Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fujifilm X
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- OLED TV topic
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Aktív témák
-
iguana
őstag
óóó..hát ez egy kalap..

én kipróbáltam kb. 10 percig, aztán gyalu.(egyébként az a bajom az ilyen héjakkal, csili launcherekkel, hogy eszement módon zabálják az akksit. nyilván valamit valamiért, de rájöttem, hogy nekem többet ér az akksi idő, mint a eyecandy. talán a novat felteszem. az még elég szolid, nem túl csiricsáré zabagép)
-
skyli
senior tag
-
Csigusz 1
aktív tag
Eddig is volt...
Eredetileg a hangeffektusok, meg a kinézete olyan volt, mint a "Legyen ön is milliomos"-ban.
Aztán a nyáron egy frissítés után ilyen lett... Gondolom, szerzői-jogi problémák álltak a háttérben.
A leírás fordítása valóban gépi, de a kérdések/válaszok már jók! -
atillaahun
veterán
Ugyan a widget részét nem használom csak az előrejelzést, de az Animated Weather Pro mostanában egész jó értékeket mutat nálam az új szolgáltatóval.
Más.
Van valakinek ötlete, hogy a facebook néven kívül még mi alapján szinkronizál a telefonkönyvvel?
Mert az ismerőseim feléhez rakott be képet másik feléhez meg nem, pedig az ő nevük is megegyezik mindkét oldalon.
-
RootRulez
félisten
Van ingyenes változata és fizetős is.

Nem hülyeség, szoktam YouTUBE-on filmet/sorozatot nézni és sokszor olyan van fent, ami 10 perces részekre van vágva. sokadik alkalomnál kivan a >#&&@#om, hogy nem dögölhetek nyugodtan, miközben nézem...
-
bozont
veterán
Tényleg jónak néznek k ia játékaik, hiszen a legtöbb valamelyik nagy név (Tomb Raider, NFS, Assassins Creed, Blizzard jétékok) koppintása, viszont az egyetlen probléma hogy csak azok élvezhetik ezeket a játékokat akiknek felső kategóriás telefonjuk van. Sajnos az én Galaxy Ace telefonomon egyik sem fut, pedig a Dungeon Hunter pl nagyon tetszik és az ára sem rossz.
-
zeorsdfd
senior tag
-
axis211
csendes tag
Aktív témák
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- miniITX félkonfig i7-6700, RX580 8gb, AsRock B150M ITX
- ASUS ROG STRIX RTX 2080 Ti OC 11GB (ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem is tudtam hogy lehet ilyet

még kicsit bugos a lelkem...