- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
iguana
őstag
erre a legjobb a Power Toggles
redőnyös is, widget-es is.
ingyenes. -
darvinya
titán
-
Lasy
veterán
telefonkönyvet le lehet menteni pl myphoneexplorer progival minden bejelentkezés nélkül.
Ez nem jó megoldás? -
Mr X
veterán
-
Nem írod, hogy milyen a készüléked?
Nekem is volt hasonló esetem SE X8-al 1.6-sal még meg lehetett ejteni a törlést, 2.1-en már nem. Az alkalmazásaidról készíts egy mentést az Astro-val, így könnyebben vissza tudod majd rakni őket.
Az új gmail-os fiókodat szinkronizáld össze a MyPhoneExploreren keresztül a mostanival, ebben az esetben a címjegyzéked naptárad is megmarad, amit majd vissza tudsz tölteni.
Sok megoldás létezik, nekem most hirtelen ez jutott eszembe. -
sssz
őstag
tippem szerint ez az első androidos telód
menj be pl az smsekhez, új üzenet és bökj hosszan a szövegfeviteli mezőre. utána input method és válaszd ki az anysoft keyboardot. a többi billentyűzetet meg gondolom nem gyári. ha nem gyári akkor tudod törölni az alkalmazások kezelésénél. ha gyári akkor marad. hacsak nem rootolod a telót és törlöd úgy.
-
petipetya
nagyúr
Ha jól emlékszem, az alarmdroid-ban le lehet állítani az ébresztést vagy a kamera gombbal, vagy a telefon lefordításával. Másik telón volt főzött rom alatt, így már nem tudom, hogy melyik funkciót tudta a rom és melyiket a progi.
-
sssz
őstag
Aktív témák
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest