Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
Kedves androidos társak.
Bár még a Desirenél tartok, de amint visszatérek magyar honba, illetve amint letelik a szerződésem a Vodánál szeretnék bejátszani magamnak egy Sensationt, de addig is lenne egy kérdésem.
A desirén, hogyan tudok úgy háttérképe berakni, hogy az látszódjon egy az egybe a kijelzőn, és ne az legyen, hogy a lapozok a 7 főképernyő között, akkor az folyamatosan "csúszik" vele?
Itt a pontos hozzàszòlàsom: ITT -
CivicEsi
senior tag
Hello.
Csak nekem nem megy a market, vagy mindenkinek ezt teszi?
Ha belépek a marketbe-->apps-->all applications-->just in-be, akkor jön egy hiba üzenet:
"Sorry!
The application Market (process com.android.vending)
has stopped unexpectedly.
Please try again."
Alatta egy, gombon az áll, hpgy force close
Ha bemegyek a marketbe-->games-->all games-->just in, akkor nem történik semmi, normálisan tudom, használni a marketet. -
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy kellene egy program, ami kezeli, tehát megnyitja, lehet vele módosítani excel, és word doksikat, a quickoffice-t próbáltam már, az nem játszik.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest