- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Használ valaki Trilliant?
Baromi idegesítő bugja van, folyton kilépeget, mikor írnek valakinek... -
DemonDani
addikt
van jobb GPS-es app mint az iGO? Mi a legjobb? Olyasmi kene ami alatt lehet a térképeket cserélni, nekem a Navteq kellenne főleg, de előfordulhat hogy mást tolnék fel
-
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur #43958 üzenetére
Hát ez igen csak közepesre sikeredett, nem tudom miért kell tőle ájuldozni. Widget egy van, az is elég gyenge, semmit nem lehet rajta alakítani, azt sem tudom mikor frissül.
Az alkalmazásban minden scrollozás és animáció siralmasan laggol, és ugyan hol vannak a fronthatások pl vagy ilyesmi ami miatt jobb lenne mint bármi más?
-
DemonDani
addikt
videolejátszóból melyik az, ami a legkevesebb akuval elmegy? ha nem vesszük figyelem a támogatást mert hát akkor alap mx player a nyerő
-
DemonDani
addikt
Használ valaki notification switchert vagy ilyesmi kapcsolós cuccot? Melyik a legjobb?
Nexus S ICS -
DemonDani
addikt
GPSre mit ajánlotok? valami olyan kéne, ami alatt tudom használni a navteq térképeket is
-
DemonDani
addikt
egy vicces progi jutott eszembe, kíváncsi vok, van e olyan, hogy méri, mennyi G-vel mozgatom a telefont?
tud itt vki ilyenről? mint az a gravity ball -
DemonDani
addikt
egyelőre a Trilliannal meg vagyok elégedve, ma ki lesz próbálva a Nimbuzz is a tervek szerint, de a Trillian mar egy jó fogyasztást mutatott a stabilitás meg nagyjából hozza az ebuddy szintjét, bár apróbb bugok vannak meg néhány beállítást nem találtam de a több progihoz képest ez igazan semmiség...
a MErcurynak van amugy olyan funkciója h minden ismerősőd kaphat külön csengőhangot meg minden beállítást, na azt szivesen venném de olyat egyik se tud
-
DemonDani
addikt
válasz
fatal` #33162 üzenetére
A WithYou a legrosszabb amit valaha próbáltam.
ha elment a térerő egy pillanatra az meg is szakadt és vissza se lépett. szóval volt h beléptem, a pincén keresztül elmentem otthonról és addig volt belépve... egész nap off voltamTrilliant néztem régebben, vmiért dobtam de megnézem újra.
amúgy aszem az im+ támogatta a pusht és be is volt kapcsolva de nem számított, furcsán is viselkedett és aksit is ette durván az is
-
DemonDani
addikt
MSN-re mi a legjobb vagy ki mit használ mert abba a vicces helyzetbe futtotam h lehetetlen mennyiségű áromt eszik minden, az Im+ reggelre 70%át vitte el az aksinak
felraktam az MSN Mercury-t szintén ugyan ezt csinálja, néhány óra alatt sokat esett az aksi és ki is irja h majdnem annyit vitt el mint az IM+
Ezekhez képest az ebuddy termeli az áramot, vkinek vmi tipp hogy mi folyik itt? mitől vihetik el az aksit az msnes programok? vki vmi reagálás?
-
DemonDani
addikt
az ilyen mindenes progik között mint az Elixir 2 pl, melyik a legjobb? melyiket érdemes feltenni?
-
DemonDani
addikt
nincs valami olyan app, ami engedi a facebookra feltöltést? mert csak az kéne belőle, mert amugy szar a kliens, messengert használok üzenetekhez operaminit ha mást is akarok... így csak a feltöltés miatt eszik elég sok akkut azért
-
DemonDani
addikt
nektek jó az ebuddy? nekem az elmúlt napokban ultra sokat fogyaszt!
értsd:
este levettem töltőről, reggelre 67%-ra merült és 34% volt az ebuddy, ez normál esetben olyan 87 85% lenne, és már tagnap tegnap előtt kerestem volna más progit de mind az összes atomhulladék, nem is tudom mi alapján osztják rájuk az 5 csillagot (lásd msn withyou vagy mi a fene pl egyhuzamban kilép ha éppen egy pillanatra nincs térerő és sehogy nem szól) -
DemonDani
addikt
olyan app van, ami folyamatosan frissülne és kint lenne a főképernyőn a jelenlegi pl dollár árfolyam?
-
DemonDani
addikt
mi a legegyszerűbb módja a gépről telefonra streamelésnek wifin?
-
DemonDani
addikt
Mi a magyarázat a Térkép magas akkuhasználatára?
lehet hogy a helymeghatározásos időjárás kereső miatt van ott, vagy ahhoz semmi köze? -
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
válasz
hodostamas #25214 üzenetére
Jenga nekem tökéletes
nem egy nagy game, de így megéri mert amúgy jó
-
DemonDani
addikt
ez az 1 dollár az első fizetés alkalmával kell? de miért vette le kétszer? illetve sorban áll a számlán kétszer ugyan az:
2011.12.09
Péntek Könyvelésre váró kártyaköltés STANDARD LAKOSSÁGI SZÁMLA
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
GOOGLE G 1,00 USD 223 HUF Kártyás költésének könyvelése folyamatban van.2011.12.09
Péntek Könyvelésre váró kártyaköltés STANDARD LAKOSSÁGI SZÁMLA
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
GOOGLE G 1,00 USD 223 HUF Kártyás költésének könyvelése folyamatban van.ugye ami az appért ment az "GOOGLE *Origin8 Apps G" névre ment, és nem GOOGLE G, illetve csak az adataimat tudtam felvinni tegnap és akkor jöttek ezek a tételek.
-
DemonDani
addikt
Hát én már fejemet a falba verem az tuti
Azóta sem sikerült megvenni a Sentinel 3-at
jó ez egyáltalán? vagy 5perc után refoundolnám?
Jah igen, tegnap beadta hogy adjam meg a cuccaim, mire megadtam és mentem volna tovább, megint hiba
kb 100szor próbáltam már, a rendes árúak elsőre mennek, és a gagyibb 23/22 Ft-osak is...
-
DemonDani
addikt
mit tudok azzal tenni, ha azt írja ki hogy az én országomban nem elérhető egy app?
-
DemonDani
addikt
sztem akksi témával ne offoljunk, soha nem láttam még két egyforma álláspontot...
én azt szoktam mondani, hogy 20-90% között mozogjon, ha nem muszáj nem kell többre tölteni, meg lentebb merítni sem, de nem kell parázni ha néha jobban telecsűröd, vagy lemerül.
Viszont azt hozzáteszem, hogy nekem pl 90% felett belassul a töltési folyamat magától, 96% felett nem is láttam még, és 7% körül kikapcsolja magát, szóval szélesebb korlátok között, de a rendszer is vigyáz a telepre, ez viszont tény, és valszeg ez nem véletlen -
DemonDani
addikt
erre valaki valami tipp?
-
DemonDani
addikt
melyik progival lehet a legszélesebb körben állítani a fényerőt? pl annyira levenni, mint a gyári "Óra" app tudja
-
DemonDani
addikt
létezik már olyan app ami elmenti valamilyen formán a telepített programokat? rootolni szeretnék a lehető legkevesebb nyűggel, de a jobb backup progik mint root után telepíthetőek
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
nem erre gondoltam, azoknak szól akik a fullhd videóra reagáltak, hanem hogy egyik sem hw dekodolású, de amugy nexus s és tisztán az epenisem méretének megnövelés érdekében szeretném tudni, hogy mi van akkor ha ne adj isten megemeli a seggét a hw és dolgozni kezd
-
DemonDani
addikt
Nekem olyan gondom van most, hogy próbáltam mi a legjobb lejátszó, de érdekes, hogy a HW gyorsítás semmilyen 1080p anyag mellett nem képes működni, több videóklippet is felpakoltam teszt gyanánt, avi, mp4 és mkv kiterjesztésben is, de sem a DicePlayer sem a Mobo nem tudott SW megjelenítésen túl kezdeni a videókkal valamit.
Esetleg valamit linkelhetnétek aminél jó lenne, mert én feladtam miután semmilyen kiterjesztéssel nem lépett reakcióba...
Mellesleg a Dice jobban teljesített, olyan tekintetben, hogy vmivel folyamatosabb képre volt képes mint a Mobo, de változó volt a különböző kódolású videók mellett.
-
DemonDani
addikt
root nélkül van lehetőség printscreen-re? nexus s az alany
-
DemonDani
addikt
Hát felpakoltam az ADW-t és tényleg brutál jó!
ADW-t a népnektelefon határáig gyorsítható, 1 apróság, 300ms alá nem vihető a Zoom effekt amikor belépek a programkezelőbe, hát kb ennyi amit még elviselnék, mert az még kicsit lassú, de animálás nélkül meg tényleg kicsit blőd
Jah és ha elállítom a skin-t hogy tudom megoldani hogy a defaultban átállított dolgok megmaradjanak?
Meg pár jó témát ha ajánlanások esetleg, mind1 milyen még nem tudom mi tetszenne, de a lényeg hogy mind szolidan elegáns legyen, nem bohóc demo telefon készül -
-
DemonDani
addikt
válasz
CoolBoy323 #15599 üzenetére
a láncra verés után sajnos ez a 2. legjobb megoldás lopás ellen szerintem...
-
DemonDani
addikt
Ezek között a biztonsági szoftverek között melyik az ami
-egyszerű mint egy bot
-sms-t küldök, és visszaküldi a koordinátákat
-be tudja kapcsolni a GPS-t hogy pontos koordinátákat küldjönés kb ennyi, semmi több nem kell, nem kell hogy lezárja ha másik sim van benne, csak felidegesítené a tolvajt és eldobná az ilyen hülyeség...
esetleg valami ami szerintetek még nagyon hasznos?
volt valamiben pl, hogy a mikrofont lehetett hallgatni vagy ilyesmivalamit már néztem régebben de az ilyesztően komplex volt, és nem akarok 20progit végigtesztelni mert drága azért a sok smsezés össze vissza.
-
DemonDani
addikt
Megnézem kíváncsi leszek rá...
a Go EX iszonyatosan rossz almenüt ad szerintem, nagyon sok helyet elvesz fent a 3 gyors ikon, meg a scrollos mozgatás is nagyon rossz, fél kilométerrel túllöki a listát, a főképernyők jók. de tényleg inkább maradtam a gyári 2.3.4nél (Nexus S) sokkal gyorsabb, szabadabb mint a Go EX -
DemonDani
addikt
válasz
feketepeti #15250 üzenetére
-eléggé el nem ítélhető módon-
nem inkább
-eléggé el ítélhető módon- -
DemonDani
addikt
válasz
Shrike7973 #15236 üzenetére
a BW miért BF? írd le rendesen akkor kopjon az a bill nem kell sajnálni...
mi alapján gondoltad a Bjutiful Widgetet BFnek rövidíteni?
-
DemonDani
addikt
Camera through wallpaper
Egy igazán élő háttérjer1cho
Sajnálattal nézem én is, hogy milyen hülyeségekre vannak külön appok...
tényleg vicc az ilyen, ha csak nem olyan ami statisztikákat vezet tárol stb... -
DemonDani
addikt
Letilteni hogy lehet alkalmazásokat?
Pl ugye üzenetekhez nem a gyárit hanem a Hand'-et használom de így ha üzenetem jön, felugrik mind a kettő
-
DemonDani
addikt
válasz
naksys #14812 üzenetére
Fancy Widget jobb (bár nekem a pro van de gondolom ilyen a sima is)
-Van benne 4x1-es méreten is olyan widget amin óra is van már, és jól látható.
-És nem kell GPS hogy meghatározza a helyed, hanem a-gps-t is kezeli, ami többnyire pontos is.
-És pontosabb. (időképhez viszonyítva a jelenlegi hőmérséklet)Amit hiányolok, hogy kézzel nem lehet megadni a helyet...
a-gps nem igen fogyaszt sokat, de ha éppen nem megyek sehova akkor azért olyan mind1 hogy keresi-e a helyem vagy sem... -
DemonDani
addikt
válasz
hodostamas #14780 üzenetére
a voda weboldala egy hulladék, ott semmi infó nincs... van aki azt mondja, hogy nincs korlát van aki azt mondja hogy igen (voda hivatalos oldala)
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
válasz
klepto #14767 üzenetére
ha nem vodafone-s vagy akkor 590Ftért van mobilnet 30/50MB és ha lejárt akkor sincs gond, csak lassabb lesz, ilyen 1-2MB-os programokra akkor is bőven jó marad, lassú lesz de 590ért én kivárom a sorom és nagyon megér ennyit. 30napnyi net ami facebook/ebuddy/g+/email ilyenekre bőven jó. (najó a facebookra annyira nem bőven de eldöcög a semminél jóval több
)
-
DemonDani
addikt
válasz
schawo #14733 üzenetére
Én mondjuk a hardveres megoldás híve vagyok, mint előző hszemből is kiderült, venni kell egy minőségi kínai fülhallgatót, olyat amilyen az ízlésedhez passzol, inkább mint az eqzás, bár a kettő ugye kiegészíti egymást, de jobb ha a füles oldja meg mint az eqzást mert az bonyolult, és nem minden zenére ugyan az a hatása
-
DemonDani
addikt
Mi a leg minimalistább lejátszó aminek van widgetje? 3gomb elég a widgetnek is, UI meg egy lejátszási-listából álljon
szóval 0 legyen a rendszerigénye
-
DemonDani
addikt
GPS Tracker progik között melyik a legenergiatakarékosabb?
Sportypal számításaim szerint 4 órát bírna ki ami számomra rendesen sokkoló
Nexus S az alany... -
-
DemonDani
addikt
hangnyomásmérő létezik? dB+- ilyesmi
meg ilyen napirendes program kéne, gyors figyelmeztetések jegyzetek, időponthoz rendelve csipogna, nem ébresztő, mert az tulkomplikált, naptárat meg felesleges arra használni hogy kezdődik a sorozatom, vagy menj le kenyéré a boltba...
remélem van vmi frankó ilyesmire
meg még 1
gyári rom mellé létezik proci vezérlő cucc? feszítés meg mhz állítás is jó lenne -
DemonDani
addikt
válasz
flash- #14016 üzenetére
nexus néven telepítettem, bekapcsoltam LOST parancsal, de nem jött be a GPS csak cella infós kordinátát adott, aztán toltam egy FOUND-ot de nem adja vissza a menübe a nexus appot ami alatt ugye elérhetném a beállításait, így meg vagyok lőve most, mit kellene csinálnom hogy megint ott legyen az app? Found után illene visszatenni nem? mert LOST mellett ok h rejti
-
DemonDani
addikt
Ezek a launcherek mennyire nyírják az akksit am?
-
DemonDani
addikt
a használt meg üres ram méretet mi írja ki rendesen? mert van 3 progim ami kiírja de mind mást ír
-
DemonDani
addikt
válasz
Psychonaut #13718 üzenetére
ha nem elérhető a telefon vagy nem válaszol, abban az esetben nem tiltható le. elég hülyeség...
amúgy most úgy van megoldva hogy a régi telefonomra irányítja át, amit használok még.
meg onnan is az újraszóval ha végig várja valaki aki a régit hívta akkor kicsörög a régi, 25mp után az uj, utána megint a régi
és utána ugye megszakad már
-
DemonDani
addikt
Hol a rákban lehet kikapcsolni a hangpostát úgy hogy végig csörögje a sok időt? aszem 1,5perc körül
-
DemonDani
addikt
hát itt ahol lakok még térető sincs, így kemény 8kb/s a net
Opera mini kell mindenképpen! (ha valami komplexebb oldal kell ahol scriptek vannak akkor kell opera mobile vagy a gyári, de ezek sokkal lassabbak, viszont a teljes weblapot látni fogod)
átlag laptöltési idő 1perc környéke mire teljesen bejön, de sokkal hamarabb olvasható már.
meg kell keresni mindennek az alkalmazását, mert ezek általában lényegretörőbbek, így kevesebb sávszél kell, pl a google reader elég jó, de oda még keresek olyat, ami az egész hírt tenné olvashatóvá nem csak a kis cikkrészletet, ha van ilyen azt megoszthatja velem valaki
de sok oldalnak van ilyen app-ja, navira nem a maps kell, keresni kell valami mást navon igo bármi ami nem online.Edge alatt használom mindig mert a 3G nagyon gyenge térerővel bír, de azt kényszeríti ha elérhatő, így az még lassabb mint az Edge
De konkrét betöltési időt is nézhetek ha gondolod, de szerintem arra hogy fontos dolgokat megnézz tökéletes. -
DemonDani
addikt
válasz
petipetya #13631 üzenetére
én meg azt vallom, hogy a legkisebb kell, aztán a hónap 29napján úgyis korlátolva megy
ha a 990eset veszed az 590es helyett akkor csak 27napon lesz korlátos
én csak alap dolgokat nézek azt is főleg opera minivel, plusz a szinkronizálás meg ilyesmi és heti 100mb alaphangon is elmegy, de mikor megvettem a telót akciósan 99ftért a 30MBot választottam, és fél napig sem használtam mire elment, pedig wifiről toltam a 2.3.4 frisstiést isszal nem is szivattam
-
DemonDani
addikt
Senki nem használ itt fényképezőt, ahogy látszik a kérdésemre kapott válaszból
De azért leírom, hogy ez a progi elég szépen automatikusan rendbe teszi a színeket, részletvesztés alig megfigyelhető, inkább a színek alakulásából eredőHDR-t persze ki kell kapcsolni
-
DemonDani
addikt
válasz
zolikaDB #13288 üzenetére
Nem jó topik!
T-Mobilenál Motorola Defy...
De Rootolni szinte kötelező, viszont vas van alatta, szóval best buy csak bizony kell vele pepecselni, de strapa telefon is, szóval tényleg hihetetlenül jó vétel amúgy, maga a cucc.
Szoftver szívás.
Ha ez nem jön be akkor Samsung Galaxy Ace vagy ha sok akkor Gio -
DemonDani
addikt
Erre valakinek ötlet?
Nexus S az alany -
DemonDani
addikt
Fényképezős programból mi az ami valóban jó képet csinál?
Mert eddig mind csili vili effekteket villant, képminőséget nem.
Camera360at konkrétan teszteltem a gyári ellen, és homályosabb képet sikerült csinálni, sokkal részletgazdagabb maradt a gyárival készített kép
Aktív témák
Hirdetés
- Környezetvédelem
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Hálózati / IP kamera
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest