Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
bohoc71
aktív tag
válasz
callmeakos #35916 üzenetére
Hali!
Qtabd progi is megcsinálja, gépre menti. -
bohoc71
aktív tag
válasz
atillaahun #35031 üzenetére
Hali! Én kettő helyszint sem bírtam beállítani. Nem váltott az otthon és a melóhely között. Pedig két különböző település 12 km-re egymástól,és mégis egy cellának mutatta.
-
bohoc71
aktív tag
Hali!
Szeretnék segítséget kérni a Tasker progival kapcsolatban. Szeretném beállítani, hogy óránként bekapcsolja adott időre az APNDroidot és ki is kapcsolja.De sajna eddig még erre nem jöttem rá, igaz nagyon gyenge az angol tudásom.Megköszönöm ha valaki segít, akár priviben is.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
frensys #30675 üzenetére
Nem bírom....Elég már....A widgetek frissülési ideje nem az, hogy mennyi ideig frissül( negyed óra, fél óra) hanem milyen gyakran frissül, keresi a szervert...Add el a telód...Ha kell adok helyette egy siemens mt 50-t ingyen...Semmi ilyen gondod nem lesz vele..
Hagyd már békén ezt a topicot a nem hozzáértő beszólásaiddal...
-
bohoc71
aktív tag
válasz
ata007 #22374 üzenetére
Mikor másolok, telepítek a telóra a gépről, nem szeretném, hogy töltsön.. Feleslegesnek tartom, hogy az alatt az 5-10 perc alatt töltődjön pár százalékot, szerintem nem igazán növeli az akksi élettartamát. Ez az én egyéni véleményem!
Lehet ezzel megint elindítok egy hatalmas vitát, de nem szeretném.
-
bohoc71
aktív tag
Hali!
Picit fura lenne a kérdésem...Olyan app-ot keresek,ami letiltja a teló töltését (csak azt),ha csatlakozom usb-vel a pc-re..
-
bohoc71
aktív tag
Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest