- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Vasinger! #49489 üzenetére
MoboPlayer ? Nekem legalábbis bevált, szerintem egy próbát megér mindenképp
-
Dyrtyho
őstag
Nekem konkrétan csak annyi a bajom az Androidos FB alkalmazással, hogy a mostani frissítés előtti verzióval sem tudok képet megosztani, mert az írja ki, hogy cannot upload this photo. Ez a bug másnál is előfordul ? Vagy csak nálam ? Amúgy most megpróbáltam feltölteni vele egy képet, és most sikerült, tegnap bezzeg nem....
-
Dyrtyho
őstag
(#49183) TRob1 : Ezer köszönet és hála, erre magamtól nem jöttem volna rá, de most már müxik, szóval nagyon szépen köszönöm még 1x
Amúgy egy olyan problémába ütköztem, hogy letöltöttem a Pudding Camerát, de egyszerűen holt fekete a kijelző, és nem tudom, hogy hogy tudnám működésbe hozni, hogy fotózni is tudjak vele, mert így csak a kamera effekteket tudom nézegetni...Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
Én egy olyan zenelejátszót keresek, ami hasonló mint a PowerAmp, már mint úgy értve hasonló, hogy van benne olyan lehetőség, hogy egy számnál belehet állítani azt, hogy azt a zeneszámot amit az ember hallgat az többször is megismételje egymás után, csak mert előtte a MortPlayert használtam, de az a lejátszó azért sem vált be, mert ez az opció nem volt benne, benne volt, csak úgy volt benne, hogy csak 1x ismételte meg az adott zenét, és kipróbáltam a PowerAmp trial verzióját, és bejött, csak hát az a baj, hogy fizetős, én meg olyan zenelejátszót keresek, ami többször is megismétli a zeneszámot, és ingyenes is.Szóval előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Létezik még olyan Angry Birds game ami nem tartalmaz reklámot ?
-
Dyrtyho
őstag
Aki egy kicsit is imád gitározni
Guitar : Solo Lite -
Dyrtyho
őstag
Két kérdésem lenne.
Az első kérdésem : Xperia X8 2.1 Androidos rendszer alá,hogy tudom frissíteni a Marketet ?
Második kérdésem : Érdemes frissíteni ?
-
Dyrtyho
őstag
Akkor valami olyasmi naptárt keresek,ami szép,kirakható widgetként,és picit hasonlít az LG GT540 naptárra
-
Dyrtyho
őstag
Valami olyasmi naptár widgetet keresek a telómra,mint amilyen az LG GT540 Optimuson is van....
-
Dyrtyho
őstag
Mi annak a karácsonyi csengettyű app-nak ami a T-Mobile reklámjában is van ? Csak azért kérdezem,mert esküszöm,ez már egyre jobb,már van öngyújtó is,csengő is,lassan már egyiket se kell gyártani,mert a telefon mindenre jó lesz
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Múltkor láttam az egyik haveromnál,hogy van ilyen lézerkard a telon.Azok közül melyik a legjobb app ?
Amúgy hol tudok Geocaching accountot csinálni ? Mert csak azzal engedi használni a Geocaching appot
-
Dyrtyho
őstag
Mellesleg amúgy melyik a legjobb ébresztő óra app ? Ami a gyárinál azért sokkal jobb
-
Dyrtyho
őstag
Amúgy a Geocaching app-ot honnan tudnám leszedni ingyenesbe ? Mert Marketen csak 2000 valahány forintért tudnám leszedni,de annyim meg nincs rá....
-
Dyrtyho
őstag
Androidra véletlenül nincs Podcast ? Csak mert nem akarok azért Iphone-t venni,hogy tudjak letöltögetni a Podcastről.Aki esetleg tudna segíteni,annak előre is nagyon megköszönném a segítségét
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Egy kérdés,a GetJar alkalmazást érdemes fent hagynom a telefonon,vagy miután letöltöttem a Beatiful Widgets-et,utána töröljem ?
-
Dyrtyho
őstag
A LauncherPro vagy a GO Launcher EX -e a jobb ?
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok ajánlani valami kiváló időjárás app-ot ?
-
Dyrtyho
őstag
Mozi rajongóknak kötelező app
Mozi24 -
Dyrtyho
őstag
Forgalom monitorozó program app-ot keresek.Tudnátok nekem segíteni ? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jó offline poker játék app-ot ?
-
Dyrtyho
őstag
Ezt a játékot érdemes leszedni ? [link]
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Egész jóféle kis app,aki szeret fotózni,és képeket szerkeszteni az imádni fogja :
Camera Effects -
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jó offline map-ot ? Mert ami alapból rajta van a telefonon az nem Offline....legalábbis offline nem tudok vele helyeket keresni,csak ha a közelbe van egy wifi pont...légyszi segítsetek,nagyon fontos lenne,előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
Barcode Scannerből melyiket ajánljátok ?
(#21833) ko9 : Hajnalba leszedtem egy 2-3 videólejátszót,és végül a Mobo-nál lyukadtam ki
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Csak nálam van probléma,vagy másnak se akar lejönni a Marketbol a Facebook Messenger ?
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Tudom már számtalanszor elhangzott itt,de most akkor melyik a legjobb zenelejátszó app ? Melyik is a legjobb videólejátszó ?
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jó kis pdf olvasó app-ot X8-ra ?
-
Dyrtyho
őstag
Aki csak teheti szedje le az AXN Player nevezű app-ot,mert nekem egyszerűen bevált,és a kedvenc sorozataim eddig összes részét is megtudom nézni rajta,úgy hogy mindenkinek csak ajánlani tudom
-
Dyrtyho
őstag
válasz
#40993792 #20463 üzenetére
Újra húzta az egész telefont,amiket úgy rá rakott a gyári romra az latitude,az officeSuite,a maps,a gmail,a talk,a geotags,a places,és a wisepilot,konkrétan csak ezeket rakta rá,meg 2 demo játék....és ennyi
szerk : Csak az a baj,hogy én ezen úgy nem látok gyári sms fogadó app-ot,és nekem valami magyar nyelvű cucc kéne
-
Dyrtyho
őstag
Melyik a legjobb sms kezelő app ? Mert ma vettem egy Xperia X8-at,és nem találok rajta üzenet kezelő programot,és szeretném rá a legjobbat leszedni.Előre is köszi mindenkinek a segítségét
-
Dyrtyho
őstag
Szerintem az egyik legjobb facebookos videófeltöltö program,nekem legalábbis bevált,és már jó ideje használom Video to Facebook
-
Dyrtyho
őstag
Nekem tegnap hajnalba elkezdte letölteni ezt a superuser nevezetü app-ot.Ne haragudjatok a tudatlanságomért,de ez mire való ?
-
Dyrtyho
őstag
Most olvastam az index tech rovatába,hogy Iphone-ra van DNA,Localsin és AreYouInterested? nevezetű randi applikációk. Van valami hasonló randiprogram Androidra is ? Mert lehet,hogy engem érdekelne egy ilyen Androidos appz
-
Dyrtyho
őstag
Nekem most jelenleg egy 2.1 Android rendszer van a telefonomon,és az lenne a kérdésem,hogy megéri rárakni a 2.2 rendszert ? Hogy tudok mindent lementeni a telefonomról ? Gondolok én itt a hívás listáról,smsekről,jegyzetekről...stb.Légyszi segítsetek
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jobb zeneszám felismerő androidos progit ? Mert a Shazam,az elég sok számot nem ismer fel,és ez egy kicsit zavar engem.Előre is köszi a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
Egy nagyon fontos kérdésem lenne felétek.Szerintetek melyik a legjobb avi formátumú videó lejátszó ? Mivel tudok az LG GT540re avi formátumba konvertálni,hogy akkora legyen a videó felbontása,hogy a GT540-emen pont megfelelő méretű legyen ?
-
Dyrtyho
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó twitter app-ot ? Mert én eddig a Tweetcastert használtam,de a nagy mérete miatt letöröltem,felraktam valami sárga lógós twitter-facebook-foursquares appot,az úgy nem tetszett,vissza tettem a tweetcastert,de az meg nem úgy néz ki mint előtte,és ezért szeretném kérni a segítségeteket
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Ezek közül a Budapesti menetrendek közül melyik a legalkalmasabb használtra ? Ti melyiket ajánlanátok ? Melyiket használják a legtöbben ?
-
Dyrtyho
őstag
Nem olyan jó mint az eredeti,de unalom űzőnek simán jó
Plants vs. Zombies for Android -
Dyrtyho
őstag
Ez de beteg
Smoke A Bowl -
Dyrtyho
őstag
Az egyik ismerősömnél láttam facebookon,hogy használja ezt a HootSuite nevezetű telefonos applikációt.Ez mégis mennyivel jobb mint a Foursquare ? Csak Iphonera van,vagy van androidra is ?
-
Dyrtyho
őstag
Ilyen virtuális cocain létezik Androidra is vagy csak Iphonera ?
-
Dyrtyho
őstag
Lehet,hogy most kifogtok röhögni,de mire való a Layar ? Mert eddig a telefonomba lévő összes alkalmazás értelmére és használatára rájöttem,kivéve a Layar-t....
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de mióta frissítettem a telefonomon a facebookot azóta sokkal lassabb lett...vagy csak az én telomon lett lassú ?
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek egy HTC Tytn II Kaiser Android 2.2-vel megér 15ezret ?
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik telefont érdemes megvennem ? Samsung Galaxy I5700 Galaxy Spica vagy Samsung Galaxy 3 vagy esetleg Samsung I7500 Galaxy ? Légyszi, segítsetek
-
Dyrtyho
őstag
Akik szeretnek twitterezni,azoknak mindenképp ajánlom a tweetcaster nevezetű androidos twitter klienst,nekem legalábbis nagyon bejön
-
Dyrtyho
őstag
Olyan Androidos appz-t keresek,amivel lehet Print Screens képet készíteni a telefonból.Van egyáltalán ilyen appz androidra ? Ha igen,akkor mi a neve ? Légyszi segítsetek
-
Dyrtyho
őstag
Letöltöttem a Last Fm-s Androidos app-ot,de nem akar beengedni az accountomra a jelszavammal,pedig a gépen kipróbáltam,és ott be enged.Ez mitől lehet ?
-
Dyrtyho
őstag
Melyik a legjobb zenelejátszó app ? Amúgy haverom mesélte,hogy az egyik ismerősének az Iphoneján van ilyen vissza pofázó kutya/macska.Az az app Androidra is van ?
-
Dyrtyho
őstag
Van olyan Android app amivel online lehet tvzni ?
-
Dyrtyho
őstag
HD Wallpapers - Aki szereti naponta váltogatni a telefonján lévő hátteret,az imádni fogja ezt a progit,rengeteg katerógia,és rengeteg szemet gyönyörködtető hd minőségü háttérkép található eme remek androidos programban
-
Dyrtyho
őstag
Az Opera Mini és az Opera Mobil böngészők közt mi a különbség ? Mert én Operából kétféle verziót találtam a marketen,de inkább a minit szedtem le....
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest