- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
asdasdasd #38651 üzenetére
És ott lehet full visszaállítani mindent. Már amit előtte ugyanitt elmentettél. Pár klikkeléssel lehet. A SDcard gyökérkönyvtárába ment a tibi a TitaniumBacup könyvtárba.
Biztonsági Mentés/Visszaállítás Titanium Backup Pro-val. -
stefi68
addikt
válasz
asdasdasd #17440 üzenetére
Persze az App2SD-ből sem mindegy melyiket használod. Csak a "Sam Lu" féle [link] tudja felismerni a Move2SD mahinációját (*support "Move2SD Enabler"), meg persze az android alkalmazáskezelője.
aggleány: Penguin ez jó igaz nem gurul, meg repül de azért kipróbálom...
Rég nem beszéltünk, mi lett az Aldiko-val? -
aggleány
addikt
válasz
asdasdasd #8648 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy kinek mi jön be legjobban. Tudásra a Moon+ Reader a legjobb, de Neked az FB Reader, nekem az Aldiko régi verziója jön be
Nem tudom, hogy miért akarod olyan bonyolultan csinálni azt a könyvet
Ha nem fontos, hogy legyenek fejezetcímek, csak úgy olvasnád elölről a hátuljáig, akkor simán pdf-ből epub-ot csinál a Calibre. Pár perc az egész, és akkor már tettél fel hozzá borítót is
Ezen az oldalon érdemes szétnézni, az első hsz-ben
Balinov!
Jelenleg nagyon sokan a RockPlayer-t tartják az etalonnak
-
vétó
aktív tag
válasz
asdasdasd #8648 üzenetére
én a PC-s Mobipocket reader-re simán rádobom (drag&drop) a konvertálandó pdf (vagy doc, rtf, stb) fájlt, és pár másodperc alatt megcsinálja belőle a prc-t. Ezért sztem teljesen fölösleges külön feltenni a creator-t.
ja, és FBreader-t azért cseréltem le a Kindle-re, mert az FB nem akart megnyitni néhány prc állományt. és fogalmam sincs miért. a Kindle meg kezeli simán. (ezzel együtt tetszik nekem is az FBreader)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged