Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
DemonDani #44988 üzenetére
Én kapásból jobbnak mondanám a GMaps/GNavi-t, mint az iglót. Bár leginkább csak a műholdas nézet miatt gondolom. Nekem sokszor jól jött már.
(#44989) havri1
Ha beállításokban nincs ilyen akkor bizony fel kell túrnod magát az .apk-t.
PC-n sima tömörítő programmal (7zip) megnyitható.
Most nincs előttem, így nem tudok konkrét elérési utat mondani, de benne vannak a hangfájlok. Ha van elég türelmed átbogarászni őket, és megtalálod a megfelelőt, akkor cseréld ki egy üres hangfájlra, átnevezve. Pl. ERRE, én a fényképező meg az alacsony akksi jelzés hangokat némítottam így le. -
F-ECT$
titán
válasz
DemonDani #32372 üzenetére
Feladatkezelőben nincs, csak a Futó szolgáltatásoknál. Nem értem, hogy miért lenne rossz, hiszen ez semmi fogyasztásbeli többletet nem jelent. (7.5 órája húztam le a telefonomat a töltőről, ment 19 percet a kijelző, volt egy 9 perces hívásom. Végig 3g/wifin vagyok gtalk, gmail, viber, időjárás frissítés stb, és most áll 94%-on az akksi.)
-
punky10
addikt
válasz
DemonDani #27552 üzenetére
Árfolyamfigyelönek ajánlom az aCurrency-t.A sima verzio lehet,hogy nem képes widgetben bármit megjeleniteni,én a fizetös prot használom.Ezt teljesen be lehet állitani,a frissités idejétöl kezdve a widget hátteréig,melyik pénznemet mibe mutassa...stbDiagramon ábrázolja az ingadozásokat,ha kell,egyszoval mrgéri.
-
vétó
aktív tag
válasz
DemonDani #25545 üzenetére
van belőle free változat is a marketen, szóval ki is tudod próbálni. a kockázatokról és mellékhatásokról nem én tehetek.
-
ko9
addikt
válasz
DemonDani #25104 üzenetére
Örülök hogy - közvetetten is, de - segíthettem
Annó Firefoxnál nekem is voltak ilyen gondjaim a NoScript-tel, mióta nem használok FF-et, azóta nincs
Ja és Üdv a Sötét oldalon
F-ECT$: Elvileg mikor megveszed a Checkoutnál már az "új" ár van. Ahogy nézem, elég unalmassá válik egy idő után... Így nekem is elment a kedvem tőle
TRob1: Megelőztelek
-
fatal`
titán
válasz
DemonDani #21803 üzenetére
Igaz, de nem kötelező lecserélni a régi tv-t.
Mondjuk én PC-n tvzek, mert egyszerűbb és olcsóbb is (monitor úgyis van
). Max 2-3 méterre vagyok tőle és bizony látni a különbséget.
Na /OFF
Hogy ON is legyek: Létezik olyan app, ami QR kód helyett linkeket ismer fel a kamerával? Sokszor PC-n találok valamit, mert itthon mégiscsak könnyebb azon böngészni és uncsi minden linket beírkálni, hiába a qwerty.
A legjobb az lenne, ha QR kódot is olvasna, akkor nem kéne két app.
-
hodostamas
addikt
válasz
DemonDani #17534 üzenetére
ADB (QtADB), MyPhoneExplorer, No Root ScreenShot IT
valamelyik..
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
DemonDani #15600 üzenetére
szerelek én riasztót bárki zsebére, szóljatok
vagy riasztóval ellátott tok...nem adok inkább 5leteket, majd megtervezem, legyártom, és milliomos leszek
RazorGTR1: megoldom a tesztet egyedül, nagyfijú vagyok már köszi
van 2 telefon kéznél, szal nem fog ezen se múlni
-
rayman2006
tag
válasz
DemonDani #15591 üzenetére
Hello
Nekem is olyan nyomkövető progi kellene ami,amit tolvaj vagy aki használja nem veszi észre rá kerestem be azonosították helyzetét nem látszik telefonon semmi nem tilt le semmit.Nehogy csináljon vele valamit ne találjam meg mert észre vette,hogy bemértem.Meg lehessen találni bármikor mikor tolvaj nyugodtan használja.
Van ilyen?
Köszönöm -
punky10
addikt
-
róland
veterán
válasz
DemonDani #14598 üzenetére
Úgy is írhattam volna, hogy az akkuja olyan, mint a felső kategóriás telefonoké, azaz naponta tölteni kell. De volt már rá példa, hogy egy nap kétszer kellett töltenem. (Ennek ellenére Endomondo-val, ha nem piszkálja folyton az ember és beállította az "auto pause" funkciót, 4-5 órát simán kibír.
Azt azért érdemse figyelembe venni, hogy nem a processzor, hanem akijelző az egyik legnagyobb fogyasztó. S bizony a Blade 3,5"-os 480*800-as kijelzője összemérhető a jóval drágább készülékekéivel.
-
Mr X
veterán
válasz
DemonDani #13667 üzenetére
A hogyan az rendben van, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire lesz lassú a lekorlátozott mobilnet. Jelenleg nincs mobilnetem, csak wifizek. De egy minimális netcsomagra talán rászánom magam, ha korlátozás után is használható marad. Nincs rá nagy szükségem, ezért nem fogok gigás csomagot rendelni.
-
zolikaDB
veterán
válasz
DemonDani #13290 üzenetére
Köszönöm.
Tkp nem nekem lenne a telefon, a pepecselés már nem nagyon hiányzik, illetve akinek lenne, az nem piszkálgatja. 3GS-em van nekem is, de az itt kint is 4-500€.
Nem kell stapatelefon, csak valami egyszerű, de nagyszerű, és nem használtan, ez fontos, továbbá szolgáltatós sem rossz, de független jobb lenne, mert nem lennék egy adott kínálatra korlátozva.
Mivel nem ismerem az Androidot, és az alattuk lévő hardware-felhozatalt, ezért kértem konkrét típus-ajánlatot.
Mi az a Gio?
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest