- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
Aktív témák
-
retroid
senior tag
Xperia Mini (nem X10 mini) Videot milyen formátumba érdemes nézni?
És milyen lejátszóval? -
tonnoka
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok...
A kérdés az lenne, hogy van egy wifi hálózat, amin eddig tök jól netezgettem androidos telóval, de ez most már nem lehetséges, mert csatlakozás után pár mp-el ledob. Laptoppal tökéletes. Nem csak nálam van a hiba, mindenkinél aki telefonnal próbálja. Lehetséges hogy a hálózatról le vannak tiltva a mobil eszközök? Ha így van, van valamilyen szoftver amivel ezt ki lehet kerülni?Köszi a válaszokat
-
atillaahun
veterán
válasz
Canonfan #22879 üzenetére
Elméletileg smartass2 a legjobb, mert az nagyon intelligens, gyakorlatilag meg ahányszor elolvasom ezeket a governor-os leírásokat annyiszor nem értem, hogy melyik miben másabb mint az egyik. Itt van például a SA2 részletesebb leírása. Én konkrétan fejre álltam tőle.
-
Mano_01
aktív tag
van ez a csevegő progi, whatsapp.ahhoz van valami count widget esetleg?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé off amit szeretnék kérdezni, de sajnos Google baráttal nem lettem sokkal okosabb...
Azt szeretném kérdezni, hogy CM7 esetén a cpu használati módok (conservative, ondemand, smartassv2, poversave stb) között pontosan mi a különbség, illetve érdemes kísérletezni velük, vagy érdemes gyári beállításon hagyni?
Azért kérdezem mert azt írja a droid, hogy a cpu beállítások megváltoztatása jellemzően rossz irányba befolyásolja a rendszer teljesítményét, az előző (CM 7.0) romomban alapból ondemand volt beállítva, és megpróbáltam conservative-val, de visszatértem ondemand-ra, mert úgy tényleg jobb volt.
A jelenlegi romomban alapból smartassv2 van beállítva, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e másra átálítani, vagy érdemes ezen hagyni?
Bármilyen infót is nagyon szépen köszi,
illetve ha nagyon off, akkor azt is megköszönném, ha tudnátok olyan linket adni, ahol ez részletesen le van írva.
-
fatal`
titán
Van olyan app, ami magától felveszi a hívásokat és kihangosítja a telót?
A Car Modeot néztem eddig, de az nem veszi fel, csak kihangosít.
-
flash-
veterán
van androidra olyan zajszint mérő ami jól müködik?
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Van valami olyan beépülö(böngésző,stb)
ami kezeli az ms féle silverlight videókat?
Köszi. -
schmo07
tag
válasz
schmo07 #22863 üzenetére
2.2-es androiddal már megy a facebook messenger.
Viszont nem olyan group chat van rajta, mint amire én gondoltam :-)
Tehát én olyan app-ot keresnék, aminb lehet facebook csoport tagokkal chattelni (akik amúgy nem ismerőseim, szóval nem tudom őket egyesével betenni a beszélgetésbe)
Valakinek van ötlete esetleg? -
Norbi14
senior tag
Olyan progi kéne amivel a telefonszámokat előtudnám csalni. Nagyon fontos lenne! Egy x8 -at frissítettem 2.3-ra és abban voltam, hogy gmail címtártba felvannak töltve a számok, de nem
-
meroly
veterán
válasz
monti0222w #22866 üzenetére
és Tomate:
Köszi, de az egyetlen megoldás számomra a bluetooth PAN.
Ezt az oprendszer tudja alapból egy alkalmazással vagy készülékfüggő?Tetheringnek hívják? Elvileg 3.0-tól támogatott.
Ha pl egy T-mobile move-al próbálkozom ott is menni fog?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Valami androidos cuccot akarok venni, nemtom telefon vagy tablet vagy netbook lesz belőle, egy a lényeg hogy 3G internetet bluetooth PAN-on meg lehet osztani Androiddal?
-
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22851 üzenetére
igen, ez a terv
(első körben kipróbálom, hátha 2.2 szoftverrel már jó lesz) -
volvoguy
addikt
válasz
Psychonaut #22859 üzenetére
CM7-ben van a DSP Manager ugye. Ezt az appot szerintetek gyári (Nexus S ROM)-ra is fel lehet installálni, vagy csak főzöttnél van értelme?
-
volvoguy
addikt
Üdv! A PowerAmp-on kívül még milyen (akár fizetős) zenelejátszó van, amiben van EQ?
-
Danesz94
senior tag
hali.
Tudna nekem valaki olyan progit ajánlani ami zene váltásra jó?
ezt úgy értem ha megrázom a telót akkor átvált a kövi zenére....Köszike.
-
volvoguy
addikt
Üdv! A marketen nincs még lehetőség olyan vásárlásra, hogy az egyenlegemet terheli meg az App árával? Tehát SIM-el például nem lehet fizetni ugye?
-
S e t h
nagyúr
Mi lehet annak az oka, hogy miután újra raktam a rendszert,csináltam volna egy biztonsági másolatot a htc synccel, de azt a hibaüzenetet kapom a számítógépen ,hogy nem lehet kapcsolatot másolni a pimről.
-
pethYeti
addikt
Valamelyik fényképező app tud olyat hogy nyitva hagyja a lencsét és így a gyorsan mozgó tárgyak elmosódnak?
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
A Talk videós verzióját telepítettem ezen módszer segítségével. A kérdésem az lenne hogyan tudom eltávolítani?
-
Kija
aktív tag
Találtam egy-két alkalmazást erre a marketon:
BLN - sajnos ez Galaxy Ace-en nem működik
NoLED - ez elindul de sok energiát fogyaszt
Missed Call Reminder - ezt nem tudtam működésre bírniA BLN lenne a legideálisabb, mert az nem a kijelzőt használja a jelzésre, hanem a két alsó érintő gombot villogtatja, de sajnos ehhez kernel mód kell.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Van olyan hívónevet felolvasó app, amely vezetéknév+keresztnév sorrendben mondja be a hívó nevét? Én eddig az SMS Readert és az Announcify-t próbáltam, de egyik sem jó, pedig az utóbbiban elég sok mindent be lehet állítani. Vagy ez attól függ, hogy a rendszer hogyan írja ki a hívókat? Mert itt is fordítva van, pedig be van állítva a magyar nyelv és a Telefonkönyvben is vezetéknév, keresztnév a megjelenített sorrend.
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Olyan app-et keresek, amely nem fogadott hívás esetén generál egy csippanást bizonyos időközönként, illetve a kijelzőt felvillantja egy pillanatra mindaddig amig nem nyugtázom. -
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22840 üzenetére
(Bocs, dupla lett)
-
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22840 üzenetére
Az nekem (Defy) , úgy nézem, nem elérhető :-(
-
schmo07
tag
Tud valaki olyan app-ot, ami kezeli a Facebook group chat-et?
-
dokee78
félisten
Töltöttem le widgeteket a GO Lancherhez.
Töltöttem a widgetekhez témákat,azokat,hogyan kell beállítani? -
schmo07
tag
válasz
Psychonaut #22833 üzenetére
megnézem , köszi !
-
-
sssz
őstag
válasz
pockos13 #22815 üzenetére
persze. a testreszabásnál, kezdőképernyő vagy valami ilyesmi aneve ami alatt többféle sítlusóból választhatsz és meg is változtathatod a 4 ikont.
amugy ha zavar az sms-nek ez a hibája (bár megvallom őszintén nem igazán értem hogy lényegében mi a gond), akkor rakd fel a handcent sms appot. azzal sokkal jobban jársz mint a gyárival.
-
S e t h
nagyúr
Miként lehet az opera miniből kilépni?Nem találok semmilyen gombot amivel ki tudnék lépni.
-
fatal`
titán
válasz
DrJános #22823 üzenetére
A QR kód az QR kód
Info itt. Letöltesz egy olvasó programot, odatartod a telefon kameráját és felismeri a linket. Olyasmi, mint a vonalkód csak annál fejlettebb.
De nem fontos, itt a direkt link a total commanderhez:
http://tcce.s3.amazonaws.com/tc_rc3.apk
Ezt letöltöd és futtatod. Ajánlott hozzá a LAN és FTP plugin, ezeket itt találod, szintén apk-k:
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Tud vki EBBEN segíteni?
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Olyan működő app-ot keresek, amivel számítógépről lehet sms-t küldeni. Próbáltam már a desktopsms-t, Texdro-t, dexdroid-ot de ezek közül egyik sem működik. Az egyik 4 sms-be küld el 160 karaktert, a többi pedig nem is csinál semmit.
Ötlet, vélemény?Samsung Galaxy Ace 2.3.3 root
-
gatto_
senior tag
Biztos ez hogy pénzt kér a T a sim cseréért? A főnököm 1 hete cseréltetett mert szarakodott az N8-asa, és szó nélkül kicserélték neki ingyen. Azóta hibátlan a telefon.
Nekem annak idején a Vodafone szarakodott, hogy nem cserélnek csak ha hibás a kártya. Hazamentem, egy 12 voltos adapter két szálát ráeresztettem egy pillanatra, ettől nyom nélkül kifingott, majd vissza a Vodához ahol szó nélkül cserélték. -
domerator
veterán
válasz
Gabbana #22799 üzenetére
Tedd fel a QuickPic képnézegetőt, abban ki tudod választani, hogy melyik mappákat hagyja figyelmen kívül és ezt úgy fogja megtenni, hogy azokba beletesz egy .nomedia fájlt, vagyis neked nem kell vele kínlódnod. Ha minden igaz, innentől kezdve a galéria sem látja (cache törlés azért nem árt)
-
pockos13
aktív tag
Lenne egy kérdésem.A kezdőképernyőn a 4 ikont meglehet változtatni? Vagy azok fixek?
-
fatal`
titán
-
pockos13
aktív tag
Vagy ha a vissza nyílra nyomok.
-
pockos13
aktív tag
Csak akkor van normális képernyőm ha a bal alsó sarokban lévő kis ikonra nyomok ,amúgy nem.
-
pockos13
aktív tag
Azt a rész valamiért átugorja.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok .2.3.5 szoftver van a desire s telefonomon.Lehet hogy csak én vagyok a béna de az sms írása nem nagyon megy.Bemegyek a üzenetekbe ,megnyomom a jobb felső sarokban a ceruza ikont hogy írás, és azt írja ki hogy befejezés.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest