- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Aktív témák
-
petiwr
senior tag
válasz
Avicularia #22393 üzenetére
Wifikill t market ről veted meg 222 forintért?
-
petiwr
senior tag
válasz
CoolBoy323 #22390 üzenetére
Nem warezra kéne... Barátnőméknél van wifi de nem tudják a jelszót próbáltunk keresgélni a wifi vel kapcsolatban szerződésen keresni de nem volt. Nekik 2 éve nem volt újra telepítve a gép és nem kellet nekik eddig
-
domerator
veterán
válasz
CoolBoy323 #22390 üzenetére
Sorry, az eredeti postban nincs megemlítve, annyira feljebb meg nem olvastam vissza...
Akkor más ötletem nincs a 8mm vastag ólomparavánon kívül...
(#22393) Avicularia
OK, de ha te is visszaolvastál volna, akkor látod, hogy már figyelmeztettek erre és hidd el, elég 1x ... vili?
(és mehet off topic is legközelebb)
-
F-ECT$
titán
válasz
CoolBoy323 #22384 üzenetére
Corvinuson elindítottam, de amikor több száz eszközt látott már nyuszi voltam rányomni a Kill-re
-
domerator
veterán
válasz
Avicularia #22387 üzenetére
WiFi Kill a te barátod.
-
petiwr
senior tag
Van valami olyan program amivel le védett wi-fi k jelszavát lehet ki deríteni?
-
Avicularia
veterán
Van vele kis gondom,pont arra nem tudom használni amire akarnám.
Mostohalányomat letiltani a netről,mikor nem jól viselkedik.
Van itthon 5 internetet használó eszköz,2 laptop 2 androidos mobil,illetve egy galaxy tab ,végül is ez is androidos mobil.
Mindegy hogy a HD2-ön,vagy a galaxy tabon futtatom a progit,minden más gépet ki tudok zárni a hálózatról,csak azt a laptopot nem amin a mostohalányom szokott netezni.
Bármilyen beállítással vígan tovább működik rajta a net.
Valami megoldás?
Routerben sajnos valamiért nem működik a mac szűrés,hiába vannak beállítva az engedélyezett mac-adressek,ha bekapcsolom nincs net semelyik eszközön sem.
Szóval ezt sem tudom használni erre a célra. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Avicularia #22382 üzenetére
én még ismerkedem vele, élesben még nem használtam, de vicces lehet ha működik majd, és kinyírja az egyetem többi hotspotján lógót
-
TRob1
veterán
válasz
Avicularia #22382 üzenetére
Csak néha az asszony idegesítésére.
-
Avicularia
veterán
wifikill programot használja valaki?
-
TRob1
veterán
válasz
bohoc71 #22378 üzenetére
Nekem ZTE Penge a telefon, és ha bemegyek AppDrawerbe, van egy olyan hogy ZTE Blade Settings. A Proxy sensor adatait tudom megnézni, Proxy kalibrálást lehet elvégezni, és az usb töltést lehet ki/bekapcsolni itt. Nemtom más típusnál hogy müxik, de tippre ugyanúgy van ott egy ilyen menüpont.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
ata007 #22374 üzenetére
Mikor másolok, telepítek a telóra a gépről, nem szeretném, hogy töltsön.. Feleslegesnek tartom, hogy az alatt az 5-10 perc alatt töltődjön pár százalékot, szerintem nem igazán növeli az akksi élettartamát. Ez az én egyéni véleményem!
Lehet ezzel megint elindítok egy hatalmas vitát, de nem szeretném.
-
BDave
őstag
Valaki pár nappal ezelőtt ezt a programot kereste, amivel meg lehet állapítani egy autó sebességét.
-
bohoc71
aktív tag
Hali!
Picit fura lenne a kérdésem...Olyan app-ot keresek,ami letiltja a teló töltését (csak azt),ha csatlakozom usb-vel a pc-re..
-
Jadro
veterán
válasz
brp88k #22302 üzenetére
Sajnos a rendszer így jelzi ha átirányított a hívás. Én is örülnék neki ha folyamatosan kint lenne a jelzés, mert sokszor mire előbányászom a készüléket, már nem látszik hogy most milyen is a hívás. Az már csak hab lenne a tortán hogy a hívásnaplóban is jelezve legyen az átirányítás. Ha megtudtál valamit, írj egy privátot légyszíves, mert én egyelőre nem jutottam ezzel előrébb.
-
Met
nagyúr
MortPlayerben hol lehet állítani a lejátszás módját? Normál, véletlenszerű stb.
Froyo alatt be tudtam állítani de Ginger alatt nem találom ezt az opciót -
petipetya
nagyúr
válasz
hodostamas #22352 üzenetére
Emiatt kérdezted, igaz? kép
Csak ezt az egyet ismerem, és mivel nem akartam mp3-ban letölteni így nem is kerestem.
-
Foose
addikt
Köszönöm a tippeket,megnézem....
-
Foose
addikt
Zenelejátszót mit tudtok ajánlani 2.2-re?
-
Dyrtyho
őstag
Egész jóféle kis app,aki szeret fotózni,és képeket szerkeszteni az imádni fogja :
Camera Effects -
PaFec
aktív tag
Van egy kis problémám. Van egy Galaxy Tabom, és skype hivás közben egyszercsak megszakad, és autómatikusan újratárcsáz. Észlelte valaki ezt a problémát? Mi lehet a gond?
-
nexusking
aktív tag
Callmeter 3g-hez elolvastam ezt a beállítási segédletet, de például az sms-kről és a 3g-ről semmit se ír.
Ráadásul még ezek után is baromi bonyolult az egész... -
fatal`
titán
válasz
hodostamas #22352 üzenetére
video2mp3.net
Bár ez nem app, de az mindegy.
-
dokee78
félisten
Tudtok jól bevált youtube letöltő appot?
-
hodostamas
addikt
akinek az új market-el letöltési problémája van, próbálja ki ezt. másnak segített ez
-
dokee78
félisten
válasz
fatal` #22345 üzenetére
Ezért vélt be ez eddig,mert a többinél felugrott,ennél egyenlőre nem.
Más:
1. Nem találom a Marketen a Handcent SMS-t,csak a nyelveket.
2. Go lauchernél el lehet tüntetni az ikonokat a dock-ról,hogy csak a menü ikon látszódjon?Psychonaut ÓÓÓ
-
Z0C!
őstag
válasz
Psychonaut #22338 üzenetére
miui-ra keresek vmi szépet, de nincs 1 megfelelő sem
-
RAiN91
őstag
Egy file explorernek mire kell a "Phone calls"? Ismeretlen forrású appoknál találkoztam 1-2 érdekes dologgal, kicsit félek tőlük. Van benne igazság?
-
Psychonaut
veterán
Nem.
SZERK: de fejlesztes alatt all. Forras: Hongfoglalo Facebook oldala. Kepeknel talalod.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Létezik honfoglaló játék androidra?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hodostamas #22329 üzenetére
Az is sok. Közben meglett, a tökéletes, pont erre gondoltam. RemindMe
-
Destr4ct
aktív tag
Szerintem nem valószínű, hogy van, habár lehetséges lenne ilyen programot csinálni.
Ezek a caller id programok igazából nem tudják lecserélni, vagy módosítani az alap hívóképernyőt, csupán gyorsan fölérajzolják magukat.
Lehetséges lenne csak nagyobb képet fölé rajzolni az eredetinek. De nincsen egységes alap hívóképernyő, verziók, gyártók, készülékek között vannak különbségek. Lehetetlen a programot előre úgy megcsinálni, hogy mindenféle hívóképernyőre jó legyen.
Így olyan program kellene, ahol te tudod beállítani, hogy konkrétan hol és milyen méretben jelenjen meg a kép.
Ilyennel nem találkoztam még.A BIG! caller id-t be lehet állítani hasonlóra mint az alap hívóképernyő, mondjuk nagyobb testreszabási/témázási lehetőség csak a fizetős verzióban van.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hodostamas #22325 üzenetére
Tul sokat kell nyomkodni. Valami egyszerű kell. Beírok két szót, beállítom az időt, mentés. Kész. Ha odaér csipog.
A google-é is jó, csak azt hatszor ennyit kell nyomkorászni, mert hatszáz dolgot megkérdez.
Szóval alternatívát mondjatok, ne a google-el győzködjetek. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami egyszerű emlékeztető app-ot? Megadom az időt, hogy mikor csilingeljen és írok pár szót, amit feldobjon. Valami egyszerűt keresek, ne mondjátok a google naptárat.
-
Destr4ct
aktív tag
Big! Caller ID
Habár nálam párszor már rosszalkodott SGS-en. De a fejlesztő írja is, hogy 2.3-as androidra még csak béta.
De sokkal jobb mint a fullscreen caller id.Van olyan is, hogy "HD Caller ID", ezt még nem próbáltam.
-
rendiboy
tag
válasz
CoolBoy323 #22307 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom a MyPhoneExplorert, nekem nagy segítség volt!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Verhóó #22313 üzenetére
A CM 7 nekem is tetszik, nekem meg amúgy is rootolni kellett a telefont, mert az 1.6-os gyári romja az elég régi már (mármint az 1.6-os android) nem is tudom hogy még támogatott-e, de már nem is bánom a sense hiányát, mert 2.3-as CM 7 -es rommal sokkal többet ki tudok hozni a telefonból, és a CM 7 van amiben jobb is mint a sense...
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan launchet amiben van könyvlapozós effect?
-
Balinov
titán
SRacok, GetJar-os esetleges problemara toltsetek le es hasznaljatok ezt a GetJar.apk--t. ezt hasznalva le lehet alkalmazason belul tolteni a free cuccokat vagy megvenni a fizetoseket
-
fatal`
titán
Van valamilyen alkalmazás, ami részletesen kilistázza, hogy mi mennyit használta az aksit? Betenném az ikonját a quickerbe, mert a gyári menüből csak a beallításokat lehet és unalmas utána mindig kotorászni
-
flash-
veterán
sziasztok
a google maps progiban mit kell tennem hogy látszódjanak a házszámok a terkepen? -
baandii
senior tag
Tudnátok mondani olyan app-ot hogyha lefordítom a telót elnémítja.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ma felraktam az andoid 2.3.7-et, kíváncsi leszek, hogy akkuidőbe lesz-e változás...
Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy véletlenül bejelölve maradt a rom első indulásakor, a google account visszaállítása ami hiba volt, mert az összes appomat elkezdte volna leszedni, ezért meg kellett szakítanom, kikapcsoltam a mobilnetet és újraindítottam a romot, és csak azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok, ettől nem hülyülhet meg a rom nem?
Bocs, ha hülye a kérdés, most telepítettem először romot, ezért szeretném csak megkérdezni, bármilyen infót előre is köszi!
-
PaFec
aktív tag
Nekem szükségem lenne egy olyan progira, nem tudom létezik-e, hallottam már ilyet, de nem biztos forrásból.
A lényeg.
Android és android között lehet megoldani elvileg BT-n keresztül, hogy az egyik telefonon lehessen fogadni mind a két hívást, nem átirányítással, hanem BT-n!!! Tehát adott egy Tab, és egy S2. Ami a tabra jön hívás azt BT-n keresztül tudnám fogadni az S2-n, esetleg hivást is lehet indítani, de nem tudom. A lényeg Az S2 hangszóróját és mikrofonját használja a tab bejövő hívásai.
Hallottatok már ilyet?
-
fatal`
titán
válasz
Psychonaut #22305 üzenetére
Okés, akkor ez van, köszi.
-
fatal`
titán
Használ valaki PlayerProt? Be lehet valahogy állítani hogy a hangerő hosszan nyomására számot váltson? Lejátszófüggetlen megoldás is érdekelne.
-
basaja
senior tag
tudnátok mondani egy olyan appot,ami gyorsítja a gps-t?lehetőleg olyat,ami nektek is bevált...kipróbáltam párat,mit mondjak...
-
brp88k
tag
Sziasztok!
A Galaxy Ace fórumból ide irányítottak, hátha tud valaki segíteni:
A főnököm telefonja hozzám van átirányítva, de az átirányított hívásnál kb. 2 másodpercig látszik, hogy ez a hívás nem nekem szól (ergo, máshogy szóljak bele). Érdeklődnék, hogy Android 2.3.3-nál be lehet-e állítani, hogy hosszabban látszódjék, vagy van erre valamilyen app?
Az is fontos lenne, hogy a nem fogadott hívásoknál jelezze, hogy melyik volt átirányított hívás.üdv, brp88k (Samsung Galaxy Ace, 2.3.3, rootolt gyári ROM)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest