Aktív témák
-
válasz
edward2 #15436 üzenetére
Ugye csak magadból indulsz ki?
Én nem gyűlölködöm, és szerintem az intelligensebb fórumtársaim is csak nevetnek az ilyen jelegű megnyilvánuláson.
"legtöbb iphone user ismerősöm ilyen gyökérnél gyökérebb programokkal szórakoztatja magát és ez a nagy iphone élmény"
Szerintem nem ez az iPhone érzés!
Na, de mindegy ez a te világod, magadnak teremted. -
Psychonaut
veterán
válasz
edward2 #15334 üzenetére
Mire gondolsz? A jelenlegi legujabb a WP7-hez hasonlo dizajnnal rendelkezo Market, ami a 3.0.27 verzioszamot viseli.
-
petipetya
nagyúr
válasz
edward2 #3680 üzenetére
- Az xy fiókodat töltsd le vagy irányítsd át a gmail fiókodba, de ezen már túl vagy.
- A gmail webes felületén állítsd be azt, hogy az xy email címedre érkezett leveleket tegye be az xy címke alá.
- Telón a gmailben menj be az xy címke alá, és nyomj egy választ az ott érkezett leveledre: ekkor feladó címnek nem a gmail-es, hanem az xy fiókod címe lesz megadva.Tesztelve, működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest