- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
k.tari
tag
válasz
Csigusz 1 #46063 üzenetére
Ezt a hülye is tudja, nem is így értettem, hanem hogy megvárom míg kikapcsol és akkor teszem fel töltőre! És állítólag még amíg be van kapcsolva a teló ha csak 1 százalék is van még rajta, lényeg hogy még bekapcsolt állapotban dugd rá a töltőt és mehet reggelig, de állítólag ezt is úgy hogy hagyd bekapcsolva, mert akkor nem teszi tönkre reggelig az aksit, mert mindig picit vesz a feszből mivel be van kapcsolva
-
Danex
addikt
válasz
Csigusz 1 #40749 üzenetére
Nem kell itt komoly versenyre gondolni amolyan diákoknak szervezett kis kimozdulás kis bója kereséssel, tehát meglesz adva egy irány, x méterre és ott a bója, de lesznek hozzá közel kamubóják is szóval ezért kellene az iránytű és a távolságmérő.
holnapra jó időt mondanak, a terep is ilyen erdő széli lesz, az akksi is megoldva egy külső USB-s töltővel
-
zeorsdfd
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
Csigusz 1 #31098 üzenetére
Tudom, és ugyanezért nem is kapsz soha mélt se és nem is írsz senkinek, hisz ugyanannál a cégnél tárolódik (ha más mél címed is van, az meg másnál, lehet hogy jóval megbízhatatlanabb cégnél)... meg a telefont se kapcsolod be, nehogy már tudják merre jársz akár gps, akár cellainfok alapján (mert ugye senkinek semmi köze hozzá).
ui: és ugye frászbúkon meg wiwen se vagy véletlen se, és a szkájp meg msn listád is üres. Akkor megnyugodtam. Már csak egy atombiztos bunker kell egy dzsungel közepe alatt valahol mélyen a földben, és teljesen védett leszel.
(#31099) meko1:
Lehet hogy szülői felügyelet van a telefonodon, és az akt meg a sex tiltva van. -
aggleány
addikt
válasz
Csigusz 1 #31015 üzenetére
Én is majdnem read-only-üzemmódban vagyok egy ideje, de sajnos mindig jön valaki, aki nem olvas vissza eléggé, és nem tudja, hogy a kajamegvonás ilyen esetben milyen hatásos tud lenni.
GO-sms témában kérnék segítséget. A barátnőm sikeresen elnyomkodott valamit az sms-beállításokban, és most automatikusan bekapcsolva marad neki a T9, és a nyelv is átváltott angolra. T9 nélküli és magyar nyelvű verzió lenne a preferált változat, de nem jöttem rá, hogy a GO-nál ezt hogyan lehet beállítani. Segítene valaki egy nőnek való leírással?
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Csigusz 1 #23682 üzenetére
Köszönöm szépen, de én valami komolyabbra gondoltam. Konkrétan olyanra, ami esetleg teljesen a telefon képét mutatja. Így rendben, tudom kezelni a gépről, de csak minimálisan. Pl azt nem sikerülzt beállítom, hogy hívásnál a pc hangszórójáról jöjjön a hang és a pc mikrofonjába beszéljek. Ez lehet az én hibám. Szóval alapvetően ilyesmi programra gondoltam, csak kicsit komolyabbra. Így például Viber hívást sem tudok kezdeményezni.
-
Xanyi
tag
válasz
Csigusz 1 #21134 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Pontosan így raktam tele az egyik kezdőképernyőt a leggyakrabban használt névjegyekkel, és nekem bizony 2-3 nap után eltünnek a nevek... Sajnos, nem értem miért!
A névjegyeket nem módosítottam, a telefonon vannak, szinkronizáció sincs bekapcsolva, mégis eltünnek a nevek!
Nincs ötleted, hogy miért lehet? -
chab7
addikt
válasz
Csigusz 1 #16549 üzenetére
Adatnak a Google van benne, a köpönyeget pedig a hasonlítás előtt kézzel is frissítem azért,mert azt észrevettem, hogy nem mindig frissül magától hiába van 15 percre állítva (persze azt kellene hasonlítanom amit magától ír ki mert a lényege az lenne hogy ha ránézek a telefonra akkor azt lássam ami éppen van mindenféle művelet nélkül)
-
CoolBoy323
nagyúr
-
kaller1
veterán
válasz
Csigusz 1 #13690 üzenetére
Ezeken kívül nem tudok olyanról, amiben lenne eq...
NRG Player, érdemes ezt is kipróbálni.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Csigusz 1 #10772 üzenetére
Egyikbe (az általam próbáltak közül) szépen leírja hogy kell kalibrálni, és nem így ahogy ezen a videón
Simán, vízszintbe (ahogy tartod is), leírni egy 8-ast (ill. egyikben függőlegesen is kell ugyanezt, mert van benne "hajós" vagy mifeneféle radar is)
De ez a videó is így mutatja ahogy írtam: [link]Itt se összevissza, hanem simán vízszintbe 8as: [link]
Lehet hogy az ájfón ilyen szempontból is különleges állat
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged