Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Hobby elektronika
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
asdasdasd
üzenetére
És ott lehet full visszaállítani mindent. Már amit előtte ugyanitt elmentettél. Pár klikkeléssel lehet. A SDcard gyökérkönyvtárába ment a tibi a TitaniumBacup könyvtárba.
Biztonsági Mentés/Visszaállítás Titanium Backup Pro-val. -
stefi68
addikt
válasz
asdasdasd
üzenetére
Persze az App2SD-ből sem mindegy melyiket használod. Csak a "Sam Lu" féle [link] tudja felismerni a Move2SD mahinációját (*support "Move2SD Enabler"), meg persze az android alkalmazáskezelője.
aggleány: Penguin ez jó igaz nem gurul, meg repül de azért kipróbálom...
Rég nem beszéltünk, mi lett az Aldiko-val? -
aggleány
addikt
válasz
asdasdasd
üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy kinek mi jön be legjobban. Tudásra a Moon+ Reader a legjobb, de Neked az FB Reader, nekem az Aldiko régi verziója jön be

Nem tudom, hogy miért akarod olyan bonyolultan csinálni azt a könyvet
Ha nem fontos, hogy legyenek fejezetcímek, csak úgy olvasnád elölről a hátuljáig, akkor simán pdf-ből epub-ot csinál a Calibre. Pár perc az egész, és akkor már tettél fel hozzá borítót is 
Ezen az oldalon érdemes szétnézni, az első hsz-ben

Balinov!
Jelenleg nagyon sokan a RockPlayer-t tartják az etalonnak

-
vétó
aktív tag
válasz
asdasdasd
üzenetére
én a PC-s Mobipocket reader-re simán rádobom (drag&drop) a konvertálandó pdf (vagy doc, rtf, stb) fájlt, és pár másodperc alatt megcsinálja belőle a prc-t. Ezért sztem teljesen fölösleges külön feltenni a creator-t.
ja, és FBreader-t azért cseréltem le a Kindle-re, mert az FB nem akart megnyitni néhány prc állományt. és fogalmam sincs miért. a Kindle meg kezeli simán. (ezzel együtt tetszik nekem is az FBreader)
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Gamer PC RTX4080 Ryzen X3D 64GB DDR5 RAM etc...
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Ha nem fontos, hogy legyenek fejezetcímek, csak úgy olvasnád elölről a hátuljáig, akkor simán pdf-ből epub-ot csinál a Calibre. Pár perc az egész, és akkor már tettél fel hozzá borítót is