- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
dokee78
félisten
AdFree frissítve és mégis van reklám.
-
icons
addikt
Igen, elvileg ott lehet a probléma, csakhogy a dátum alapján akkor is tudnia kéne rendszerezni a Droidnak.
Ez biztos megoldás lenne, de nem szeretném bevetniSőőt, van amelyik threadnél még a legelső üzenet is ebben az évben küldődött (csak vissza lett állítva), mégis 1970esnek sorolja be... Ha valakinek van más tippje, mint a teljes törlés, szívesen meghallgatom
(de nem úgy tűnik, hogy lesz rá esély!)
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #23787 üzenetére
probáld ki az adblocker-t, nem kell hozzá root ( igaz csak fél megoldás sokak szerint ) nekem bevállt. van egy pár napos trial. az ingyenes. ha beválik akkor vedd meg, nem drága.
-
TRob1
veterán
Sztem vmi nem stimmelt a mentés/visszaállításnál. Kezd tiszta lappal az "életed"
(Törölj mindent, hisz amit már elolvastál, az úgyse kell többet, csak a helyet foglalja
)
Jobb ötletem sajna nincs, én személy szerint soha nem mentettem/állítottam vissza smseket (elolvasom, és utána már nem kell. Legalábbis én olyanokat szoktam kapni, ami arra az időszakra/időpontra vonatkozik
)
De azért előbb halgass meg olyanokat is, akik szoktak backup/restore-olni...
-
icons
addikt
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy az SMSek össze-vissza vannak sorrendbe pakolva. Az alap klienssel, a GO SMS PROval, a Handcent SMSsel is.
Kimentettem a régi telómból az SMSeket, ezek 1970/01/01es dátummal szerepelnek. A lista elején ezek szerepelnek a legújabb SMSek helyett. Sőt, ha ezek közül bármelyikhez címzetthez jön egy új SMS, akkor a dátum nem frissül, tehát nem "jön előre" a sorban az SMS. Ergó ha kaptam egyet, végig kell lapoznom mindet, és ez bizony elég aberrált egy megoldás.Valami tipp, hogy hogy lehetne megoldani?
Köszi!
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
A Titanium backupnak melyik verzióját kellene használnom ahhoz, hogy amikor a lementett dolgokat vissza akarom rakni és kijelölöm, hogy milyen programokat töltsön vissza, akkor utána már ne egyesével kérdezze meg ismét, hogy ezt akkor tényleg szeretném-e visszarakni, hanem amiket kijelöltem azt szépen sorban pakolja vissza telefonra.
-
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23787 üzenetére
Akkor számodra nincs.
Nekem pl. viszont már csak ez az 1 érv is elég lenne, hogy ne én legyek a telefon szolgája, hanem a telefon az enyém...
(De azért még akad pár érv nálam: Titanium Backup, Root Explorer... hogy csak a fontosabbakat említsem)
-
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23785 üzenetére
Akkor sajna nem is fog működni.
-
Gedeon31
addikt
Egy appot az sd kártyáról telepitek a telefonra és a talál hozzá frissitést , azt hogy tudom megoldani le lehessen tölteni a marketröl a frissitést hozzá?
Ezt az üzenetett irja ki :elutasításra került, mert még nem vásárolta meg
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Something_ #23695 üzenetére
Köszönöm! Bár ez nem segített, ugyanakkora maradt a hangerő, hiába nyomtam rá +4re. Ez mitől lehet? Vagy ez is csak root után működik?
-
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23779 üzenetére
Rootolt a telefon?
-
pepe10.10
tag
nektek mi a kedvenc app-otok? bármit letöltenék, johetnek értelmetlen app-ok is
-
S e t h
nagyúr
Pdf olvasóban kérnék segítséget.
A pdf to go-t használtam eddig, de sajnos nem jegyzi meg, hogy hagytam abba az olvasást és mindig manuálisan kell utána megkeresni az oldalt.
Kipróbáltam az ezPdf readert, ami viszont megjegyzi ahonnan kiléptem ,viszont a hosszú ő-t nem kezeli, ez meg ront az élményen, arról nem is beszélve, hogy text flownál a képeket elfelejti megjeleníteni, ellentétben a pdf to goval.
Az aldiko és adobe reader gagyibb mindegyiknél, mert nem tudom úgy a kijelzőre lőni(zoomolni), hogy az passzoljon is a screenre.A kérdésem csupán annyi,
- pdf to go-nál van -e olyan beállítás, hogy megjegyezze az oldalszámot vagy
- lehet-e a ezPdf readernél a hosszú ő-s problémát orvosolni és képes illusztrációkat is megjeleníteni flownál. -
llaszlo
veterán
Tudom, hogy van magyar szakácskönyv vagy recept app, viszont nem találom a marketen.
Ilyen kellene. -
dokee78
félisten
válasz
s7evcsenko #23759 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23759 üzenetére
Biztos Adri (Adree) a bnője neve.
(Ha esetleg komolyan kérdezted akkor meg Adfree.
-
hl225
tag
Sziasztok!
Olyan androidos programot keresnék amivel fm rádiós résszel rendelkező telefonon lehet a rögzíteni a rádióban szóló adást..
Kerestem, de csak olyan progit találtam amivel internetes adásokat lehet rögzíteni. -
kaller1
veterán
app profilozó app létezik?
-
dokee78
félisten
Nem tudom mi értelme az Adree appnak,ha csak néha tünteti el a reklámokat.
-
warezxts
senior tag
Szeretnem lecserelni a fontokat a Fontchanger progival, de bajaim vannak az ekezettel!
Tud valaki Androidra Ekezetes Fontokat vagy gyujtohelyet, vagy csomagot?
Windowsbol kimasolva TTF es ekezetes helyett is kockakat mutatottilyen is jo lenne, bar ha van mibol valasztani akkor inkabb egy csomag: [kelzsoca leirasa]
Elore is koszi!
-
Gedeon31
addikt
Egy appot az sd kártyáról telepitek a telefonra és a talál hozzá frissitést , azt hogy tudom megoldani le lehessen tölteni a marketröl?
-
fatal`
titán
MagicLockerhez létezik Metro UI / WP7 téma?
-
retroid
senior tag
GO Launcher EX lett ingyen volt
Most nézem h milyen téma legyen
-
retroid
senior tag
Hali!
Melyik ingyenes Launcher a legjobb?
Meiket érdemes felrakni Xperia Mini re?
-
Dyrtyho
őstag
Androidra véletlenül nincs Podcast ? Csak mert nem akarok azért Iphone-t venni,hogy tudjak letöltögetni a Podcastről.Aki esetleg tudna segíteni,annak előre is nagyon megköszönném a segítségét
-
pethYeti
addikt
válasz
Probert75 #23729 üzenetére
Közben találtam egy ilyet: Screen Filter
-
decoati
aktív tag
sziasztok
keresnék olyan minimál shoutcast playert (tehát nem sima stream playert), ami tud szűrni/rendezni (hogyishíjják?) bitfolyamsebességre. Vagymi... bitrátára. Lehetőleg kevéssé bloatware kellene, a winamp persze hogy magas labda, de én semmi mást nem akarok vele, csak böngészni/hallgatni a shoutcast kínálatát.
valakinek valami bevált ötlet? -
Luissimo
veterán
válasz
fatal` #23687 üzenetére
Próbáld meg valamilyen programba betuszakolni ezt a linket, ami tud közvetlenül rádiót streamelni:
hát ezaz, olyan programot kerestem volna.
de aztán kiderült , hogy a legujabb WinAmp is tudja eztet a marketről, csak a copy-pésztemmel volt valami prücök.
köszi mindenkinek.van valami oldal ahol rádióadók streamjeit lehet fellelni, akkor mostmár feltölteném a winamp-ot néhány jó kis adóval (sajnos az Est FM, Pont FM már megszűnt, meg a 88,1 Rockrádió is, de azért biztosan vannak még.
-
Probert75
addikt
válasz
pethYeti #23727 üzenetére
Használd a Timeriffic-et. Beállítottam, hogy du. 5 órakor vegye a fényerőt 10%-ra, majd este 9-kor meg 0%-r és reggel 8-kor meg mind vissza a nappali 25%-ra.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a segítségeteket kérem. Most ismerkedem a tasker nevű progival.
De szerintem nem én vagyok aki elront valamit. Itt egy kép, hogy megpróbálom bekapcsolni a BT és úgy hagyni 2 percre majd kikapcsolni és nem csinálja meg. A test gombra sem reagál semmit. Ez miért lehet ? köszi. -
Verhóó
tag
Srácok, kinek melyik kamera app vállt be?a gyári Bayer modul többre képes a Defymben, mint amit a CM7 kihoz belőle
-
pethYeti
addikt
Van olyan fényerőszabályzó widget aminél vissza is lehet állítani az automatikus fényerőszabályzást és nem kell ehhez külön belépni a kijelző beállításaihoz?
-
BDave
őstag
-
bigsee
addikt
Az a baj, hogy az APNDroid gazdája nem adja ingyen már az APN On/Off widgetet, csak a teljesben van ez benne, megszűnt önálló, ingyenes Market-es proginak lenni...
Én megvettem és a widgetje jól működik.
(Azért arra figyelj - én már szívtam meg - hogy mielőtt elindítanád akármelyik on/off widgetes progit, előtte legyen bekapcsolva a mobilnet, hogy legyen mit letiltania, mert ha nem így van, akkor igen meg tudja zavarni az embert...
)
-
Findzs
addikt
nem tudtok egy magyar androidos naptárat ami mutatja a neveket meg a munkaszüneti napokat is, és nem kell neki internet ?
köszi
-
zukko
csendes tag
Én olyan naptár widgetet keresek ami tudja a hónapos megjelenítést. Ami pl a LauncherPro-ban van (jelenleg ADW Launchert használok), vagy mint a Jorte-ban. (nekem sem kezeli a névnapokat, elég sok mindent kopróbáltam, hogy lássa a google calendarban a névnapokat de nem sikerült... motorola defy cm 7.1 nightly)
Valaki tud ilyen widgetet? Köszi.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Lecseréltem nemrég a telefonom egy újabb androidosra, és a korábbin volt fent egy APN on/off kapcsoló, fekete, de már nincs fent a marketen, ami meg fent van, az tönkrevágta a netkapcsolatomat így visszaállítást kellett csinálnom, Tudna esetleg valaki egy megbízható APN kapcsolót ajánlani? 2.3.5-ös rendszerre...
Előre is nagyon köszönöm a segítséget. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
pingwin011 #23691 üzenetére
Akkor sajnos passzolok, nem ismerek másik progit, nem szoktam PC-ről vezérelni a telót...
Remélem, más tud majd segíteni!
Aktív témák
Hirdetés
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest