is osztanád, sok értelme nem lenne, Max 5 eszközre tudsz osztani és a meglévő gyenge sávszélességet darabolnád tovább. Úgy hülyeség az egész ahogy van."Android 2.3.7 CM ha benyomom a megosztást akkor kikapcsolja a wifit."
Nem véletlen. Mint írtam vagy fogadsz vagy megosztasz, de egyszerrre a kettő nem működik. -
F-ECT$
titán
-
VD
őstag
válasz
dragon1993 #23447 üzenetére
Ez nem igazán fog menni.
Mert egyszerre nem tud ugyanazon wifi antennán venni és adni a készülék.
Hacsak nincs benne 2 db wifi adó/vevő.Ugyanakkor nem értem mi értelme lenne ha működne. Azt a wifi-t a többi eszköz is tudná fogni, amiről a telefonról akarod tovább osztani. Miért nem csatlakoztatod a többi eszközt is direktbe arra a wifi-re?
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Aksival érdemes gariba menni?
Szerintem elég sza...ul teljesít,szerény használat mellett is,de nem tudom,hogy lehet ezt bizonyítani érvényesíteni a szervizben.
köszi -
grotib
tag
válasz
dragon1993 #23447 üzenetére
2.2-es romokban már benne van a modemként való használati lehetőség, bár én csak a mobilnetet próbáltam megosztani sikerrel. A Marketban keress rá a hotspot szóra, hátha találsz megfelelő progit.
-
dragon1993
őstag
Sziasztok.
Szükségem lenne egy olyan appra ami továbbosztja a wifi-t.
Én rácsatlakozok a routerre és azt a netet ossztja szét wifi-n. -
Tomate
veterán
Visszatérítést kértem két 1000Ft-értékű alkalmazásért, de nem kaptam vissza a pénzt. Kihez forduljak?
Köszi!
-
-
dokee78
félisten
Lehet,hogy a Market keresőbe kellene írni a panorama szót?
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
olyan app-ot keresek amivel tudok panoráma képeket készíteni.
(oldal keresőjébe bekalapált "panoráma" kulcsszóra nem jött semmi válasz...) -
Sziasztok!
Szeretném letölteni a Business Calendar magyar nyelvű verzióját.
Tegnap megtaláltam, ma már nemMarketen csak az angol van.
Légyszi segítsetek
Köszönöm!
-
VD
őstag
My First TRAINZ Set
[link]
Ismét egy exTegra only game.
Modelvasutat lehet építeni és vezetni. Van belső nézet is. -
Mercutio_
félisten
válasz
Koga777 #23434 üzenetére
Kis kiegészítés, mert a cikk nem elég részletes: Nem elég a generált adatokat megadni, utána "Manage Addresses and 1-Click Settings"-bez az 1-click settings and payment method-nál a címet és a bankkártya számot hozzá kell rendelni a fizetési módhoz mert ezt nem végzi el automatikusan a rendszer
-
wurci
tag
Sziasztok!
Van olyan jó weather app ahol a magyar csapadékradart is lehet nézni? -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Angry Birds zenéjét meg lehet esetleg valahonnan szerezni mp3-ban?
A Zedgén csengőhangnak már megtaláltam, ha megunom a mostanit, akkor tuti ezt rakom be,csak gondoltam hogy önmagában zeneként is megállja a helyét, ezért szívesen megszerezném mp3-ban ha meglehet...
Ez az MX player amúgy engem is kíváncsivá tett, jelenleg a qqplayert használom, de ha majd wifi közelébe leszek (sajnos túlságosan elhasználtam a mobilnetem ebben a hónapban
) én is teszek vele egy próbát!
-
marec1122
senior tag
sziasztok
meg tudjátok mondani hogy mi most a legjobb filmnéző progi. blade-re kéne
-
honyike
aktív tag
Sziasztok! Van olyan program HTC Sense mellé, amivel kóddal kell a "billentyűzárat" feloldani? Sajnos nem tudom jobban elmagyarázni, de remélem tudjátok, h mire gondolok!
-
xSide
őstag
válasz
S e t h #23418 üzenetére
Ma ilyen mindent letöltök napom van: )
Eddig mp4 miatt az mVideoPlayert, avi és flv miatt a mobo-t használtam...
Az utóbbiban nem volt screen tekerés sajnos, pedig tökéletesen játszott mindent!
Most leszedtem az mx-et, és töröltem is ami korábban fenn volt.
Egyszóval bejött az alkalmazás a magyar nyelv és a remek használhatósága miatt, a bs-t is leszedtem de az nem jött be...Vsszatérve a Go Launcher-re, találtam remek béta verziót és egyik új funkciója az ikonok méretállítási lehetősége lesz
A launcher pro-ban használtam a facebook widgetet, tud valaki hasonlót külön? A go-s nem tetszik...
Van egy internet rádió alkalmazás javaslatom, akit érint:
- TuneIn magyar nyelvű és rengeteg stream minden műfajban, ébresztő funkció, stabil akadásmentes lejátszás, a pro verzió csak a felvétel készítés lehetőségében tér el. -
ertz
aktív tag
válasz
tboldi #23411 üzenetére
gondolom az iq harcos barátjának be volt állitva rajta minden a neteléréshez és engedélyezve is volt... az ő telefonja pedig nincs beállitva, vagy csak nem engedélyezte rajta... kiváncsi lennék az életkorára
(#23415) ladatuning20 : nyilván nem kéne, de egy ilyen (most miért nem megy a busz, anyu?) tipusu kérdés után...
-
tboldi
nagyúr
válasz
ladatuning20 #23409 üzenetére
Ahhoz is kell internet elérés. Az már más, hogy a szolgáltató nem von le érte pénzt.
-
ertz
aktív tag
válasz
ladatuning20 #23409 üzenetére
Szolgáltatód?
Függetlenül vetted vagy szolgáltatónál? -
ertz
aktív tag
válasz
ladatuning20 #23407 üzenetére
A facebookhoz nem kéne esetleg szerinted?
-
ertz
aktív tag
válasz
ladatuning20 #23404 üzenetére
Netelérés ugye van? (wifi, vagy egyéb...)
-
ladatuning20
csendes tag
Üdv!! segitsen nekem valaki PLS!! Samsung Galaxy 3am van de nem tudom be állitani rajta a facebookot!!
HELP!!
Privát esetleg!! -
S e t h
nagyúr
Most gondolkodom ,hogy teszteljem -e az mx video playert, mi ez az óriási hype körülötte.A bs playerrel tökéletesen meg vagyok elégedve, nekem csak akkor adna többet más lejátszó, ha vhogy jobban kímélné az aksit és az mx video playernél is csak azt írják ,hogy kihasználja a két procis telókat, kérdés, hogy emiatt nem fogyaszt-e többet.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest