- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
AXisBOLD #22995 üzenetére
Szia!
Legutóbbi hasonló kipróbált programom, a
Traffic Monitor. Annyira megtetszett, hogy honosítottam is
-
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan programot keresek, ami méri az adatforgalmat, hobbit-t(voda) rendelek először, ez 100mega, úgy gondolom elég lesz, de nem akarok befürödni vele, így lemérném folyamatosan, hogy hol tartok.
-
sssz
őstag
válasz
morbi04 #22991 üzenetére
a válasz nagyban függ milyen android verzió van a telefonodon: az újabbak a power+home gomb egyszerre történő nyomásával csinálnak screenshotot.
ha régebbi, de rootolt, akkor a marketen találsz párat, ha rákeresel a screenshot szóra.
ha régi és nem rootolt, akkor marad a PC-s megoldás, pl: android sdk telepítése a gépre vagy a a myphoneexplorer progi tudja még ezt azt hiszem
-
pethYeti
addikt
Behalt a 3.3.11-es marketem. Legtöbb alkalmazás telepítésére azt írja nincs elég hely (természetesen van). Visszaraktam a 2-est simán letölti, majd feltettem a 3.1-est az is jó, de a 3.3-as továbbra sem... Ötlet?
-
morbi04
csendes tag
Tudnátok mondani olyan programot ami lementi azt amit éppen látni a telefon kijelzőjén ? Pl. mint az iphone a 2gomb benyomásával, olyasmire gondolok. Köszi.
-
Csigusz 1
aktív tag
Eddig is volt...
Eredetileg a hangeffektusok, meg a kinézete olyan volt, mint a "Legyen ön is milliomos"-ban.
Aztán a nyáron egy frissítés után ilyen lett... Gondolom, szerzői-jogi problémák álltak a háttérben.
A leírás fordítása valóban gépi, de a kérdések/válaszok már jók! -
porse
őstag
Meg, hogy fél éves kb, meg milliomos se lettem tőle
-
bok92
addikt
Végre van magyar Milliomos játék !!
Töltsétek!
-
Studiossrác
aktív tag
Van valahogy lehetőség arra, hogy a böngészőben javascript alkalmazást futtassak? Htc sensation-ről beszélünk, hátha számít, bár szerintem nem számít ez semmit.
-
rokirobi
csendes tag
Egy amatör kérdést feltehetek ? : Van-e valami jelentősége annak hogy milyen méretű háttérképet használunk ? Tehát egy 800x600 vagy 1600x1200 háttérkép használata között van különbség, a nagyobb kép lelassítja a telót ?
-
-B-
senior tag
Másnál is szarakodik a Facebook for android, vagy csak nálam?
Állandóan jelszót kér, hiába vagyok bejelentkezve. -
sqpp
őstag
vagyok újra!!!
nemtud valaki valami újfajta videófelvevő,kamerakészító appot? -
petipetya
nagyúr
válasz
Speeedfire #22975 üzenetére
Bizony, mert csak elolvastam a mail címedet és ee-vel írtam. Viszont most már másoltam és ekkor láttam, hogy eee-vel írod. Küldtem valamit.
-
Met
nagyúr
válasz
Speeedfire #22971 üzenetére
gondolom küldött Neked emailt
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Lenne egy sereg kérdésem....
1, Llama programnál hogyan kell beállítani, hogy bármilyen profilban van, ha a telefon billentyűzárjával beállítom, hogy néma legyen (pl. tárgyaláson vagyok), akkor ne álljon vissza az adott profilba? Tudom, hogy a Llama menüjében be lehet állítani, hogy mennyi időre ne írja felül, de nem szeretnék folyton menübe mászkálni ha nem muszáj.
2, GO Contactnál valahogyan el lehet érni, hogy a telefonos kontaktokat szinkronizálja a facebook fiókkal? Főként az érdekelne, hogy a profilképet hozzá lehet-e csapni a telefonszámhoz automatikusan.
3, Továbbra sem tudja senki, hogy miként lehet beállítani, hogy ne jelezzen minden értesítési sávon megjelent változáskor, csak ha sms, mail, vagy naptárértesítés jön? Nagyon idegesítő, hogy feszt csipog, ha pedig lenémítom, akkor semmit sem jelez. (GO sms-nél elméletileg felül lehetne írni, de úgy visszarakja az alapbeállításra is a hangot, szóval ott vagyok, ahonnan indultam.Asszem momentán ennyi.
Köszönöm előre is!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Speeedfire #22962 üzenetére
Van, a postaládádban keresd.
-
domerator
veterán
Cpu Spy-nak van valami alternatívája? Néha nagy hülyeségeket tud jelezni.
-
Speeedfire
félisten
Van valami ingyenes office program?
-
Canonfan
senior tag
tboldi, atillaahun:
Mindkettőtöknek nagyon szépen köszi! -
zsoca67
tag
Sziasztok!
Milyen alkalmazással tudnék különböző értesítési hangokat beállítani sms-hez, email-hez?
Jó volna tudni az érkezés pillanatában, hogy mi érkezett.
Köszi. -
volvoguy
addikt
Üdv! használt már valaki Equalizer appot? Mennyire jók? Csak zenelejátszásnál van értelmük, vagy akár hívásnál a hangminőséget is befolyásolják?
-
retroid
senior tag
Sima Mobo Player?
-
dajani
tag
Hy. Olyan appot keresek ami jelez ha nem fogadott hivásom vagy sms-em van.
-
sssz
őstag
válasz
basaja #22939 üzenetére
media converter. én ezt használom mindenre.
-
basaja
senior tag
hali
letöltöttem egy avit,de át kellene konvetálnom a kijelzőmre.mivel csináljam?lehetőleg olyan progi legyen,amit a telón használhatnék.köszi a segítséget:-) -
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok androidra olyan programot amibe a kiadásaimat tudom rögzíteni heti, havi bontásba és több fajta kategóriába?
-
Bobby G.
senior tag
Kipróbálom őket, köszi!
-
Frozzy
őstag
tudna valaki ajánlani olyan programot amivel be tudnám állítani, hogy mikor legyen csendes üzemmódban a telefon és mikor csörgő+rezgő?
előre is köszi szépen!
-
TRob1
veterán
válasz
Bobby G. #22930 üzenetére
Én a GoLauncherEx Go Contacts Widgetjét használom, régebben meg a Photo Contacts Widget-et.
-
Bobby G.
senior tag
Valaki használ olyan programot, ami kirakja a legtöbbet hívott kontaktokat képernyőre gyorshívásnak. Régebben használtam egyet, de most nem találom. Kinek mi jött be?
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy pdf-eket olykor .snp formátumban kapok meg, amit nem igazán tudok telefonnal megnézni. Legalábbis a documents togo, illetve a picsel samrt office nem ismeri. Mit lehet tudni erről a formátumról? Van program, ami kezeli? Mindenképpen telefonra kell, tehát mondjuk a gépi konvertálás kiesik. Köszönöm!
-
napocska2
senior tag
válasz
transmission #22926 üzenetére
A Home beállításoknál felülről a 4., nálam ciklikus megjelenítésnek hívják.
-
r4z
nagyúr
válasz
transmission #22919 üzenetére
Homescreen looping, vagy valami hasonló opciót keress.
-
TRob1
veterán
válasz
transmission #22923 üzenetére
Hát igen, az a kb. 1 perc (vagy még annyi se) az hosszú idő.
A beállításokat meg gondolom ebben is le lehet menteni, mint pl. a GoLauncherben (vagyis még azok is megmaradnak)
De ha leírod ide az összes menüpontot, megmondom melyik az amit keresel.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Feladatkezelő appot keresnék, olyat mint a gyári. Az új romon nincsen gyárilag és hiányolom belőle. Ilyesmire gondolok.
Előre is köszönöm!
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan ébresztőprogramot ajánlani, aminél ébresztéskor a hangerőgombokkal lehet állítani a hangerőt? Mert ugye az alappal csak azt lehet, hogy szundi vagy abbahagy. -
dokee78
félisten
válasz
transmission #22919 üzenetére
Van itt magyarul is launcher pro.
-
Jarod1
veterán
válasz
transmission #22916 üzenetére
perferens-ben van valahol
-
transmission
tag
launcher pro-ban hol tudom azt beállítani hogy ha elérem az utolsó homescreent akkor ne tudjak átmenni rögtön az elsőre?
-
dokee78
félisten
MX Videoplayertől féltek?
Nálam a Mobot váltotta a BSplayer,a BS-t pedig az MX.
Magyar nyelvű. -
retroid
senior tag
Most melyiket?
MoboPlayer
Mobo Video Player
Mobo Video Player Pro
Mobo Video Player (v5)
-
asddsa22
csendes tag
sziasztok
accelerometert használó gyorsulás mérő (drag racing) programot keresek
1/4 mérföld, stb.
köszi
-
csaba.apagyi
csendes tag
Sziasztok!
Hangerőszabályzó programot keresek Androidra, viszont olyat, ami nem csak 15 szintet enged szabályozni (eddig ilyet találtam csak), hanem sokkal 'finomabb'.
Most vettem egy fülest (Sennheiser CX300), és minimumon is ordít.
Fontos lenne, előre is köszi a segítséget!
-
flash-
veterán
allitolag az opera mini azt csinalja hogy elobb sajat szerverere tolti le az adatokat es lekicsinyiti igy nem general nagy adatforgalmat.De vajon ezt az opera mobile is megteszi????
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest