Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Lehetne, de nem.

Persze minden szemét alá lehet elég erős hardvert rakni, hogy guruljon, de én nem annyira kedvelem ezt az irányzatot. Nevezetesen, hogy a gyártók fél évente adják ki az egyre újabb és drágább telókat, gyorsabbak mégse lesznek, mert ugyanúgy basznak használható OS-t írni rá. -
ch003067
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Pcn én is szerettem, de itt, telón laggol ( SGS2-n, teháth játék hiba), csak abban hasonlít a PC-s verzióhoz, hogy vannak benne virágok, meg zombik, semmi másban.
Nem úgy van, hogy pályák vannak, és fokozatosan kapod meg a virágokat, hanem belépsz, ad egy pályát, mindeni virág a rendelkezésedre áll, és csak jönnek és jönnek a zombik... Semmi élvezet nincsen benne.... egy fos, úgy ahogy van.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest