Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
-
-
elmouse
aktív tag
Én a The Oregon Trail: Settler-re tippelek.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Call Meter 3G-t nézd meg.
-
jano_77
nagyúr
Szia! Nem tudom sikerült-e már rátalálnod, de talán ITT megleled, ha még nem.
szerk.: (#22495) sparks és 5150head: Javítsanak ki a nagy GURU-k, de én úgy tudom és nálam így is működik, hogy ha ismert, elmentett wifi-t észlel a teló, akkor felmegy a wifi-re, ha nem és be van kapcsolva a mobilnet, akkor pedig az aktiválódik!?! Ergo nem kell ehhez semmilyen külön program!
-
nexusking
aktív tag
Esetleg DroidStats-t próbáltátok már?
Nekem is kéne egy ilyen wifi-szgép kapcsolatos program, de olyan, amit nem kelll mindig csatlakoztatni, hanem elég csak egyszer. És kb 90%-ban a gépről mennének a telefonra az adatok. (ez a File Manager-rel lehetséges?)
-
petipetya
nagyúr
Mit értesz az alatt, hogy nem megfelelően számláz? Neked x hónap 7-től (0 órától) - következő hónap 6-ig (24 óráig) tart egy számlázási ciklus. Ha a progiban beállítod, akkor az is így számolja.
Ha a progi adataid akarod tötölni, akkor nyomj a beállítások / alkalmazások / alkalmazások kezelése / xy progi / adatok törlése gombra.
-
mkRoland
senior tag
Nem tudom, de amíg nem minősül illegális tartalomnak az, amit ide feltesznek, addig nem is igazán érdekel... Ha gondolod, olvass utána - nekem hosszú cikk, nem olvastam el, biztosan van valami hasznos infó benne! Persze azért figyelni kell arra is, nehogy rosszindulatú program is felkerüljön a droidra (erre is szolgál az www.androidpolice.com) Feltételezem, hogy a Markethez hasonlóan itt is a reklámokból tartják fenn magukat.
-
chab7
addikt
Esetleg: Cut the Rope, Squibble vagy Puzzle Sphere
-
Necc
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest