Hirdetés
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Aktív témák
-
iguana
őstag
erre a legjobb a Power Toggles
redőnyös is, widget-es is.
ingyenes. -
darvinya
titán
-
Lasy
veterán
telefonkönyvet le lehet menteni pl myphoneexplorer progival minden bejelentkezés nélkül.
Ez nem jó megoldás? -
Mr X
veterán
-
Nem írod, hogy milyen a készüléked?
Nekem is volt hasonló esetem SE X8-al 1.6-sal még meg lehetett ejteni a törlést, 2.1-en már nem. Az alkalmazásaidról készíts egy mentést az Astro-val, így könnyebben vissza tudod majd rakni őket.
Az új gmail-os fiókodat szinkronizáld össze a MyPhoneExploreren keresztül a mostanival, ebben az esetben a címjegyzéked naptárad is megmarad, amit majd vissza tudsz tölteni.
Sok megoldás létezik, nekem most hirtelen ez jutott eszembe.
-
sssz
őstag
tippem szerint ez az első androidos telód

menj be pl az smsekhez, új üzenet és bökj hosszan a szövegfeviteli mezőre. utána input method és válaszd ki az anysoft keyboardot. a többi billentyűzetet meg gondolom nem gyári. ha nem gyári akkor tudod törölni az alkalmazások kezelésénél. ha gyári akkor marad. hacsak nem rootolod a telót és törlöd úgy.
-
schawo
titán
Ha foobar a lejátszód (remélhetőleg az), akkor FooBar 2000 Remote Control alkalmazás tudja ezt a funkciót is, beérkező híváskor szépen elnémítja a zenelejátszást a számítógépen. Persze ezen kívül távvezérli a foobart.
-
petipetya
nagyúr
Ha jól emlékszem, az alarmdroid-ban le lehet állítani az ébresztést vagy a kamera gombbal, vagy a telefon lefordításával. Másik telón volt főzött rom alatt, így már nem tudom, hogy melyik funkciót tudta a rom és melyiket a progi.
-
sssz
őstag
Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest