- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
Balinov
titán
getjar-rol nem lehet valahogy pc-n magat az apk fajlt becserkesni a Gold Appok kozul?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok két kérdésem volna. 1:Mi az Alcatel telepítő progija, vagyis Pc-vel szeretném szinkronizálni. 2: Fényképző hangját hogy lehet levenni? Köszönöm!
-
fatal`
titán
Ismerősnek nem működik az spb tv csak wifin. Van valami ötlet, hogy mi lehet ez?
Galaxy S2
-
adriano18
tag
válasz
Psychonaut #22296 üzenetére
azért köszi
-
adriano18
tag
válasz
Psychonaut #22294 üzenetére
nagyrésze sopcastos, és flashek meg ugyan az mintha neten nézném app nélkül
-
adriano18
tag
válasz
Psychonaut #22292 üzenetére
probáltam és sportos csatornák nincsenek
vagy max 1-2 van
-
adriano18
tag
valaki tud olyan appot hogy lehet nézni online foci meccseket? a számitógépre van Sopcast az nincs androidra?
-
transmission
tag
Trial X2-vel játszik valaki?
-
petiwr
senior tag
Valaki játszik a(z) Order & Chaos online játékall kis segítség kellene.
-
Tyer
őstag
válasz
dellfanboy #22281 üzenetére
Nekem az fagyott.
Ami jo, az a Beautiful Widget, meg a Go Weather. -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Ki használ teljes képernyős hivoazonositos progit?
Melyiket?
Full Screen Caller ID helyett kéne vmi más.
Köszi -
-
dim dim
tag
Üdv fórum!
Már írtam ez ügyben 1x, de semmi megoldást nem kaptam, most még 1x hátha.
Szóval: androidos telefon, android 2.2-vel.
A probléma: mióta megújult a gyári market kliens, azóta megbolondult az update: egy rakat alkalmazást jelez update-re állandóan, zömében ugyanazokat. Mindezt úgy, hogy ellenőrizve az adott alkalmazást, kiderül, hogy nincs is hozzá update.
Kezdett gyanússá válni, hogy uaz a 15-20 alkalmazás mindig update-elt. Mindegy mikor nézem, mindig van update. Megnézem a relesae log-ot, és kiderül: több hónapos némelyiknél az utolsó verzió.
Mi lehet a gond a markettel?Köszönöm
-
dellfanboy
őstag
hello
egy olyan programot keresek ami kijelzi az időjárást a főképernyőn. mint pl. a 3D Digital Weather Clock. viszont ezt a programot sehogy se tudom beállítani. tudtok vmi magyar infot hogyan kell pontosan beállítani a programot h megfeleloen mukodjon? ill. mas hasonlo free programot tudtok ajánlani?? -
dokee78
félisten
Nagyon bejön ez a Dropbox béta app.
Több lehetőséget ad,csak már lehetne végleges is. -
fatal`
titán
Hátha érdekel még valamit, a getjar gold oldaláról most ingyen letölthető az alarm clock xtreme pro verziója
Érdemes nézni az oldalt és sietni mert limitált ideig van mindig más.
-
Apir
tag
Köszi, egyébként oké, de azért csak összevethetőek a messengerek ilyen küldési időben, aktivitásban, ezért kérdezek olyant, aki többet kipróbált, és tudja, hogy van -e különbség.
(Ha nincs, akkor én is nyilván csak különvéleményekre hivatkozhatok, mit próbáljak eseteg ki legközelebb
)
-
PaFec
aktív tag
Valamelyik mèrő tud olyat, hogy létrehozok egy csokortot, ami családi csomag, ès azt ne szàmolja bele? Esetleg sms-t se számoljon, csak 200db utàn?
-
Psychonaut
veterán
LauncherPro-ban nem lehet kikapcsolni az alkalmazasok neveit App Drawerben, ugye? Nem csak en vagyok vak...
-
dokee78
félisten
-
Jones528
tag
Sony Ericsson neo-m van.Hogy tudom beállítani h a memó kártyára mentse a letöltött programokat? Köszi a választ..
-
default.
őstag
Értem.
Még 1 kérdés: Nektek a névjegykártyákat (vCard) normálisan kezeli a telefon?
Mert én ha küldök, ha fogadok névjegyet, nem jeleníti meg normálisan, hanem egy hosszú kód jelenik meg..
Erre nincs valami app, ami "kompatibilzálja" a névjegyeket másik készülékekkel ?köszi!
-
tib78
tag
válasz
transmission #22253 üzenetére
A gépen belépsz a marketbe.
https://market.android.com/Belépsz, az tudja a telefonod típusát elvileg egyből.
Megkeresed a játékot, és az megmondja.
-
transmission
tag
válasz
Psychonaut #22255 üzenetére
Csak így lehet megállapítani? Úgy gondolom hogy még letöltés elött...
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22253 üzenetére
Megprobalod Marketben letolteni. Ha nem kompatibilis a telefonoddal, nem fogod tudni.
-
(jan)
őstag
Bolt browsert használ valaki ? milyen a cucc? ez is kevesebb adatot forgalmaz mint az opera mini ?
-
transmission
tag
Azt honnan tudom megállpaítani hogy egy játék kompatibilis e egy telefonnal?
-
ko9
addikt
-
default.
őstag
Sziasztok!
A HTC Wildfire készülékemen 2.2.1 (Froyo) verzió van.
A kérdésem az, hogy lehet-e frissíteni újabb oprendszerre ? (2.3 / 3.0 esetleg 4.0)
Ezt hivatalosan meg lehet tenni ?köszi szépen előre is!
üdv: def.
-
Apir
tag
Kérdeznék valamit.
Letöltöttem Ebuddy messengert mert elég népszerű volt a marketoldalon. Egy elküldött üzenetet most éppen akkor kaptam meg miután 42 perccel később beléptem. Ez normális, hogy nem éppen akkor kapom meg az üzenetet, avagy van másik messenger ami figyelmeztet akkor amikor elküldik? -
pethYeti
addikt
válasz
AMD Power #22240 üzenetére
Dehogynem, van részletes leírás, keress rá google-ön.
Más: Nincs olyan widget, program amire ha rányomok elindítja a telefon bekapcsolásakor automatikusan elinduló programokat, pl ha több alkalmazásom van ami sd-n van és rendszerrel indulna, de nem tud mert később csatlakoztatja ugye, jó lenne egy kis alkalmazás erre.
-
silboy
aktív tag
A Moxier Pro milyen alkalmazás?
-
törölt tag
Nem találtam jobb helyet, ezért ide írom. Hogyan tudom beállítani az Ace-emen, hogy ne adjon ki hangot gépelés közben? Tehát azt a hangot szeretném letiltani, ami jelez, hogy lenyomtam egy virtuális billentyűt. Remélem értitek és tudtok segíteni. Köszönöm!
-
nexusking
aktív tag
Ilyen hívás/sms/forglom-mérő app kéne nekem, amin be lehet állítani mindent, többekközött azt is hogy ha 20-as számokat hívok, azt olcsóbbért számolja el. Írja ki, hogy melyik app mennyi adatforgalmat generál WIFI-n is!
Traffic counterrel csak bizonyos számokat lehet kivételként kezelni, és azokat is csak 0ft-osként.
DroidStats meg nem írja ki, hogy melyik app mennyit húz le a netről. -
porse
őstag
válasz
fatal` #22225 üzenetére
Nincs vele semmi gondom, használtam sokáig, csak aztán elkezdtem a minit és rajta maradtam mert mobilnettel pl sokszor be se töltötte a teljes mobilarenát, jó ott a mobilverzió már, de nem csak mobilarénát nézek.A mini meg gond nélkül betölti 10-15 mp alatt a mobilarénát is 2g-n.
-
r4z
nagyúr
válasz
cintula187 #22226 üzenetére
Ha az Android beépített szkennerét használja a lejátszó, akkor használd a ScanMedia nevű programot.
-
cintula187
addikt
Hali!
Mort playerrel van az alábbi gondom.
Új zenemappákat rakta a telora a megszokott "zene" mappán belül. A mort még mindig a régieket látja. nem lehet újraszkenneltetni vele valahogy?Előre is köszi
-
szemtelen
tag
Júúj, thx
A rootolás még csak csak menne, de a link2sd-hez ki kell magam aludni, nem kicsit.
Holnap lesz időm neki ugrok, ha nincs más megoldás.
Az a baj hogy először csak pár program kell, és kicsik, de ahogy ismerem fel az androidot úgy nőnek az igényeim, skype, office, stb és még játékot nem is tettem fel, nem beszélve email progiról vagy olvastam pc távirányítót is ......
Kemény fába vágom a fejszém, de nem vagyok egyedül -
szemtelen
tag
Hail!
Úristen mennyi mennyi program, már szédülök az olvasástól, valaki segítsen plz.
Kéne egy olyan program amivel halál könnyen telepíthetek a mem. kártyámra, ez elég nehéz nekem mivel 2.1xxes a telóm (x10minipro) és csak frissebb verziókra halottam ilyen progiról , nekem viszont a SE nem frissít :S
Egy olyan progi is kéne ahol könnyen tudok appsokat törölni, végleg hogy ne zavarjanak be a memóba, illetve be tudjam állítani hogy működhetnek vagy nem
Azért olvasok vissza, de ha valakinek pont a fejében van az infó sokat segíthetne nekem
-
petipetya
nagyúr
Valóban.
Megnyitottam 3 oldalt a Dolphin Miniben (facebook web, mobilaréna web és köponyeg.hu) és 65MB-ot hasít ki a memóriából.
Sajnos az Opera Minire nem lehet optimalizálni az oldalt, Parci itt elmondta az okát. Viszont domerator átállította http-re a socket-et, ezt érdemes lenne megpróbálnod.
Ha nem válik be, akkor a nemrég kiadott Bolt nevű böngészőt is érdemes megnézned, amely hasonló elven tömörít, mint az Opera Mini.
-
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #22211 üzenetére
meglesem.
Hogyan érem el PC-ről? -
-
AMD Power
titán
Tudtok valami progit ami írja,hogy mennyit telefonáltam hálózaton belül illetve kívül?
-
dokee78
félisten
Samba Filesharingot hogyan tudom elérni?
Vagy valami alternatíva,hogy PC-ről WIFIn keresztül tudjak másolgatni ide-oda? -
Jarod1
veterán
Üdv! Májusban megvettem a launcherr pro-t viszont azóta rom csere volt a gépen hogy tudnám újra aktiválni anélkül hogy újra megvenném?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest