- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Aktív témák
-
asdasdasd
tag
Ebook olvasó + angol magyar szótár megoldást keresek.
Jelenleg FBReader-t használok + Fora dictionary-t.
A probléma, hogy elég sok szót nem találok meg benne.Valakinek van jobb ötlete?
-
hudyfiu
senior tag
Ha valakit érdekelne hogyan lehet irányítani a PC-t telefonnal mint ha gamepad-dal játszana annak ajánlom a "Gremote" programot.
Elég jól meg van csinálva, tökéletesen működik. -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem egy programot nem tetszett rámentem, hogy visszatérítés.
Telefonról törölte a google által küldött számlán ez szerepel:
Megrendelés törölve -- kártyáját nem terheltük megAmikor megvettem abba a pillanatban levonta a kártyámról a pénzt, kaptam is sms-t róla. Akkor most ezt visszautalják? Kell írom nekik, hogy mi a helyzet?
Vagy ez így megy? Azt hittem az a 15perc úgy van, hogy 15perc után veszik le a lóvét.
Előre is köszi!
-
ben11
őstag
Nekem is sokáig a Mobo volt a nyerő, de az MX Video Player ütötte.
Filemanager-ek közül pedig egyértelműen a Total Commander viszi a prímet nálam.
-
retroid
senior tag
Sima moboplayer vagy mobo video player?
-
noxon
őstag
Hát nekem a bs player semmit nem játszik le, a mobo player már igen ( optimus 2x-en )... de az mkv-t egyik se, arra valami megoldás?
-
noxon
őstag
Hello!
Melyik a legjobb video lejátszó? Ami feliratot is visz?
-
xSide
őstag
Köszönöm, közben leszedtem egy frissebbet és meg van az átlátszó felirat háttér...
Rengeteget változott a Go előnyére pár hónap alatt mikor legutóbb próbálgattam: )
Lehet maradok is ennél.
Lock-oltam a menüben, mely szerint kiderült csak szerkesztő módban lassú.
Most már pörög! -
retroid
senior tag
Melyik File Managert érdemes felrakni?
-
-
Hello!
Tudja valaki, hogy Wayteq Xtab/Xpad 70-re léteznek-e magyar Word-PDF-ebook olvasók?
-
Jarod1
veterán
Hali, hogy tudnám kitörölni az összes naptári bejegyzést? duplán triplán vannak benne dolgok...
-
adriano18
tag
az mért van hogy a BSplayer akadozva játsza le a filmeket? csak a bsplayer.....
-
xSide
őstag
válasz
TazLeacher #23356 üzenetére
A launcher pro-val átméretezhető szinte minden widget, de úgy tudom az adw is képes erre...
A launcher pro-val egymást fedni is tudják (pl időjárás+névnap) és esetemben gmail, fb lett nagyítva 5x6-os ikon elosztáshoz teljes kijelzőre, alapból 4x4 lett volna csak elérhető... -
nggabi
félisten
válasz
TazLeacher #23364 üzenetére
jah de azért ésszel
könnyen bootloop lehet ha rosszra böksz...
-
nggabi
félisten
válasz
TazLeacher #23361 üzenetére
igen, nem törli ki csak lefagyasztja. tehát nem látható a rendszerben. csak ráböksz az appra a titániumban és megint használható...
-
TazLeacher
nagyúr
Még egy kérdés:
TitaniumBackup-ban a "jegelés" mit csinál pontosan? -
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy programot, amivel tudom törölni a törölt programok után megmaradt adatokat?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mercutio_ #23353 üzenetére
Megnéztem, köszönöm, tökéletes (lenne...
). Egy extra lehetne. Nem tudsz esetleg olyat, ami nagyobb, vagy jobban méretezhető? Mondjuk úgy, hogy egy db elfoglalja a teljes képernyőt? Egyébként pont úgy működik, ahogy gondoltam....köszönöm.
Szerk.: közben látom jött más tipp is. A HTC hub-ot csak HTC-n érem le, vagy más telón is? Ha igen, hogy működik? Eddig nem találkoztam vele...
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #23352 üzenetére
HTC Hub / widgetek / feljegyzések.
-
sssz
őstag
válasz
whiteboard vagy whiteboard pro
-
Mercutio_
félisten
válasz
Colornote
-
TazLeacher
nagyúr
Olyan jegyzettömb widget-et keresnék, mint ami a Windows Vista-ban volt gyárilag. A lényeg:
Kirakom a widet-et a képernyőre, és onnantól ott kapok egy felületet, ahova bármit beíratok, ha rá kattintok. Tehát, ha új jegyzetet szeretnék, akkor nem új widget-et kell kirakni, hanem az üres területre odakattintok, és egyből megjelenik a billentyűzet, hogy mit szeretnék beleírni. Ha két nap múlva megint szeretnék valamit, akkor odakattintok, és vagy kitörlöm, amit előtte beírtam, vagy hozzáírom. Tehát arra, ha tényleg gyorsan kell felírni valamit: lapozok egyet a homescreen-ről, odakattintok, és már írhatok is. -
hodostamas
addikt
getjar mobil app másnak is ébren tartja a telót? illetve szépen motoszkál a háttérben. Tegnap felraktam este, elfelejtettem fagysztani, egész éjjel ébren volt, most reggel fagyasztottam, egyből el tudott menni alvóba..
-
pethYeti
addikt
Amazonon a napi ingyenes appot ha letöltöm és később törlöm de akkor már pénzbe kerül ugyanúgy megmarad a fiókomban? Tehát olyan ez hogy 0-ért veszek valamit?
-
zelma
aktív tag
Előző hsz téves, nem ide szántam. elnézést.
-
zelma
aktív tag
-
zozyk
addikt
-
keszo
őstag
válasz
TazLeacher #23338 üzenetére
Az értesítések között is ott van:
kiírja hogy "A letöltés kész"
pedig már uninstall-áltam -
fatal`
titán
A marketen lévő árak bruttó árak?
-
keszo
őstag
Nagyon szépen köszönjük.
Engedelmeddel átlinkeltem a "Magyarított Android alkalmazások"-hoz is. -
keszo
őstag
Sziasztok
Segítsetek, a HTC HUB-ról próbaképp letöltöttem "Föld Űrhajó" nevezetű felszínt. Rendben le is töltődött. Az értesítési sávban meg is jelent hogy a letöltés sikeres, ott az ikon. De bármit csinálok nem tűnik el a kis jel onnan.Mit lehet tenni? -
zelma
aktív tag
Itt magyarított programokat találtok.
-
TazLeacher
nagyúr
A marketen "My Market Account" részen ott van egy csomó program, amit valaha letöltöttem. Nem lehet azokat valahogy onnan kitörölni? Az logikus, hogy azok a programok ott vannak, amikért fizettem, de azok is ott vannak, amiket fél évvel ez előtt telepítettem fel, és ingyenesek...
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Nemrég felraktam a handcent sms programot az új telefonomra (Galaxy S Android 2.3.4), de nem kérdezett melyik legyen az alapértelmezett szoftver (az vagy a saját üzenetkezelő) és mindkettő jelez eseményeknél.
Ezt azonban a beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése menüpontban sem tudom beállítani, mert le van tiltva az "alapértelmezett indítás" pont.Van erre valami megoldás vagy marad így örökre?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan billentyűzet ami angol nyelvű telefonnál is felánlja a magyar szavakat úgy, hogy az ékezetek "fordítva" vannak? Tudtommal így sms írásnál sima karakternek számolja.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Tudtok olyan hívójelző appot, ami a hívó becenevét jelzi ki, és ha az nincs kitöltve, akkor vezetéknév, keresztnév sorrendben írja ki a nevet, és nem fordítva?
-
zozyk
addikt
Érdekesség,átléptem a proharverről a mobilarénára,itt működik minden gomb...
WTF???
Még a Link beszúrás is működik....
-
b4zsi-
őstag
Köszönöm szépen!
-
TRob1
veterán
Na még 1 harmadik-negyedik próba a linkre, hátha jó lesz
Így mégiscsak szebben mutat, nem? :
"Viber, marketen keresd..."(#23318) zozyk:
Lehet beragadt, üss egy nagyot a monitorra...szerk: Látok 2 szmájlit, meg az off is működött.
ui: Persze csak hülyéskedek, nem kell a szívedre venni.
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Hallottam van androidra egy olyan program amivel tudod a másikat ingyen hívni, ha Ő is feltette és közben mindketten csatlakozva vagytok az internetre...és nem a skypera gondolok
Tudnátok segíteni melyik az?
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #23313 üzenetére
Jah, és nem mellesleg van ott egy ilyen szöveg (nem a Root változatnál, hanem amit próbáltál ill. válasznak kaptad):
"NOTE: Data/setting of applications can only be supported if you have a rooted phone, or if the application integrates with us."
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #23311 üzenetére
Szvsz csak a root verzióval tudsz adatokat menteni. Ha anélkül is lehetne, gondolom az összes többi appot is úgy készítenék, elvégre mégiscsak többen használnák/használhatnák azokat...
(#23313) jer1cho:
Tudom. Csak mint tudjuk, nem minden válasz helyes.Lehet hogy pont az enyém nem az, én csak logikázok. De van egy olyan változata, hogy MyBackup Root - Akk ez minek is kellene, ha lehet backupolni root nélkül is mindent? Akk vmi itt hibádzik.
-
TazLeacher
nagyúr
-
baandii
senior tag
Aki GO Contact Widget-et használ segítenek nekem annyiban hogy ha a facebook-os profilkép változik akkor frissíti magát és berakja az újjabat?
-
Jarod1
veterán
hogy tudnám a naptárat a telón küríteni teljesen?
-
szata.68
senior tag
Helló
Váltottam Gingersense-ről CM7-re (HTC Desire),és lett egy pár dolog,ami nagyon hiányzik.
Az egyik,hogy a névjegyeimet tudja összefűzni (Gmail - Facebook). Eddig ezt a Facebook for HTC Sense megycsinálta,de most nem találok erre progit. Esetleg valakinek van ötlete/tapasztalata? -
baandii
senior tag
válasz
TazLeacher #23302 üzenetére
MyBackup/MyBackup Pro. Root nélkül is megy bár a nem Pro verzió csak 30 napig használható.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Root nélkül van-e lehetőség a játékok mentéseinek backup-olására? Ez az egy dolog, ami miatt rootolnék, mert nincs kedvem mindig elölről kezdeni, de ha lenne rá megoldás, akkor azt szívesen fogadnám.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest