- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
Aktív témák
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Skype-ot használok és ha a telefon képernyője lezáródik automatikusan, akkor nem csörög ha hívnak. A hívás végén hallok egy halk jelző hangot ha éppen fülelek.
Rá lehet valahogy venni a skype-ot, hogy csörögjön lezárt képernyővel is?
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene skype-hoz. Amikor felhívok valakit rákérdezett arra, hogy a tárcsázóval vagy skype-al akarom hívni. Én beállítottam a tárcsázót alapértelmezettnek, azóta nem kérdezi ezt. Most viszont már szeretném hogy tudjam választani a skype-ról induló hívást is, de nem tudom elővarázsolni ezt a kérdést. Próbáltam a skype adatait törölni, reinstallni de nem segített. A skype-on belül sem találtam ehhez beállítást. Van valakinek ötele hogy tudnám újra elővarázsolni?
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan megoldást, hogy bluetooth-os fülhallgatón lehessen zenét hallgatni?
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR #15132 üzenetére
Nem tudom milyen a telód, a saját fórumában érdeklődj a rom után szerintem. Tudom hogy galaxy S telónál voltak gondok a korai 2.3.3. rendszernél, (battery drain, phone.apk fc) de gondolom az azóta megjelent új romokban ezek már javításra kerültek. Viszont maga a rendszer szerintem jobb lett.
-
Drachoo
senior tag
válasz
sirszevenap #14182 üzenetére
Szia!
Na azt már nem tudom. Szerintem keresd meg itt a fórumát a telefonodnak és ott biztosan útba tudnak igazítani.
-
Drachoo
senior tag
válasz
sirszevenap #14178 üzenetére
Szia!
Szerintem ne erőltesd az androidot erre a telóra. A rendszer maga biztosan feltehető és megy is, de hogy a készülék mennyire lesz használható (driverek hiánya) az jó kérdés...
-
Drachoo
senior tag
válasz
scream #13388 üzenetére
Szia!
Ahogy már előttem említették nézd át a beállításokat, be lehet úgy állítani hogy csak azok a névjegyek látszódjanak amikhez telefonszám tartozik. Nézd át a beállításokat, egyáltalán nem rossz az alap telefonkönyv sem.
kaskala: Egyszerűen csak látni akart a kis zöld emberke....
-
Drachoo
senior tag
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR #12790 üzenetére
Szia!
[link] Figyelmesen olvasd el mit kell csinálni!!!
És itt egy rom ami tartalmazza beépítve. Ha nem tudod mit csinálsz inkább ne fogj bele, szóval óvatosan!!!![link]
Egyébként kifezetten sgs-t érintő kérdésekkel a saját fórumában érdeklődj szerintem, mert ott olyanok válaszolnak akik kifejezetten azt a készüléket használják.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest